icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
jaannuusskkaa
autor
29. okt 2012

BABY "SNAZILKY TROCHU INAK" O DVA TYZDNE NAM KONCI TABULKA.... PREDLŽUJEME TO DO 6.12.2012 (ABY STE SI MOHLI PEKNE VYCHUTNAT MIKULASKA A NEMALI PRI TOM VÝČITKY) ZAKLADAME AJ SUKROMNU SKUPINU 🙂 TAK AK VAS MOZEM POPROSIT MATE 2 TYZDNE ABY STE SA MI NAHLÁSILI 🙂 TU ALEBO DO IP JE TO NA VAS.....MOZE SA PRIHLASIT KTO CHCE STARE AJ NOVE BABY 🙂 DAKUJEM 🙂

jaannuusskkaa
autor
29. okt 2012

PS: mozte dat aj vynejake navrhy co by ste chceli mozme aj zmenit datum taaak cakaam 🙂

henrieta16
29. okt 2012

@jaannuusskkaa deň váženia zmeníme, na piatok, vždy je to lepšie ako po víkende, ak súhlasia 😀

jaannuusskkaa
autor
29. okt 2012

@henrieta16 noooo to je detaaail.... :D

lucky14
30. okt 2012

@jaannuusskkaa ahoj. mohla by sme prosim pripisat aj vysku??? si zlata ze nam takto pomahas a robis take krasne tabulky. 😀 a piatok je skvely napad ako den vazenia. velky suhlas! 🙂 ....aaaa este ak mozem... tabulka by mohla byt do Vianoc? na mikulasa si dame tyzden s vazenim pauzu.....a potom mozeme pokracovat do Vianoc???

zuzanat
30. okt 2012

ahojte, takze zakladate novu temu ci len tuto uzamknete? ja sa teda hlasim! Dufam, ze dnes sa dostanem uz aj k cviceniu. Vecer by sme mali ist s manzelom na veceru, mame 8. vyrocie 😵 teda ak nam do toho nepride nejaka smutna udalost 😖 uz si fakt nemozeme ani nic naplanovat...

zuzanat
30. okt 2012

@lucky14 @ankaevka dakujem! pre upresnenie, nejde o mojho brata, ale o 16rocnu sestru mojho muza ☹

lucky14
30. okt 2012

@zuzanat ach boze moj. to ma neskutocne mrzi tak aj tak...taka mladunka. ☹

lucky14
30. okt 2012

@zuzanat super ze si si uz zacvicila. popri tom vsetkom je skvele mat nejake rozptylenie...cvicenie povzbudzuje aj mne naladu....aj ked v Tvojom pripade to nie je asi mozne. Moja drzaj sa. A nech vam ta vecera dnes vyjde. 🙂

ankaevka
30. okt 2012

@zuzanat bože, taká mladá ☹ ...gratulujem k výročiu, tak nech vám ta večera aj keď v smutných chvíľach vyjde 😉 ...kočeny chcú spraviť súkromku, ale táto téma tu asi zostane pre ďalšie generácie, neviem

henrieta16
30. okt 2012

@lucky14 ahoj, no s tou výškou je to fajn nápad, súhlasím aj ja a tiež chcem tabuľku do Vianoc, tak mám aj rozpis BR, takže by mi to pasovalo 😉
@zuzanat verím, že večera dnes bude, držte sa, viem, že teraz máte ťažké chvíle, ale je dobré, ked si na seba nájdete čas 🙂
@ankaevka súkromná nemusí byť, ale môže, ved toto tu nám nebolo na škodu 😀

ankaevka
30. okt 2012

@henrieta16 šak jasnéé že stačilo, ja len z toho čo písala januška, ja potom neviem 😅

ladypepa
30. okt 2012

ahojte baby, dnes som docvicila 1 den 2. levelu a chcela by som sa vas opytat, ci vas nebolia kolena. ja uz cvicim s kolenackami, ale aj tak ma bolia.poradte, mam pokracovat, alebo skusit nieco ine, menej narocne na kolena. dakujem 🙂 😒

lucky14
30. okt 2012

@ladypepa ahoj. po osobnej skusenosti viem ze to prejde. mna tak zo zaciatku boleli kolena ze som skoro pri vyskokoch plakala ale uz to preslo. myslim ze treba skusit vydrzat. a odporucila by som Ti cvicit na koberci a tu najlahsiu variantu. 🙂

