Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 aky si mala dojem z behu??? 🙂
tak ja som ešte furt nebola na kontrole po porode 😖 a ani sa mi tam nejako nechce, keď si predstavím môjho dokyho 🙄 mám dosť, musím asi zmeniť dr
@henrieta16 áno mám, štítnu mi zistili v 19r. a to som mala zvýšenú činnosť, brala tab. a po roku sa na to vybodla lebo som chodila so samými "babkami" k lekárke....a teraz po pôrode som bola zase na kontrolu a mám pre zmenu už zníženú činnosť a to môže pôsobiť na všetko: trávenie, únavu, menštruačný cyklus atď....
@sisanka jaj, no tak mna pozeral a nič nezistil, ani vtedy, ani teraz. 😒 inak, babyyyy...zabudla som sa pochváliť, na gynde ma sestrička pochválila, že wau ako som schudla, že či cvičím, nevideli sme sa rok 😝 takže si viete predstaviť, ako som sa tešila a hned sa chválila mm že vidíš, konečne si niekto všimol. 😀 ani neviete, ako potešilo, naposledy sme sa so sestričkou videli po šestonedelí.
A pred chvíľou som prišla, čo som si bola zabehať, dali sme 40 minút, striedavo beh a chôdza. Vôbec som nemala problém, ešte sme sa popritom aj bavili, takže super to bolo a určite ideme znova, i ked toho času máme malo, 😒 no cítim sa skvele a ešte ma dnes čaká kardio od Jill, takže zajtra možno bude nejaká tá svalovečka 😝
@lucky14 sama neviem 😅 , asi je to tým, že dosť málo jem, ale nejak ani nie som hladná...aj keď dnes som si dala výdatné raňajky (pečená klobáska s pečenou cibuľou) a sladký obed (zákusky čo zostali po piatkovom pečení)...nie som si istá či to môžem pripisovať tabletkám, čo som začala užívať na štítnu ale možno začínajú zaberať a trávenie sa trošku pohlo
@ankaevka ide Ti to skvele takze len tak dalej. nic netreba menit. 😀 ja som dnes mala len u nasich 2 zemiakove placky....tot moje jedlo za cely den....zato vcera som to prehnala. dnes som vobec nechcela jest aby sa mi to nejako vybalancovalo ale oni ich robili len kvoli mne takze som im nemohla dat kosom. 😉
Inak kocky mne dnes znama povedala...nejako si schudla...co nejes??? a ja na to...no snazim sa zdravsie jest ale cvicim!!! taka som bola na seba hrda kocky ze som jej s usmevom na tvari mohla povedat ze cvicim.... 😀 😀 😀
@lucky14 aj mňa mamka pochválila, že na mne vidno, to poteší, že? 🙂
ahojte zeny uz konecne som aj ja zacala tu 30dnovku uz idem piaty den prveho levelu zatial ok, co robite este okrem toho ? zdravsie jem aj pijem vela tekutin a tak zatial zvladam aj bez sladkosti aj ked mrcha prisla a to je vzdy prezieranie sa 🙂
@moncikyta tak hlavne pitný režim a to cvičenie, mala by byť aj strava, ale ked si tu prečítaš, tak uvidíš, že najkritickejšie sú víkendy. 😝 inak nič také, každá sa snaží ako vie a ide to, pomaly, no o to istejšie 😀
@lucky14 lenže v poslednej dobe sa najem na raňajky a potom už len sledujem, či ide váha hore..keď ide, tak už len vodu pijem a keď nejde hore, tak si niečo ešte dám ale už len trošku..asi to už preháňam, lenže keď inak to nejde dole 😠 ..dnes som chcela byť zase celý deň na vode ale už som si to rozmyslela, musím nabehnúť zase na pravidelné dávky jedla
@sisanka šak to, lenže inak tá váha dole nejde 😠 😠 , ja už si pripadám jak posadnutá tým chudnutím, za každým hltom sa pôjdem zvážiť či som nepribrala naspäť, len nech ide dole a bude mi dobre..asi mi pomôže len príchod muža domov, pri ňom sa zase rozjem 😀 ..a toto je môj problém, buď jem málo alebo až tak aby ma bolel žalúdok 🙄 ..chce to zmenu myslenia
