Chudneme s Jillian Michaels
čaute baby, no ako? Ja už vykúpaná a deti spia už pol hodinky, normálne nechápem, že dneska tak skoro. Ale teším sa, lebo aspoň jeden večer idú skôr spať. Už dlho to tu nebolo. 😀
čaute, ďalší očistný deň skoro za nami..sme to zvládli ne?? 😀 ..zajtra ráno sa bude krásne vstávať..dobrú noc všetkým 😉
@ankaevka teším sa i ja na skoré vstávanie a plné bruško 😀
@henrieta16 joooj ved si vezmi jest do skoly...ja by som tam nevydrzala...ale my sa stravujeme cez prestavky u nasich kedze byvaju blizko a povacsinu strazia aj deti 🙂 ale ked som na prednaske tak mam vzdy chut nieco chrumat lebo inak sa mi chce neskutocne spat 😀 😀 😀 takze som zvedava na buduci tyzden ako to zvladneme...
@ankaevka konecne je uz vecer, unavena som ako neviem co kedze som robila v zahrade a este k tomu nic nejedla ale no co uz...tesim sa na rano - vaha, kavicka a konecne ranajky - budem si zapekat tousty 😀 uz sa tesim... 😉
dobru noc babenky, som strasne rada ze som sa dnes na to dala 😵
@sisanka ja nie, ja si radšej na prednášky nič nekupujem a ráno ked stihnem, bude desiata, ale neviem, lebo ja málokedy stíham, poviem mamke, nech mi urobí a už si len vezmem 😀 potom večer dám vedieť ako som dopadla na váhe a super že si to zvládla, no vidíš, vravím stále, neplánovane to je najlepšie 😉 dobrú noc
@henrieta16 ahoj tak ja si tiež myslím že keď sa mi zlepší nálada príde aj chuť do cvičenia,ja už ten tretí ani nedokončim tá ruka nevyzerá dobré tak ju nechám radšej do nedele v kľude a od pondelka začneme spolu dnes si to pekne zvládla teda ;) tak zajtra napíš koľko slo dole ja si to dám asi v pondelok
@zuzanat
Dnes som nasla na zozname o spravnom cviceni na brucho.Pozri si to: http://www.vladozlatos.com/blog.html
Vela zdaru. 🙂
babule čaute, tak včera po dni na vode a hrozne som to zvládla, ale váha išla dole iba o 0,4kg. 😠 trochu som sklamaná, ale nevadí, aj tak je to niečo a poteší, že? 🙂 Hlavne, že pôjdu dole cm a som zvedavá na pondelok, dneska sa budem držať, aby bolo zase o kg menej a celý víkend budem ako anjelik a nič si nezobnem, lebo ma to teraz naštvalo, že ja sa tak trápim a figa z toho 😒 držte sa kočky a pekný deň 😀 ja už utekam do tej sprostej školy 😀
@henrieta16 dobre rano...tak ja mam dole 1,6kg...normalne som neverila ked na tej vahe bola konecne prva 7 😀 myslim ze ked drzis tento vodovy den viackrat tak uz je telo zvyknute a nechudne tak ako pri prvom...cize ja si uz vodove dni nebudem davat, nebudem sa trapit ale budem na zelenine 😉 drzim palce v skole...hlavne nech ti to rychlo utecie...pekny den, ja sa idem naranajkovat, mm mi isiel kupit za odmenu hamburger 😀 😀 😀 rano vravim v posteli ze konecne sa mozem najest, nech mi donesie ranajky do postele tak isiel maleho zaviest do skolky a ze po ceste sa stavi po hambace - tak ja budem mat vydatne ranajky, mnam uz sa tesim 😀 a hlavne tie moje stratene kila tiez 😀
necvičila som,riešili sme tieto dni toho až,až ,ešte aj budeme,ale dnes mám konečne dve hodky voľno ,tak sa už teším
chýbalo mi to ,mojmu telu,sranda,ako sa naučilo ..najskor svalovka a teraz 😀
mám kilčo dole ,ale stresove ,to sa neráta
no utekám,nie že prepásnem tuto vzácnu chvíľku,cez víkend sa k cvičeniu asi nedostanem 😠
Ahojte. Skvele ste kocky co ste to vcera vydrzali. 😀 Ja som to o 16c hod vzdala a dala si krajec cerstveho chrumkaveho chlebika. A na veceru tiez ale aj s malom a syrom. A vaha ukazala dnes o pol kila menej takze mne asi najviac pomaha chlebova dieta??? ha ha ha 😉 Len zartujem. Pre dnes uz mam odcvicene tak sa vytesujem. Prajem vsetkym krasny den. 😀
