icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisanka
30. okt 2012

@jaannuusskkaa aj mna nezabudni pridat, aj ked neviem kde ale pridaj ma 😉 😀 😀

jaannuusskkaa
autor
30. okt 2012

@sisanka do novej tabulky....

sisanka
30. okt 2012

@jaannuusskkaa jaaaaj ja ze do skupiny 🙂 a co treba do novej tabulky nahlasovat?

jaannuusskkaa
autor
30. okt 2012

@sisanka nooo aj do sukromnej skupiny jasne aaa co bude treba hlasit este neviem zistujem co by baby chceli

sisanka
30. okt 2012

@jaannuusskkaa aj cm by boli dobre 😉

jaannuusskkaa
autor
30. okt 2012

@sisanka nooo budu brusko boky stehna prsia 🙂

henrieta16
30. okt 2012

@jaannuusskkaa ciiii...to bude parádna skupina 😝 teškam 😀

ankaevka
30. okt 2012

ešte dobre, že som sa asi pred mesiacom zmerala a hodila to na stránku o chudnutí, len to stehno som nemerala ale šak zmeráme 😀 ....dnes som necvičila ☹ ...natiahla som si asi sval (či čo) na ľavom stehne včera pri cvičení a dosť to bolí a celkovo mám nejak zase svalovku, to zato, že mám furt prestávky medzi cvičením...ale tak aspoň že pár dní do týždňa cvičím nie?

ankaevka
30. okt 2012

@sachmetttt určite to s tou váhou nebude až také zlé 😉

henrieta16
30. okt 2012

@ankaevka mne sa dnes asi po 1x nechcelo cvičiť, ale dala som to a som spokojná 😉 ten sval ma mrzí, neviem či to je tými pauzami, skôr by som povedala, že chýba na začiatku rozcvička a na konci. 😒 niekto cvičí iba 3 do týždňa a v pohode, tak neviem, skús dávať rozcvičku. 😉 toť moja rada.
@sachmetttt nehanbi sa, my sme sa tiež prekonali, 😉 nikto sa tu z nikoho nesmeje, drž sa! 🙂

lypka
31. okt 2012

@jaannuusskkaa aj ja by som sa k vám chcela pridať, čítam vás od začiatku, ale už ste boli taká zohratá banda, že som sa nechcela miešať 😉 ale ak ma vezmete do partie budem rada 🙂

zuzanat
31. okt 2012

ahojte, ja som vcera bola na takej dobrej veceri, ze asi mam aj schudnute kila spat 😀 dufam, ze dnes budem cvicit, lebo uz mam z toho vycitky. len ja ak necvicim cez obed ked maly spi, tak vecer sa mi nechce. ale budem sa musiet premoct. Muz ma v tom dost podporuje, ze je dobre, ze nieco robim 😵

henrieta16
31. okt 2012

@zuzanat no tak to ti tíško závidíme, také rande 😀 aspoň ste sa trochu odreagovali a venovali sa jeden druhému. 😉 okrem toho, cvičenie s Jillian prináša toľko radosti, aspoň u mňa to tak funguje 😉
Ja pokračujem dalej, váhu som odložila ako @ankaevka tak sa cítim oveľa lepšie a nestresujem, som si povedalal, žeteraz to už nepokafrem 😀

ankaevka
31. okt 2012

@henrieta16 no tak buď to, alebo to nesmiem preháňať pri niektorých cvikoch 😀
@zuzanat poznám to, ja si furt poviem, že budem cvičiť keď malá zaspí..a keď zaspí tak ešte dačo musím dorobiť a o pol hodky sa malá začne budiť a už ju musím sústavne pohojdávať aby aspoň trochu ešte pospala..a ja si poviem šak večer zacvičím jak pojdu deti spať, no a keď pojdu spať tak už idem na skype a o deviatej sa mi už nechce cvičiť a poviem si veď zajtra už zacvičím 😒

sisanka
31. okt 2012

@ankaevka presne ako ja...pokial nezacvicim doobeda tak poobede alebo vecer mi to uz nikdy nevyjde...ale teraz mam s cvicenimn pauzu, som chora a dostala som ms tak sa citim hrozne 😖
@henrieta16 ja sa tiez uz nevazim 😀 a musim povedat ze aj ked teraz necvicim tak sa citim celkom dobre, vcera ma mama chvalila ze som schudla a citim ze mam mensie brucho 😉

