icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
petuska123
15. okt 2012

akoze skusla som den 1 a mam dost fuuuuuuuuuuuuu som to ano cele nedocvicila 😀 no idem si zapnut ab tronic 😀 😀 😀 😀 😀 😀

baby124
15. okt 2012

@jaannuusskkaa vaha 74,3

baby124
15. okt 2012

kocky ako sa volaju tie cviky od jillian na boky zadok a stehna?

lucky14
15. okt 2012

@baby124.... no more trouble zones 🙂

henrieta16
15. okt 2012

tak a pre dnes odcvičené...🙂 zase plná elánu a energie, utekám ešte do obchodu, beriem chlapcov na prechádzku, takže ešte pohyb na čerstvom vzduchu, večer možno pohyb v zdravom tele 😀 😀 😀 a kilá pôjdu dolu jedna radosť 😀

barca127
15. okt 2012

@henrieta16 ahoj tak rozmyslala som ze dam ocistny den asi v stredu co?

sisanka
15. okt 2012

@barcelona94901 pekne si to rozpisala, ja sa tiez snazim pravidelne jest - podla Sipeky ale sem tam mam aj take zracie dni 😠 a nie a nie odolat, ked napr. ideme niekam na navstevu alebo tak...a v akych intervaloch jedavas?kedy mavas veceru?lebo mne vychadza vecera az od 20h, viem ze je to neskoro ale aj Sipeky tak radila a vacsinou si davam len zeleninu alebo bielkoviny nejake...

sisanka
15. okt 2012

@henrieta16 super sa to cvici, ze?mne toto cvicenie ide velmi dobre, aj ked dnes sa mi nechcelo ale uz ked som zacala tak to bolo super 🙂 a strava ako,uz sa dari pravidelnejsie?ci ani nie?ja som dnes piekla kolac...dala som si ale v ten moj cas tak snad to bude ok 😀 😉

henrieta16
15. okt 2012

@barca127 mohlo by byť, zajtra nie, mám narodky, takže určite postiť nebudem 😀

henrieta16
15. okt 2012

@sisanka som rada, že som prešla na Body revolution, spoko 😉 ja som piekla také tvarohové buchty a tiež som si jednu dala, k obedu 🙂 no čo, inak iba polievka večer bola, teda skôr vývar. Dnes sa držím vcelku, až na tu buchtu, ale ja milujem tvarohovééé 😀

sisanka
15. okt 2012

@henrieta16 ved Sipeky pise ze na veceru si mozes dat aj pukance 😀 😀 😀 a na olovrant zevraj sa moze kolac ku kave tak som si dala 😀 inak ja som tiez velmi rada ze sme toto cvicenie objavili 🙂

estrella5
15. okt 2012

kočky, cvičí tu niektorá to no more trouble zones? 🙂 🙂
a inak aj mne väčšinou vychádza večera až po 20tej, napr. dnes som jedla "olovrant" o 17 30, predchvíľou som docvičila, a hodinu po cvičení nejem, tak pôjde večera až okolo 20:30... 🙂 no myslím, že ak jeme zdravú večeru - zelenina, bielkoviny.. nemôže sa nič stať... vraj sa odporúča jesť poslednýkrát cca 2 hodky pred spánkom.. hm? 😉

henrieta16
15. okt 2012

@sisanka mne veľmi vyhovuje to, že sa to obmieňa, preto ma to baví, ona tam dosť motivuje, takže i ked jej niekedy vôbec nerozumiem, domyslím si 😀 ešte 11 týždne 😝 už nie dlhoooo 😀

henrieta16
15. okt 2012

ale @sisanka nejdeš s nami v stredu na vodu? 😀 Ale nie do lesa, ani k studni 😀 😀 😀

sisanka
15. okt 2012

@henrieta16 ved prave ze sa to obmiena, super..uvidime aky budu dalsie tyzdne 😀

sisanka
15. okt 2012

@henrieta16 😀 no to urcite 😀 skor nie ako ano, uvidim...mozno si dam ocitny ale taky trosku miernejsi 😀

barcelona94901
15. okt 2012

@sisanka skušala som každé 4hodky,ale teraz každé tri sa snažím ,to mám večeru o siedmej
práve,ked je to rozlietané,tie návštevy ,víkendy ,hore,dole....sa nedá..ale aspon som pokročila k tomu bodu ..
"cica nežer" 😀
predtým....nič,nič a potom by som zožrala snad aj slona :D
mne aj známa xxxxxxssss veľkosť hovorievala,že jem menej než ona,ako to je možné,že nechudnem?a v tom bol asi pes zakopaný ,neješ,nechudneš..potom všetko rozkolísané,váha dole,hore,jojo,
metabolizmus som si asi musela dať najskor dokopy aby sa to začalo hýbať a zmeniť ten pohyb ,ja ešte stále objavujem aj tie potraviny,nejak viac toho zdravšieho postupne zaradujem,skušam ešte,no..to asi ešte potrvá 😀

sisanka
15. okt 2012

@barcelona94901 no ved to...ze treba jest...mne to teraz vyhovuje kazde 4hodky...tak som rada 🙂 aj ked si sem tam dam nieco co by som nemala, ale snazim sa v tom case kedy mozem...a ake zdrave potraviny zaradujes do jedalnicka?daj nejaku inspiraciu 😉

henrieta16
15. okt 2012

Baby, čo si teraz na rýchlo spraviť papať? Nejako som vyhladla 😅

zuzu188
15. okt 2012

tak No more trouble zones celé odcvičené..bol to riadny zaberák

zuzu188
15. okt 2012

@henrieta16 ja si idem dať tuniakový šalát 🙂

henrieta16
15. okt 2012

@zuzu188 tuniaka moc nemusím a kým ja si vyberiem, tak bude ráno, 😀

estrella5
15. okt 2012

@zuzu188 a kde si našla to No more trouble zones celé? lebo nikde to neviem nááájsť 🙂 a nevieš ako často sa to cvičí a koľko dní/týždňov? 😅

