icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisanka
15. okt 2012

@jaannuusskkaa ahoj tak ja dnes 81,7kg...uz ma ta vaha stve!! ☹

ankaevka
15. okt 2012

ďakujem veľmi pekne za pochvaly 😉 ..váha dnes ráno 86,5kg..takže po týždni necvičenia Jill, čokolády, zákuskov, jarmočného mäska a každodňovej bolesti žalúdka od plnosti mi to pekne stojí, asi mi tá pravidelnosť v strave pekne naštartovala spaľovanie 🙂 ..dnes odchádza mm do práce takže začínam znova tvrdo na sebe pracovať @jaannuusskkaa

lucky14
15. okt 2012

Ahojte. Takze ja stale chora na antibiotikach a necvicim. Dnes na ranajky som mala zakusok a kavu. Takze pravy opak toho co by som mala robit aby sa vaha hybala smerom dolu. Musim sa vyliecit co najskor a potom znovu hor sa do cvicenia a zdraveho stravovania. Ja som uz asi jedina co stale cvici 30DS. Caka ma este treti level. Prajem vsetkym krasny den. @jaannuusskkaa dnesna vaha 78,7kg

lucky14
15. okt 2012

@ankaevka Vyzeras skvelo. Len tak dalej. 😀

henrieta16
15. okt 2012

Ahojte 🙂 no pozerám, že nie každá mala dobrý týždeň a víkend, takže ani ja 😅 váha: 75,5 kg 😠 no takže si dám asi celý týždeň očistný 😀 no som sa nahnevala teraz a musím sa snažiť teraz!

zuzanat
15. okt 2012

dobre ranko
@ankaevka vyzeras naozaj super, drzim palce, aby to rychlo ubudalo!
@lucky14 tebe rychle uzdravenie!

ja som sa rano vazila, ale asi vahu schovam, mne sa vobec nehybe, ved to nie je normalne 🙄 vcera sme isli so sestrami a synmi na sarkaniadu, riadna tura do kopca 😝 dnes som mala super ranajky, 2rozky s obyc. maslom, po dlhej dobe, milujem to 🙂

tak uspesny den a do chudnutia! 😉

barcelona94901
15. okt 2012

@sisanka neboj,mna to tiež štve,aj predtým štvalo,som sa pýtala,ako je to možné,že niekedy tá váha len tak stojí,nech robíme čo chceme?..a bolo mi povedané,že su to nejaké "vlny" vtedy treba vydržať,že u niekoho to trvá týžden,2týždne..ale,že potom ručička začne opať klesať,že je to obdobie,kedy treba vydržať a nevzdať sa ,držím palce a neboj,výsledok sa dostaví ,mna štve to moje brucho..ale tak,verím,že do tej svadby bude dole ,nech som za fešandu 😀 a nie za tulena 😠

neviem či je to tým počkom,ale začína ma bolieť hrdlo,dufam,že nebudem nachcípana

barcelona94901
15. okt 2012

@ankaevka woooow

zuzanat
15. okt 2012

@barcelona94901 mne vaha stoji odkedy cvicim, co je cca 4tyzdne 😕

zuzanat
15. okt 2012

@ankaevka ja ked som sem dala fotky, tak som potom pisala adminovi, ci ich moze vymazat, ale ja som bola v spodnom pradle, tak som nechcela, nech to tu visi...

sisanka
15. okt 2012

@barcelona94901 lenze mne ta vaha tak divne klesa a stupa, kolise....neviem ci mam byt k sebe prisnejsia alebo co, alebo dietovat zacat ☹ aj ked to moc nechcem...ale zato neviem ci som sa zle merala alebo co tak mam dole 5cm z brucha aj z bokov 😕
@henrieta16 ja sa tiez uz musim zacat poriadne snazit asi..sice 4hodky dodrzujem ale vcera som zobala skoro kazdu chvilu 😠 a ta vaha je stale nad 80 ☹ idem asi tvrdo na seba od dnes!aj ked to sa mi zda ze som sla aj predtym a nic...len 5cm z brucha a bokov co nechapem - asi cvicenim 😵

henrieta16
15. okt 2012

@sisanka to je tým cvičením, ale ked už tak makám každý deň nech je to aj vidno, takže tá strava sa musí ešte upraviť a poriadne! 😠 Tiež sa snažím každé 4 hodky, ale ked mm došiel, koneeec, 😖
Dnes začínam odznova a uvidíme, bud rada, že ti idú dole cm, tie sú podstatné, váha nie! 🙂

