icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
29. sep 2012

@zuzu188 málo cukru, ono treba aj ten. Ja som si ráno dala 2 chlebíčky, sestra mi nechala v chladničke, nič iné nebolo, kedže som bola len skontrolovať a vyvetrať ráno byt a u svokry som teraz a nestihla som sa najesť 😒 a teraz len rozmýšľam, čo by som....mám chuť na volské oká 😀 na večeru asi zlý nápad 😒

zuzu188
29. sep 2012

@henrieta16 prečo?...urob si ich bez oleja 🙂

henrieta16
29. sep 2012

@zuzu188 to si ich robím vždy...ale ten chlebík k tomu, sacharidy ochhh .... dám si to až ráno 😉

zuzu188
29. sep 2012

@henrieta16 daj si bez neho..alebo si sprav praženicu 🙂

henrieta16
29. sep 2012

@zuzu188 urobila som si volské oko (praženicu moc nemusím), k tomu malý kusok chlebika, aj uhorky a papriku. No nemohla som to v sebe udržať. Len čo som dojedla, vybehla k malému, lebo zaplakal a prišlo mi zle a .... aa.... no, ved viete ☹ nechápem, po tom vodnom dni mi vôbec nechutí jesť. 😒 A viem, že to nie je dobré, skúsim zajtra od rána, tak ako stále, v malom množstve, možno to je len tým zhonom, lebo som bola v škole a cesta autom skoro ráno tam, večer späť, unava... no uvidíme, či sa to odrazí aj na váhe v pondelok. Už sa ani nevážim. Ešte si o chvíľu odcvičím poslednýkrát 2.level a idem zajtra na 3. 😀

henrieta16
30. sep 2012

Ako vidím, od včera sa tu nikto ani neukázal 🙂 dobré ránko a pekný deň vám prajem. Užite si krásnu nedeľu a pozor na všelijaké dobrôtky, zajtra sa vážime, tak nezabudnite! 😀 😀 😀

zuzanat
30. sep 2012

ahojte, ja to tu cez vikend nestiham, rovnako ako cvicenie 😔 vcera som bola so segrami na nakupoch, potom v mekaci, za cely den som mala akurat tak jedlo z mekaca a kusok pizze, totalne nevhodne jedlo a este aj dve jedla za cely den, katastrofa, cvicenie som samozrejme nestihla, dnes som s cvicenim rovnako, akosi cez vikendy nemam kedy 😅
Kupila som si vcera novu vahu a zistila som, ze som este pol kila pribrala 🙄 ukazuje mi tam aj podiel tuku, tak budem zapisovat. citala som tu v jednej teme o herbalife, ale strasne peniaze za to pytaju.

Zajtra si dam vodu, kto sa teda prida? Dufam, ze aspon nieco pojde dole ☹

barca127
30. sep 2012

@zuzanat ahoj tak ja by som chcela tiez zajtra dat vodu tak snad budem rovnakeho nazoru aj rano 🙂 aj by mi to padlo lebo sa citim uz dva dni stasne nafuknuto (to je tym bielym pecivom-manzel na mna totiz pri nakupe vobec nemysli 🙂 ) inac ja cez vikend taktiez moc nestiham cvicit hlavne nedelu travime vzdy u nasich a vecer to by ma nic nedokopal k cviceniu to som rada ked mala zaspi ze si dam chvilku na gauci pri mojich oblubenych krizovkach

estrella5
30. sep 2012

tak.. obdivujem každú jednu, ktorá má už odcvičený 10x level 2!!! 😲 dnes prvý krát zacvičené.... hádam od polky (aj skôr) som mala chuť jednu tej jillian vraziť a vykašlať sa na to 😀 polku vecí odfláknutá.... no hrúúúza so mnou.... ťažký level 😉

estrella5
30. sep 2012

ale musím sa pochváliť 😵 práve som si dala ešte aj 30 min. na stacionárnom bicykli.. tak som zničenááááá... ale spokojná 😵 ... prajem krásnu nedeľu

zuzu188
30. sep 2012

@henrieta16 mne sa vybilo PDA a nefunguje mi nabíjačka,tak som rada,že si teraz píšem poznámky do školy a popri tom som na nete 😀

zuzu188
30. sep 2012

@estrella5 level 2 je nič oproti 6 week 6 pack..mám pocit,že čím viac to cvičím,tým viac som zadýchanejšia a nevládzem 😀

zuzu188
30. sep 2012

zajtra budem mať teda pekné číslo na váhe..vôbec sami nedarilo cez víkend pravidelne jesť a ku tomu som veľa sladkého pojedla 😒

henrieta16
30. sep 2012

@zuzu188 hm, tak ja som si dala cez víkend koláčik, som zvedavá teda, čo bude ráno. No víkend inak bez prehreškov, len dnes iba liter vody, musím aspoň pol litra ešte dať, leboooo.... 😀

