icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzanat
11. okt 2012

@sisanka obdivujem ta, mne sa obcas nechce cvicit ani raz, nie tak dva krat za den! ja som premyslala, ze by som si od segry pozicala stacionarny bicykel...

sisanka
11. okt 2012

@zuzanat ja som to tiez kedysi nechapala, tiez sa mi nechcelo...ale teraz ma to uplne ze dobija energiou 😉 tiez sem tam mam chut cvicit na orbitreku a nie podla Jillian..ale hlavne ze sa hybem! 🙂

sisanka
11. okt 2012

@henrieta16 prave som docvicila to cardio....fuuuuha, zaberak ale fajny 😀

henrieta16
11. okt 2012

@sisanka ja sa zberám zase na huby, ale neviem kedy, no zajtra mi už príde mm domov po 6tich týždňoch, nesmierne sa teším 😀 a zatiaľ mi stačí to, čo cvičím, pretože mi začala škola a som naozaj rada, ak sa k tomu čo i len trochu dostanem 😒

henrieta16
11. okt 2012

@sisanka ja som ešte nestihla cvičiť, bola som vonku s deťmi aj so svokrovcami na obedik 😀 ešte ma čaká veľké upratovanie, aby mm prišiel do čistého 😀 takže asi až neskôr 😉 ale teším sa už teraz 😝

sisanka
11. okt 2012

@henrieta16 jooj ani mi nehovoro o skole...nas to caka zajtra aj v sobotu...ach jaj...a to mm vymysla ze rano pojdeme znova do lesa a o 14h na m zacina skola...no neviem ako to vsetko postihame...asi si zacvicit hned rano ked sa zobudim aby som to stihla 🙄

henrieta16
11. okt 2012

čaute kočeny, ako sa máte? Ako ste prežili dnešný dník? Ja som nedávno z deťmi prišla z vonku, spapali sme večeru a už aj práve zaspali, zajtra ráno ich čaká prekvapenie...tatino 😀
@sisanka práve sa chystám cvičiť, teším sa, fakt! A vy ste sa nejako rozhubárčili 😀 😀 😀 mňa škola čaká už v sobotu, škoda, že musím ísť, nechce sa mi, ked mm bude doma ☹ ale musím 😠
@barca127 no ako si prežila dnešný deň na vode? Myslela som na teba, ja by som dnes nevydržala, už ráno som bola hladná, 😀

henrieta16
11. okt 2012

hurááá..cardio za mnou, normálne som to dala tak ako oni, moja kondička je už vcelku ok, mám zo seba radosť, baby, tak to aká že ja budem kočka, ked to prejdem, ved na Vianoce budem jaký kus 😀 😀 😀 už len sa zabaliť mm pod stromček 😀

zuzanat
11. okt 2012

@henrieta16 😀
to cvicenie trva kolko minut?

ja som nakoniec cvicila vecer o 18h, som myslela, ze to nedokoncim, lebo deti chceli cvicit somnou, sa mi plietli pod nohy, ale v pohode, dokoncila som to, uz len zajtra a mam dva dni oddych

henrieta16
11. okt 2012

@zuzanat všetky tie workouty cca 30 až 35 minút a cardio trvalo 25 🙂 v pohode, ani nevieš ako ti to ubehne. Po cardio sa cítim, akoby som zabehla maratón, fakt sa mi to veľmi páči a nebude to také otrepané, že stále to isté, každý deň niečo iné, všetko sa obmieňa, fakt super 😀 naozaj ma to veľmi baví a som rada, že som sa na to dala.
Teba čaká voľný víkend, hm? 😉

barca127
11. okt 2012

@henrieta16 ahoj tak to je pekne že aspoň niekto na mňa mysli ;) tak som to nejako zvládla ale bolo to ťažšie ako minule dokonca som neodolala a dala si jeden platok syra bolo to silnejšie ako ja 🙂 myslím že nabudúce si dám len nejaký ovocný či banánovo mliečny deň a vodu len raz za mesiac.ráno som zvedavá či slo niečo dole a strašne sa teším na raňajky. Som rada že ťa to cvičenie tak baví asi si to dám ak ja keď dokončím 6w6p

zuzu188
11. okt 2012

dnes sme mali telesnú..kokos,tak ma nohy už dlho neboleli 😒

henrieta16
12. okt 2012

čaute babule moje, dobré ránko, dnes už od 6tej som hore, mala som príšernú noc, chlapci sa vkuse budil, ten starší, už prišiel tatik, stále sa to pýtal. ☹ ešte že už prišieeeeeel 😀 konečne spolu!
No ale ešte ma nestihol pochváliť, 😀 lebo ho deti ešte ani ku mne nepustili 😀 😀 😀 tak snád až večer 😀 😀 😀 😀 😀 😀

henrieta16
12. okt 2012

@barca127 ale čo by si sa trápila pre jeden plátok syra, vydržala si to? Vydržala...super, dnes si zase o kilo ľahšia. 😉 čakám na správu, koľko išlo dole 😀 a dnes si daj niečo chutné a nech sa ti to udrží 😉

sisanka
12. okt 2012

@henrieta16 ja som tiez od 6h hore...hroza...Oliver sa zacal budievat nejako skoro posledne dni...Denisko je chory tak ostal doma, nesiel do skolky...tak mi aspon pomaha upratovat, som zvedava ako ho to bude dlho drzat 😀 uz na mna krici pod mi pomoct 😀

henrieta16
12. okt 2012

@sisanka tak sa tu neflákaj a upratuj, ešte niekto povie, že využívaš dieťa 😀 my sme všetci spolu, ale ocko si nemôže ani pospať, lebo mu chlapci nedajú. No pozerám že už drieme, ja idem pospratovať a navariť mu niečo chutné 😉

