icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
2. okt 2012

@sisanka ja ju tiež nemám, ale na pc som ju čítala, ale dá sa to. Mne sa tá kniha páčila, takže som ju prečítala raz-dva 😀

henrieta16
2. okt 2012

@zuzanat dakujem, už si to @kamylka poslala 🙂

henrieta16
2. okt 2012

@lucky14 skúsim niečo pohľadať a hodím to sem 😉

henrieta16
2. okt 2012

tu je také zhrnutie jej knihy, no kniha je lepšia a najmä zábavná 😀 http://lesk.cas.sk/clanok/92398/rady-edity-sipe...

henrieta16
2. okt 2012

alebo si prečítajte fórum, baby tam aj niečo popísali 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/schudli-ste-niekto-podla-rad-edity-sipeky-2/

lucky14
2. okt 2012

@henrieta16 Dakujem si zalata. Som to uz aj precitala. Ale zostala som zaskocenaona uz zomrela??? Lebo pri jej mene je krizik. Ved mala iba 51 rokov. Dufam ze som to len zle pozrela. Inspirujuca je. A hlavne nehovori ze jest piate cez deviate kazde 4 hodiny ale premyslat nad jedlom takze super rady. Asi stiahnem knihu a pomalicky budem citat. 🙂

sisanka
2. okt 2012

@lucky14
@henrieta16 uz som ju stiahla a dala sa do citania len skoda ze nemam tolko casu na citanie 😠
tiez som nad tym premyslala ze ake je to nespravodlive ze chudla cely zivot a ked schudla tak zomrela...na hlupu rakovinu...to uz nie je mozne aka je ta rakovina rozsirena...aspon ze sa da nejako v dnesnej dobe zabezpecit a financne si pomoct pri takomto ochorenim,bojovat a dat sa liecit a hlavne vyliecit 😉 vsetko stoji peniaze a kolkokrat aj zdravie uz...

lucky14
2. okt 2012

@sisanka veru tak. ale pomohla vela zenam a este aj vela vdaka nej ist oschudne. pojdem si to aj ja stiahnut a pomalicky citat. normalne zo mna moj nebude chapat. uz mam stihanutu macingovu, 90dnovku a teraz este aj toto...pomysli si ze mi hrabe. inak som sa docitala ze aj ona odporuca jeden den postny a cvicit. takze 2/3 uz mame za sebou. samozrejme verime ze schudneme inak by sme do toho ani nesli este zlvadnut tu stravu a je to!!! ake ze my budeme krasavice....ozaj najkrajsie forum na konikovi. 😀
@henrieta16 uz som si precitala par clankov o tej jej smrti. normalne mi to vyrazilo dych. ja si ju pamatam v telerane na markize velmi davno rozpravat a tak....ale veru ze zomrela som nevedela.

henrieta16
2. okt 2012

@lucky14 ten krížik tam nie je len tak, zomrela, mala rakovinu. ☹

henrieta16
2. okt 2012

@sisanka
@lucky14 je to smutné, že zomrela, ale nechala niečo, možno sa nám podarí s ňou schudnúť. Ja som už predtým tu písala, že sa mi to darilo, podľa jej rád, ale potom z toho akosi upustila, no verte mi, kilá išli vtedy dole jedna radosť, pretože som si stále vravela, som šťastná, mám skvelého manžela, ktorý ma miluje, krásne deti, domov, som krásna i s kilami navyše a ono to pomáhalo. V knihe píše, váž sa pred zrkadlom nahá, aby si sa videla a hovor, čo sa ti páči a čo nie na svojom tele. Jej kniha je podarená, 😉

estrella5
2. okt 2012

dnes odcvičený 3.krát 2. level a už to bolo podstate lepšie...tak sa vytešujem 😝 ale tak či tak budem rada keď už budem mať tento level odcvičenýýý 😅 pekne nám to všetkým ide

barca127
2. okt 2012

mno baby tak ste ma navnadili tou knihou ze si ju hned stiahnem asi aj ja 🙂 len neviem kedy precitam kedze nemam moc cas sediet pri pc a citat...a neviem s tym pozitivnym myslenim budem musiet vela robit ja v poslednom case v tomto smere nic moc....chyta ma totiz neuveritlna tuzba po druhom babatku ale manzel nechce a vraj uz nikdy tak som z toho posledne tyzdne dost hotova nemozem ani zaspat proste pohoda v nedohladne

henrieta16
2. okt 2012

@barca127 hm, to ma mrzí, ja nechápem, prečo nechce, chlapi....ja mám dve a hned by som chcela dalšie 😀 ale nemôžem mať teraz ☹ a pritom je tehotenstvo to najkrajšie, čo som mohla prežiť 🙂

sisanka
2. okt 2012

@henrieta16
@barca127 to je aj mne luto ze uz nechce babo...ja mam tiez 2 a niekedy mi je luto ze uz 2, ze by som chcela dalsie 😀 a zavidim mamickam ktore planuju druhe babo...ale tak my by sme este chceli dalsie ale povedali sme si ze az po 30tke 🙂 cize ja som sa teraz zamerala na chudnutie az potom nie som ako velryba tehotna 😀
a presne - tehotenstvo je to najkrajsie obdobie v zivote zeny - strasne rada som sa pysila bruskom 😵

