icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 prave citam ze si uz odcvicila prvy den a zvladla si to. supeeeeeeer!!!! tesim sa s Tebou. 😀

zuzanat
9. okt 2012

@lucky14 ja by som tym obrazkom asi tolko neverila, teda aspon po vlastnej skusenosti, ked vidim ako tie baby na fotkach vyzeraju a ja nic, bez zmeny, tak neviem teda 😔 😀

henrieta16
9. okt 2012

@zuzanat sú to roky driny, ale zase si zober, bez cvičenia by takto nevyzerali, len cvič ten 6w6p a uvidíš, zmena sa dostaví, drž sa! 😉

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 juj, fajneee sa mi cvičilo, vôbec mi to už nerobí problém takto cvičiť. 🙂 Teším sa z toho, dodáva mi to optimiznus, pozitívnu a vždy dobrú náladu, že robím niečo pre seba. 😎

luciaa86
9. okt 2012

tak baby mam taku svalovicu po vcerajsich 50 minutach cvicenia ze dovi...citim si uplne cele telo :D ale nevadi,aj dnes som cvicila aj ked troska bolelo :D a rano vaha minus 1 kg jupi.aj ked to este nic neznamena :D

zuzu188
9. okt 2012

tak som sa rozhodla,že od budúceho týždňa idem opäť naplno cvičiť..stiahnem si No more trouble zones a od pondelka idem na to 🙂

henrieta16
9. okt 2012

@zuzu188 a čo až tak dlho chceš čakať? Ved to ešte týždeň. 😝 Ale ked ti môžem naozaj odporučiť, skús ako ja Body revolution. Je to naozaj fajne cvičenie. 😀 Ty si prešla 30 day shred, takže to pre teba bude brnkačka a utečie to rýchlo. Ja som začala dnes, s tým že v nedeľu nebudem mať voľno, ako má byť, ale aby som cvičila podľa plánu... 🙂 🙂

zuzu188
9. okt 2012

tak skúsim to 🙂...tento týždeň mám toho ešte veľmi veľa,preto až od budúceho týždňa

henrieta16
9. okt 2012

@zuzu188 ja len že tu si vypracuješ celé telo, potom, ked to prejdeš, tak už len problémové partie, ale s týmto sa nám to určite podarí. 😉 Ja som si to už dnes vyskúšala a ozaj dobré to je. Naviac sa teším na to cardio. Už si teraz sťahujem všetky časti workoutu. A už si zdravá? 🙂

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 tak ja som sa dala cvicit..odcvicila som 20min a mm mi hovoi necvic, ideme na huby 😀 a nechcel ma pockat....takze ja som dnes stihla aj prechadzku aj cvicienie, sice len 20min ale nevadi, rano som mala ja orbitrek tak ma to nejako nehneva 😉 a vazne je to fajn, nejako som po nedokoncenom shred bola odradena od Jillian ale toto vyzera byt fajn, takze uz sa tesim na zajtra 🙂

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 idem si to aj ja dostahovat 😉

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka fajneee a dačo ste aj nazbierali? Ja idem zajtra s mamčou. Teším sa ako malé decko. Inak fajne sa to cvičilo, že? Lebo mne superne, ono to skočilo po 29 minútach, ale dobre sa mi to cvičilo, malo to energiu. 😀

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 trosku ma to hneva ze tych 10min uz nevedel vydrzat ale celkom fajn aj tych 20min...konecne nieco ine ako 30dnovka lebo ja som 1level cvicila 2krat a 2. len par dni a vzdy mi do toho nieco skocilo a nedokoncila som to....tak sa tesim ze ma toto chytilo 😉 a co sa tyka hub tak koopu malickych, prave vychadzaju...by som sla aj zajtra 😀 😀 😀 tak na polievku aj omacku bude, boli sme s mm spokojni a radi ze sme isli 😉

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka ved si sa vybehala po lese tak sa netráp 😉 zajtra to dáš celé 😀

