Chudneme s Jillian Michaels
@zuzu188 gratulujem ti! Super! Kiežby som to aj ja mohla povedať 😖 ale teším sa z tvojho úspechu! 😎
@lucky14 dakujeme, tešíme sa asi ženyyy 😀
@henrieta16 ďakujem 🙂..teraz si to cez víkend musím udržať a od pondelka dať dole ešte viac..raz nás prekvapíš 😉
@henrieta16 všetky rovnako? tak dúfam, že nám to naspäť nevybehne
@zuzu188 gratulujem k 20ke, musí to byť super pocit 😎 (aj ja chceeeeeeeeeem)
@zuzu188 nie raz, Zuzka, čoskorooooo 😀
tak ja som dnes bez cvičenia, malá neskutočne nervózna celý deň, nedala mi chvíľu voľnosti ani keď spala..teraz mám rodičov u seba až do zajtra, takže už ani cvičiť nebudem..no čo už, dám si deň pauzy aj keď ma to mrzí
@ankaevka netráp sa, zajtra si zacvičíš a pokračujeme. Deti sú prvoradé. Ja som dnes zacvičila iba 15 minút, ale nevadí, 😒 rátam to síce za celé, (ved makám každý deň) no deti mi nedali, nevideli sme sa celý deň a bola som nimi ovešaná ako vianočný stromček... Takže, môžem si povedať, že už len zajtra odcvičím poslednýkrát 2. level a v nedeľu idem na tretí! 😀 a ozaj čo bola maličká taká mrzutá?
@henrieta16 prvý krát je chorá, tečie jej v kuse z nosa a slzia očká..nemôže dýchať poriadne, noštek v kuse utieram, očká červené, v kuse unavená ale dlho spať sa nedá kvôli tomu nosu, no veď to možno poznáš, nervózna, plačlivá, len na rukách by len bola..takže dnes sa máme takto 😢 ☹
@ankaevka jaj, moja, to je tak, ked je dieťatko choré, je to únavné, moji chlapci boli, resp. stále sú ešte nachladení, ale našťastie im iba tečie z nosa, to bude tým premenlivým počasím. 😒 no neboj, aj to prejde, s deťmi prichádzajú nie len radosti... Aničke prajem skoré uzdravenie 😉 a mamičke nech si oddýchne, zajtra odcvičíme poriadne 😀
@ankaevka
@henrieta16 baby,jasné,že aj vy sa dočkáte 🙂..veď ste šikovnice 🙂
@zuzu188 to ked to dokopeme, to by sme mali dať nejaké stretko 😀
@henrieta16 mali,ale až keď si urobím vodičák,aby ma tam nemusel chlap viesť 😀
@zuzu188 😀 😀 😀 ja už vodičák mám, takže si len všetky mi tu, čo schudneme dohodneme stretko 😀
@zuzu188 všetky *my tu 😝 chybička se vloudila 😀
@henrieta16 ja ho budem robiť asi až budúci rok
čaute, hlásim včera raňajky chlieb, obed krémová mrkvová polievka celozrnná bagetka,večera paradajkový šalát opražené zelerové tyčinky, cvičenie žiadne..dnes ráno váha ukázala znova 87,4 😀 😀 ..ak mi to zostane, tak si ten vodový deň zopakujem ešte štvrtok aby som v sobotu mala ešte o kilečko menej
s tým stretkom súhlasím 🙂
@ankaevka Ahoj. Uzasne len tak dalej. Super vysledok na vahe. Ja som to vcera vecer s jedenim prehnala a dnes sa citim nafuknuta a tesim sa ze je novy den a mozem zacat zase zdravo papat. Super napad napisat denne menu aspon sa mozem inspirovat. Inak o tych zelerovych tycinkach som este nepocula. Je to dobre? 😀 Prajem krasny dnik. Ako je malickej?
na dnes odvcicene, az sa mi nechce verit ze som zacla den cvicenim 😉 , ale super pocit ked tu sedim uz po.
viem ze toto co sa spytam sem nepatri ale ak mi niektora viete povedat svoje skusenosti budem rada. vcera som da dozvedela ze budem musiet ist na zakrok LEEP konizacia, ak s tym mate neake skusenosti budem rada,som z toho trosku 😲 ☹ mozte sa ozvat do spravy nerusme tu temu, dakujem. pekny den
@lucky14 malej je už trošku lepšie, očká už neslzia už iba ten soplík..dik sa z toho vytešujem jak malá, že mi to ide dole..zelerové tyčinky mi veľmi chutia je to vlastne nakrájaný zeler a opražený na olivovom oleji do zlatova, to pocítiš s vareškou, že už sú mäkké, trochu ich posolím alebo mám takú bylinkovú soľ a buď ich zjem teplé alebo vychladené do šalátu 😝
ahojte kocky takze ja som ten vodovy den nevydrzala a dala som si na obed zeleninovy salat a na druhy den vaha bola o 0,5 dole tak ale aspon cosi vcera dorazila ms tak som si dala pauzu s cvicenim kontrolujem sa v jedeni dnes zatial len grahamovy rozek a nizkotucny jogurt ... 🙂 dnes idem robit makove sulance tak si trosku dam aj ja tak kocky prajem pekny vikend 😉
a co tak vytvorit na fb skupinu?? 😀
my máme dnes na obed údené 😀...na večeru si idem urobiť filé s dusenou zeleninou 🙂
teda baby ja dnes riadny obed:vyprazany syr a hranolky teeeeeda musela som urobit bo som mala takuuuu strasnu chut na to ze az a este k tomu dnes bez cvicenia nejako nestiham zajtra sme mimo domu tak zase nic :(
Ahojte. Ja na obed cestoviny s bryndzovou omackou. 😉 Dnes som veru este necvicila ale dufam ze to este dam. Vzdy mi to zlepsi naladu. 🙂 Prajem vsetkym krasny den. 😀
Ahojte dievčence, konečne mám za sebou 2 dni školy, nedávno som prišla. Taká som unavená akoby som celý deň makala ako o život. Ale viete si predstaviť sedieť v škole a 10 hodín do vás niekto hustý svoje 😒 Och...ešte že dalšie vyučko je v piatok až... 🙂 na obed som si dala udeny syr pečený a zemiaky v šupke, celkom mňamka, ale ta porcia, doniesli mi 2 syry, zjedla som jeden a asi 2 zemiaky a zvyšok ostal na tanieri, po tom dni na vode a včerajšku, kde som jedla iba obed a večer jogurt do mňa nič nevojde. Aj to mi včera poobede bolo zle. Takže trošku menší žalúdoček 😀 či? Neviem, ale som rada, cítim veľké sebazaprenie 😀 😀 😀
@henrieta16 ja som dnes zožrala asi trištvrte jablkovej štrúdle 😀...teraz na večeru mám grilované rybie kocky a zeleninu na masle 🙂
@zuzu188 hm, dnes som taká unavená, že by mi nejaká sladkosť tak bodla, že až ☹
@henrieta16 musela som si dať..ráno som skoro nič nejedla a keď sme došli domov z mesta,tak sa mi brutálne hlava točila

@henrieta16 @zuzu @ankaevka
Skvele!!! Zvladli ste to kocky krasne. Mna to caka v pondelok znovu. Dufam ze to dam. Dnes som mala na veceru slane palacinky so syrom. Varil manzel. 😉 Tak som mu nemohla povedat nie. 🙂