icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
3. okt 2012

@chantal21 vážne, nechápem, mne trošku robil problém 2. level v prvé dni, ale potom to už bolo ok. Tretí level je už pre mňa taká pohodička, nenormálne ma baví. Ten by som cvičila aj mesiac, ale už od pondelka chcem začať 6 week 6 pack. Veľmi sa teším a čo sa týka tej postavy, viem o čom hovoríš. 😠

zuzu188
3. okt 2012

dnes som si urobila na obed sklené ryžové cestoviny a omáčku "co dům dal" (cibuľa,cesnak,čili papričky,paradajky,petržlen,zelérová a petržlenová vňať,sójová omáčka,kečup,soľ,sterilizované šampiňóny)...bolo to výborné 🙂...a večera boli tvarohové buchty s kakavkom 😀

chantal21
3. okt 2012

@henrieta16 No ale teraz uz ked sme sa dali na cvicenie s Jullien,tak to nesmieme vzdat a casom sa budeme radovat z peknej postavy. 🙂 Ja mam pred sebou este ten treti level.a potom tiez idem na 6 week .Tak sa tesim,lebo ked sa mi meter na tele posuva k nizsim hodnotam,tak som velmi rada. drzim ti palce aby si mala vytuzenu postavu 🙂

henrieta16
3. okt 2012

@zuzu188 mňam, jaké buchtičky, dala by som si. 😝 A moja, v pondelok idem na 6 week, ideme spolu, len ty 2. týždeň, hm? 😀

henrieta16
3. okt 2012

@chantal21 jasnééé, vydržíme, chcem teraz pre seba a svoju postavu urobiť maximum. Už sa nasrala 😀 a nepovolím, kym nebudem mať svoju vysnívanú váhu. 😎

zuzu188
3. okt 2012

@henrieta16 😀...rozmýšľam,že by som si to dala odznova,či?

henrieta16
3. okt 2012

@zuzu188 ja som dnes dala 3x 3. level, do nedele chcem dokončiť, takže ho celý nedokončím, ale cítim, že už zvládnem 6 week 6 pack, tak preto. A ak by som skončila v stredu na budúci týždeň, nechcem takú dlhú pauzu medzi cvičením. Takže v pondelok určite začnem. Zajtra máme deň na vode, či? 😀

chantal21
3. okt 2012

@henrieta16 a ak mozem sa opytat kolko mas a aky mas ciel?Ak nemas s tym problem napisat.Ja som sa uz tiez nasrala,lebo ako my kamoska povedala,ze jak velryba 🙂 ,tak som sa uz spamatala a vstupila si do svedomia.Ja mam 72,5 kg a mam ciel ist na 65 a ak sa mi podari aj nizsie.

zuzu188
3. okt 2012

@henrieta16 ja si dám asi banánovo-mliečny deň

henrieta16
3. okt 2012

@chantal21 začala som s 83 počas roka, ale naozaj som začala 16. augusta s váhou 79,2. Teraz vážim 75,3 a cieľ je 59. 😀 a v pohode, nie je to tajomstvo.

chantal21
3. okt 2012

@henrieta16 tak z vahou si sla pekne dole,vidno ze makas na sebe.ja som zacala minuly rok so zumbou isli mi pocas 1 a pol mesiaca dole 4 kg,a v pase 5 cm.tak som bola rada no potom som prestala,nebolo casu a bola som leniva.Prednost som dala velkej Milke,a teraz to velmi lutujem.A preto som rada ze som nasla tuto temu,a dala som sa do toho staci 30 min driny a uz aj chut na sladke a prejedanie zmyzla. 🙂

henrieta16
3. okt 2012

@chantal21 hm, poznám to, mne do toho pokašľala Veľká noc a ako vidíš, spamätala som sa až v auguste, som sa proste nevedela do toho dostať. Teraz už ale bojujem, lebo sa necítim dobre a chcem všetkým ukázať, že to viem a dám to dole 😀

henrieta16
3. okt 2012

@zuzu188 a to je aký? Aj ja taky chcem 😀 čo budeš papať?

chantal21
3. okt 2012

@henrieta16 A naj pocit ked si uz niekto vsimne ubytok vahy a povie ti to ,to VELMI POTESI a posilni v dalsom cviceni a pracovani na sebe. 🙂

henrieta16
3. okt 2012

@chantal21 hm, to by potešilo, ale .... zatiaľ ja neviem, nikto nič, možno nechcu vravieť 😀 a možno nevidno, ale ja cítim, ked si klaknem, mam svaly a na rukách tiež, brucho sa spevňuje, je to super pocit. Dneska mi kamoška vravela, že mam pevnejšie nôžky, ked som si klakla, možno ma len chcela povzbudiť a možno naozaj, ale nie, ja cítim na sebe že je to tak 😀

chantal21
3. okt 2012

@henrieta16 dobre je ze sa ty citis lepsie.