mysiatko
2. okt 2012

ahojte...v com je princip tohto cvicenia a chudnutia? aky je navod?🙂 🙂 🙂

ivanazv
2. okt 2012

@jaannuusskkaa tak hlásim ja váhu 73,7kg

barca127
2. okt 2012

@sisanka
@henrieta16 mno to vam poviem baby ze je to strasne a ja sa s tym nijako neviem zmierit doslova ma to ubija a bojim sa ze to pokazi nas vztah ale to neptri do tejto temy 🙂

sisanka
2. okt 2012

@barca127 nevesaj hlavu, mozno este zmeni nazor 😉 moj mm tiez nechcel druhe babo kedze starsi syn maval koliky a kazdy vecer si odplakal ale potom ho to preslo a mame dvoch teraz 🙂 mm sa bal ze to bude znova take, ze bude aj mladsi zly ale nebol - uplny opak, ukazkove babatko 😉

henrieta16
2. okt 2012

@barca127 aj môj druhý prišiel nečakane, ved som mala doma 3-mesačné bábätko a znova som otehotnela, bola to katastrofa, týždeň som sa nevedela z toho spamätať. Ale teraz som rada, že to tak bolo, každý sa ma pýta, to su dvojičky a vtedy mi to príde aj smiešne, teším sa z nich a sú to moje poklady. Držím palce, nech ti to ide podľa predstáv, okrem toho, ja by som nechcela byť bez súrodenca, tvoj manžel azda je jedináčik, bolo by mu dobre, ak by bol? Spýtaj sa ho. 🙂

barca127
2. okt 2012

@sisanka
@henrieta16 mno tak ja sa modlim aby sa to nejako vyriesilo :( ale neviem nevizera ze by si to chcel premysliet tak uvidime ako to nakoniec vsetko dopadne...aj my sme mavali skoro do pol roka koliky tak to niesol hrozne ale on tvrdi ze to je skor o financiach ze je dnes taka doba a bla bla bla...nie on nie je jedinacik je z troch deti tak nechapem

henrieta16
2. okt 2012

@barca127 netráp sa moja, možno si to premyslí a potrebuje čas, nikam sa neplaš, možno to príde samo. A ak by sa stalo a on by ťa opustil kvôli tomu, že čakáš bábo, tak bud rada, taký chlap za nič nestojí 😉 ale nič v zlom

barca127
2. okt 2012

@henrieta16 mno ja viem ze to ma cas a ze treba mozno pockat ale co z tou tuzbou teraz?budem sa trapit dokym sa nieco nestane? ale dost to tu nepatri a aj tak to asi vymazu 🙂

zuzu188
2. okt 2012

už druhý deň som necvičila ☹..vôbec nemám na to náladu a ani chuť..dnes som bola u dr.,mám nasadené atb,tak opäť nejdem do školy..už mám dva týždne vymeškané a budem si musieť určite prax nahrádzať ☹..trafí ma,ale radšej sa poriadne vyliečim,ako byť o pár dní zas na pn

henrieta16
2. okt 2012

@barca127 či to tu patrí, či nie, nikto nič nevymaže 😉 pozri, skús sa teraz zamerať na to chudnutie, aj ja túžim po bábätku a chcela by som hned, ale nemôžem, kvôli 2 sekciám po sebe a rozhodla som sa, že teraz chcem schudnúť (dúfam, že do 30tky sa mi to podarí 😀 😀 😀 ) ono je ťažké tu túžbu niekam odložiť, ked to máš v sebe a vieš, že ak je nejaká prekážka, tak po tom túžiš ešte viac, poznám to. Moja, drž sa, nejako sa to vyrieši, nič nie je krajšie ako tehotenstvo 😀

henrieta16
2. okt 2012

@zuzu188 pár dní pauzy ti neuškodí, ved doteraz si drela, tak si trochu oddýchni, zdravie je prvoradé 😉

zuzu188
2. okt 2012

@henrieta16 2 týždeň začnem až v pondelok..to už budeš aj ty na 6 week 6 pack,že?

zuzu188
2. okt 2012

nejdete si tento týždeň niektorá dať očistný deň?..samej sa mi do toho nechce..len nech to nie je cez víkend

henrieta16
2. okt 2012

@zuzu188 ja si dám očistný deň, ale asi vo štvrtok zase, uvidím, ale rozhodnem sa neplánovane, ráno... 😉 a ja na 6 week neviem kedy prejdem, dnes idem cvičiť 2x 3. level. 😀 ale páči sa mi, dvojku som už nemohla 😝

zuzu188
2. okt 2012

@henrieta16 a aký deň si dáme?

henrieta16
2. okt 2012

@zuzu188 to ti ešte dám vedieť 😀 zajtra ti poviem, môže byť? možno aj zajtra 🙂