Chudneme s Jillian Michaels
@lucky14 no ja som uz davnejsie stravu obmedzila ale to nestaci..potrebovala som pohyb,len som nevcedela najst nieco dobre,zumba ma nejako nechytila...do posilky sa mi nechce ale tato jillian je fakt dobra,uz sa tesim normalne na zajtrajsie cvicenie ...a tak raz tyzdenne sa odvazim...ci staci raz za 2 tyzdne???robis si aj take ocistne dni?a kolko krat do mesiaca???ja neviem ci by som to vydrzala len uplne na kave a vode ☹
@luciaa86 dnes mam treti krat takyto den. Snazim sa v pondelok lebo pre moju dietku je vzdy najhorsie vydrzat kozumne jest cez vikend. Takze takyto ocistny den mi dobre padne. Ja mam zapalene hrdlo tak dnes som si varila vodu a dala som do nej zazvor, med a citron. A vypila som toho asi 2,5litra zatial a asi liter vody a dve kavy. Prvy krat som zacala s takymto dnom len tak som sa v ten den rozhodla a veru chytilo ma to. Vzdy v utorok rano sa citim taka silnejsia ze si trenujem pevnu volu. Keby mi bolo zle pri takomto dni urcite zvolim nieco ine. Citala som na nete ze ked to takto clovek dodrziava raz za tyzden je to prospesne pre zdravie. No neviem....to posudit nemozem este je to len kratky cas. U mna je to zase o strave. Ked neupravim tu mozem sa aj roztrhat pri cviceni kila dole nejdu. Postava sa tvaruje ale tuk je tam. Aj mna Jillian neskutocne chytila. Je uzasne motivujuca a rychlo pri cviceni ubehne cas. 😀 A vazim sa kazdy pondelok tu do tabulky ale skoro kazdy den vysocim na vahu ze co mi povie. Viem ze sa to nema ale co uz. 😉
@lucky14 ako ja by som to skusila taky den,ale na vecer by som bola uz urcite straaaaaaasne hladna.vies takto asi pred 3 a pol rokom som drzala strasne drasticku dietu asi pol roka.schudla som vyse 30 kil...nejedla som skoro nic,sem tam surovu mrkvu,citrony,bujon/vyvar,sem tam nejaky syr tvrdy,mandle,orechy,a fakt vazne toto bola moja strava,,ale ako som si neskutocne znicila zaludok ani nepisem....takto sa mi to pekne krasne vratilo po 2 tehotenstve uplne vsetko naspat a ostalo to tak ☹ preto ja uz ked pocujem ze hladovka odpadavam 😀 raz za tyzden ano to sa da ale nie ako ja v kuse pomaly pol roka...preto som sa dala radsej na cvicenie a take obmedzenie jedla.budem predbezne pisat ako som natom povazim sa poimeram a tak 🙂 uvidime po mesiaci..som straaaaasne zvedavaaaaa
@luciaa86 nebudem Ti klamat hlad isto pride skor ci neskor. Ale ked uz vydrzis do takej 18 hod si povies ze predsa to teraz nevzdas a ze zajtra rano si das ranajky a da sa to. Ja som bola zo seba prekvapena. Ale ako hovorim este je to len treti krat tak ked sa takto budem drzat min par mesiacov mozem si povedat ze to zvladam. O haldovkam viem svoje tiez. ☹ Tiez sa mi tak podarilo schudnut kedysi 10kil za mesiac ale nikdy viac. Ako sa hovori mladost pochabost a u mna to tak bolo. 😀
Ved to ,ze taka dlha hladovka narobi riadnu sarapatu a tak ci tak sa to vrati naspat.tak tie ocistne skusim.ale raz do tyzdna si dsm asi v pondelok.a kolko uz toto cvicis?tieto cviky?a dala si uz nieco dolu?ja sa odvazim asi v piatok 😀 ale ako sa poznam tak sa budem vazit kazde rano :D co nema ani zmysel 😀