@sisanka ahoj. no mozno mas aj pravdu moja ze to nie je dobre ale zatial stale hladam cestu k stihlej postave bez toho aby som bola hladna kazducky den. isto je najlepsie jest pravidelne zdravo a v malych davkach ale zatial som pri tejto variante dlho nevydrzala. verim ze aj k tomu sa prepracujem...jedneho dna. ...preto som rada ked kocky pisu co papaju denne aspon mi to dava inspiraciu. ale hlavne nechcem aby moja hlava rozmyslala celucky den nad tym co jest a co nejest....toho uz bolo dost v mojom zivote....ale to cvicenie je uzasne a to ma motivuje dalej a dalej sa snazit. 😀
@ankaevka ahoj. no moja to by som chcela aj ja. zacat sa rozumne pravidelne stravovat. proste ja viem v hlave ze to je ten najlepsi sposob ako schudnut a vlastne zmenit zivotny styl ale ja ked sa jeden den "dozerem" tak si potom akoby za trest dam den ked skoro alebo vobec nejem. vystresujem moje telo ja viem ale snazim sa nabehnut na tu pravidelnost ako Ty...dufam ze sa nam to podari...a chudnutie bude prirodzene a lahsie. a este si v tretom leveli 30DS? aj ja ano. dnes idem na treti den. 😀
@ankaevka ja tiez zostanem v nom do konca buduceho tyzdna a potom od pondelka bud znovu 30DS alebo Revolution. to este uvidim. mozem sa spytat co si mala dnes na ranajky? ..inak citala som ze je najlepsie na nastartovanie metabolizmu jest kazde 2 hodiny. vlastne ked nemas cas jest staci pohar mlieka alebo acidka. tak ja od dnes idem skusit to. uvidim ake budem mat vysledky. 🙂
@ankaevka je jasne ze ked zacnes jest tak zacnes spocitaku priberat...lebo si dlho jedla malicko...ale potom si myslim ze kila poju dole...vecer vypi teda len pohar mlieka, alebo schrumaj zeleninu....ako ja nemam vyskusanu zdravu stravu, ani pravidelne jedenie mi nejak na vahe neubralo-ale to bude tym ze nejem pravidelne 😀 a vecer si dam tycinky...ale aspon cely den nehladujem a prestala som mysliet na chudnutie...tento tyzden som sa ani nevazila...ved na co stale?a ty ze za kazdym sustom...nehnevaj sa ale to je uz chore 😀 😀 😀 😀 doteraz si pekne schudla podla tych fotiek...to si tiez nic nejedla?ci ako si schudla?
@lucky14 to je to najhorsie ze clovek stale mysli na chudnutie...ja tiez a preto asi nechudnem lebo ma to nebavi sa stale obmedzovat ale musim povedat ze som spokojna...cvicim a aj ked sa najem taks i to nevycitam...ved sipeky sama v knihe pisala ze ked zabudla na chudnutie tak schudla 4kg hned... 😉
baby...@lucky14 @ankaevka no nechcem nikoho uraziť, ale @sisanka má pravdu, nie je dobré nejesť, pretože sa telo dostane do režimu, kedy neschudneš ani gram a to ti pridá na strese. Ty musíš prijať "svoje" množstvo kcal každý deň, inak to nemá zmysel. Niekde sa telo zastaví a ty namiesto toho, aby si chudla, začneš priberať. Nemyslite na to, že chudnete, ja sa síce vážim stále, ale nemyslím na to, no prišla som na jednu vec, že mi stačí vynechať večere, včera som mala jarný šalát s mozzarelou a zase som schudla, ale to je tým, že som vypla a nestresujem, lebo aj ten stres vplýva na to chudnutie a veľmi. Alebo ten pohár mlieka, aj to som si dala a naozaj zasýti a netrpím. 🙂
Pouvažujte nad tým, že či nie je lepšie sa aspoň 4x denne najesť ako potom mať problémy na celý život. Jedz každé 3 hodiny, alebo 4, telo to potrebuje, nastav si budík, prinúť sa, uvidíš, že to ide, držte sa 😉
@henrieta16 ja som vcera mala taky zeleninovy den 😀 rano som nestihla jest a obed som mala salat so syrom a vecer pecenu zeleninu so syrom ale ci som schudla neviem kedze sa radsej nevazim 😀 ale mala som dobry pocit z toho ze ziadne sachariny len bielkoviny 😉
