Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ešte som sa chcela spýtať....a čo tak jablkový deň (mám ich plnú záhradu) nemôže byť?..lebo ja neviem či sa môže či niekto držal taký deň čisto jablkový a či sa po tom aj niečo zhodí....čo vy na to?
baby to hrozno fakt odporúčam ja som sa normálne cítila až prežrata a váha sla dole viac ako čisto na vode určite si to ďalší týždeň zopakujem veď teraz je aj všade v akciách kdeže je sezóna
@ankaevka
Po tabletkach sa Ti to upravi,unava pomaly zmizne a budes mat zasa radost zo zivota.Ja teda cvicim uz davno,takze len tym cvicenim neschudnes,treba skutocne dat pozor na to, co jes.Ono to nebavi,stale si davat pozor,ale casom si zvyknes.Ja napr. si dam v sobotu 2 dl cerveneho vinka.Ale inac nijake cestoviny,zemiaky,ryzu.Nie je to cista DDale snazim sa to dodrziavat.Nechudnem,ale ani nepriberam. No a zasa som zacala cvicit a tancovat.Neboj sa aj Ty budes pekna a stihla.Ale ved si pekne zhodila. 😵 😵 Drzim Ti prsty,aby si mala pevnu volu. 🙂 😵
tak asi to skúsim aj s tým hroznom..moj otec dnes donesie zo záhradky hrozno na víno, tak mu povyberám krajšie strapce 😀
ahojte, ja som tento tyzden cvicila asi len 3x, ale od pondelka musim poctivo. s dietou sa mi teraz vobec nedari, s dedkom je zle, nemam silu riesit este to co mozem a co nie, aj ked toho aj tak moc nezjem.
drzim palce, aby vam to islo 🙂
Ahojte kocky...ja len tak narychlo 🙂 doma poriadne ani nie som, stale sme u nasich a chodime kade tade, a dooost papame 😠 uz sa tesim na pondelok ked si zacvicim 😉
dnes -0,7 kg a to som ešte v noci pchala do seba čipsy 😀
@lucky14 dakujem, fajne bolo, prišli sme okolo polnoci, 🙂 a dnes od rána len pečiem a varím, robila som tiramisu a ešte tvarohový koláčik 😀 dúfam, že to všetko zjedia, nech to neostane na nás 😀
a takže si už antibiotiká vybrala, že? Ja som včera necvičila, ale dnes dúfam ešte stihnem, aj zajtra, vymenila som si nedeľu so včerajškom, jeden deň má byť voľný. Prajem krásny víkend 😉
@zuzanat to ma mrzí moja, drž sa! 🙂
kočkyyyy... 😝 dnes som sa zvážila a zmerala po 30 shared... 🙂 váha cca 3 kg dole.. - neviem presne.. neodvážila som sa predtým ... 🙂 z pásu dole približne 3 cm, z bokov 4 cm,... zo stehna 3 cm až 3,5 cm... 🙂 holky aká som ja natešenáááá 😅 😀
.. a ešte by som sa s vami rada poradila 🙂 tento víkend si chcem oddýchnuť od cvičenia.. aby toho nebolo zas na telo nejak príliš.. a rozmýšľam, že od pondelka začnem znova 30 days shared 😉 myslíte, že to bude mať nejaký účinok alebo si telo už na to zvyklo a bolo by lepšie zmeniť to na niečo iné? 🙂
@zuzu188 si ma potešilaaaa 🙂 aj ja rozmýšľam, že si to dám 3x po sebe zakaždým s dvoma dňami prestávky.. 🙂 to by som skončila akurát 22.12 pred Vianocami a pod stromček by som si dala krásnu novú postavu.. skúsim to asi takto 😝
tiež sa mi na tom páči, že to trvá len tú pol hodinku.. aj keď mám celý deň nabitý tých 30 min. ešte zvládnem... a aj ma to baví... tak je to super.. 🙂
