icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 hej hej to som pochopila 😀 len ze ci aj to kardio...no nic, idem to stiahovat lebo ked som videla tie vysledky tak mi srdce poskocilo, len sa k tomu este aj dokopat 😀 😀 😀 😀 kedy zacinate s tym?ci chcete najskor docvicit 6W6P?

barcelona94901
9. okt 2012

@zuzanat ja rozmýšľam,že si dnes pobežím ešte pre citrony,ked si ich pridávam do vody,neviem,možno si to namýšľam len 😀 ,ale zdá sa mi ,že menej jem vtedy a večer mám tiež pokoj 😀 😝

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka ale ked tak rozmýšľam, asi by som cvičila 5 dní workout a vikend cardio, no neviem, či sa to tak smie 😝

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 uz to stahujem 😀 mm bude mat zas radost ked uvidi plnu plochu videi s cvicenim 😀 😀 😀 😀 😀 no neviem, podla toho kolko ma to kardio minut...a cosi citam ze to je ako bonus k tomu, na spalenie extra kalorii...

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka nie, ja asi začnem dnes, som sa už tej Lili pýtala, ako to je, skúsim ešte niečo pohladať po nete 😀

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 a co ta nebavi 6W6P? zeby som aj ja zacala?hmm nejako som sa navnadila 😀

henrieta16
9. okt 2012

už to máááááám 😀
Takže, cvičit se to mám takto (už mám stáhnuto i s plánem):
1. a 2. TÝDEN:
pondělí - Workout 1
úterý - Workout 2
středa - Cardio 1
čtvrtek - Workout 1
pátek - Workout 2
sobota - Cardio 1
neděle - volno

3. a 4. TÝDEN:
pondělí - Workout 3
úterý - Workout 4
středa - Cardio 1
čtvrtek - Workout 3
pátek - Workout 4
sobota - Cardio 1
neděle - volno

5. a 6. TÝDEN:
pondělí - Workout 5
úterý - Workout 6
středa - Cardio 2
čtvrtek - Workout 5
pátek - Workout 6
sobota - Cardio 2
neděle - volno

7. a 8. TÝDEN:
pondělí - Workout 7
úterý - Workout 8
středa - Cardio 2
čtvrtek - Workout 7
pátek - Workout 8
sobota - Cardio 2
neděle - volno

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka nie že nebaví, 6w6p je fajne, ale chcem celé telo, toto je len na brucho 😝

henrieta16
9. okt 2012

baby ja začnem dneska body revolution, ved v pohode sa na to napojím, včera som cvičila, tak čo, 😝

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 a to kde si nasla ten plan?super...takze ja uz tiez stahujem...len rozmyslam cim nahradim ten resistance cable...

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 ahaaa ved aj ja som si stiahla to .pdf a tam to je 😉 ja zacnem ako keby bol dnes pondelok s tym rozdielom ze v nedelu volno a ja som ho mala vcera a v nedelu budem mat to cardio 😉

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka no to aj ja rozmýšľam, ona píše že 4 gumy na cvičenie, ale ja ked tak, si to aj kúpim, možno to nestojí veľa. A toto som našla v tej diskusii, vraj ona nevie, kedy sa cvičí to cardio, ale jedna kočka tam toto vypísala. 😀 Tak fajneee, deň voľna a môžeš si ho urobiť kedy chceš, ale iba jeden za týždeň.

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka daj mi odkaz, čo si stiahla, že čo tam je. Ja ešte sťahujem jedálniček a to chcem že ako naštartovať metabolizmus, len tak pre info. 😀

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 http://www.uloz.to/xMgvjLs/jillian-michaels-bod... tuto je to rozpisane ale je to v anglictine..a tam ku koncu je napisane co ako kedy cvicit...a aky jedalnicek stahujes?posli odkaz 😉

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka stiahla som, ale vymazala, všetko v angličtine a má to 70 strán, nechce sa mi to prekladať. 😎 Lili v tom blogu povedala, že ani ho nemusíš veľmi upravovať, ja idem podľa Sipeky aj nadalej, takže asi tak 😀

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 aha no aj ja idem podla Sipeky dalej, tam mozem jest vsetko a nemusim extra varit sama sebe a ani nejako kupovat 😀
tak idem od dnes na to...maly pojde spat a zacvicim, som zvedava 🙂 ale inak ja budem aka chuda ked som dnes uz aj na orbitreku pol hodku zacvicila 😀

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka no dnes ideme na to. S tým, že prvá nedeľa nebude voľná, teším sa, večer si to zacvičím, teraz sa zberám do lesa. Ešte čakám sestru 😝

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka normalne asi začneme workout 1 dnes, že to posunieme, ked nedela volno, nie? A od pondelka už normálne 😉

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 tak tak zacneme s workout 1 a v nedelu bude posledne kardio....len pri workout 2 je treba ta guma tak rozmyslam ze ako to budeme cvicit 😀 ja si zacvicim asi okolo 14h...som zvedava uz 😉

tkmama
9. okt 2012

Dievky, o čo ide? Myslím, čo je to za cvičenie?

vladulik2
9. okt 2012

@sisanka ahoj sisanka, prosím ťa odkiaľ máš tú stravu edity sipeky ... stiahla si alebo máš knihu? vedela by si mi poslať link 🙂

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka ja za chvilu idem, drobca som dala spať teraz. Ja si asi nejaku gumu vytiahnem zo starych teplakov a prichytim si tam nejake ručky ako zo švihadla, neviem. A ked nie budem len s rukami dozadu cvičiť, kym niečo nevymyslím 😀

vladulik2
9. okt 2012

@sisanka ...kujééééém 😉 🙂 🙂 baby a ako cvičíte tú jillian, darí sa vám chudnúť?

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 vidis? to mi nenapadlo - ta guma z teplakov, dobry napad 😉 cosi vymyslime uz...

henrieta16
9. okt 2012

ked odcvičím, dám ti vedieť, nakoniec aj tak nejdem do lesa, až zajtra, sestra má zajtra voľno, takže ostávam doma 😒

henrieta16
9. okt 2012

no babule moje, práve som docvičila Body revolution, workout 1 a išlo mi to že waaaaa...je to paráda. Veľmi spokojná, babule, čo prešli 30 day shred nebudú mať problém, zapotila som sa, ale tak fajne, že sa mi zlepšila nálada. 😀
I feel so happy 😀

zuzanat
9. okt 2012

ja som odcvicila 2x 6week, strasne sa pritom potim, nevladzem ani dychat 😀
vy ste sa tu dnes riadne navnadili na Body revolution 🙂

estrella5
9. okt 2012

ja som práve docvičila posledný deň 2.levelu 😀 konečne... ale som pekne pozadu oproti vám 😀 nevadí, ... ešte 10 dní a príde na rad meranie a váženie... či to so mnou niečo porobilo 😝

lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 no teda. tak to budem musiet zvladnut kazdy den. ved predsa taka zmena co to slubuje stoji za to. 😀