baby,aj keď som to včera nezvládla mám dole 0,5 kg (od pondelka -0,2 kg) 🙂..keď dám dole ešte 0,2 kg,tak uvidím zas 77 😀
ahojte, mne dnes ráno ukázala váha o 1,2kg menej 😎 ..už rozmýšľam, čo zajtra vytiahnem zo skrine na seba jáááááj 😀
@sisanka som včera išla spať už o deviatej lebo žalúdok sa začal ozývať a som nechcela riskovať lebo chladnička nebezpečne blízko..ráno som si dala rožky s chrenovou pomazánkou, jaká ja som bola hladnáááá 😝 ..aj ty chodíš do školy? tak to je super 😉
@henrieta16 no ale šak aj to poteší ne, možno naozaj si telo zvyklo alebo sa ti viac vody uložilo..neboj zíde dole ešte..držím palce v tej sp.... škole 😀
@ankaevka Nie vodu moja ale ja som rozmyslala si dat len taky ovocno zeleninovy den. Lebo mne po tej vode vaha rychlo vybehne hned hore tak som chcela pred vikendom. Ale nedodrzala som takze tak. Super sa Tebe podarilo dat znovu dole. V sobotu budes paradnica. A mozes si to uzit bez vycitiek. 🙂
@sisanka ja už ne, som dala pauzu, sa zase nahlásim keď malá pojde do škôlky alebo už nikdy, uvidím podľa nálady a hlavne financií lebo externé tam, kde som chodila je riadne vysoké..šak ja som si ho dala len kvôli zajtrajšej oslave, už tak skoro si vodu nedám, až keď o mesiac (možno)
@lucky14 jáj, som nečítala asi všetky príspevky, ja sa zajtra tak najem, že neviem či mi gombík neodstrelí sa už riadne teším 😀 ..ale nie, budem sa určite krotiť, dám si tak aby som sa necítila plná
ahojte, tak ja 3level odcviceny. aj ked nie 10x ale len 8x, ale cez vikendy necvicim, tak by som mala potom v tyzdni dlho pauzu, kedze chcem od pondelka zacat 6week 6 pack...mala by som dat teraz fotky na FB do tej skupiny, ze aj takto sa da neschudnut s Jill, lebo fakt strasne. akurat zadok mam mensi, ale inak hroza 🙄
dnes ani nepocitam kalorie, kaslem na to chvilu, lebo mi zacne z toho sibat. uvidim, mozno skusim 90dnovku, neviem este...
@ankaevka a kde si studovala?....no ja som dnes zistila ved aj my ideme zajtra na oslavu, uplne mi to nejako vypadlo...a v nedelu tiez 😀 😀 😀 ach jaj to zas bude...traste sa zhodene kilecka moje..ale co dnes som si odcvicila uz, sice nie Jillian lebo ma to nebavi nejako ale na orbitreku 🙂 a snazim sa jest co 4hodky 😉
@zuzanat Ahoj. Aj tak si to s tym pocitanim dlho vydrzala. Ja som to vzdala uz pred 3 tyzdnami. Slaboch som ja viem ale nejako mi to liezlo na nervy. Teraz len sa snazim jest od dnes 😉 pravidelne a po malinkych porciach. Uvidim ci mi to pomoze k chudnutiu. Ja tiez rychlo naberam to co schudnem vodou takze neviem ci je to ozaj len odvodnenie a trosku bez zmyslu ale ja to beriem ako ze som prekonala sama seba a je to skvele na povzbudenie sebavedomia. Ale asi nie prilis casto. To uz je o nervy. Tak sa odfot a hod to aj sem. Pozrieme sa na Teba. 🙂 Na poslednych bolo vidno zmensenie vsade. Niekde viac niekde menej tak nebud na seba taka kriticka. Zasluzis si pochvalu. Nieco pre seba robis - cvicis- vela ludi len lamentuje a sedi na gauci. Takze vela sil od pondelku na 6W6P. Ja som este len v druhom leveli takze este si na nieco ine pockam. Prajem krasny vikend. 🙂
čaute babule moje, konečne som sa dotrepala domov, unavená jak pes, bolí ma hlava a to ešte cvičiť mi treba. V škole bolo prííííííííšerne dlho, ešte aj od mamy idem, bola som po krpcov a malý mi teraz zaspal v aute a stále spí, takže super, ☹ ked si vstane o ôsmej, môžeme sa spolu hrať do rána. 😒 Takže úžasný deň! Ešte i hladná som ako vlk, idem si niečo rýchle a zdravé prichystať a trošku sadnúť. A vám kočky jak išla váha a ja len tak biedne, 3x som sa postavila, 3x rovnako, 😠 no nič, nabudúce môžno.