barca127
15. okt 2012

@henrieta16 jej tak to teda gratulujem k sviatku a do ďalšieho roka želám menej kil ;) ok tak tá streda teda platí len neviem či ja dám čisto vodovy alebo niečo ľahšie uvidíme ináč mňa dnes na váhe skoro ranila mrtvica váha sla hrozne hore 66,7 a to som po minulotyzdnovom dni na vode mala 65,4 :( ale čo sa čudujem keď som skoro nič necvičila a víkend úplne hrôza a dúfam že je to aj koli mrche a dnes sme boli gratulovať svokrovcom tak zase piate cez deviate som dávala a teraz opäť ma riadne preháňa tak som zvedavá dokedy budem lietať na wecko ;)
@jaannuusskkaa

henrieta16
15. okt 2012

@barca127 jeej, dakujem, budem sa snažiť, stačilo by mi ešte raz toľko kíl ako mám zajtra rokov a bola by som šťastná, prešťastná 😀 uvidíme, zajtra poriešime, čo v stredu, lebo ja budem mimo celý deň, večer tu ale prídem a skús s niečim prísť. Ale nie bananovo-mliečny, tie nemusím 😝 brú nocku

zuzu188
15. okt 2012

@estrella5 muž mi to stiahol po častiach z youtube..cvičí sa to každý deň,dokým ti to nepríde jednoduché 🙂

zuzanat
16. okt 2012

dobre ranko., ja hned z rana sa idem pochvalit, baby ja mam konecne nejake vysledky! Na vahe sice menej len o 0,5kg, ale v pase mam -3cm, boky -1cm ja som taka happy 😀 a to mam este aj pred MS, som uplne, ze stastna 😀 Dnes neviem ci sa mu bude dat cvicit, ideme k nasim, pridu z dovolenky, ale snad sa vecer k tomu dokopem...

barcelona94901
16. okt 2012

@sisanka no nespravím si napríklad pizzu kde dám tonu syru ,salámy,slaninky,všetkého 😀 ale ked už mám teda chuť na pizzu mojim spravím normálnu,ale ja si dám na cesto zeleninku, a cesto už nerobím z bielej muky,ale miešam si ju a tak postupne sa ešte len učím,objavujem,čo čím možem nahradiť ,som len na ceste,hľadám,skušam,nie všetko je dobré,niečo je vychválene ,mne to nechutí a moj masožravec že mnám,ešte spravíš takéto?dosť vecí sme pridali,aj drobností ako koreniny,bylinky,..
,oleje,maslá,nátierky,pomazánky,omáčky,skušam všetko rad,radom
ja som zbožnovala zemiakovy šalát ,hlavne od mojej mami,taký echt 😀 majonezovy 😀 ,
teraz si spravím v pohode zemiakovy,nedám tam majonezu,mojim spravím klasikuš a neviem či sa tie chute menia?neláka ma to .. aj menej solím,...nedám si limču,ale spravím si ..med,citron,zázvor..
svokor kupuje nejaku sojovu majonezu,myslim ,že v kauflande?ale netuším,či je zdravšia,aká je..on robí šaláty chuťovo výborne ,len nikto nesmie vedieť čo všetko tam dal,také kobinácie,že netreba vodovy den 🙂
špagety ,cestoviny..booože omáčky na každý sposob , to bolo moje ,...dnes je to tak ,že si dám špagety ,ale už si spravím jednoduchu omáčku a neviem či si to namýšlam 😀 ale tie chute su lepšie 🙂 ja mám zatial výhodu v tom ,že mám kopec zeleniny ,baklažány ,cukinky,paradajky,všetko možné ,,,takže zatiaľ sa dalo,ako to bude cez zimu?neviem toho sa troška obávam ,napratala som mrazák hráškom,nasekala mrkvičky,všetko zavarila ..zatiaľ veľa klasickych jedál robím zdravším sposobom ,používam čerstvé ,kým sa dá ,aj to dochuťovanie je iné,no uvidím ako to bude cez zimu.. 😀
a rada by som našla aj receptík na chlebík,volá sa tuším kráľovsky? ten mi veľmi chutil ,skušala som pár receptov ,ale do tohto som sa ešte netrafila ,..to si spravím cibuľku,alebo porik,baklažán,papriky,rajčinky,cesnak..niečo ako lečo ,k tomu ten chlebík..proste nepotrebujem tam klobásu,párky,vajcia,slaninu...kým predtým som kludne zjedla polievku,druhy chod ,dala kafčo a zákusok..teraz ked pravidelne jem a snažím sa aj tu vodu dohnať tak to už nedokážem..čo predtým neexistovalo..asi fakt je to tak,že treba mi jesť,aby som mohla chudnuť ,mohla som sa vyhnuť dietam a kadečomu a hned naskočiť na "cica nežer" to pravidelne jedlo a toto cvičenie ..zrazu má človek energiu ,pri diete je človek unavený,takto je mi ale fajn,len nech nám to vydržíííííí

barcelona94901
16. okt 2012

@zuzanat baby ved tie centimetre máte užasnééé, čo tam po kilách?
mne zliezli kilá,neviem kam a na tom nešťastnom bruchu som mala iba 2 cm dole ,ved sa tešte z tých cm,to je bomba 😀

lucky14
16. okt 2012

@henrieta16 Ahoj. Vsetko najlepsie k dnesnym narodinkam. Nech sa Ti splnia aj tie najtajnejsie sny a si stastna tak ako dnes. Prajme krasny den. 🙂