Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@zuzanat sú to roky driny, ale zase si zober, bez cvičenia by takto nevyzerali, len cvič ten 6w6p a uvidíš, zmena sa dostaví, drž sa! 😉
@lucky14 juj, fajneee sa mi cvičilo, vôbec mi to už nerobí problém takto cvičiť. 🙂 Teším sa z toho, dodáva mi to optimiznus, pozitívnu a vždy dobrú náladu, že robím niečo pre seba. 😎
tak baby mam taku svalovicu po vcerajsich 50 minutach cvicenia ze dovi...citim si uplne cele telo :D ale nevadi,aj dnes som cvicila aj ked troska bolelo :D a rano vaha minus 1 kg jupi.aj ked to este nic neznamena :D
tak som sa rozhodla,že od budúceho týždňa idem opäť naplno cvičiť..stiahnem si No more trouble zones a od pondelka idem na to 🙂
@zuzu188 a čo až tak dlho chceš čakať? Ved to ešte týždeň. 😝 Ale ked ti môžem naozaj odporučiť, skús ako ja Body revolution. Je to naozaj fajne cvičenie. 😀 Ty si prešla 30 day shred, takže to pre teba bude brnkačka a utečie to rýchlo. Ja som začala dnes, s tým že v nedeľu nebudem mať voľno, ako má byť, ale aby som cvičila podľa plánu... 🙂 🙂
tak skúsim to 🙂...tento týždeň mám toho ešte veľmi veľa,preto až od budúceho týždňa
@zuzu188 ja len že tu si vypracuješ celé telo, potom, ked to prejdeš, tak už len problémové partie, ale s týmto sa nám to určite podarí. 😉 Ja som si to už dnes vyskúšala a ozaj dobré to je. Naviac sa teším na to cardio. Už si teraz sťahujem všetky časti workoutu. A už si zdravá? 🙂
@henrieta16 tak ja som sa dala cvicit..odcvicila som 20min a mm mi hovoi necvic, ideme na huby 😀 a nechcel ma pockat....takze ja som dnes stihla aj prechadzku aj cvicienie, sice len 20min ale nevadi, rano som mala ja orbitrek tak ma to nejako nehneva 😉 a vazne je to fajn, nejako som po nedokoncenom shred bola odradena od Jillian ale toto vyzera byt fajn, takze uz sa tesim na zajtra 🙂
@henrieta16 idem si to aj ja dostahovat 😉
@sisanka fajneee a dačo ste aj nazbierali? Ja idem zajtra s mamčou. Teším sa ako malé decko. Inak fajne sa to cvičilo, že? Lebo mne superne, ono to skočilo po 29 minútach, ale dobre sa mi to cvičilo, malo to energiu. 😀
@henrieta16 trosku ma to hneva ze tych 10min uz nevedel vydrzat ale celkom fajn aj tych 20min...konecne nieco ine ako 30dnovka lebo ja som 1level cvicila 2krat a 2. len par dni a vzdy mi do toho nieco skocilo a nedokoncila som to....tak sa tesim ze ma toto chytilo 😉 a co sa tyka hub tak koopu malickych, prave vychadzaju...by som sla aj zajtra 😀 😀 😀 tak na polievku aj omacku bude, boli sme s mm spokojni a radi ze sme isli 😉
@sisanka ved si sa vybehala po lese tak sa netráp 😉 zajtra to dáš celé 😀
@henrieta16 dam uz sa tesim 😵
ako vas tak citam, tak neviem ci som nemala aj ja zacat cvicit BR, ale uvidim ako mi toto pojde, ci budu vysledky, tak to bude snad jedina zachrana 😀
@zuzanat moja, vyššie som dávala link, prečítaj si a rozhodneš sa 😉
Ahoj babule tak ja som dnes odcvicila prvy den 6W6P a paraaaada nieco som cvicila s beloskou nieco s cernoskou teda spotila som sa riadne manzel sa zo mna smial ze aka som mokra 🙂 ten cvik co ste aj vy spomynali mi teda robil vacsi prioblem ale nevadi snad aj ten nakoniec dam....rozmyslam ze kedy si zas dam den na vode lebo v pondelok som do toho nemala absolutne chut tak radsej som to ani neskusala....babyyyyyyyyy potom by ste mi mohli nejake huby poslat 🙂 ja ich neskutocne milujem len neznasam ich zbierat :(
@zuzanat ja si myslim ze je to vo velkej miere o uprave stravy. a ja nemam na mysli len nejaka kontrola. oni maju prisnu dietu zameranu na zeleninu a biekoviny. Jillian je zastanca takej stravy pri chudnuti takze isto nasleduju jej odporucania ti co sa daju na jej program a odfotia sa pred a po. ....ale aspon davaju cloveku inspiraciu. 🙂 Super ze Ty uz cvicis 6W6P. To Ti isto pomoze vidiet vysledky na brusku...co Ty hlavne chces. 🙂
@henrieta16 Presne ako mne. Ja sa po kazdom cviceni citim uplne nabita energiou pozitivnou naladou a motivaciou. Uz sa tesim ked aj ja zacnem BR. Nedala by si tu ten link na stravovanie podla Jillian? Precitam si to rada co odporuca. Dakujem. 🙂
@barca127 ahoj, ja som to už včera cvičila, bolo to fajn, ale ak si pozorne čítala, dnes som už začala body revolution. 😀 A už aj odcvičené. A ten cvik bol desný, ja nemohla, len som sa držala na ruke a čakala, kym skončia 😀 😀 😀 a deň na vode zase premýšľam o štvrtku, uvidím, ako sa na to vyspím. 🙂
na huby idem zajtra, ja ich nejem, iba zbieram, 😝
@lucky14 ten link je vyššie, davala som to už. Skús prečítať. A 3. level je brnkačka, ubehne ti ani nevieš 😀
@henrieta16 aj to menu? ja ze si tam len davala ten blog. idem kuknut. dakujem. 🙂
@lucky14 jaj, to menu nie, ale sťahovala som si to, len to je všetko v AJ a tak sa mi to nechcelo prekladať. Má to 72 strán. Sorry, že som sa poplietla 😀
@zuzanat na youtube ma ona vela prispevkov. Tiez som videla Biggest Loser USA nejake casti. Ona tam az do tohto roku robila jednu z treneriek. a tam sa rozprava aj o strave. Ale @henrieta16 pisala myslim ze na predoslej strane ze si nieco stiahla ale bolo to 70 stran v anglictine tak to necitala. Ja to nejako na tom blogu nemozem najst. 😒 Rada by som si to precitala.
@henrieta16 ved neva. Kde to prosim Ta najdem? AJ nie je problem. Dakujem. 🙂
@lucky14 no to je to, čo si chcela. Ak sa niečo nové dozvieš, daj vedieť 😀 http://www.ulozto.sk/xQ1gapJ/jillian-michaels-b...

@henrieta16 prave citam ze si uz odcvicila prvy den a zvladla si to. supeeeeeeer!!!! tesim sa s Tebou. 😀