zuzu188
3. okt 2012

@henrieta16 celý deň sa pije banán rozmixovaný v mlieku..je to dobré na nervy vďaka vitamínu B a aj na črevnú mikroflóru

henrieta16
3. okt 2012

@zuzu188 oj, ked ja banany nemusim moc. A nejaké maliny alebo jahody? To nemôže byť? Alebo kompót... 😝

ankaevka
3. okt 2012

ahojte, práve som docvičila 3.level 1x a musím povedať, že sa mi cvičí asi najlepšie..a išlo to nejako rýchlejšie ako predchádzajúce, až som si musela pozrieť minutáž či nie je kratší..samo, že som cvičila s anitou a nie s černoškou, jediné čo mi nešlo boli sed ľahy, tie som dala ako som mohla 😝 ............zajtra voda platí že? u mňa určite, len budem to musieť nejako poriešiť lebo ráno budem u mamy piecť koláče na sobotu........tak čaute babule a peknú nôcku prajem 😉

henrieta16
3. okt 2012

@ankaevka zajtra to platí a pozor na maškrty, lebo to je najhoršie, tu trochu, tam trochu a je z toho polka koláčika 😀 a aj podľa mňa je trojka naj! 😉

ankaevka
4. okt 2012

@henrieta16 šak to, ja to volám bodová dieta, že sem tam niečo zbodnem 😀 ..dúfam, že to zvládnem a ráno váha ukáže zase pekné čísielko

barca127
4. okt 2012

@henrieta16 tak snad sa vycasi co najskor aj vonku aj u mna lebo potom ma ani cvicenie nebavi uz som necvicila dva dni tak dnes to uz musim dat....paani tak to mas coby dup a manzelik doma to bude radosti a verim tzomu ze pochvala za vykonanu pracu ta neminie 🙂 ty mas dnes den na vode co?tak nech to len zbehne 🙂
@zuzanat mno ak ti mam pravdu povedat vobec ale vobec si napamatam ci sme sa bavili o detoch o ich pocte ja som mu urcite rozpravala ako si to predstavujem ale nespomynam si ze by on vravel nieco len o jednom to by som snad vedela nie

henrieta16
4. okt 2012

čaute baby, dneska deň na vode a káve 😀 bez tej sa nepohnem, možno si urobím nejaký kokteil na obed z mlieka a ovocia, ak bude kríza. Minule som to pekne zvládla, dnes to zvládnem tiež, dúfam, @ankaevka a @zuzu188 tiež 😀 baby, držte sa, nech tam ráno stojí krajšie číslo 😉

lucky14
4. okt 2012

Ahojte. Prajem vsetkym krasny den a kockam co maju ocistny den nech im to rychlo ubehne. Moja bilancia nie je najlepsia po vode znovu kila pribudaju sice nie este vsetko ale do pondelka este daleko - ha ha ha - a vcera som nemala cas cvicit. Takze dnes uz urcite nevynecham. Normalne som si to vcera cely den vycitala ako sprosta ze som necvicila. Dostalo sa mi to cvicenie riadne pod kozu. 😀

zuzu188
4. okt 2012

@henrieta16 našla som si na nete očistné dni a celkom dosť ich tam vyhodilo

zuzu188
4. okt 2012

@henrieta16 aj ty sa drž 🙂

henrieta16
4. okt 2012

@zuzu188 musím si to popozerať, možno niečo nájdem pre seba 😀

zuzu188
4. okt 2012

@henrieta16 popozeraj 😉

henrieta16
4. okt 2012

mám doma plno hrozna, tak si dám hroznový deň 😀 teraz zjem strapec, naobed a večer 😀 a k tomu veeeľa vodky 😀 😀 😀 či vody 😝

sisanka
4. okt 2012

@henrieta16
@zuzu188 babule pisem vam s malou dusickou...kedze som v pondelok nevydrzala tak to idem skusit znova dnes s tou vodou s vami...drzte mi palce 😅 dnes mam uz odcvicene, vypila som kavu a cca liter vody...na obed si dam zeleninovu polievku - len vyvar a keby som mala krizu tak pohar mlieka-az ma zasyti, a este aj caj 🙂