icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzanat
1. okt 2012

ahojte, tak ja dnes tiez len o vode a teda kave! snad to vydrzim! tiez som cez vikend necvicila, ale dnes uz budem. Rano som sa odvazila, zapisala tuky v tele, tak som zvedava co zajtra, ci to pomoze. Vcera som mala tiez zakusky, ale jeden krat v tyzdni mozem, tak to neberiem ako tragediu 🙂

barca127
1. okt 2012

@sisanka mno kavu som mala aj ja ved bez nej by som ani den nemohla zacat aj bez ranajok samozrejme tak nemozem vynechat obidvoje 🙂teiz uz som amla aj ja myslienky ze kaslem na to ze to nemozem zvladnut ale sak vyskusame,uvidime

henrieta16
1. okt 2012

čaute baby, hlásim váhu, 75,3 kg, super, viac ako kilo dole. Tak sa vytešujem, že až. Tento týždeň som sa fakt snažila, no po tom vodnom dni vo štvrtok som ani jesť nemohla, tak sa mi stiahol žalúdok. Takže ho asi budem praktizovať, ak bude zase nejaký problém s jedlom, 😀 ale zatiaľ je to tak, že mi moc nechutí. Dneska sa držte, ked ste si dali ten vodný deň, nech vám to ubehne. 🙂

henrieta16
1. okt 2012

@sisanka ja som mala v káve aj cukor, počas vodného dňa, pomohol mi zvládnuť ho, ale zaujímavé bolo, že so vôbec nebola hladná, prišlo to totiž neplánovane. 😀 No držim vam palce, mne dosť pomohol, ak vás to všetky motivuje 😉

henrieta16
1. okt 2012

Dneska sa ide na 3. level, veľmi sa teším, konečne 2. za mnou, 😀

barcelona94901
1. okt 2012

juuj ale ste toho popísali baby 😀
zhrnutie
necvičila som,iba fit lopta ,málo,skor uboho..
od dnes mám konečne čas ,volno,pustím sa opať na to,
ale mám kilčo dalšie dole,ide to pomaly ,z brucha dokopy iba 2cm :(
no musim sa posnažiť viac,
pijem teraz lapacho čaj,nemá nič s chudnutím ,ja pijem denne čaje,striedam to
a po novom citronovu šťavu ráno ,niekedy aj večer ,
večer som si pridala tie šťavy aby mi nechutilo jedlo..no ak lietam,vtedy to nedodržím,
kávu pijem roky bez cukru,musim to zvládnuť do tej svadby ,mám už konečne cieľ 😝

henrieta16 wooow super,ved to je perfektné 😉

zuzanat
1. okt 2012

@barcelona94901 iba 2cm?? to ja by som skakala od radosti, ako som pisala, ja nemam dole ani len pol centimetra...

ja si davam aj cukor (1lyz.) aj mlieko, toto proste neobetujem 😀 uz to je pre mna obeta, ze si davam o pol lyzicky menej cukru, ja mam rada sladku kavu

baby124
1. okt 2012

@jaannuusskkaa dnes vaha 75,1 skoro 2 kila dole .... kocky v maji planujeme konecne svadbu tak sa tesim dufam ze do vtedy budem stihla ako prutik 😀 pekny den

henrieta16
1. okt 2012

@barcelona94901 i ja vravím, teším sa, z brucha mám od polky augusta -4 cm. Takže radosti dnes až až 😀 😀 😀

kingstonka
1. okt 2012

nieco na povzbudenie do noveho tyzdna- cez vikend bol spln- teraz bude mesiac ubudat a to sa vraj najlepsie chudne- tak do toho! 🙂 ja dnes konecne 7 na zaciatku a 8 uz nechcem nikdy vidiet 😖 - no ale staci velmi malo a je to spat

jaannuusskkaa
autor
1. okt 2012

@baby124 skoro 2kg dolu???nie skor skoro 1kg dolu??? 🙂

zuzanadvor
1. okt 2012

Ahoooojte, som tu nova kocky... zhrnte mi prosim ako to tu funguje s tym cvicenim..potrebujem dat dolu tak 5 kf 🙂 a troska spevnit svalstvo 😉

henrieta16
1. okt 2012

@jaannuusskkaa ty čo tu provokuješ, možno naozaj dala dole 2 kg 😀 a

kingstonka
1. okt 2012

@zuzanadvor ahoj- vacsina sme zacali s cvicenim -jillian michaelas 30 day shred- mas to na zoutube alebo ulozto.sk- 3 levely -kazdy sa cvici 10 dni- potom mozes prejst na ine cvicenia od jillian alebo znova zopakovat