@lucky14
@luciaa86 ja sa tiez vazim kazde rano. aj ked to nema zmysel ale ked ja potrebujem vidiet ze to ide spravnym smerom ked uz cvicim sa drzim sa v jedeni. Ja som zacala cvicit zajtra bde tomu 3 tyzdne ale ja som sa hlupa nepomerala predtym. Ale na veciach citim ze su mi volnejsie. A so stravou je to u mna tak ze cez tyzden sa drzim a cez vikend polavim. A schudla som odkedy sa tu s kockami podporujeme 3,8kg (7tyzdnov) ale od juna je to uz 8,3kg. Keby sa drzim viac so stravou urcite by som mala lepsie vysledky. Ale co uz. 😉
spolutrpiteľky moje 😀 akurát som zvládla 1x 1. level 6w6p a cítim sa skvelo. Ubehne to tak rýchlo... A je to fajn zaberák, ale jeden cvik som nezvládla, myslím, že @zuzu188 bude vedieť ktorý, to ako som myslela, že mi medzi nohami rupne 😀 inak všetko som dala, ale podľa belošky, tá černoška je ako guma 😀 😀 😀 takže sa teším a poviem vám, teraz ešte cítim, ako sa mi pália kalórie na brušku 😀 ja proste to cvičenie milujem a to mi ešte pred chvíľou bolo tak zle ☹
ja som dneska nestihla cvičiť ☹ ..a rozmýšľam,že začnem asi cvičiť No more trouble zones
@zuzu188 aleeee, nevymýšľaj a pod s nami, bude ti u nás dobre 😀 potom si možeme zacvičiť tamto 😝 ved to 6 týždne ubehne ako voda 😀
@henrieta16 len keď ja vôbec nestíham cvičiť ☹..mám toho strašne veľa ☹..potrebujem zhodiť špeky zo stehien a bokov
@zuzu188 jaaaj, tak potom toto, čo si vybrala, je to správne. Je zamerané práve na to. 😉
@henrieta16 no ja som len o tej revolution citala na jej stranke ze je to najnovsi a najprepracovanejsi system na formovanie postavy a chudnutie. skusim o tom zajtra nieco viac popozerat. ale u mna su problemove partie nohy boky a zadok tak aj preto som myslela ze NMTZ by mi mohlo pomoct. 🙂
@henrieta16 ahoj a nemas dnes po cviceni svalovicu?lebo ja som vcera stiohla odcvicit len najakych 10 minut a normalne dnes citim miernu svalovku na bokoch bruska
Dobre ranko!!! Tak babenky po dalsom ocistnom dni -1,1kg. Som tak rada. Lebo vcera som popijala tu vodu ako som pisala s medom zazvorom a citronom a veru spotrebovala som 2dcl medu. Ale aspon som nebola celkom bez energie aj ked sa mi vobec nedalo asi od hladu zaspat. Az som potom okolo 1:30 si dala lyzicku medu a podarilo sa. Dnes mam 8.den druheho levelu. Tak sa tesim ked budem mat cas si odcvicit. Prajem vsetkym krasny den. 🙂
@zujka2 Ahoj. Stale cvicis 30DS alebo nieco ine? Priznam sa ja tiez stale fucim pri niektorych cvikoch ale kondicka sa urcite odvtedy ako som zacala zlepsila. Takze treba len vydrzat. 😀 30DS je na cele telo. Ja sa musim priznat ze vidim vysledky aj na stehnach. Rifle ktore som pred nedavnom mala obtiahnute na stehnach su volne. Uzasny pocit. 🙂
baby ja sa vam musim pochvalit...moj mm pribral 6kg a konecne ma viac kil ako ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@henrieta16 Uzasne. 😀 Ach ked uz ja to budem moct napisat. Ale dufam ze do Vianoc to tak bude. Nech vtedy nemusim mysliet na kila ale uzit si rodinnu pohodu. Budu to nase prve Vianoce s Jakubkom tak sa neksutocne tesim. 😀