henrieta16
31. okt 2012

kočeny @sisanka @ankaevka ja sa tiež cítim dobre, napriek tomu, že mám mrchu, cítim, že som schudla, až na tie bolesti brucha, ale tu mi zase cvičenie pomáha, ja niekedy cvičím aj o 10tej, 11tej, vôbec mi to nevadí, chodím stále neskoro spať. Ja sa neviem dočkať pondelka, tento týždeň sa budem držať ako sa dá, musím, 😠 😀 a nielen tento týždeň 😝

sisanka
31. okt 2012

@henrieta16 ja mam teraz asi druhu poriadnu ms po porode tak ma to uplne zlomilo 😀 uz som odvykla od tych bolesti...a mam tolko roboty tento tyzden ze az, dnes musim dopisat pracu do skoly, upiect kolac a este aj upratat popri detom a vareniu 🙄 zajtra ma Denisko meniny, budeme mat taku mensiu oslavu a v piatok mame skusku, v sobotu skolu...tak som si povedala ze tento tyzden si dam pauzu od cvicenia, snad sa aj trosku poliecim 😔

ankaevka
31. okt 2012

@henrieta16 ty máš teda energie, chodíš ešte aj behať a cvičíš aj o 11tej večer...ja som neskutočne unavená a neviem ako sa toho zbaviť, či na mňa tak počasie pôsobí alebo čo...ja keď nepôjdem najneskôr o pol desiatej spať, tak sa ráno nemôžem zobudiť na budík o 5 (tak musím vstávať aby deti stíhali autobus), normálne ho nepočujem ako zvoní a stále zaspím a zobudím sa až o 6tej alebo aj neskôr a už nestíhajú do školy...pošli mi kus z nej doporučene 1. triedou 😀

ankaevka
31. okt 2012

@sisanka k nám zase došla choroba, malá v noci mala horúčku, vkuse sa budila, nič som nerobila len sa cez ňu prevaľovala a dávala raz z jednej strany a raz z druhej....ráno som vstala jak vypľuvnutá a to ešte dobre, že sú prázdniny tak netrebalo ráno vstávať skoro lebo by ma asi šľahlo...teraz je vkuse zlá a len by na rukách bola, nevidím to ružovo najbližšie dni....kočky nezávidím vám to učenie, držte sa

henrieta16
31. okt 2012

@sisanka ja dneska mám toľko roboty, keby sa mi tak chcelo, vonku je krásne, najradšej by som išla s deťmi von, ale ten mladší ide o chvíľu spať, tak asi nie 😒 a vonku by mi nezaspal 😒 treba mi potom navariť, upratať, lebo sviatky, ešte že v sobotu si odpustili školu, to by bolo, 🙂 ja si pauzu nedám, nemôžem si to dovoliť, dneska chcem stihnúť ešte doobeda, k večeru ideme k svokrovcom a ostavame na noc. Teraz už utekám upratovať, lebo zase celý deň ubehne a ja nič 😀

estrella5
31. okt 2012

@henrieta16 ty čo za zázračné tabletky užívaš, že toľko toho stíhaš a energie máš aj za troch??? 😀 😲

henrieta16
31. okt 2012

@ankaevka energie mám, len mm sa sťažuje, že nie na neho 😀 mňa to začalo baviť, cvičenie, beh, chcem sa tomu venovať už nastálo, nie len teraz, ja som nočný typ, včera do pol jednej som ešte knihu čítala, kým sa mi nerozmazovala pre očami 😀 a potom....len čo som zhasla, malý sa budil a plakal, mal vysokú teplotu, dala som mu sirup ale do rána vkuse sa prehadzoval a nevyspala som sa. Dnes po teplote ani stopy, nechápem, čo to bolo, v noci bol taký horúci, bála som sa, aby krče nedostal, vkuse som sa budila, rozmýšľala, či mu dať diazepam, no des. ☹ Ale dnes dobre a už vystrájajú obaja akoby nič. Asi majú energie po mamičke a ked aj povahu, tak no zbohom 😀

henrieta16
31. okt 2012

@estrella5 vždy vravím, že som akčný typ a viem robiť viac vecí naraz a všetko stihnúť. Dakujem za váš obdiv 😀 😀 😀 aleee nie, no som žena a my ženy to vieme, len to v sebe musíme objaviť a hlavne, musíme chcieť 😉