jaannuusskkaa
autor
1. okt 2012

@henrieta16 len sa pytam lebo 76-75,1=0,9kg tak len do istoty :P lebo raz mi tu jedna nahlasila vahu a vraj za tyzden schudla 10kg :P tiez mi to nedalo do istoty som sa opytala a bol to iba preklep....tak aj teraz sa pytam do istoty :P joooj baba neser byka :D

katy31
1. okt 2012

@jaannuusskkaa Jani, ja som rovnako ako minulý týždeň.. dajak som zastala... 😖

ervenka
1. okt 2012

Ahojte, hlasim sa po 2 tyzdnovej nutenej prestavke. Zacinam od znova s 30DS. Achilova slacha je uz v poriadku. Akurat, ze nesmiem skakat, a cvicit kazdy druhy den+poriadna rozcvicka ;) Vaha isla aj tak dole- z 86,3 na 83.6. Pekne sa cisla vystriedali.
No a z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ak nieco boli- koleno, zapastie a ak aj ta cast opuchne treba okamzite prestat. (Samozrejme treba rozlisovat svalovicu od bolesti, ktora prekaza v kazdodennom fungovani.) Ja som cvicila aj s bolavou nohou, este aj ked mi clenok opuchol a ked sa mi na nozky pozrel odbornik, tak sa chytal za hlavu. Uz sa mi v slache zacali tvorit slzicky. Takze pozor na "cvicenie cez bolest".... ;)

henrieta16
1. okt 2012

@jaannuusskkaa trošku som ťa chcela poštekliť, 😀

jaannuusskkaa
autor
1. okt 2012

@henrieta16 ja vieeeeeeeeeem draha :-*

henrieta16
1. okt 2012

@jaannuusskkaa 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

kingstonka
1. okt 2012

maly spi-trebalo by ist zacvicit, ale to pocasie je tak na spanok :( normalne svietit treba...och

henrieta16
1. okt 2012

@kingstonka aj mne malý zaspal, ten druhý je hore, ale cvičiť budem až večer, dnes ma akosi pobolieva brucho a upratujem. No teším sa na to! Dnes sa ide na 3. level 😀 som veľmi zvedavá 🙂

zuzu188
1. okt 2012

po víkende mám + 1,3 kg,ale aj tak mám po týždni -1,1 kg 😀... @jaannuusskkaa moja dnešná váha 78,3 kg 🙂

lucky14
1. okt 2012

Ahojte. Tak pre dnes odcvicene a stale na vode....dufam ze vydrzim. Ide vam to krasne kocky. Jupiii!!!!
@henrieta16 super ze si sa po tej vode nerozjedla. U mna to bolo par dni fajn ale potom to uz islo znovu dolu z kopca. Tak ale je tu novy tyzden nova voda a dufam ze uz si to nepoustim. Takze uz dnes 3.level. Daj vediet ako sa Ti paci. Ja som stale v dvojke. 😉
@kingstonka skvele ze si vydrzala tu Macingovu. Pri nej vraj idu dolu cm ak odive viac ako kila. Na youtube je jedna kocka a ta po 4 tyzdnoch vyzera uzasne. Nech sa Ti dari. 🙂
@zuzanat ako sa drzis? Ja zatial v pohodicke. Do 0,5l zeleneho caju som si dala malicku lyzicku medu. Dalo sa to lepsie vypit a zahnalo hlad. 🙂

ankaevka
1. okt 2012

ahojte kočeny, hlásim dnešnú váhu 87,7..vyšlo trošku hore po vodovom dni ale tak po týždni 1,3 kg dole je super že 😀 @jaannuusskkaa

lucky14
1. okt 2012

@ankaevka Ahoj. Skvely vysledok. 😀

zuzanat
1. okt 2012

@lucky14 tiez som prave odcvicila a stale na vode 😀 Aj ked sa mi tazko cvicilo, nevladala som, asi preto, ze som hladna. Premyslam, ci nezacnem s 90dnovou dietou, ci by sa to predsa len nepohlo, ale na vsetky kaslem a nebudem ratat kalorie, len cvicit, no neviem co robit ☹

ankaevka
1. okt 2012

@lucky14 diky, som rada, že mi to ide takto dole..sa utešujem, že už len 7kg a som tam, kde som na začiatku tohto chudnutia chcela byť 😀 ..a keď to dosiahnem, tak si dám nový cieľ 70kg 🙂

lucky14
1. okt 2012

@ankaevka skvele. 😀 Ja som si hned na zaciatku dala ciel moju vytuzenu vahu a ta je veru este v nedohladne. Ale utesujem sa ze aspon cvicim a robim tak nieco pre svoje telo a s tou stravou to este musim doladit. 😉

baby124
1. okt 2012

@jaannuusskkaa ba ozaj to ta prepracovanost 😀