Chudneme s Jillian Michaels
@ankaevka ja to neriešim, jednu školu už mám, ale chcela som niečo iné, takže preto som sa na to dala. No ale ked mi rozšíria magisterské, tak neviem, komu sa bude chcieť. 😀
@baby124 podľa Editky Sipeky, prečítala som si jej knihu a znova som sa dostala do stavu, ked chudnem s úsmevom a bez námahy. Papám každé 4 hodiny a veľmi mi to vyhovuje. 😀
@baby124 ciii...rozmýšľam, že i ja idem dneska. Nič som nejedla, je už 10. Ideálne sa pridať. Síce som písala babám, že v pondelok, ale začnem hned teraz. Kto to ešte dneska skúša?
@henrieta16 ešte dobre,že ja sa v najbližšej dobe na výšku nechystám 😀
@henrieta16 a kolko si pri nej schudla???
noo ja od pol 7 hore zaludok sa zacina ozyvat 😀 ja som si povedala ze kazdy tyzden vo stvrtok si dam vodovy den 😀
@henrieta16 to ešte dobre dnes lebo som išla do mesta na aute, inak vstávame o pol 6 lebo deti chodia na autobuse ráno...iba v sobotu spíme dlhšie do 8
@baby124 dnes to dáme 😠 , hlad prešiel po káve a pol litri čaju...takým tempom dnes vypijem aj 5 litre vody 😝
kocky co dnes varit rozmyslam ze spravim zeleninove rizoto a budem to mat na zajtra
@zuzu188 si cez vodovy deň 1,4 kg dala dole? Fúúúúha...naštartovala si ma 😀 dneska to absolvujem s vami baby 🙂
@baby124 ja som začala praktizovať Editu začiatkom roka, zišla som z 83 na 75 ale 4 kg sa mi vrátili, lebo som žrala, skočila mi do toho Veľká noc, svadba a potom som sa nevedela znova nabudiť až som sa zastavila na váhe 79,2 kg a som si povedala dosť. Už nechcem 83 kíl. A od 16.8. som začala a teraz mám k dnešnému dňu 75,9 😀 no od pondelka som spolu s Editkou v kurze 😀 😀 😀 takže asi tak...dnes som sa rozhodla, že bude ten vodový deň...vstala som pred hodinou a už to dokopem dneska, nie?
@henrieta16 áno,toľko zo mňa zatiaľ minimálne zliezlo..už sa mi stalo,že to boli 2 kg 🙂
@ankaevka na kojenie 😀 😀 😀 si podarená 😀
@henrieta16 je to niaka dieta alebo co to je???...noo mne sa vaha pohybuje medzi 76 77 a pred cvicenim som mala 81 rada by som to dokopala na 60 tak preto som vyskusala ten vodovy den no a zajtra sa postavym na vahu a uvidim co to spravi
@zuzu188 wow...takže dneska to dám i ja a budem ľahšia. Ked dám malého spať, odcvičím Jillian, aby som mala dosť síl, lebo dnes ma čaká 8. deň 2. levelu. Uteká to! Už sa teším na 3. level. 🙂
@baby124 to nie je dieta, preto to aj ja praktizujem, ona ti len navodí pozitívnu myseľ, bude sa ti ľahšie chudnúť. Nevraví, že jedz toto, jedz tamto, ty vieš i sama, čo treba jesť. Takže si prečítaj jej knihu, vysoká škola chudnutia, nájdeš ju aj na ulozto.sk, veľmi podarená kniha, je o nej a o tom, ako ona schudla. 🙂 odporúčam, mňa teda dostatočne motivovala!
@henrieta16 dakujem stiahnem precitam motivujem sa 😀
@henrieta16 určite budeš mať aspoň kilo dole 🙂..ja mám dnes 4. deň 1.týždňa 1.levelu 😀..zajtra mám 1. týždeň za sebou 🙂
@henrieta16 kludne sa pridaj 😉 to si ako dokazala vstat o pol 10 pri detoch, zavidim! knihu som si stiahla, ale nechce sa mi to citat akosi, na pc ma to nebavi...ja som tiez hore od 6h, starsieho vodim do skolky, celkom daleko to mame... s mladsim som teraz bola v jednom centre sa zahrat s detickami... dufam, ze pospi a ja pojdem cvicit, lebo pobede zase je rodicovske a potom chcem ist so starsim na fotbal, na trening. no akosi posledne dni neviem kde mi hlava stoji 😔
@zuzu188 ty si aká rýchla 😀 super, len tak dalej. 😉
@henrieta16 že rýchla 😀..veď 1. týždeň sa cvičí iba 5 dní 😀
@zuzanat dala som si vodový deň dnes, lebo neskôr som vstala. Zatiaľ som hlad nepocítila, pritom som typ, čo bez raňajok ani na krok. A ako sa mi podarilo vstať tak pri 2 deťoch? Malý už bol hore od ôsmej, ale dala som mu mlieko a hračky do postieľky a ten druhý spal so mnou, on ťahal do 10tej 😀
@zuzanat ja som na tom podobne- od kedy zacal skolsky rok- starsiu vodim 2x do tyzdna na tanecny, s mladsim chodime do MC sa zahrat- cas leti... ale si hovorim, ze kym nezacne hnusne pocasie-treba to vyuzit.
citam , ze ste sa dali na tie vodove dni- ja som to zvikla robit, ked som bola na intraku - vzdy v pondelok, po vikende stravenom doma = prejedani/ bolo to super.
pre dnes mam odcvicene.

@henrieta16 aky mas novy sposob chudnutia? :D