icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
barcelona94901
17. okt 2012

@sisanka
tu je ten recept,kopčím ho od anlu.z tej druhej témy ,u nás je už po ,to tak zmastili😀 a mám ešte spraviť,tak možem zajtra prášiť pre kvasnice 😀 už nemám doma a baby zatiaľ ok,dnes aj napriek stresu v rodine,som to teda zmákla,klop,klop aj som si vychodila ,aj zacvičila a možno je to tým zlepšeným počkom u nás,včera bolo otrasne ,som zmokla ako handra
ten recept na pomazánku :
"
1 salka pokrajanej cibule
1/4 salky vody
2 salky podrveneho tofu
2 kocky cerstveho drozdia (myslim ze moze byt aj lahodkove drozdie, neviem ci je to to iste ako tebi)
2 lyzice oleja
1 lyzicka horcice
2 lyzicky solcanky
1 lyzicka drvenej rasce
1/2 salky oleja
1 lyzicka majoranu
na dochutenie moze byt sol, sojova omacka a pod.

Pokrajanu cibulu opraz na 2 lyzicach oleja, pridaj drozdie kym sa neroztopi. Pridaj koreniny a horcicu. Potom daj vsetko do mixera s ostatnymi surovinami a mixuj do hladka. Ak mas ponorny mixer, tak len pridaj ostatne suroviny k drozdovej zmesi a mixuj. "

barcelona94901
17. okt 2012

@sisanka neboj,ved šošovica je fajn... 😉

henrieta16
17. okt 2012

@sisanka ja sa držím v pohode, ani to mlieko som nepila ešte od rána, takže iba na vode, akurát strapec hrozna, ale to len jeden taký malý.. vôbec nie som hladná, takže ráno dúfam bude menej, nie ako minule 😀

barca127
17. okt 2012

Ahoj baby tak ja som ten moj hroznovy den celkom pekne zvladla ale zjedla som ho teda dost 🙂 ale sak pisali ze bez obmedzenia 🙂 len ma teraz z toho aj prehnalo tak som zvedava na vahu rano ze kolkjo to dalo a dufam ze dokial pojdem spat tak uz nezhresim ale idem volat so segrou cez skype tak by som uz nemala

henrieta16
17. okt 2012

tak a pôstny deň za mnou, bez ujmy na chladničke 😀 😀 😀 ešte pozriem telku a spinkať a ráno hups na váhu 😉 dobrúúúú

ankaevka
17. okt 2012

Jéj kočeny vy ste mali dnes očistný deň? Super, som zvedavá na zajtrajšie úbytky či sa nenainfikujem..ja sa stále nemôžem nakopnúť znova cvičiť, u mňa nie sú vôbec dobré takéto týždňové výpadky lebo vrátiť sa naspäť je pre mňa normálne utrpenie..k tomu som dostala včera MS a dnes mi doktorka povedala, že moja štítna žľaza sa začína scvrkávať a musím začať brať tabletky, síce ešte len malú dávku ale postupne to už bude len horšie..takže asi aj kvôli nej som taká unavená a aj tá váha nejde dole tak ľahko ako by mala ísť..no čo už, zajtra ráno začnem jesť tie tablety a uvidím, čo to spraví

vancouver
18. okt 2012

@ankaevka
Neda mi odpovedat Ti.Tak ja tabletky uzivam od r.2009,teraz som drzala DD a vysledky 6 kg a ani dkg viac.Ale fakt je,ze porusujem.No a cvicim uz 9 rokov/momentalne ma boli chrbat ,tak nemozem/.Ale to chce vacsiu disciplinu,ako uplne zdrave zeny.Ale ide to ,ale pomaly.Tak vydrz.Teda - 6 kg.Drzim Ti prsty,neboj sa pojde to aj nam,ale pomalsie.Ahoj. 🤐

barca127
18. okt 2012

Dobre rano zienky takze ja po hroznovom dni 1,4 kg dole 🙂 cize este viac ako po dni na vode teraz to len nepokazit ako minuly tyzden

sisanka
18. okt 2012

babulky moje drzte sa tu....o chvilku odchadzam do BA po tych nasich Australcanov a potom asi do nedele budem mimo tak sa tu majte pekne, pekne cvicte, chudnite a v pondelok som zvedava na meranie...cvicit asi stihat nebudem,a ni vcera som nestihla ☹ mm mal problemy s autom a nemohol sa vecer dostat domov tak som do polnoci nespala a cakala ho a zjedla som kakaove venceky...a aj napriek tomu mam cca 0,8kg dole...snad to pojde tak aj nadalej...

henrieta16
18. okt 2012

@sisanka 😀 super a to si sa aj najedla 😝 uži si víkend a nezabudni cvičiť @barca127 ja som dala dole presne 1 kilo, v celku spokojná, ale nič moc teda, na to že som ani nejedla, ale tak neriešim.
Dnes nemám deň tak ani jesť sa mi nechce, ☹

barca127
18. okt 2012

@henrieta16 mno sak kilo to mas pekne mne tak vzdy po dni na vode kilo slo dole a teraz na hrozne viac ale myslim ze aj z toho ze ma riadne vecer este prehnalo 🙂 tak na dnes uz odcvicene navarene takze ked mala zaspi tak mozem kus nohy vylozit 🙂 poobede este prechadzka s malou ma caka takze parada dufam ze vikend nebude hroza ze sa ustrazim a v pondelok na vahe sa budem usmievat 🙂