zuzu188
30. sep 2012

@henrieta16 si dobrá..ja budem zajtra rada,ak mi váha neukáže 79-tku 😒

ankaevka
30. sep 2012

ahojte, ja som dnes cvičila po dvoch dňoch oddychu a zase to bola makačka, teda dúfam, že nenabehne svalovka znova..ešte dva krát a prejdem už na trojku..víkend celkom v pohode zvládnutý, tak som zvedavá na zajtrajšie váženie

ankaevka
30. sep 2012

@estrella5 neboj po piatom dni ti to pôjde ako po masle 😀

kingstonka
1. okt 2012

dobre rano- tak ja po tyzdni "macingovej" mam 79kg rovnych- mierne sklamanie- prvykrat som mala asi 3kg za tyzden, ale na druhej strane vikend som trochu pokazila... ale kilo je dolu a nebol to az taky stres... akurat s tym cvicenim nic moc-min tyzden asi 3x som cvicila- prvych 25 dni mi islo super a teraz je to take vselijake... no stale niekde lietam a aj nieco na mna lezie- uz mam v pc to ripped in 30 tak dufam, ze dnes vyskusam.pekny den

sisanka
1. okt 2012

ahojte baby tak ako? ideme dnes na tu vodu? 🙂

barca127
1. okt 2012

@jaannuusskkaa Dobre ranko dnesna vaha 67 :( takze opat prirastok....centimetrovo je to rovnako okrem brucha tam opat jeden dole 🙂

@sisanka ahoj ja dnes planujem vodu tak dufam zte to dame 🙂)

lucky14
1. okt 2012

Dobre ranko kocky. Tak a mame tu zase pondelok - vazenie. Moja vaha skakala pocas tyzdna hore dolu a dnes ukazala 80,3kg....takze nic moc ked si pomyslim ze som mala minuly tyzden v pondelok vodu a uz som aj videla 78,6kg ale co uz. Ja tomu proste nerozumiem. Ja asi ozaj nemozem ani trosku zhresit inak vaha neklesa alebo len trosicku. Tak dnes sa budem snazit vydrzat o vode caji a kave. Uvidim dokedy to vydrzim. Lebo musim sa priznat to ze kila som nabrala nazad je trosicku demotivujuce......ale dufam ze to este dnes dam. Cez vikend som necvicila takze dnes ma caka 4.den druheho levelu. Vsetkym prajem krasny den a vela pevnej vole pocas celeho tyzdna!!! 😀

sisanka
1. okt 2012

@barca127 ja som si rano uz dala kavu a prebehla mi myslou taka myslienka ze kaslem na to ale nemozem...lebo to uz nie je mozne co sa so mnou robi v poslednych dnoch..necvicim a este k tomu jem piate cez deviate 😠

sisanka
1. okt 2012

@lucky14 ja som sa este nevazila...a rozmyslam ci sa mam ist alebo nie lebo sa bojim toho cisla 😀

lucky14
1. okt 2012

@sisanka Ahoj. Odvaz sa moja aspon budes vediet ze snaha ktoru vynalozime tento tyzden bude mat vysledky. Ked sa neodvazis nebudes vediet ako si pokrocila. Ja som si dnes povedala ze tento tyzden hlasim posledny krat 8micku. Takze mam motivaciu dodrziavat. Nemaj strach hop sa na vahu a tento tyzden to dame dolu! 🙂 Dnes voda???

sisanka
1. okt 2012

@lucky14 no hroza...vyse kila hore...81,5 😒 takze dneska ideme na to, na tu vodu....uz teraz som hladna 😀

jankes
1. okt 2012

ahojte, ja mám dnes 69,5. Vodu si s vami nedám, ak sa nenahneváte 😀 😝 určite by som to nezvládla a po "hladujúcom" dni aj tak zjem všetko, čo mi vojde do cesty, takže u mňa nehrozí. skôr len pravidelná strava. Držím vám však palce. 😉

lucky14
1. okt 2012

@sisanka Ja som si prave urobila kavu a zaliala zeleny caj - taky slabsi. Minuly tyzden mi ten pomohol vydrzat. Ale uvidim ako sa budem citit. Ak mi to pojde dost na hlavu urobim si zeleninovu polievku len taku bez zahustovania a budem jest tu cely den. 😉 Inak potom ako som vydrzala vodu minuly tyzdne som sa citila uzasne len tie vysledky na vahe nic moc... 😒

sisanka
1. okt 2012

@lucky14 ja tu dnesnu vodu drzim skor ako taky ocistny den...a na obed idem robit vyvar tak ten si asi dam, bez cestoviny, zeleniny, bez nicoho, len cisty vyvar... 🙂 kavu som uz vypila, caj si asi urobim nejaky domaci bylinkovy lebo zeleny mi nerobi dobre...takze som zvedava a odhodlana dnes uz konecne cvicit 😀

lucky14
1. okt 2012

@sisanka Ved presne o to ide. Je to ocistny den. Ja by som chcela vzdy po vikende si ho takto dat. Budem sa snazit vydrzat! 🙂