icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisanka
9. okt 2012

@lucky14 noo precitaj ten jedalnicek 😉 ja som si to tiez stiahla a nieco som precitala ale niecomu som nerozumela a potom sa mi uz nechcelo...ale mala by som oprasit anglictinu kedze buduci tyzden cakame navstevu z australie a oni po slovensky nevedia 😀 😀 😀

lucky14
9. okt 2012

@sisanka ha ha. To budes aspon moct speakovat a dostanes sa do toho rychlo. Mne sa to uz nejako dlho stahuje. 😒

sisanka
9. okt 2012

@lucky14 tak to dufam 😀 naposledy ked tu boli tak som sa strasne bala a nemohla si spomenut na zakladne frazy a ked uz som bola donutena rozpravat tak to islo jedna radost a dokonca aj mm....ale ked ja uz aj pri pisani musim pouzivat slovnik 😀 mm sa smeje ze staci pohar vina a ide to 😀
mne sa to tiez dlho stahovalo...a je to vlastne jedalnicek + recepty cize taka kucharska kniha, vyzera to fajn 🙂

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka
@lucky14 je to dlhé, preto to dlhšie sťahuje. No ale som strašne zvedavá teraz, len študujte, alebo to hodte do google prekladača a posmejete sa 😀

barca127
10. okt 2012

@henrieta16 mno tak mozno si dam ten stvrtok teda s tebou ak sa zobudim s lepsiou naladou do toho ako v pondelok 🙂
@zuzanat tak mozno ochvilu nam uz ani ten nebude robit problemy 🙂 ten krk uz na konci aj mna dost pobolieval a ty kolky tyzden uz teraz ides 6W6P?

henrieta16
10. okt 2012

@barca127 no uvidíme zajtra, dnes nie, dnes nemám deň 😒 a @zuzanat myslím idete narovnako 😀 že? 🙂

sisanka
10. okt 2012

@henrieta16 uz sa tesim na dnes na cvicenie, uz param stare teplaky kvoli gume 😀

henrieta16
10. okt 2012

dobré ránko, taká som unavená, celá dolamaná, ani vstávať sa mi nechcelo, ale musela som. ☹ ešte že vonku slniečko, dúfam, že nebude fúkať ako včera. 😒 Prajem vám babule krásny deň. 🙂

henrieta16
10. okt 2012

@sisanka ja idem k mame tak vypárem tam u nej, doma nič také nemám, lebo som už pozerala. 😀 😀 😀 a už som si spravila aj rozpis, presne 23. 12. nám v nedeľu vychádza voľno a 12. týždeň je ten, čo budú od Vianoc do Silvestra. 😀 ale i 11 týždne stíhame odcvičiť, super, nie? 😝

sisanka
10. okt 2012

@henrieta16 no aaa super, preco by sme necvicili aj pocas vianoc 😉 aspon nasa vaha nejako neutrpi ked si doprajeme vselicocho 😀

zuzanat
10. okt 2012

dobre ranko, kde ste nasli tie recepty, ze by som sa na to pozrela 😅
@barca127 ja cvicim len od pondelka, dufam, ze to tych 6tyzdnov vydrzim 😝

barcelona94901
10. okt 2012

čaute,baby včera mi bolo po cvičení celý den super
kondičku ešte nemám 😝 ani z daleka 😠 ale žiadne svalovky sa nekonaju ,myslela som,že ked som vynechala ,že bude 😀 ale je mi fajn,taká nabudená som bola,po tom strese čo sa všetko deje,mi to cvičenie opať dobre bodlo ,lepšie než lopta 😀 😀 a dnes pokračujem,budem mať dve hodky voľno tak zahopsám 😀 no a rieším aktuálne stravu ,že čo si to dnes ukuchtím,mojmu pečiem zajačika,na večeru rybu,junior si žiadal na dnes cestoviny,včera mal hov.guľky v rajč.omáčke ,bolo ťažké odolávať tomu
,čo si dám,netuším ,chcem to nejako zredukovať a dať si ,viacej zeleniny,pchám ju uplne všade ,no so surovou nejako zaostávam v poslednom čase ,neviem či sa mi chute menia,či som sa cez leto ušalátovala 😕

sisanka
10. okt 2012

takze na dnes mam uz odcvicene, super konecne som Jillian prisla znova na chut 😵

barca127
10. okt 2012

@zuzanat mno tak to je fajn tzo ideme teda narovnako 🙂 aspon mam s kym bojovat 🙂

tkmama
10. okt 2012

Tak toto je môj pupok pred cvičením. O 30 dní vyfotím výsledok 😀

ankaevka
10. okt 2012

čaute kočeny, veľmi tu nechodím lebo mm sa sťažuje, že sa mu nevenujem..zatiaľ necvičím lebo furt je dakto u nás doma, začnem až keď pôjde do práce, takže sa vám ozvem potom......a do cvičenia 😎 😀

ankaevka
10. okt 2012

@tkmama jááááj moja a ty z čoho chceš schudnúť šak máš bruško jak lusk a sádla jak kôň na čele 😀 srandujem len cvič 😎

