icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
2. okt 2012

@zuzu188 Ahoj. Teda moja ja Ti nechcem do toho kecat ale antibiotika a prazdny zaludok aby Ti nebolo zle. Nechces to odlozit az ked uz budes fit? A zasluzis si oddych od cvicenia tak si to vychutnaj. Buduci tyzden pokracujes v plnej parade. 😀

zuzu188
2. okt 2012

@henrieta16 jasné,stačí ráno napísať 🙂

lucky14
2. okt 2012

@barca127 Ahoj. Mrzi ma to s tym baby ale moj muz je taky isty. Povedal ze az kym nebudeme na tom financne tak dobre ze obidvom mozeme dat dobry zivot a buducnost chce s druhym pockat. A ja ho chapem. Ale moj malicky ma este len 8 mesiacikov tak to asi preto neriesim. Uvidis aj Tvoj si to rozmysli. Po 30tke bude citlivejsi. 😉

zuzu188
2. okt 2012

@lucky14 len nemyslím zrovna dať si vodu..máme kopu hrušiek,tak by som si dala ovocný deň

ankaevka
2. okt 2012

@zuzu188 štvrtok si dajme zase očistu ja si dám určite vodový deň, sobotu idem na oslavu a chcem vyzerať šlank 😀

ankaevka
2. okt 2012

@henrieta16 šak ja som určite rada za každý cenťak, ktorý zišiel dole 🙂 a to dúfam, že ešte pôjdu

ankaevka
2. okt 2012

@barca127 daj mu trošku čas, mňa mm nahováral na tretie viac ako rok..ja som už ďalšie nechcela ale potom ma zlomil 😉

henrieta16
2. okt 2012

@ankaevka O štvrtku premýšľam aj ja 😀

ankaevka
2. okt 2012

@henrieta16 mne to vtedy najviac pasuje lebo keby že v piatok si dám, tak v sobotu by bol asi veľmi zaťažkávací deň na môj scvrknutý žalúdok..a zajtra sa mi ešte nechce

henrieta16
2. okt 2012

@ankaevka myslím, že štvrtok je fajn deň, vtedy mi pasoval, bola som na víkend totálne stiahnutá a nechutilo mi 😀 a aj na váhe sa to odrazilo 😀

henrieta16
2. okt 2012

@ankaevka sranda, my 3 vo štvrtok, dalšie 3 v pondelok, ujalo sa to tu 😀 😀 😀

henrieta16
2. okt 2012

@barca127 @sisanka @lucky14 @zuzanat vy ste držali deň na vode v pondelok, že? A ja,
@zuzu188 a @ankaevka vo štvrtok. Dobre, že sme sa tak rozdelili, ak by sme všetky držali v jeden deň, kto by sa tu podporoval, ked by sme všetky hladom pokapali? 😀 😀 😀 teraz si dáme súťaž, ktorá zhodí najviac počas vodného dňa. Napíše každá, koľko dala dole a v piatok zhodnotíme a dáme odmenu 😀 😀 😀 ale to len taká sranda, či vás to motivuje, tak uvidíme 😀

ankaevka
2. okt 2012

@henrieta16 na striedačku 😀 ..ja sa potom normálne teším na váženie lebo viem, že mi určite ukáže menej 😀

zujka2
2. okt 2012

@lucky14 ahoj moja, aj dnes som odcvičila a poctivo 🙂

barca127
2. okt 2012

@henrieta16 ďakujem za povzbudive slova naozaj.veď ja sa pokúsim nejako na to toľko nemyslieť a radšej presuniem stoju energiu na túžbu vyzerať lepšie ;) ešte stále mi ostáva nádej že sa postasti neplánovane kdeže antiko teraz neberiem ;)

henrieta16
2. okt 2012

@barca127 ak ti bude smutno, len tu napíš, už nie sme len fórum na chudnutie, povzbudíme sa. Drž sa, moja! 😵

kamylka
3. okt 2012

@zuzanat mne asi ten 6 pack nie je sudeny neda sa mi ztiahnut , vzdy sa mi to blokne a nejde to dalej :(

kamylka
3. okt 2012

@barca127 nebud smutna si mlada, ja mam 33 a mam iba jedno dieta a este ako bonus mi nieco zistili na krcku maternice tak verim ze este vobec budem moct planovat ze raz budem mat dalsie miminko. 🙂

henrieta16
3. okt 2012

@kamylka to ma mrzí, dúfam, že raz sa to podarí a pribudne ešte jedno bábo 😉 držím palce!