@sisanka vieš čo, ja už teraz stále deň do predu premýšľam, čo budem variť, nakúpila som si mozzarely a k hlavnému jedlu a na večeru ten šalát. Iba redkovka, cherry paradajky, bazalka, cibuľka a do toho kusok mozzarely a ochutíš to a na to olivový olej, len tak pokvapkať. A jedla som to samé, bez chleba a bolo to super a zasýtilo. Je to moja rýchla varianta večere. 😀 a nechapem, ako si nestihla raňajky, ja ak keby o 12tej vstala, tak si dam raňajky a potom obed. 😀 😀
@henrieta16 no bola som u toho dr a kym som sa dotrepala domov tak uz bol cas obeda 😀 tak moj obed boli moje ranajky 😀 take salatiky lubim aj ja...a hlavne ja si kupujem v ludli balkansky syr a ten vzdy davam do salatu. veru aj mozzarelu tam maju dobru, musim kupit 😉 tiez rozmyslam dopredu co si budem robit jest 😀
@sisanka vidíš, ten balkansky syr, ten je super, ale nie je moc slaný...a tučný? 😒 musím pozrieť, naposledy som bola v Lidli len na skoka, zobrať niečo aj to som sa ešte vracala po mozzarelu, hlavne že pre ňu som tam išla 😀
@henrieta16 slany je a ci je tucny neviem 😀 😀 😀 nesledujem hodnoty 😀 vies co som teraz kukla na to....je asi az moc tucny 😀 😀 😀 😀 asi ho budem musite obmedzit 🙄
kočky.. ja sa tiež pripájam k tomu, že nie je dobré nejesť nič alebo druhý extrém prejedať sa.. toto bolo moje fungovanie doteraz.. obdobie kedy som doslova žrala všetko čo som videla..... potom som samozrejme zas x hodín nejedla a koľko krát mi vyšlo 2x denne jedlo, ale také že som bola plná hádam až po krk 😝 alebo zas naopak za celý deň som zjedla jeden jogurt a bolo..... váha sa samozrejme nehýbala, či som cvičila alebo nie.......
teraz ako cvičím 30 days shred som sa začala stravovať ako by sa malo.. a hlavne každé 3-4 hodiny... aspoň sa snažím zmestiť do tohto intervalu... a čuduj sa svete, schudla som... za celý ten čas som nebola nejak vyhladovaná, ale ani prejedená.. cítim sa spokojnejšie, zdravšie a hlavne.. formujem si postavu tak ako chcem 🙂
takže vidíte, že zo zlého stravovania sa dá zmeniť na to dobré, len treba chcieť a mať pevnú vôľu 😵
a len taký môj postreh.. viem, že tu fungujete na tom, že sa vážite každý týždeň.. dokonca niektoré každý deň.... podľa mňa to nie je dobré.. zbytočne sa stresujete tak často... váha sa môže zmeniť dokonca až o 2 kg vplyvom napr. cyklu ale aj iných vecí... a ako som si stihla všimnúť keď nechudnete ako máte (alebo sa málinko zvýši) zostanete z toho nespokojné a zas príde na rad hladovanie a očistné dni....
neviem či je to to pravé.... ja sa vážim až po odcvičení 30 dní a ide mi to tak parádne.. nemusím sa stresovať a po 30 dňoch aspoň nejaký výsledok určite je, takže človek sa akurát poteší..... 😅
toľko k mojim radám a postrehom 😀 samozrejme každý má na to inú taktiku... tak nám všetkým držím palce 🙂
@sisanka no veď to hovorím, že už mi začína z toho chudnutia šibať, predtým som jedla strašne veľa, veď som behala medzi 97 -100 kg, furt som dačo musela mať v ústach..je fakt, že som začala chudnúť po tom, čo som to obmedzila a začala pravidelne jesť....ale ja už by som chcela byť na konci ☹
@henrieta16 tak dúfam, že od dnes si to už ustriehnem a trochu uberiem aj zo svojho predsavzatia zhodiť do vianoc 10kg, aby sa mi to nevrátilo späť
Inak na dnes už mám odcvičené, malá sa mi v polovičke zobudila a kukala na mňa jak puk ale nechala ma docvičiť, vzala si činky a posilovala so mnou 😀

@ankaevka ahoj. aj ja som este len v tretom leveli. zajtra idem na treti den. velmi ma to bavi....prvy den po tom ako som odcvicila po mojej 10 dnovej pauze skrz chorobu bol narocnejsi ale dnes uz to bolo lepsie. super vysledky vidis na vahe...len tak dalej....este by si nam mohla napisat v com spociva Tajomstvo??? vahou ides skvele dolu kazdy tyzden. 😀