Chudneme s Jillian Michaels
@henrieta16 no ved prave preto som sa dala na cvicenie, ze ma nebavi striktne sa obmedzovat v jedle. netreba moc chudnut, len na bruchu velmi 😀
Ahojte. Tak ja mam pre dnes odcvicene. Hned ako malicky zaspal som sa do toho pustila. Fuu ale spotena som riadne. Mozno je to aj tou chorobou ze zo mna ide von. Jupi. 😀
@zuzanat no ja som sa dala na 90dnovku asi dva mesiace dozadu ale veru vydrzala som len do prveho vikendu. Pre mna je dolezite ze ja rozhodujem o tom co jem. Lebo ked mi niekto zakaze jest hocico aj zdrave akurat mam na to stale chut. Tak teraz skusam pondelky ocistne potom do piatku striedmo a cez vikend si dam aj viac. No ale kazda si musime najst co nam vyhovuje. Ja som hlavne rada ze som sa dala na cvicenie lebo mi to dodava energiu a pozitivnu naladu. 🙂
@lucky14 ja sa tiež chystám odcvičiť, ale chalani mi vstali o pol 10tej a ja s nimi 😀 a bola to makačka, alebo to zbehne raz dva? Nech sa psychicky pripravím. 😀
Tak poviem vam ze som to zvladla len tak tak. Po odcviceni som sem sup sup pisala a o chvilku sa zobudil malicky s placom. Chudacik taky pokakany ze som ho musela dat hned pod sprchu. Takze este ze som sa na to cvicenie dala. 😀
@zuzanat Moja ja som po prvej vode pribrala skoro vsetko naspat ale som si skoro vobec nestrazila stravu cez vikend. A to hovorim o maskrteni sladke slane mastne....ale tento vikend hoci som jedla nie take obzerstvo a vacsina vahy zostala dolu. Takze dnes mam tiez ocistu. Citim sa potom akasi silnejsia-motivovana a dufam ze vzdy po ocistnom dni mi vaha pekne klesne. Ako si sa rozhodla? Ides na tu 90DD? Ale myslim si ze v Tvojom pripade to je o spravnom cviceni nie o dietovani. 🙂 Uvidis po 6W6P Ti cm pojdu dolu. 😀
@henrieta16 Daj vediet ako Ti to prvy krat islo. Som zvedava. Ja mam este pred sebou 3 dni druheho a cely treti level takze min 2 tyzdne som na 30DS ale aj tak som zvedava. 🙂
@lucky14 jaaaj, ja že ty tiež ideš cvičiť 6w6p. 😉
@henrieta16 Ale kdeze. Ja sa pri 30DS potim ako kon musim este nabrat kondicku. Inak by som necvicila poctivo. Ale som zvedava ake budu Tvoje pocity z toho. Viem ze zuzu188 pisala ze je to riadny zaberak.
@jaannuusskkaa dnes mám 78,7 kg 😒
babyyy pomoooooooc tak som sa pustila do 6W6P a po niekolkych minutach mi to sekne a dalej nic :( vy co ste to stahovali mate to v poriadku????? :(
tak ja mam za sebou 1x 6W6P riadna makacka, velmi rychle to je, som viac spotena ako pri 30days shred 😝
@lucky14 stale som v stadiu rozhodovania ci ist aj na dietu ci nie, mozno tyzden pockam a uvidim.sama neviem. dnes som ale mala len asi 4kruzky sunky. na obed mame madarsky gulas, ale dam si ho len s chlebom, tak to mam ako bielkovinovy den 🙂
toto pise jedna baba ohladom 6W6P tak som opat v pomykove 😀
no takhle.tuku na břiše se zbavíš jedině kardiem.takže za mě nejdřív zhubnout tuk,pak teprve začít rýsovat.se 6week se budeš dřít,a výsledek nic moc nebude.takže záleží,jaký to břicho máš.pokud tuku moc není,6week klidně,jinak radši něco jinýho a 6w později
Tak mam za sebou necely 1 level prvy den.kokos ako ste to vydrzali tie babule ktore ste nemali kondicku ako ja? 😀 po 8 minutach som skoro dusu vyplula a vydrzala som len 20 minuut ☹ dufam,ze to bude kazdyn dnom lepsie s tou kondickou.este sa vecer chystam na bicykel.
@luciaa86 no tak sa teš na zajtra, tu ani jedna nemala kondičku ked sa do toho pustila. Ale treba cvičiť napriek svalovke. Myslím, že ja až v 4.. či 5. deň cítila zlepšenie, ale vždy som to dala celé. 😉
@henrieta16 no sa ani netesim ale nevadi zvladnem to snad nejako 😀 musim lebo s mojich 73kg po dvoch tehotenstvach 95kg ☹ ☹
@luciaa86 A uvidis bude to stale lepsie a lepsie. 😀 Ja sa vzdy tesim ked uz pojdem cvicit. Snazim sa vzdy mat odcvicene pred obedom aby mi ta dobra nalada vydrzala co najdlhsie a aj ten pocit ze uz som pre seba nieco urobila. A aj si chces nejako upavit stravu alebo zatial len cvicenie?
@lucky14 ja mozem cvicit len ked mi mala spinka doobeda 🙂 len neviem ako budem cvicit pred muzom cez vikend 😀 asi ho poslem na pol hodinku von s malou 😀 tak napisem ti co som dnes jedla.rqnajky polka banana 😀 sme si rozdelili s malou,obed zeleninova polievka a teraz som si dala nestle fitnes lupienky.na veceru to bude asi zeleninka.a ty co jedavas?
konecne som si zacvicila 🙂 dnes len 20min na orbitreku a nejake cviky na brucho...a maly nejako pekne spinka, neverim tomu kedze posledne dni tomu spanku moc nedava a dnes som sa bala ze tiez spat nebude a ja nestihnem cvicit,ale stihla tak sa vytesujem 🙂
no kočeny, musím sa pochváliť, dneska som si len tak zo srandy vytiahla zopár vecí, že vyskúšam, podotýkam, tie veci som nosila pred tehu 🙂 a predstavte si, všetko z toho mi je už bud velké, alebo akurát. No ja sa tak dnes vytešujem, že až. Ked sa ešte pustím do 6w6p a budem makať dalej, môžem meniť celý šatník. 😀
@luciaa86 super. Takze zajtra rano daj vediet ako sa citis. Super si si dnes zamakala. No ja dnes mam ocistny den - den na vode ale vzdy si dam 2 kavy denne tak aj dnes. Inak bezne mam na ranajky jogurt a kava s mliekom, obed zeleninova polievka s grahamovou zemlou, olovrant kava s mliekom a jogurt, vecera pecene zemiaky so zeleninou. Takto asi vyzera moj den ked sa stravujem zdravo. No ale niekedy si dam na veceru pizzu, pohar cerveneho vina, nejake cokoladove bonbony....ale to hlavne ked je muzicek so mnou doma tak on je moj pokusitel. Ked je vecer v praci tak sa zvacsa drzim. 🙂

@zuzanat no ja som ju nikdy nedržala, lebo ja neznášam také diéty, kde sa musíš striktne obmedzovať. Ja radšej podľa seba, úprava stravy, veľa vody, cvičenie a je to! 😉 No ale ved vyskúšaj, no tebe chudnúť netreba, iba spevňovať, či?