Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 ja sa tiez pripajam a prajem vsetko len to najlepsie!!
@lucky14 divne, ze to prislo tak odrazu, ale som strasne rada 🙂
Ach baby konecne nemusim nosit tie tehotenske nohavice :D do ziadnych inych som sa doteraz nevtrepala noo konecne som prekrocila vahu 70kg a konecne obleciem aj inee nohavice :D jaaaj radost ako na vianoce :D
@jaannuusskkaa skvele!!! 🙂
ahojky kočky,, ja už dnes druhý krát odcvičená Jillian ,,,chcem byť pred druhým tehu trošku vo forme,,tak sa teším že ma to baví potom dám info ake vysledky mám aj ja 🙂) ahojky,,zatial pekný dník 🙂)
@henrieta16 ahoj tak rozmyslala som prave nad tym bananovo mliecnym mno ale este som chcela hroznovy den si spravit ja hrozno lubim tak dufam ze dnes kupim aby som mala dost 🙂
@henrieta16 aj ja ti prajem všetko len to najlepšie k narodeninám 🙂 aby ti všetko vychádzalo v živote podľa tvojich predstáv... a aby si toto naše chudnutie dotiahla do konca a bola so sebou spokojná .. všetko naj 🙂
baby tak ako je to zajtra s tym ocistnym dnes?ideme ci ako?? 😀
@lucky14 ahoj. Dakujem krásne, milé od teba! 😉
@zuzanat dakujem pekne moja, inak super, vidíš, dostavili sa výsledky, teším sa s tebou 🙂
@estrella5 🙂 dakujem ti krásne, milééé 😀
@henrieta16 nooo tak podme, ja sice este neviem aky den si urobim...zeby mliecny len? 🙂 alebo skor asi zeleninovy 😀
kočeny mojeee, dakujem za krásne blahoželania, potešili ste ma.
Dneska som bola celý deň v PL a dopriala som si, vlastne, mm mi doprial, 😉 ešte že ho mám.
A dopriala som si aj klobásku 😅 ja ich moc nemusím, ale taka mi na nu prišla chuť, že som musela 😠 a čo, ved mám narodeniny, dneska môžem, či? Zajtra pôst, tak si to odpykám 😀 ešte raz dakujem a brú nocku, idem sa povenovať mužíčkovi 😀
@sisanka tiež sa rozhodnem až zajtra, možno budem len na mlieku 🙂
@henrieta16 dobru noc, pekne sa mu povenuj - aj ked myslim ze by sa mal on tebe ked mas narodeniny 😉 😀
@henrieta16
@sisanka babule tak ja už hrozno nachystane takže zajtra ideme pekne nato ;)
ten vodový den dnes máte?iba ovocie?
ja som včera večer dostala ananás,ešte jeden mám ale v chladničke ,asi bola niekde akcia :D
tak som chcela z neho nejaku šťavu namiešať
dobre ranko kocky...rozmyslam nad tym mojim ocistnym dnom...ze co jest 😀 idem pohladat na nete
@barca127
@henrieta16
tak idem fungovat dnes na ovoci a zelenine teda 🙂 inak nasledujuce 4 dni neviem ako sa budem stravovat kedze budeme mat navstevu z Australie a vacsinu ani doma nebudem 😖 dufam ze aspon cvicit budem stihat! 🙄
@sisanka ja si dám iba mlieko a vodu, nechce sa mi vymýšľať, ale určite dnes očista, od piatku do nedele samá oslava, ako to prežijem? ☹
V piatok oslavujem budúci švagor, v sobotu ja, v nedeľu do svokry, och to teda budeeee 😀
Ahojte. Drzim palceky nech vam to dnes s tym ocistnym dnom vsetkym rychlo ubehne. A zajtra hop sa na vahu...urcite sa na kazdu usmeje krajsie cisielko ako v pondelok. 😀 Ja stale 0 bodov. Absolutne bez energie stale na ATB...takze zatial necvicim. Ale dufam ze zacnem uz coskoro. Velmi mi to chyba lebo mne to dodava skvelu naladu. Vsetkym krasny den. 😀 😀 😀
@lucky14 moja, drž sa a skoré uzdravenie ti prajem! 🙂
@henrieta16 dakujem. 🙂
@henrieta16 noo ved aj my mame potom same oslavy...uz teraz sa toho hrozim 😖 ja som si radsej dala na obed mrkvu, musim cosi pochrumat aby som oklamala zaludok, lebo len vodu by asi nezvladol 😀
@lucky14 neboj za chivlku si zdrava a mozes zacat cvicit 😉
@sisanka ja som si dala nedávno kávu a zatiaľ v pohode a to som si dala okolo 10tej pohár mlieka, dnes som aj chlapom robila paradajkovú polievku, tú nemusím, tak aby ma neťahalo 😀 večeru budú mať dnes suchú, včera mali u mamky pirohy 😝 trochu som si dala, boli super 😎
ahojte, ja dnes odcvicene, ale len 20minut, nevladala som, spusa sa mi MS, slaba som akosi, ale spotena som bola aj tak...nachystala som si obed, varene vajcia a zelenina, skusim vynechat uplne pecivo, aj ked neviem ci to prezijem 😝
tak doobeda bol ananás..ale teraz som doslova hltala 😀
pomazánku,čo som si pýtala vedľa u vegetariánov recept na francuzsku pomazánku
,jeminééé bez ničoho,ani som to nestihla rozmixovať,výbornáá ,musela som mojim dorobiť 😀
ale tak nemám žiadné výčitky ,cibuľka,kvasnice,tofu..ale tak aspon viem ,aku dobrotu som spravila a pribudol k nám domov teda další receptík,čomu sa teším a to chcem vyskušať ešte avokádový tatarák?tak nejako,v bez servítky to bolo..no radšej zajtra 😀
@henrieta16 😀 😀 😀 😀 takze ja som si dnes fajne dopriala...nechapme co to do mna voslo ale na obed som zjedla este sosovicovu polievku s chlebom - no pekny moj ocistny den 😀 ale do vecera uz len vodaaaaaaa 😀
@barcelona94901 tak daj recept 🙂 a ten avokadovy tatarak je fajny..teda ja robievam len cisto z avokada pomazanku a avokado je fajne tak aj ten tatarak musi byt 😀

@zuzanat Uzasne vysledky moja. A to je len po tyzdni ci dvoch noveho cvicenia. Super Ti to ide. 🙂