sisanka
15. okt 2012

@henrieta16 no ved teraz mi to doslo ze ved to je super ze 5cm 🙂 a to je najhorsie, ked su chlapi doma...a hlavne vecer, ked mm chce vinko otvorit, chipsy, tycinky, cokolady....aj ked tento tyzden som chipsy jedla len raz 😀 a sladke sa konecne pojedlo tak ho nemienim ani kupovat az nelaka...aj ked ja som skor na slane 😀 ale ked je chut tak zjem co je poruke, slane neslane 😠
idem pekne zas natvrdo co 4hodky...lebo ten vikend skoly mi neurobil dobre 😝

barcelona94901
15. okt 2012

@zuzanat mne stála,potom som dala dole dve kilá delenou,zase stála a začala mi klesať,až ked som začala cvičiť ,aj ked sa hovorí,že strava je tuším 70%? u mna práve až ten pridaný pohyb zabral

a hlavne u mna bol problém,odkedy som porodila,že mne išla váha hore,dole,hore..jojo čisté.,,až teraz mám stav,že ide iba dole,ale to moje brucho ,ja nešťastný zemepán 😠 a musela som sa naučiť ranajkovať,čo bol predtým tiež moj big problém,pravidelná strava ,ja som jedla koľkokrát až večer,energia nikde,unavená..ale musím zamakať ešte na vode,stále pijem málo,aj ked pijem čaje,niekedy sa stane,že si uvedomím až večer ,že som málo pila..to je moj výpadok..voda..

jáj baby a suseda mi dala alli ,že kupila s kolegynou ,tá schudla,chodí aj cvičiť ,moja suseda ,mala problém so stolicou ,ale aj s jedlom..tak mi to dala,že ked teda cvičím,chudnem ,ech vyskušam ,tak čítam ten návod ,bmi mám na rozdávanie o tom ,potom,ale ak mám málo tukov tak mi to nepomože? ja sa snažím čo najviac zeleniny si pridávať do mojho jedálnička a odolávať tomu,čo varím rodine ,používam olivový olej a maslo,obyčajné,žiadné margaríny ,tak neviem..

sisanka ved centimetre su super ,to je parááááda ,ani sa nenazdáš a taká číííča z teba bude

sisanka
15. okt 2012

@barcelona94901 no ciiica by zo mna mohla byt teda 😀 ale kedy to som zvedava...ked ja tie cm nejako nevidim ale nechcem sa vzdat, viem ze niekedy vaha nejde dole aj 6tyzdnov...citam ze mas problem s vodou, joj to je jedina vec co mi ide super - denne 3litre vody 😀 no idem si zacvicit konecne dnes uz,ale nechce sa mi 🙄

barcelona94901
15. okt 2012

@sisanka ved to nejako zvládneme ,ja som si povedala,že ked teraz nie,tak už nikdy,
áno voda,v lete v pohode,ale teraz? katastrofa,síce čajíčkujem,no je to málo..aspon 2,5l by som chcela zvládnuť

sisanka
15. okt 2012

@barcelona94901 ano zvladneme, ja som uz odcvicila 🙂 a asi dnes pojdeme s mm aj na prechadzku do lesa, tak sa tesim 🙂 mne ta voda nastastie problem nerobi, odkedy som uz davnejsie drzala 90dnovku tak vela pijem 😉 a ty co cvicis?

barcelona94901
15. okt 2012

@sisanka cvičím Jillian od septembra a ak nemožem tak vtedy fit loptu aby som nemala výpadky pohybu a tie prechádzky ,aj rychlejšiu chodzu mám ,

predtým som cvičila na "orbitreku" a neviem či bolo telo na to zvyknuté , či tá zmena cvičenia to nakopla a s gumou sa naťahujem ,ked si spomeniem,nepravidelne ,ale to kvoli chrbtici
odkedy mám Jillian išla váha dole ,takže v tom chcem pokračovať

zuzanat
15. okt 2012

ja vypijem denne cca 2,5l vody niekedy aj viac ako 3l a vidite, nic.ak uz mi nepomoze ani 90dnovka, aj ked ju teda nedrzim na 100% hlavne teraz, ked mam pred Ms, tak uz potom neviem co robit, asi navstivim nejakeho odbornika, ved to nie je mozne!!!