@sisanka no jak potom môžeme chudnúť pri toľkých oslavách, všade samé pokušenie, to preto máme víkendy také kritické 😀 ..ja som chodila na prešovskú univerzitu, fakulta manažmentu, som si chcela ešte spraviť mgr ale nevydalo..ale zatiaľ neľutujem, že som odišla
inak dnes som necvičila, prišiel mi mm na desať dňovku domov, takže budem cvičiť ale nie Jill 😀 😀
@ankaevka no prosím 😀 vraj sa takto lepšie pália kalórie, ale keby to bola až taká pravda, chudneme jedna radosť 😀 😀 😀 😀
@ankaevka ani nehovor, ja sa uz teraz toho desim - tych vselijakych dobrot 😀 dufam ze aj ja potom s mm spalim tie kalorie co tam pojem 😀 😀 😀
jas om teraz zacala na mgr a tak sa mi nechce!tiez som to chcela nechat..ale vsetci vraveli ze ked uz sme sa na to dali tak nech to dokoncime...ze by bolo skoda to teraz nechat...tak ja kym mi skonci materska dokoncim skolu aspon 😉
@henrieta16 nic si z toho nerob ze ti vam nesla az tak dole...tebe ide dole pekne, stale a mne nejako nie....uz teraz sa hrozim ako som jedla vcera, ako budem dnes a zajtra...ach jaj v pondelok to bude naspat 😠
@sisanka ja mám pocit, že teraz stojím, že sa to zaseklo, asi na to musím prestať myslieť, lebo ma to znervózňuje. Ja sa snažím, ale ved vieš, ako to je. A ty už magisterský? Ja som už tiež mohla mať, ale dala som sa na to odznova. Ach, teraz aj ľutujem, lebo nič nestíham a ešte aj včera nam z hudobnej natrepal 15 piesní vedieť zahrať a ked vieš 15 je to na E. Ja čo som nikdy nehrala, tak je to o život. Mali sme skúšku v prváku a tam bolo 13 piesní a celá hudobná, všetko, čo sa iní učia 8 rokov na zuške a my sme to mali dať za necelé 3 mesiace. No des. A tak lutujem, že som si to dala, lebo teraz to bolo povinne voliteľné ☹ som taká naštvana na seba 😠
@zuzu188 ahoj, no ako ti to ide? V pondelok štartujeme 6W6P? Už sa teším, ja sa v pondelok ráno povážim, pomeriam a začnem takto, aby som videla výsledok po 6tich týždňoch. 😀
@henrieta16 ahoj..v pohode 😀..jasné,že od pondelka ideme na to 😉
Ahojte! Tak ja som sa rozhodla cvicit aj dnes lebo vcera som mala na veceru pizzu. Tak aspon trosku naviac kalorii spalit. Lebo ja si davam cez vikend s cvicenim pauzu ale musela som aby som sa citila lepsie. A veru pomohlo. To cvicenie mi vzdy zlepsi naladu. Prajem vsetkym krasny vikend! 😀
@henrieta16 fuuuuha no tak to ti nezavidim s tou skolou, u nas sa to celkom da - je to ekonomicka, cize ako tak zvladame obaja 🙂 ja som uz mohla byt teraz Ing. keby som dokoncila skolu co som zacala hned po strednej, no co som to flakala a nechala to a vyhovarala sa na maleho...teraz mam dvoch, studujeme obaja s mm a zvadame to, je sice pravda ze na nas maju ine naroky ako na tej predchadzajucej ale tiez to nie je tak ze si zaplatis tak mas - ani zdaleka!
ja sa tiez snazim, nabehla som na sipeky tak snad sa mi bude darit 🙂 aj ked tam ide asi aj o nieco viac ako len jest kazde 4 hodky, nie?

@sisanka ja neviem či stihnem vôbec raňajky, detičky idú k mame, takže ich ešte musím odviesť a asi jej predtým zavolám, nech nám niečo urobí a tiež kávu. Inak by som mala deň v keli. A školu mám od 11tej do pol 5 bez obeda, takže nebude čas a ak ráno nič nezjem, už nezjem ani do večera 😒 musím skôr vstať. Teraz si idem dať teplý kúpeľ, deti som nasačkovala do postelí a idem si užiť večer pre seba, ked už budú spať. 😝