barca127
3. okt 2012

@kamylka mno to je mi luto ale vsak neboj ono treba hlavne pozitivne myslenie a vsetko bude ok....ja som vzdy planovala deticky s malym vekovym rozdielom tak preto ma to tak strasne mrzi

henrieta16
3. okt 2012

@barca127 ☹ samo sa to nejako vyrieši, nebuď smutná, všetko bude dobré, uvidíš. Drž sa! 🙂 A usmej sa, možno to príde skôr, ako sa nazdáš, hlavne, nemysli na to teraz.
A ako si dopadla po dni na vode? 😵

barca127
3. okt 2012

@henrieta16 sak ja stale budem dufat 🙂 neviem v poslednom case mam take nijake odbobie stale len smutna nalada neviem ci je to tym pocasim alebo co ale mam len pocit ze mi nic nevychadza a ani sa nedari tak dufam ze to prejde.....po dni na vode paradne akosi ale malo teraz papam ale ci to je tym dnom alebo tou naladou neviem ale urcite sa chystam na dalsi

henrieta16
3. okt 2012

@barca127 možno to bude počasím, ja som také obdobie mala pred 2 týždňami, sama s 2 deťmi, bez manžela, s bytom boli problémy, kedže je to novostavba a vždy niečo bolo zle. Už sa to ale všetko vyriešilo a pochmúrne obdobie prešlo. Teš sa z maličkostí a uvidíš, všetko sa na dobré obráti. Tvojmu chlapovi sa to možno vidí skoro, malá mala nedávno rok, ale podľa mňa zmení názor. 😉 Pekný deň, aj ked tu prší, ☹ ja sa teším, lebo ten môj príde už na budúci víkend po 6tich týždňoch tak na nič iné nemyslím, len ako ešte dať dole aspoň niečo. 😀 A na vodný deň sa chystám vo štvrtok, tiež mi po ňom nechutí jesť a to nie je zlééé 😝

henrieta16
3. okt 2012

no čo kočeny, ako ste dopadli po dni na vode? Nikto nič nepíše ☹ ja som si práve odcvičila 3x 3. level, cítim sa super. 😀

zuzanat
3. okt 2012

ahojte, ja mam tiez odcvicene, prave obedujem 😝 Treti level asi nedokoncim, pretoze od pondelka chcem zacat 6week... a to nestiham, som nejake dva dni v minuse. ale myslim, ze svet sa nezruti 😅

@barca127 s manzelom ste sa nikdy predtym o detoch nebavili? kolko chce on deti, ci zmenil nazor? ja som zase chcela rozdiel aspon 5r. ale do toho prisla kriza, vedela som, ze spat ma do prace nevezmu, tak sme mali druhe a nelutujem,. Mna obcas chyti strasna tuzba po dievcatku, len keby mi ho vedel niekto zarucit, vsakze 😀 neviem, mozno o par rokov, len tazko povedat co bude ....ale drzim palce, aby nakoniec manzel pristupil na druhe 😉

henrieta16
3. okt 2012

@zuzanat aj ja som tak uvažovala, že tento týždeň docvičím ten 3. level a od pondelka by som si dala to 6 week 6 pack, lebo potom mi vychádza dlhá prestávka a to by som nerada. 😒

chantal21
3. okt 2012

Ahojte,mozem sa pripojit.Baby mam na vas otazocku,tie co cvicite treti level z 30 dni s julllien,zvladate to cvicit poctivo kazdy jeden cvik?Ja to nedokazem,je to dost namahave,ci uz tie kliky nabok a kliky na cinkach.

henrieta16
3. okt 2012

@chantal21 ja som dnes odcvičila 3x 3. level a cvičím všetky cviky, tak ako mám, niektoré robím podľa blondínky, iné podľa černošky, obmieňam podľa cviku. A ako to, že ti to nejde? Ved tretí level je najľahší, cvičila si už 1. a 2.? Má to totiž svoju postupnosť. A tie kliky nabok sú v pohode, ved to rob podľa blondíny a na činkach tiež. 😉

chantal21
3. okt 2012

@henrieta16 mne prave tie prve 2 leveli nerobili problem,no ten posledny je masaker na mna tazke,snazim sa ich robit podla tej blondinky,lebo ta druha ma tazsie.No Ruky mi asi nezvladaju. :( Mam pred tebou respekt,ked to zvladas.No cvicila som to dnes po 2x ten 3 level,tak mozno to uz bude zajtra len a len lepsie.Cvicenie sa mi velmi paci,citim aj na svojom tele trosku zlesenie.tak dufam ze to nevzdam a budem dalej pokracovat.Lebo ma moja postava dost trapi.

henrieta16
3. okt 2012

No dievčatá, sledujte toto. Ja používam olivový aj slnečnicový, ale toto ma dostalo. Kurnik, to čo sú za ľudia, že im je jedno, čo natrepu do jedla? Niekto sa snaží zdravo jesť a tu je výsledok, že až také zdravé nič nie je. http://www.topky.sk/cl/11/1326488/Nebezpecne-ol...