petuska123
15. okt 2012

ahojte baby planujem zacat aj ja cvicit len mne vadi ze to nieje v slovencine kedze po anglicky neviem nic v slovencine to nikde nenajdem?lebo cvicit a ja sa pozerat na net nieje bohvieco 😠

sisanka
15. okt 2012

@barcelona94901 tak to cvicime podobne...ja som tiez predtym cvicila na orbitreku, sem tam aj teraz ked je nieco dobre v telke 😉 a s Jillian som zacala od augusta...dvakrat som zacala s 30DS a dvakrat mi do toho nieco skocilo a 3krat sa mi uz nechcelo tak som teraz na Body Revolution 🙂 a ako sa stravujes?lebo mne len cvicenie nepomaha! 😠

zuzu188
15. okt 2012

baby,ja mám ms a váha je strašne v pluse ☹..radšej ani nenahlasujem váhu tento týždeň 😒

henrieta16
15. okt 2012

@zuzu188 no bože, aj ja som v pluse a čo? Netráp sa 😉

barcelona94901
15. okt 2012

@sisanka snažím sa hlavne pravidelne jesť,vyhýbam sa nezdravému,pridávam si zeleninové jedlá,už viem lepšie odolať tomu,čo varím mojim..ked si dám,tak kusok ,nie plný tanier,duplu..že majonezový šalát od mami do prasknutia,to už našťastie nie je..a nahradila som veľa potravín za tie zdravšie varianty..
ked som mala delenu,vtedy tie kilčá sa pohli,aj mi bolo fajn,no ak som niekde lietala cely den a prišla na navstevu,či domov,dala si niečo..potom som mala nerva,že sakriš,tak cely den delená a večer niečo iné? takže som prešla na pravidelnu,ľahšiu stravu ,jem,nehladujem,neprežieram sa ..to bolo zrejma moja chyba predtým,to ,že som nejedla pravidelne..
ked mám pred ms,vtedy je to ešte 😝 brutus,to mi aj váha stojí,ale aspon už nejde hore,ako predtým ,ked som mala ms ...ja pri ms mám chuť na všetko slané,kyslé,sladké,do všetkeho dzobnuť,čo som nahradila jadierkami,suš.ovocím,dám si aj varenu kukuricu,mrkvu,večer si dám čaj,vodu s citronom,vtedy mi nechutí už jesť,teraz ráno tu srvátku skušam..a ako mi tu baby radili,kupila som si aj vitamínky,mne sa aj pleť začala čistiť,asi tou stravou ,všetkým,neviem
ale už som neni v tom stave,že nejem ,nejem,potom si dám zmrzku,čokoládu,či vagon iného...už viem,že musím jesť,aj ked mne nechutí doobeda nič,dám si aspon niečo..nech nie som potom unavená a može telo pracovať
.niekedy neodolám,jasné,ale už som neni v tom ,že zožerem čo nezožerie mna 😀 a ten pohyb u mna toto cvičenie zabralo,dufam,verím,že teraz to už pojde iba dobrým smerom aj s tým mojim bruchom...kým sa dá,chcem mať naspať moje kilá,nie tieto závažia,necítim sa s nimi dobre 😀 čo už potom ked budeme staršie? im to ide ešte ťažšie..mne iba strava nepomáhala,pohyb,asi telo už bolo naučené,som rada,že som tu toto našla,vyskušala,mne tá zmena chýbala

barcelona94901
15. okt 2012

@petuska123 ja si vypnem zvuk a pustím muziku,mne práveže slovo vadí 😀

barcelona94901
15. okt 2012

@zuzanat neboj,ms prejde a bude hej 😀 pojde to dole

zuzanat
15. okt 2012

tak ja mam dnes odcvicene, ale teda zapotila som sa akosi moc dnes 😀

henrieta16
15. okt 2012

Hurá na cvičenie 😉 dnes začíname 2. týždeň, ešte 11 😀

zuzanat
15. okt 2012

@henrieta16 ty cvicis tiez 6W6P? ja si vravim, ze uz len buduci tyzden a pojdem na dalsi level. sa utesujem, aby som prezila, ze cvicim stale to iste 😀

henrieta16
15. okt 2012

@zuzanat nie, ja cvičím body revolution 😉 ešte tento týždeň sa opakuje workout 1,2 a cardio je na každý mesiac jedno. Od budúceho týždňa idem na workouty 3 a 4 a už sa veľmi teším, čo nové to bude 😀