Chudneme s Jillian Michaels
@estrella5 na dolné partie je myslím zamerané 6 week 6 pack 2. level, 1. level je zameraný najmä na brucho. Alebo možno rapid. Skús si to pozrieť. 😉
@henrieta16 ja som rada,že som školu už týždeň nevidela 😀
@henrieta16
@zuzu188 ďakujem baby 🙂 som rozmýšľala, že keď už som toto začala by som to dokončila a potom sa pustila do niečoho z toho čo ste mi napísali, ešte to popozerám 🙂 len dúfam, že po 30 days nebudem mať ešte väčšie stehná lebo by ma šlahlo 😀
@kamylka ja som práveže mala svalovku len na lýtkach a trochu to cítim na rukách.. inde ju nemám... ale dúfam, že je tak ako píšeš 😝
@zuzu188 ja 4 mesiace...teraz to začína znova ... ☹
@henrieta16 koľko ti ešte ostáva?
dobre ranko, tak dnes mate vodovy den? tiez som nad nim premyslala, ale dam si ho az v pondelok.
dukanovu dietu drzi moja sestrenica, schudla uz viac ako 15kg! takze super vysledok!
moja sestra prestala cvicit 30days shared prave preto, lebo ma silne nohy a boji sa, ze na nich neschudne, ale bude mat svaly. tazko povedat 😔
@zuzu188 ešte mi ostáva tento a budúci rok na 1. stupni a ešte je tu 2. stupeň, takže... 😀
@ankaevka ja ked si dám vodový deň, tak so ho asi dám tiež v pondelok. Ked tak nad tým rozmýšľam, zajtra prídem zo školy večer, hladná ako pes po celom dni, nebudem vládať ani šoférovať, takže asi to nechám na pondelok. Ešte že kávu si môžem dať, šak by som umrela 😀 😀 😀
@henrieta16 vysoká, externé?
dobré ránko, dnes som sa len tak zo zvedavosti postavila na váhu a už teraz mám o pol kg menej, nový spôsob chudnutia začal ukazovať prvé výsledky...jupííí...no ale ešte sa neteším zbytočne, víkend u svokrovcov, to nie je nič moc 😅 no prežijem. Vravím si, je to iba jedlo, 😀
Ahojte- strasne dlho som vas necitala- nic nestiham. po prestavke sa pomaly dostavam opat do cvicenia. stale cvicim 3ku. ale asi uz skusim nieco ine od zajtra- asi to ripped in 30 . a od pondelka som na "macingovej"-zatial pohoda, no ale vikendsa blizi 😝 . drzte sa -ide vam to pekne
@ankaevka áno, dá to zabrať, ešte i takú ťažkú som si vybrala... 😒 ale už dokončím. 😉
@henrieta16 neboj zbehne to jak voda a ani sa nenazdáš a budú štátnice..ja som sa prihlásila na výšku aby som si dokázala či mám nato (strednú som prešla s trojkami) a prišla som na to, že mám po rokoch viac rozumu ako za mladi 😀
@ankaevka fúha, od 6tej, to máš dnes vodový deň? Mala si si dať vtedy, ked neskôr vstaneš. Napr. ja som vstala o pol 10tej, teraz sa idem najesť. 😀 no ale už sa drž, ked si sa na to dala. Daj vedieť večer ako si na tom 😉

@sisanka ale ved pokračuj tam, kde si skončila, ja som tiež začala po prestávke s 2. levelom a síce išlo to ťažšie, ale dnes už 7. deň a cítim sa super. 😀 vyskúšaj...nemusíš začínať stále znova a znova.