včera som to hrozno nezvládla..o 2-hej som sa normálne najedla a jedla som do večera 😒...hanba mi 😔
jooooj konecne sa skoncilo moje prejedanie baby 😀 alebo skor nepravidelne jedenie a necvicenie 😠 ale musim povedat ze som si tieto dni velmi uzila so super ludmi a nelutujem ani susto co som zjedla 😀 dnes by som uz chcela zacat znova cvicit, uvidim ci mi vyjde cas kedze mam dost roboty doma, ak nie tak od zajtra urcite 🙂
no baby čaute, zajtra sa vôbec neteším, bol to víkend plný dobrého jedla, zákuskov a to tiramisu, čo som urobila, bolo neskutočne dobréééé... 😀 takže sa chválim teraz 😝 😝 😝 dnes som necvičila, ale to nevadí, zajtra začím 3. týždeň a menia sa mi aj workouty, ideme na 3 a 4. Už teraz sa teším. A tiež začínam behať. No tak som zvedavá na svoju kondičku. 😝
nemam baby cas citat cele ale som po porode sedem mesiacov, este kojim mozem to aj ja cvicit? drzim uz aj dietu, musim so sebou nieco robit, kila absolutne nejdu doe. ak mozte dajte mi link kde mozem cvicenie stiahnut. dobre som pochopila cvici sa jeden level 10 dni a potom dalsi level?
ahojte, hlasim sa po 3 tyzdnoch- achilovka poslucha, takze mozem cvicit kazdy den 2x,(prvy tyzden len 1x/den) vaha ide stale dole, ale uz pomalsie ako zaciatkom septembra. Dnes vaha ukazovala 81,4- nezadrzatelne sa blizim ku 7a nieco 😉 Aj zips na predtehu nahoviciach nie je az tak velmi do V. medzi casom nas drobec chodi po pri nabytku, papa s nami= najlepsia dieta, lebo vzdy mama a tatino maju najlepsie na vlastnom tanieri, synator chce aj z nasich tanierov. Mne potom uz vela nezostane....
Koniec hlasenia. 😀
@zuzu188 ách tie víkendy naše,ja mám pred ms a dnes som lenivááá a tolko práce čo ma čaká 😝
@jaannuusskkaa Dobre ranko tak mi sme vcera ostali spat u babky takze vazenie sa odklada na zajtra kedze tu nie je vaha 🙂
@jaannuusskkaa no dnešná váha nič moc, ale lepšie ako minule, ale bolo by ešte lepšie, keby som si nedala dobroty, no nič, tak 75,3 😠 ale už som sa nasrala, lebo zase to flákam, stojím a nič sa nehýbe už 3 či 4 týždne. ☹
@jaannuusskkaa dobre ranko.Moja vaha 58,3. Ked este do tabulky pridas mesiac naviac,tak sa hadam dostanem aj na tu svoju vytuženu vaho 55kg 😀 😀 😀
@henrieta16 aj ja sa uz tesim na dalsi tyzden hlavne po 4 dnoch necvicenia 😠 musim sa uz konecne nastartovat lebo som stale nejaka leniva a hlavne nevyspana, malemu asi idu zase zubky 🙄
@sisanka no tak ja necvičila 2 dni, to nie je až také zlé, dnes začíname 3 a 4 workout, tak som zvedavá a veľmi sa teším, zase niečo nové...len s tou stravou musím znova zapracovať viac 😒
@henrieta16 nevadiiii este mas cas 🙂 do mikiho moja 🙂 ja tiez vcera vecer si dala pohar pepsi a uz je vyssie vaha
@henrieta16 vcera sme boli aspon na prechadzke a od stvrtka sme chodili po vyletoch tak aspon trosku pohybu bolo ale vecere boli pri vinkach a vselijakych dobrotach 😀 no co, dnes pekne pokracujem v cviceni a mojom jedeni 😉

ahojte babule, víkend pred nami..asi si dám ešte dva dni pauzu a od pondelka musííííím už nabehnúť na ten 3. level a dobojujem 😠