lucky14
31. okt 2012

Ahojte. Pre dnes odcvicene. Som si sem sadla na par minut a nechcelo sami moc cvicit som si hovorila ze neskor. Maly zaspinkal o 10tej tak som chcela mat trosku oddych. Ale ked som vas tu tak citala tak som si uvedomila ze ked si nezacvicim hned....tak uz potom to ubiehajucim dnom bude horsie. Ja som asi este niky necvicila poobede odkedy sme zacali. NO proste ja som ranny typ. Najviac energie mam vtedy a vecer uz len oddychovat. Taku mam neskutocne dobru naladu ze som to dala a vsetkym vam posielam kusok!!! Prajem krasny den. 😀 😀 😀

estrella5
31. okt 2012

@henrieta16 to aj ja som nočný typ.. ráno musím tú energiu zbierať hádam ešte aj z predchádzajúceho dňa 😝 a najhoršie je pre mňa to nakopnutie.. ak niečo začnem robiť tak potom už pekne celý deň robím čo potrebujem, ale ten prvý moment je najťažší..... no aj tak mám pocit, že ty toho stíhaš až podozrivo veľa 😀 no naozaj obdiv 😝

henrieta16
31. okt 2012

@estrella5 nechci vedieť, čo mne treba všetko robiť, lebo by si sa zbláznila, ked si predstavím školu a čo tam, tak ma ide roztrhať, aká som nervozna, ako ja viem, že to dám, ale tak zase kým to nemám, je to o život. A kde to ešte rodina, deti, domácnosť, seba a svoje koníčky a v neposlednom rade manžela 😝 ani neviete ako mi pomáha, bez neho by to tak ľahko nešlo 😉

zuzanat
31. okt 2012

@henrieta16 tvoje prispevky sa tak citaju, su plne optimizmu a elanu 😉

rande bolo vcera super, odkedy mame deti, tak sme takto spolu nikde na veceri neboli 😅 len skoda, ze sme boli taki unaveni a ponahlali sa domov. som cakala, ze muz sa oprie v restike o stol a zaspi 😀
mne maly zacal cez obed strajkovat so spankom, takze cvicenie je problem, asi fakt zacnem vecer, ked pride muz domov... ja tiez vydrzim dlho do noci citat knihu, aj ked posledne dni je to horsie, uz o osmej by som spala, len syn nie... a v noci tak zle spava, ze som stale hore, dnes velmi casto plakal ☹ a ja spanok potrebujem ako sol, inak som otrasna 🤐
ale je pravda, ze ak sa hned rano nakopnem tak makam a makam, a nie ako tieto posledne dni, kedy sa mi nic nechce 😅

henrieta16
31. okt 2012

@zuzanat 😀 motivácia je potrebná, tak musím ja vás, vy mňa, tiež potrebujem niekedy nakopnúť 😉
dobre že ste si rande užili, človek to potrebuje, hlavne zabudnúť na všetky tie starosti a trápenia. Mne je jedno, kedy zacvičím, viem sa donútiť, stačí mi pohľad do zrkadla 😀
Inak práve som docvičila cardio, bola to fuška teda, ale cítim sa zase plná energie, utekám ešte pod sprchu a urobím rýchly obed, syr a hranolky, oj, také jedlo si vybrali, ked ja sa snažím zdravo stravovať, manžel príde až o 14tej, tak stíham v pohode. 😉 dobre, že som to dnes odcvičila, podvečer ideme k svokrovcom a ostávame na noc, tak by som si nezacvičila, 😝

henrieta16
31. okt 2012

hej, kočky, sa musím priznať 😝 dnes ráno som sa odvážila, viem, nemala som, ale tak som sa potešila, ráno mi ukázala váha 73,9 😀 😀 😀 to je niečo, prečo sa nevážime v stredu? Teraz sa už ale neodvážim do pondelka, sľubujem 😀

zuzanat
31. okt 2012

mne maly opat strajkuje so spankom, ak prestane cez den spavat, tak ma slahne uz isto 😕
aj ja som sa dnes vazila, velka chyba po vcerajsej veceri 😀 ja si dam dnes spagety s mortadelou, uz sa na ne tesim 😝