sisanka
12. okt 2012

@henrieta16 no ved musim 😀 a este chcem stihnut aj odcvicit teraz niekedy pred obedom, snad to stihnem 😠

henrieta16
12. okt 2012

Som si dnes všimla, že sme tu stále iba my, tie isté dookola, nie je nás veľa, tak dúfam, že baby nevypadnete z hry a že to dokončíme spoločne, ja budem až do konca 😀

henrieta16
12. okt 2012

@sisanka ja som tiež chcela, ale mm si chcel pospať, celú noc cestoval, teraz som dovarila obed a už ho aj zjedli a zdrhli 😒 a ja by som aj išla zacvičiť, ale majú prísť plynári, čo mi majú opraviť kotol, z ktorého kvapká. A tak nemôžem, vystihnú ma v polovici a budú na mňa pozerať ako na blázna 😀 tak si radšej počkám, kým páni ráčia prísť 😒

zuzanat
12. okt 2012

ahojte, ja som prave docvicila 😝 stale je to pre mna makacka!
Ja by som aj viac pisala, ale som akosi myslienkami inde. moj dedko mal uraz, kravacal do mozgu, je po operacii, ktora nepomohla, je v umelom spanku, takze len cakame, co bude 😢 😢 😢

lucky14
12. okt 2012

@zuzanat ach to mi je luto. Dufam ze sa jeho stav coskoro zlepsi. Telo sa v umelom spanku regeneruje tak nech sa dedulo drzi. A Ty tiez moja. Potrebuje okolo seba rodinu v tazkych chvilach viac ako inokedy. 🙂

lucky14
12. okt 2012

Tak kocky ja som dnes rada ze som rada. Cvicenie nehrozi. 😒 Stale som chora mam ten dusivy kasel v noci som dostala ms a este ma aj chytila neskutocna migrena takze zvracanie..... a hlavu mi islo roztrhnut. Ale vam to super ide krasky. Len tak dalej. 🙂

lucky14
12. okt 2012

@henrieta16 ake bolo zvitanie sa s muzickom??? Musis mat neskutocne dobru naladu. Nech Ti ju nikto (ani plynari co vecne meskaju) nepokazi. 😀

henrieta16
12. okt 2012

@lucky14 joj, moja, čo to, čo? Drž sa a skoré uzdravenie, cvičenie počká, treba sa najprv zotaviť, cvičenie by ťa len vyčerpalo ešte viac. 😒
@zuzanat to ma naozaj mrzí, drž tvojmu dedkovi palce a veľa zdravia, dúfam, že sa zotaví. Viem, čo prežívaš, ja mám dedka jedného, druhý mi zomrel ešte ako 46 ročný, takže ja by som len za svojím plakala, môj dedko mal teraz 78 rokov a je chvalabohu vitálny, len ta moja babča ho uháňa do každej roboty ☹ drž sa a usmej, bude dobre 😉

tanitta
12. okt 2012

caute cvicitelky... mozete mi zhrnut trosku vahu pred a po? vase vysledky? rozmyslam ze zacnem aj ja s tymto stylo.. ibaze ja chodim 2x tyzdenne na rychlu chodzu a 1x fitko a vaha sa drziiiiii (uz asi 3/4roka) 😠 sice som schudla 6kg no dalej uz ani tuk

barca127
12. okt 2012

@henrieta16 ahoj tak dole islo kiilo presne ako predtym 🙂 tak neviem ci sa mi podari udrzat dnes som ani necvicila vobec sa mi nechcelo a nasilu to nechcem davat teraz nas caka vikend u nasich takze cvicenie odpada a zajtra zas koncert tak to bude nejake to pivecko urcite takze predpokladam ze vaha po vikende nebude nic moc

henrieta16
12. okt 2012

@lucky14 juj, tak zvítanie v pohode, ale stále sme sa jeden k druhému nedostali 😠 asi až v noci 😀 som strašne šťastná, že je už pri nás, ani neviem, ako sme to zvládli... 😒
práve som si už odcvičila a šlo mi to ako po masle 😎

henrieta16
12. okt 2012

@barca127 nevadí, dobehneš aj zameškané, tie víkendy sú ale des, čo? Mňa zajtra čaká škola, ja som už dnes cvičila, vlastne ja v poslednej dobe iba rozmýšľam nad tým, že kedy budem zase cvičiť, asi mi naozaj preplo 😀 no som spokojná 😝

henrieta16
12. okt 2012

odcvičenééééé 😀 zajtra škola, zase budem unavená ako pes večer, ale určite to nevzdám a zacvičím si znova, už mi to ide super, jedna vec ma na cvičené tej Jill motivuje najviac, že budem mať telo ako ona a ked už pri niektorom cviku nevládzem, tak si poviem, pozri na nich a zrýchlim, normálne že sa z toho teším ako dieťa 😀
A vy kočky moje, ako vám to ide?

estrella5
12. okt 2012

@henrieta16 ty si sa nejak naštartovala 😀 ide ti to výborne.... 😝
musíš byť na seba hrdá.. ešte aj muža máš po dlhom čase doma, no spokojná, nie? 🙂
ja dnes 3. krát 3 level... a síce som myslela, že už viac nevládzem dala som to celé.. včera mi dokonca kamarátka povedala, že som akosi trochu schudla.. tak sa vytešujem 😀 aj som dnes rozmýšľala či sa mi roztiahli rifle alebo sa mi niečo porobilo s telom ..... som zvedavá o 7 dní keď sa pomerám 🙂
a ja určite vytrvám... v decembri mám narodeniny, som si povedala že do ďalšieho veku chcem ísť s lepším telom... tak makám, makám.....