Chudneme s Jillian Michaels
@henrieta16 to v dobrom zavidim - ja som cele prazdnini dufala, ze mi zacnu namiesto o 6h vstavat o 7- vysnivanej 7.30h, ale nic- no a teraz ked treba do skolky so starsou - a rano musim brat aj mladsieho- tak by spali do 7h a to potom zacina stres.
@henrieta16 máš na čo 😀..potom asi vyskúšam Ripped in 30
@henrieta16 tak to super, ze vydrzi v postielke, moj ked vstane, ma taha za ruku, neexistuje aby som spala 😖
ja idem teraz cvicit, kym maly zaspi, nech sa stihnem pred rodicovskym naobedovat, lebo vcera som nestihla, jedla som o 10h a potom az po 17h, hladna som bola ako pes ☹
Ahojte kocky. Prave som odcvicila druhy den druheho levelu. Citim sa skvelo!!! 🙂 Drzim palceky vsetkym co ste dnes na vode. Podla seba hovorim ze najlepsie je povedat si ze vydrzim este hodinku a potom dalsiu hodinku a ked uz bude 17hodina tak uz sa neoplati porusit a zvladnete to. Ja moc zeleny caj nemusim ale asi mi jeho horkasta chut pomohla byt menej hladna. Urcite to zvladnete. Ten pocit ked uvidite o dost mensie cisielko na vahe zajtra rano ozaj stoji za to! 😀
@kingstonka môj prvý chlapec ale taký nebol, nedal nám spať. Museli sme vstávať. Obidvaja, teraz si ale rád pospí a ja s ním, pretože chodím neskoro spať, kým všetko po nich upracem, umyjem riad, dám sprchu, ešte aj s manželom na skype zavolám je polnoc. Ale ved to poznáte. Môj druhý synátor spí celú noc od 2. mesiaca. Je úplne iný, ako jeho starší brat. Rád sa hrá sám, asi preto, že ten ho stále bije a všetko mu berie, vždy sa smejem, že sa to raz otočí. Ten mladší je totiž tichá voda 😀
Poslušne hlásim - 8. deň 2. levelu za mnou. Chcela som to odcvičiť teraz, lebo mám deň na vode a večer by mi asi sily nestačili. Zatiaľ stále nie som hladná, motivuje ma @zuzu188, že ten úbytok ráno bude stáť za to! Asi si vezmem váhu do kufra auta, lebo svokra má síce 2, ale jedna váži zle a aj druhá. Moja je 100%. A chcem to vidieť. Ak dám dole aspoň 1 kilo, každý týždeň si dám 1 deň v týždni takýto. 😀
@lucky14 dnes som neskôr vstala, takže neplánovane, deň na vode, ale vydržím to, teším sa na ráno. 🙂 a ten zelený čaj...fuuuj, neznášam ho ani ja. Ja iba vodu s citronom, nič iné, hej a káva jedna bola. To musí byť. 😅
ja tiez hlasim 3 den 3 levelu za sebou 😀 ja vahu nemam, ale chystam sa kupit, aj ked, ked sa nevazim, nie som nervozna, ze to nehybe 😅
@henrieta16 ja mam zase druheho takeho nervaka, aj ked na urcite veci, ako skladanie lega, vkladacka a pod, ma velku trpezlivost. ale starsiemu robi zle, kusal ho jeden cas, spat nespi dobre od narodenia. nezahra sa vobec sam, stale je pri mne, taha ma za ruky ked nieco chce... takze ja aj teraz vstavam 2x za noc.
co uz, hlavne, ze sme zdravi, znie to ako faza, ale to je najdolezitejsie, vsetko ostatne prezijeme!
