Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@ankaevka ja som tak už spravila predtým..s dosť vecami,čo som mala..že tak o tej váhe možem už iba snívať 😒
ale tieto už nedám,hovorím si,že do leta mi budu aj veľké 😀 pevne verím,že sa tak stane 🙂 je to motivácia
ja som tak raz schudla,ježiši vtedy som si myslela,aká som tučná,bola som mladá a riešila som boky a zadok ,čo by som teraz za tu postavu dala 😀 bola som v butiku,,,držala som krásne nohavice a predavačka,že ,tie vám nebudu!
a ja ,že beriem! krutila hlavou..
o mesiac som stála v tom butiku s nohavicami na sebe! vtedy to bolo tak jednoduché..zhadzovať dve,tri ,4 kilčá..bola malina,
och žiadné brucho,nič..no verím,že sa k tomu dostanem,ved makáme na sebe ,skor,či neskor sa to musí prejaviť v plnej paráde 🙂
@henrieta16 ahoj mno to mas uplnu pravdu uteka to strasne rychlo ani sa nestihnem spamatat a opat je piatok...ja som tu dva dni pomaly ani nebola nebolo casu predvcerom som mala hroznovy den opat slo dole nieco cez kilo ale obavam sa ze do pondelka to bude naspat :( vcera som ani necvicila lebo nebolo chuti mno dnes uz pekne poctivo 🙂 a ako chodievas behat kazdy den?
@barca127 ahoj, nieee, čosi, iba ked kamoška môže, tak ideme, ale dnes by sme mali, popritom cvičím, no aj mi išla váha dole, ale tak zase do pondelka ešte kúsok, radšej sa budem sústrediť na cm. Nohy mam už aj pekne, aj svaly sa rysujú, ale to brucho. 😠
@henrieta16 tak to je dobre ze ti to tak ide dole...brucho je aj moj najvacsi problem a vnutorne stehna
@barca127 dnes beh nevyšiel, kamoška išla s frajerom do kina, povedala, že v pondelok. Sama nechcem ísť, je na ihrisku dosť tma, tak lepšie, ak sme dve 🙂
@henrieta16 to nic vsak nemusis kazdy den ani kazdy druhy ved k tomu este cvicis takze v pohode 🙂
@barca127 ved to, ale vieš ako mi to minule dobre padlo? Je to super pocit, zabehať si, aj sme pokecali, odporúčam. Ja som vôbec rada, že si nájdem popri škole a rodine na to čas, vôbec na to cvičenie. Idem teraz piecť buchty, mala som ráno, ale nemala som múku 😀 takže budú mať na zajtra, kým ja budem v škole. 😀
@henrieta16 mno tak to ti verim ze to je super pocit 🙂 tak aspon ta zajtra nebudu buchty lakat 🙂
@barca127 buchty sa pečú, všade to tak krááásne rozvoniava...ech, škoda, že si nedám ☹ ale jednu si vezmem zajtra do školy 😀
@henrieta16 len si pekne jednu zober vsak to musis 🙂 inak by si potom cely den na nich myslela 🙂 U NAS DNES HROZNY CAS OD RANA LEJE :( este ze mm je doma bo by sme sa tu zblaznili same dve cely den , zajtra nas opat caka obed u nasich :(
babýý,ja som za celý týždeň cvičila len raz..dnes idem opäť odznova,tak dúfam,že už to bude podstivé
@barca127 nevzala som si, ale ráno som si jednú malú dala a povedala si, že radšej ráno, ako večer...😀 ale prídem domov, teším sa na špagety a špagety nikde, takže ich robím sama, hladná ako vlk a neviem sa dočkať, kedy už budú... 😀 večer mm chce langoše, ochhh....no ako ja toto prežjeeeeeem..pooomoooc 😠
@henrieta16 samé lakocinky ty vyváraš 😝 , ja som dnes narýchlo urobila plnené kuracie prsia so slaninou, zeleninou a vajíčkom k zemiakom..som kukala masterchef a vtedy som zrazu furt hladná a normálne že žiarovka mi zasvieti v hlave a už dačo vymýšľam v kuchyni 😀
@henrieta16 hm spagety som nemala ani napamatam 🙂 ja som dnes iba granadir urobila bo nebolo doobeda moc casu a to mam raz-dva...inac ja staasne milujem langose pane boze tak tym by som neodolala ani za svet 🙂 ja idem dnes trosku von kamoska ma narodky tak isto nejake to pivecko ci vineecko bude :(
@ankaevka mňam, dobrý obedik, ja som dnes bola v škole, takže preto tie špagety, taká rýchlovka. 🙂 ja si o chviľu budem robiť večeru, nejako tie langoše nespomínajú, tak som ticho 😀 😀 😀
@barca127 juj, jak fajne, aspoň si trošku vypadneš vypnúť a ja v škole ani vypnúť nemôžem, stále len doma po večeroch, nebaví ma to! ☹
dnes je cvičenie to posledné na čo mám chuť a náladu ☹ ktovie či sa k tomu donútim alebo to nechám tak ☹ ale tá prvá možnosť by bola lepšia...
