Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 mno ja rozmyslam ze od pondelka zacnem akoby odzaciatku cize budem to pocitat ako prvy tyzden kedze tento som dala len 3 z 5 tak to je fajne ze ti to tak ide ze sa na to vzdy tesis lebo u mna to vzdy tak nie je a kopec razy sa musim k tomu dokopat ale dnes mi to potom bolo normalne luto ze som sa k tomu neprinutila akosi mi chybala ta dobra nalada po odcviceni ale potom uz nebolo kedy ked sa mala zobudila ale vsak dobehneme 🙂 mno tie vikendy to je zabijak
@henrieta16 😀 aj ja už som dávala ohmatať svoje svaly na rukách 😀 ... zachvíľu budeme jak tí chlapi čo stále len ruky napínajú a obzerajú sa 😀 ale nie.... no poriadne sexice sa z nás určite stanú.. len budú všetci oči vyvaľovať 😝
práve ten jedálniček.. mám trochu obavy aby som to cez Vianoce nenabrala naspäť... ale hádam sa nám to aj vtedy podarí pekne udržať...
tak pekne osláv narodky... a do konca roka sa dá toho veeeľa stihnúť... veď nám to pekne ide... 🙂
dnes som chcela začať cvičiť No more trouble zones,ale muž mi urobil prekvapko..dostala som ružu,čokoládku a ešte ma pozval na večeru 🙂
dobre ranko...
@henrieta16 mne jeden dedko zomrel, ked som mala 6rokov, takze mam len tohto, nie je idealny, ale aj tak si neviem predstavit, ze tu nebude... je to dost vazne, ma 70r, uz mal par krat poranenu hlavu, tak treba len cakat, ale je to bojovnik, tak uvidime!
dakujem za slova utechy 😔
ja som bola vcera uplne v kybly 🤐 syn si zaziadala na veceru palacinky, tak som aj ja tri zhltla a este aj dru tycinky, takze vaha skace hore dole, ale tak co uz, nie je kazdy den nedela, prezijem to 😒
super, ze si muzi vsimaju 🙂 moj mi povedal,ze mam mensi zadok a pevnejsi 😀 som citala vela clankov o stravovani, cviceni...mam pocit, ze mi z toho prepne. A docitala som sa uz po x-tí krát, ze z brucha to ide ako posledne dole, ze to je vidiet az po 2mes. cvicenia, tak som zvedava,cvicim piaty tyzden. tu je inak jedna teda na konovi, neviem presne nazov - chudnutie online a tam jedna baba priamo aj recepty dava, co jest...dobre to celkom vyzera, mozno skusim, ak 90dnovka bude bez efektu.stale nieco skusam 😝
tak prijemnu sobotu, my sme bez tatina cely vikend, tak idem pomaly upratovat a pobede pojdeme k nasim, nech nie sme sami...
baby,neviete,kde si môžem stiahnuť celé No more trouble zones?...z uložto mi stiahlo len časť,sa mi zdalo,že je to nejaké krátke a kuknem na youtube a tam je to zložené až zo 7 častí a tam mi stiahlo dokopy len 2
@zuzu188 jeeej, aký romantik 🙂 kedy ja sa dočkám 😝
Ahojte babulky...konecne som doma....a chystam sa cvicit..vcera som stihla odcvicit podla planu, dnes som planovala rano kedze som vedela ze pridem zo skoly unavena ale rano sme si trosku prispali tak som nestihla a tak sa chystam teraz....aj ked ma pobolieva trosku hlava...snad mi cvicenie pomoze 🙂
@henrieta16 ja som sa dočkala po takmer roku manželstva 😀..predtým bol romantický každú chvíľu a ako sme sa zobrali,tak nič
@sisanka ahoj 🙂 aj ja som dnes bola v škole, taká som prišla unavená, že som si dala Milu 😒 asi som nemala, ale strašná chuť bola, no tak čo, raz za čas môžem, nie? 🙂 no také výčitky 😒 v pondelok to nebude žiadna sláva teda, ale tak napravím to dňom na vode 😀 ja si pôjdem neskôr zacvičiť, nedávno som papala 😅
@henrieta16 moja nic si z toho nerob...mna vzdy rozboli v skole hlava...jedla som nepravidelne ale nie vela ale vcera som sa vrhla na chipsy ked sme dosli domov 😠 ale tak sa mi ulavilo 😀 no co, raz za cas...aj som sa vcera rano vazila a stale rovnako nejako...a mozno aj viac, neviem...uz sa v tej mojej vahe nevyznam...raz dole raz hore....odvicila som vcera asi 20min lebo mi deti viac nedovolili 😠
@sisanka sisanka včera bol taký den asi 😀 celý den perfiš a večer čoko koláč s tvarohom 😠
@henrieta16 moj si všimol zadok menší,ale ja rieším to brucho nešťastné 😠 tie kilá dole čo mám ,na bruchu nevidieť 😖 ale tak si hovorím,že ked už sa mi to rozbehlo dole,snad aj na tom bruchu pojdu ,raz musia ,no nie?sa utešujem 😀
@sisanka ale ved koho by nebolela 10 hodín počúvať a počúvať, no katastrofa včera ☹ vôbec ma to nebavilo, ty aspoň s manželom, tak sranda 😀 ja dneska idem na cardio, už sa teším, je to suprové, vypotím zo seba tú milu 😀 dovarím obed a zacvičím, potom sa napapám a pôjdem k mamke na koláčik (dúfam, že nepiekla 😀 )
@barcelona94901 no tak bud rada, z brucha zíde ako posledné, si myslím, to, čo chceš dať najskôr dole pôjde posledné, aspon u mna to tak je 😠 ale nevadí, bez boja sa predsa nevzdáme, nie? 😀
@barcelona94901 dufam ze dnes uz bude lepsi den 😀 😉
@henrieta16 no hej s manzelom...ale co mi to pomoze 😀 ked musime sediet potichu obaja...on sa aspon zahra na mobile ale co ja, mna sa nebavi hrat na mobile 😀
@sisanka nech ti posťahuje do mobilu Jill a cvič v duchu 😀 😀 😀 no to sú chlapi, on sa hraje a ty všetko píšeš a študuješ aj za neho 😀 či?