@henrieta16 Super uvidis zajtra rano minimalne o 1kilo menej na vahe. Ja som mala -1,4kg. Tiez ma to velmi potesilo a nakoplo sa zdravsie stravovat pocas tyzdna a chcem kazdy pondelok mat vodovy den. Nech kila pekne ubudaju. 🙂 Urcite to zvladnes. Ked clovek prekona sam seba je to pocti na nezaplatenie. Ja som to takto mala v pondelok prvy krat a bola som sama na seba v kutiku duse hrda. 🙂 Prajem pevnu volu. 😀
@henrieta16 ja som takto verila, ze druhe dieta bude kludnejsie- a nic- aj druhy je nespavy a az prilis akcny- bije starsiu- je o 2,5 roka mladsi ale uz ju skoro prerasta... tak sa smejem, ze 3. krat uz neriskujem, ze uz sa chcem konecne po 4 rokoch vyspat 🙂
no baby ten vodny den to vas obdivujem ja to nedokazem 😉
rano som sa zobudila dolamana, este k tomu menzes...som si povedala ze cvicenie dnes vynecham, ale nakonieco som skusila , takze to mam za sebou. Fakt sa mi to paci, je to kratke ale zaberak. Za hodinu kalanetiky sa takto nespotim ako pri tomto . takze idem pod sprchu. 🙂
ahojte, aj ja už mám odcvičené 😎 , žalúdok sa zatiaľ nehlási, šak má dosť tej vody čo pijem (liter jemne perlivej minerálky, 2 litre čaju, 2 kávy)..no má to aj horšiu stránku, strašne ma bolí hlava, ide mi prasknúť, neviem či je to od hladu alebo preto, že som kávu ráno nepila v obvyklej hodine ale až neskôr..skúsim to vydržať, ešte si hodím do toho zeleného čaju med lebo je fakt hnusný 😖..no a trasú sa mi kolená a to ani mm nie je doma, žeby mi chýbal cukor v krvi? 😀
no baby, tak môj žalúdok nevydržal nápor zeleného čaju a práve všetok išiel von ☹
@ankaevka ja tiež už cvičila a to bude tým nedostatkom cukru, také stavy budem mať i ja doraz. 😒 Kolená sa trasú, ruky, je ti zle, bolí hlava...to bude hlad. 😀 Ale zvládneš to, ja som si dala lyžičku cukru do kávy teraz, aby som neodpadla do večera. 😝 Drž sa, večer sa hlásim a vidím to na skoré spanie 😀
@ankaevka na čo pijete čas? To len robí šťavy, ja iba vodu s citronom. 😀 ale je mi ľúto, že ti prišlo zle, daj sa dokopy a ak budeš fest hladná, najedz sa, ale niečo ľahké, lebo si od rána nejedla a potom by si na všetko mala chuť 😉
@lucky14 bojím sa teraz piť niečo, ja som ho pila hneď po cvičení a ešte aj tá trpká chuť, spravila som zle
@henrieta16 dala som si tri lyžičky medu tak dúfam, že bude lepšie
@ankaevka fuj, neznášam ten čaj! Ostávam verná vode, zatiaľ sa cítim super. To bude asi tou kávou s lyžičkou cukru 😀
@henrieta16 už ho nebudem piť ani keby zlatý bol, radšej si spravím zase na kojenie, ten mi chutí 😀
@ankaevka ak sa citis slaba a nechces jest skus si dat ovocnu alebo zeleninovu stavu. Alebo zeleninovy bujon len taky z kocky. No ja som uz raz skusala davno v minulosti vodovy den a dostala som neskutocnu migrenu a bolo mi potom zle tri dni. Teraz som to vydrzala ani som sama tomu nechcela verit. Clovek proste niekedy vydrzi viac ako inokedy. Hlavne zdravie je na prvom mieste. Aj tak si skvela ze si vydrzala doteraz!!! 🙂 alebo skus lyzicku medu len tak do ust. Doplnit cukry. 🙂
no kočky, držím sa neskutočne dobre, sama sa čudujem. Už je šesť hodín a ja iba na vode, môžno bolo dobré, že som neplánovala, neviem... Ale čudujem sa, inokedy by som už odpadávala hladom. Do rána vydržím a už viem, čo si dám na raňajky 😀 a tiež sa teším na ten úbytok na váhe. 😉
@henrieta16 mne ešte ani raz nezaškvŕkalo v bruchu neska 🙂
babule a kedy planujete dalsi vodny den?rozmyslam ze sa k vam pridam a od zajtra idem asi na 2. level tak sa uz tesim, dnes si dam nejake brusaky na zahriatie 🙂
@zuzu188 ved ani mne, asi som fakt dobre urobila, inokedy by som sa už hladom plazila a dnes... 😀
@sisanka v pondelok kočky plánujú, aj ja som chcela, ale dala som sa na to hned asi som dobre urobila. 😀
@sisanka Ahoj. No ja by som chcela kazdy pondelok. Vraj je to velmi prospesne pre telo. 🙂 Ale Ty kludne mozes len kedy sa na to budes citit. Ja som vlastne tento pondelok ani neplanovala mat vodu ale po prezratom vikedne som chcela vydrzat bez jedla tak dlho ako sa da a ked bolo 14hod som si povedala ze este skusim vydrzat a potom o 17hod uz nemalo zmysel to porusit...a dala som to. Bola som na seba hrda lebo este v zivote som to nezvladla. 🙂

@zuzu188 viem, chystám sa na to aj ja... 😀 a už sa veľmi teším 😉