barca127
30. okt 2012

@jaannuusskkaa ahoj takže ja už teraz sa hlásim do súkromky ;ináč myslím že by nebolo na škodu pridať na koniec tabuľky kolonku na úspechy čo sa tyka centimetrov ak by sa to dalo↲
Ináč mala mi stale teplotuje čiže sa tocim len okolo nej a na cvičenie asi zas čas neostand :(

henrieta16
30. okt 2012

@barca127 to ma mrzí, ťažko s dieťatkom, ked je choručké, môj drobec mal dva dni teploty a potom obidvaja sopliky, ale už to prešlo. Sukromka by bola fajn, mohli by sme tam aj fotky dať a tak 😉 či?

barcelona94901
30. okt 2012

jáj baby konečne mám odcvičené, moja MS ešte nechodí ,včera som zhrešila 😝 dnes cvičko dobre padlo..
a už budu prázdniny ,moj soplí...
neviem kolko stihnem cvičiť,aspon prechádzky by mi bodli,snad bude počko ako dnes ,utekám

barca127
30. okt 2012

@henrieta16 mno tak snad tie teploty coskoro prejdu len musime pockat kym zaberu antibiotika a bude dobre...jasne sukromka sa mi pozdava presne aj koli tym fotkam 🙂

jaannuusskkaa
autor
30. okt 2012

@barca127 centimetre myslis pas brucho???no neviem ci to bude mozne lebo nie kazdy sa na zaciatku celeho chudnutia meral ako napr. ja 😀 ale mozem dat a kto bude chciet nahlasi aj cm 😉

barca127
30. okt 2012

@jaannuusskkaa mno hej aj brucho som myslela aj stehno mno sak by nemusel kazdy len ten ktory to sledoval ale ak by to bolo vela roboty s tym tak si nerob starosti

iljanka
30. okt 2012

@jaannuusskkaa Ahojte, rada by som sa k vam pridala do toho 6.12. terajsia vaha je 57 kg a ciel 55 kg. Inak vdaka, za zalozenie temy, prave som skoncila 30 day shred a idem to dat odznova, (schudla som 6 kg, ale aj stravu som trosku upravila). Ak by sa niekto zaujimal, ci moze cvicit popri dojceni, tak ja stale plne dojcim, mame 5-mesacneho synceka a nemam s cvicenim problemy. Ale je to asi individualne. Takze cviceniu zdar 🙂

jaannuusskkaa
autor
30. okt 2012

@barca127 ako nieje problem 🙂 len ked budes taka dobra mozes mi napisat presne ake a kolko rozmerov aby som vedela kolko koloniek nato pripravit 🙂

jaannuusskkaa
autor
30. okt 2012

@iljanka ak nebude vadit tak ta pridame az o 2 tyzdne kedy rozbehneme novu tabulku a bude trvat do konca roka 🙂

barca127
30. okt 2012

@jaannuusskkaa mno ja napriklad sledujem skoro vsetko teda brusko boky stehna a prsia 🙂

jaannuusskkaa
autor
30. okt 2012

@barca127 hehe ja zasa iba brucho :D prsia sa mi zmensili po porode na vyschnute slivky tak tam ani nepozeram:D

barca127
30. okt 2012

@jaannuusskkaa mno tak aj ja sa zameriavam na brucho ostatne len tak pre zaujimavost 🙂 a s tymi prsiami pozname 🙂 ja mam sice dost velke este aj teraz ale s tou pevnostou to je hruza 🙂

iljanka
30. okt 2012

@jaannuusskkaa ok, aj tak teraz zahalam, lebo sme chori, takze sa mi ani cvicit nechce 😒

jaannuusskkaa
autor
30. okt 2012

@iljanka hehe ok tak o dva tyzdne ta pridam dam aj vediet potom na tomto fore 🙂

sachmetttt
30. okt 2012

Jéé ono exzisuje nejaká takato diskusia?? Nevedela som ja už to cvičím 7den., 🙂

sachmetttt
30. okt 2012

Ja by som sa i pridala ale ta hamba ta moja váha 😅 😒