kočeeeny, ako víkendujete? Ja už mám dnešné cardio za sebou a prvý týždeň body revolution je za mnou 😀 zajtra druhý týždeň, i ked to váženie v pondelok asi nebude famózne, lebo mám také chute, musím sa len vodou dolievať, aby to prešlo 😒 ešte dnešok prežiť a bude dobre 😀 prajem vám krásnu nedeľu bez chuti na sladké 😝
@henrieta16 to vies ze ja studujem aj za neho, nervacim sa a on lazo plazo plave celym studiom 😀 normalne ked sme urobili bc. tak som si povedala ze dost, ze uz s nim nechcem ist dalej 😀 tolko nervov som stratila ze az, ani nie kvoli sebe ale kvoli nemu.. 😀
ty uz mas cardio za sebou?ja este nie..som zvedava kedy budem mat cas...a tie chute-mi nieco hovor...ja stale chodim po kuchyni a raz zobnem salat, raz pecenu zeleninu, raz z hranoliek...a to som obedovala o 12h 😠
@sisanka 😀 chlapi, to si viem predstaviť. Ja mm písala diplomovku, celú som hu dávala do pc formy a sebe som popri tom písala bakalárku a ešte učila sa na štátnice v 9. mesiaci tehotenstva. Zoštátnicovala som a malý sa narodil práve v deň mojej obhajoby. 😀 Takže som ju mala o mesiac. 😝
A že žena málo dokáže 😉
No a ty utekaj z kuchyne preč, ja sa tam ani neukazujem, 😎
@henrieta16 presne...mne by mali dat hned mgr pri bc statniciach a obhajobe...ucila som sa aj za neho, bakalarku som mu napisala aj upravila, obhajobu napisala a on mal problem sa to uz len naucit povedat 😀 som zvedava ako to bude teraz, ale uz vtedy som mu prisahala ze pri diplomovke mu nenapisem ani makke f 😠 ja som si odrodila medz 2. a 3. rocnikom, cize fajne, sme si to naplanovali 😎
Oliverka som akurat dala spat tak si pojdem aj ja zacvivit o chvilku 😉
@sisanka 😀 tak to je leháro, ešte že ťa má 😉
a bež si zacvičiť, ať sme štíhlounké 😀
@henrieta16 uz som cvicila 🙂 a chystame sa este na prechadzku tak aspon trosku viac pohybu dnes budem mat 😀
@sisanka ja som sa dnes držala, ale i tak mi váha ukazuje vyššie číslo, joj, blbý víkend, tento týždeň si dám znovu deň na vode, lebo to nie je možné, musím sa viac snažiť začať, lebo odkedy mm doma, tak som poľavila. 😠
a akurát som prišla z prechádzky tiež, vonku je príjemne 🙂
@ankaevka wauu... 😉 no fakt je to rozdiel, len tak dalej, bude z teba riadna kočka 🙂 len tak dalej 😎
babiky zajtra sa vazime nezabudajte :P
ahoj baby tak tento víkend bol naozaj katastrofa včera na koncerte nejaké to pivečko a dnes som to úplne pokazila na večeru o ôsmej slaninovy rožok potom mm otvoril čokoládu tak som neodolala tri dni som vôbec necvičila a k tomu dnes došla mrcha takže zajtrajšie váženie ma určite vôbec nepotesi :( cez týždeň určite dám nejaký ten ocistny deň
@barca127 hm, tak to asi ten očistný deň dám aj ja, daj vedieť, kedy, rozmýšľam, že by som sa mala po tomto víkende "očisťovať" celý týždeň 😀
@ankaevka Super,pekna zmena.len tak dalej.Budes kocka.

@estrella5 jasné, teším sa, muž mi povedal, že mám menšie brucho a už som mu ukazovala svaly na nohách a rukách 😀 😀 😀
a ty už 3. level? Super, ten je najlepší, ja som ho mala najradšej, ja cvičím Body revolution a je to akurát do Vianoc, takže toto + stráženie si jedálnička = sexicaaaa 😀 😀 😀
držím ti palce, ja mám narodky v utorok, takže to asi nestihnem, ale budem mať štvrťstoročie, tak do konca roka chcem vyzerať na krásnych 25 😀