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 dam uz sa tesim 😵

zuzanat
9. okt 2012

ako vas tak citam, tak neviem ci som nemala aj ja zacat cvicit BR, ale uvidim ako mi toto pojde, ci budu vysledky, tak to bude snad jedina zachrana 😀

henrieta16
9. okt 2012

@zuzanat moja, vyššie som dávala link, prečítaj si a rozhodneš sa 😉

barca127
9. okt 2012

Ahoj babule tak ja som dnes odcvicila prvy den 6W6P a paraaaada nieco som cvicila s beloskou nieco s cernoskou teda spotila som sa riadne manzel sa zo mna smial ze aka som mokra 🙂 ten cvik co ste aj vy spomynali mi teda robil vacsi prioblem ale nevadi snad aj ten nakoniec dam....rozmyslam ze kedy si zas dam den na vode lebo v pondelok som do toho nemala absolutne chut tak radsej som to ani neskusala....babyyyyyyyyy potom by ste mi mohli nejake huby poslat 🙂 ja ich neskutocne milujem len neznasam ich zbierat :(

lucky14
9. okt 2012

@zuzanat ja si myslim ze je to vo velkej miere o uprave stravy. a ja nemam na mysli len nejaka kontrola. oni maju prisnu dietu zameranu na zeleninu a biekoviny. Jillian je zastanca takej stravy pri chudnuti takze isto nasleduju jej odporucania ti co sa daju na jej program a odfotia sa pred a po. ....ale aspon davaju cloveku inspiraciu. 🙂 Super ze Ty uz cvicis 6W6P. To Ti isto pomoze vidiet vysledky na brusku...co Ty hlavne chces. 🙂

lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 Presne ako mne. Ja sa po kazdom cviceni citim uplne nabita energiou pozitivnou naladou a motivaciou. Uz sa tesim ked aj ja zacnem BR. Nedala by si tu ten link na stravovanie podla Jillian? Precitam si to rada co odporuca. Dakujem. 🙂

henrieta16
9. okt 2012

@barca127 ahoj, ja som to už včera cvičila, bolo to fajn, ale ak si pozorne čítala, dnes som už začala body revolution. 😀 A už aj odcvičené. A ten cvik bol desný, ja nemohla, len som sa držala na ruke a čakala, kym skončia 😀 😀 😀 a deň na vode zase premýšľam o štvrtku, uvidím, ako sa na to vyspím. 🙂
na huby idem zajtra, ja ich nejem, iba zbieram, 😝

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 ten link je vyššie, davala som to už. Skús prečítať. A 3. level je brnkačka, ubehne ti ani nevieš 😀

lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 aj to menu? ja ze si tam len davala ten blog. idem kuknut. dakujem. 🙂

zuzanat
9. okt 2012

@barca127 ten cvik je strasny aj pre mna. tiez sa tak potim, viac ako pri 30DS, je to dost rychle, cvik za cvikom, a ked stale lezim a mam dvihat aj hlavu, tak ma az krk boli 😀
@lucky14 o tej diete som nepocula, to si kde citala?

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 jaj, to menu nie, ale sťahovala som si to, len to je všetko v AJ a tak sa mi to nechcelo prekladať. Má to 72 strán. Sorry, že som sa poplietla 😀

lucky14
9. okt 2012

@zuzanat na youtube ma ona vela prispevkov. Tiez som videla Biggest Loser USA nejake casti. Ona tam az do tohto roku robila jednu z treneriek. a tam sa rozprava aj o strave. Ale @henrieta16 pisala myslim ze na predoslej strane ze si nieco stiahla ale bolo to 70 stran v anglictine tak to necitala. Ja to nejako na tom blogu nemozem najst. 😒 Rada by som si to precitala.

lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 ved neva. Kde to prosim Ta najdem? AJ nie je problem. Dakujem. 🙂

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 no to je to, čo si chcela. Ak sa niečo nové dozvieš, daj vedieť 😀 http://www.ulozto.sk/xQ1gapJ/jillian-michaels-b...

zuzanat
9. okt 2012

@lucky14 ja moc po anglicky neviem, takze nic 😔

lucky14
9. okt 2012

@zuzanat stahujem si to prave. ja to precitam ak budem mat cas nieco dnes a zvysok zajtra a dam vediet o com to je. 🙂