lucky14
10. okt 2012

Ahojte kocky. Pre dnes mam odcvicene aj ked som sa rano zobudila s tym ze si dam pauzu. Celu noc som nespala neskutocne ma bolelo hrdlo a stale som kaslala co ma tak dusilo. Ale prislo poobedie a ja som si potrebovala zdvihnut naladu. Jakubko spinka tak som to vyuzila a hor sa do cvicenia. Samozrejme som z dychom nevladala na 100% ale aspon mam pocit ze som to nevzdala. 🙂 Inak kocky mna to hrdlo drzi uz 4 dni a nie a nie sa mi polepsit. Normalne nechapem. 😒 Inak som precitala to jej menu aj receptiky. Je to vsetko velmi zaujimave a chutne a samozrejme clovek by na to vsetko musel mat cas. Varit pre seba zvlast a pre rodinku zvlast. Podstata je 1200kcal denne. Rozdelene do 4 jedal. S tymi 4 jedlami suhlasim ale varit sa mi pre seba zvlast veru nechce. Ale nejaky receptik odtadial skusim a dam vediet ako to chutilo. Prajem vsetkym krasny den. 😀

henrieta16
10. okt 2012

ahojte, nedávno som prišla z lesa, nazbierala som plno hríbov, krásne sú, jujj, škoda, že ich nejem 😀 nabehala som so sestrou asi 5 kilákov, fuuuu....ešte si spokojne dnes zacvičím Jilian a budú sa "škvariť" tie moje tuky ako v pekle 😀 😀 😀 prajem krásny dník 🙂

zuzanat
10. okt 2012

ahojte, ja tiez dnes odcvicene, ledva som to stihla, lebo maly sa hned po docviceni zobudil, susedia vrtali... je to makacka, pri 18min uz som si hovorila, ze to nevydrzim cele, ale zvladla som to 😎
@tkmama ty nas chces provokovat s takym bruchom ? 😅

zuzanat
10. okt 2012

@henrieta16 taku radost mas z tych hribov a nejes ich? My sme boli v sobotu dve hodiny v hore na hriby, ale ja ich tiez nejem, ziadne, nedam to do pusy 🤐

tkmama
10. okt 2012

@zuzanat No to určite nie, ja tam chcem aj nejakú tú kocku vyrysovanú, už keď sa potím a smrdím a potom sa ešte hodinu trasiem... 😝

henrieta16
10. okt 2012

@zuzanat nedám ich do úst, neznášam ich, 🤐 šampiňóny ale môžu byť 😉 inak nič, ale zase to zbieranie, to je iná káva, ešte teraz cítim nohy, lepšie ako túra. 😀
Ja sa dneska k cvičeniu dostanem, až ked zaspia, ale tak zase nevadí, mne je jedno kedy, len musí byť kľud, hlavne od toho mladšieho, lebo ten sa mi len ureve pri tom. Starší nie, ten sa pozerá alebo mu dám niečo čmárať a je to. Chápe, že mamka chce ešte menšie bruško 😀

sisanka
10. okt 2012

@lucky14 ja som tiez co to precitala z tej knihy a niektore receptiky vyzeraju dobre...aj ked keby idem varit tak musim vela so slovnikom, ale tiez chcem nieco niekedy skusit 😉
@henrieta16 ja som bola dnes tiez znova na hriby....a vsetko krasne male, zdravucke tak idem co to zavarit lebo ich uz nemam kam dat a lubime zavarane 😉 a zas sa citim uplne super po cviceni, ten workout 2 vobec nie je tazky, dnes sa mi fajne cvicilo 🙂

sisanka
10. okt 2012

@zuzanat
@henrieta16 kocky nechapem preco nemate radi hriby...mnam mnam..ja som ich mala dnes aj na obed, cestoviny s hubami - to uplna mnamka 🙂 a sampiony tak pekne nevonaju ako hriby...ale tiez ich mame radi, mm hlavne vyprazane...svokor kupil taku hlinu so sampionmi, mame to v pivnici a co chvila zacnu vykukat tak my budeme zasampionovany o chvilku 😀 musim uvolnit postupne miesto v mrazaku 😀

henrieta16
10. okt 2012

@sisanka dneska bolo pekne, fajne sa chodilo po lese. Ale naozaj ich nemám rada a už vôbec nie zavárané, 😖 ale ked ti chutia, tak papaj, 😅
a čo ten 2. workout je ok? Teším sa už, dobré to je, lebo sa to obmieňa, zajtra bude ale cardio makačka 😝 samé skákanie a cupkanie, ale to mám radšej, ako také nudné cviky. No a ako si poriešila tú gumu? Ja svoju zabudla u mamči, musím ešte pohľadať doma dačo 😝

sisanka
10. okt 2012

@henrieta16 ja som vyparala stare teplaky a tolko namahy mi to dalo, poriadne tam bola prisita 😀 😀 😀 a su tam s nou len dva cviky, ci jeden a cvici sa 2krat...skus pouzit traky, ak maju tvoje decka 😉 a tento workout je taka brnkacka 😀 ked pises ze kardio bude zaberak tak toto je malina 😀

henrieta16
10. okt 2012

@sisanka no cardio som pozerala, ale tak zase, pre mňa to už nie je také zložité. Je pravda, že včera som po cvičení cítila ramená, ale tak boli tam kliky a tiež to točenie rúk, čo som sa až mýlila trochu 😀
Veľmi sa dnes teším, priam si užívam to, ked si môžem nájsť čas a zacvičiť si 🙂

henrieta16
10. okt 2012

http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/jedzte-aspo... a štíhly 😀 ja vajíčka v poslednej dobe veľmi obľubujem na rôzne spôsoby, 🙂

lucky14
10. okt 2012

@sisanka Ahoj. Moja ak budes chciet niektory ten recept prelozit napis. Inak sa Ti super dari v tom cviceni. Normalne som rada ako Ta to chytilo. Presne o to ide aby clovek zotrval. Musi ho to bavit. Ja sa vzdy po cviceni citim ako znovuzrodena.....psychicky....ale super zmordovana fyzicky. 🙂