henrieta16
18. okt 2012

@barca127 vždy lepšie ako nič 😝
teraz som dala mladého spať a idem dovariť, potom chcem cvičiť, už som včera začala uvažovať nad tým, že začnem chodiť aj behať, máme tu blízko futbalové ihrisko a také okruhy by neboli odveci, ale neviem, či budem stíhať a či sa k tomu dostanem, lebo škola, deti, domácnosť, cvičenie a ešte i beh.
Musím popremýšľať, ešte aj sú tu ľudia takí hlupi, že budú na mňa kukať jak na blázna 😒 😀 no a čo 😝

barca127
18. okt 2012

@henrieta16 mno sak to kludne vyskusaj a uvidis ako ti to pojde...na ludi sa vykasli a ked mas problem tak mozes zo zaciatku ist po tme ved teraz sa uz skoro stmieva...ja som volakedy chodievala behat ale mno teraz neviem ci by ma to este bavilo a hlavne ci by sa na to nasiel cas 🙂

zuzanat
18. okt 2012

ahojte, tak ja dnes necvicim, dostala som ms, cvicila som asi 7min, necitila som sa dobre ☹
@henrieta16 tiez som chcela chodit behat, ale do parku sa sama bojim a na stadion vlastne tiez 😅 😀

henrieta16
18. okt 2012

@zuzanat ved o to ide, aj ja by som chcela, ale ten strach je trošku väčší, najlepšie by bolo s niekým, ako chodí môj sused behávať, ale to by sa môjmu mužovi nepáčilo, lebo je to pekný chlap 😀 😀 😀 a vlastne to chápem, ani mne by sa to nepáčilo, 😠

zuzanat
18. okt 2012

@henrieta16 😀 😀 😀 to by asi muz behaval s vami 😀
ja som chcela behavat s muzom, len co s detmi. sestry sa na mna vykaslu, aby sem chodili kazdy den strazit....

luciaa86
18. okt 2012

Ahojtee,tqk ja by som mala mat dnes prvy level za sebou.ale dnes cvicit nemozem ☹ tak som si nejako natiahla lave koleno a strasne boli.takze dnes miesto jillian si dam bicykel.a to som cvicila aj cez MS v pohode.zatial 3 kilecka dole.tak sa vytesujem teda az nato hlupe koleno.

baby124
18. okt 2012

ahojte kocky aku sa meraju boky a brucho?? dakujem

grimaska4
18. okt 2012

@baby124
chod nizsie v tomto clanku najdes aj obrazok http://www.sportujeme.sk/fitness/ako-sa-spravne...

barcelona94901
19. okt 2012

kde ste baby 😉

henrieta16
19. okt 2012

@barcelona94901 tu som, neviem kde sú ostatné 🙂 bola som v lese a nabehala som asi 10 kilákov, 4 hodiny sme zbierali huby, teším sa, nazbierala som plno 😀 takže dnes rýchla chôdza a ešte k večeru Jillian a môže sa ísť večer na párty 😀

estrella5
19. okt 2012

ahojte kočky 🙂 ja dnes 10. krát odcvičený 3. level... ako ten čas rýchlo letíííí 🙂 si pamätám ako som ešte len začínala cvičiť, ale sme šikulky... som zvedavá čo začnem cvičiť teraz, ešte nie som pevne rozhodnutá... 🙂

zuzu188
19. okt 2012

baby,nestíham cvičiť ☹..No more trouble zones je pre mňa totálne časovo náročné..od pondelka idem znova na 30DS a zajtra si idem dať nejaký očistný deň,len neviem ešte aký 😒..ráno sa ale najem,lebo sa ideme fotiť

henrieta16
19. okt 2012

@zuzu188 ja som dnes dala riadnu túru a necvičila som ešte a už ani nestíham, lebo ideme na oslavu, takže ☹ ale tak ma bolia nohy. Od pondelka začínam behať, tak som zvedavá, chcela by som popri tomu cvičeniu, no ale škola, deti tak neviem ako mi to bude vychádzať časovo ☹ ale chcela by som 😀 a zajtra ja oslavujem, v nedelu u svokrovcov, no tak to bude teda váha v pondelok, už len sa vyhýbať koláčikom a tučným jedlám, ak sa bude dať 😠 prajem vám pekný víkend babule 😉

lucky14
19. okt 2012

@henrieta16 Ahoj. Prajem super zabavu dnes vecer a krasny vikend. Hlavne si to poriadne uzi. 😀

lucky14
19. okt 2012

@zuzu188 ahoj. ani ja tento tyzden necvicim ale pre chorobu. ale od pondelka zacinam treti level 30DS...konecne som dobrala ATB. a tiez si chcem dat ocistny den v pondelok. ja by som to cez vikend absolutne nezvladla. prajem vela pevnej vole zajtra. 🙂

zuzu188
19. okt 2012

@henrieta16 sa máš 🙂...ja nestíham hlavne kvôli tej škole...ja sa s váhou nemôžem chváliť,som dosť v pluse..mám už bez jedného deka 80 kg ☹ ...začínam sa cítiť strašne zle,keď necvičím

zuzu188
19. okt 2012

@lucky14 ďakujem 🙂..si asi kúpim hrozno a dám si hroznový deň

lucky14
19. okt 2012

@zuzu188 to hrozno si aj barca127 dala a super jej zisla vaha takze isto aj u Teba to bude tak. 🙂

ankaevka
19. okt 2012

@vancouver šak tá disciplína mi bude robiť najväčšiu šarapatu lebo si fakt musím dávať veľký pozor na to čo zjem aby tá váha išla dole(a ešte tá únava neskutočná)..díky za povzbudenie, nevzdáme to a budeme bojovať ďalej 😉 😀