ahojte baby...dnes som este necvicila a neviem ci sa k tomu odhodlam...som sice sama doma dnes, len s Oliverkom ale zase ked zaspi uz sa mi urcite chciet nebude a nechcem podskakovat a urcite by to bolo vidno z okna - ja viem vyhovorky ale necham si to uz na zajtra....aj ked teraz su doma vsetci, aj svokor a nemusi pocut ze cvicim 😠 sakra, musim to nejako vymysliet lebo tu aj hocikedy moze dosjt k detom...
@estrella5 čo si taká smutná? Cvičenie ti zlepší náladu, takže ja som za...zahod starosti a pusti si k tomu dobrú hudbu, uvidíš, ako ti to pomôže 😉
@sisanka jedeň deň voľna môžeme mať 😉 ja idem zatiaľ podľa plánu body revolution, ale včera som si vymenila workout 4 za cardio a dnes idem na workout 4 🙂 už som zvedavá na workout 5,6, ale to až o týždeň, ale uteká to a vojdeme do 2. mesiaca cvičenia...wauuu...dúfam, že i vysledky budú stáť za to...Jediné spevnenie cítim na nohách a rukách, ale beriem to tak, že najprv naberiem svaly a ostatné príde potom, len ta váha ma štve. 😠
@henrieta16 zlý včerajší večer/noc/ráno... do toho takéto škaredé počasie.. a vlečie sa to so mnou celý deň... 😖 ale asi sa premôžem .. kedže ten kúsok torty a kúsok čokolády dnes skončil v mojom bruchu, hodilo by sa pocvičiť... tú pol hodinku hádam prežijem... drž palce 😉
@henrieta16 ja viem ze mozeme mat ale stve ma ze mozno ani zajtra nestihnem cvicit, alebo skor nebude prilezitost 😠 uvidim mozno este nieco vymyslim dnes...rada by som cvicila ked osm sama doma!
@sisanka možno sa ti to podarí, 😉 tak drahááá nezúfaj 😝 mm práve kúpe deti a dá ich spať a ja si idem zacvičiť, pod sprchu a potom nejaký film, dnes chcem taký relax pri telke 🙂
@estrella5 no tak dnešné počasie 0 bodov, o čokoláde mi nehovor, tak by som si dala Tatianu 😀 dostala som ju na narodeniny a čaká na rozbalenie, no je už večer a ked už mám zjesť niečo sladšie, tak ráno, ale ráno mi to nechutí a zase večer niee! Držím palce, nech ti to cvičenie zlepší náladu. 🙂
@henrieta16 ja budem mat relax pri pisani prace do skoly 😀 😀 😀
@sisanka nooo ako aj mne by trebalo, aleee nechce sa mi 😀 a o čom píšeš?
@henrieta16 ja tiež jem sladké keď už tak len ráno.. ale dnešok fakt hrozné so mnou... ešte o 18tej som dojedala ten kúsok torty... pitný režim absolútne zanedbaný, hádam som vypila 2 poháre vody... vynechané raňajky, aj desiata.. - vstávala som na obed, k obedu tatárska omáčka.... no celéééé zle 😒 dnes nemám svoj deň........ dúfam, že aspoň tebe to ide 🙂

@barcelona94901 no, a koľko krát som na nich kukala, že už ich vyhodím alebo dakomu darujem šak len zavadzajú...ale ešte počkám a keď sa nedočkám tak potom ich už vyhodím ☹