Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sisanka už ideš ako Sipeky, 😉 drž sa!
@jaannuusskkaa huráááá...krásna je, ruky bozkávam pani 😎
@henrieta16 dakujeeem jasne ze sa to este upravi je to iba nacrt
@henrieta16 😀
@jaannuusskkaa perfektne sikulka si 🙂
baby tak mala je uz dnes konecne lepsia noc bola otrasna vyzvracala mi antibiotika vecer teplota 40 mno hruza uz som myslela ze ideme na prijem do nemocky ale musim poklopat dnes uz lepsie len dufam ze tie atb zacne pekne papat lebo sa hospitalizacii nevyhneme :( mno a na cvicenie casu akosi niet a ked sa mam priznat ani chut nie je takze to tento tyzden asi zabalim a nebudem sa koli tomu stresovat
@barca127 chudáčik maličká, tak ju trápia teplotky, no veľa energie ti prajem, aby si to zvládla a maličkej skoré uzdravenie, ked je dieťa choré, daj všetko bokom, to počká, 😉 držkajte sa!
@henrieta16 sak to uz som si povedala ze nic nie je dolezitejsie predsa ako ona a ze jeden tyzden bez cvicenia ma nezabije 🙂
@jaannuusskkaa sikulka! 🙂
@jaannuusskkaa krasna tabulka.mohla by som sa pridat kvam aj do vasej skupiny?ja vas stale citam aj cvicim ale neni casu moc pisat.ale od pondelku idem tvrdo na cvicenie,lebo teraz som to trochu flakala a samozrejme upravit stravu.
@kattulienka kludne budes tam 😀
@jaannuusskkaa dakujem dufam ze mi svami pojde ta moja vaha laksie dole 😉
baby,ja som teraz od pondelka necvičila..došla na mňa brušná chrípka a včera ju odo mňa aj manžel chytil ☹
Dievčatá, musím vám povedať, že budete chýbať- vy ste taká veselá kopa a strašne vám fandím, tak si vás tu občas čítam! Držte sa a dávajte tu priebežne aspoň nejaké info, ako napredujete! Myslím, že Jillien by bola s vami spokojná!! 🙂
čaute kočeny, dnes už mám odcvičené 😝 ..staršie deti som odložila na noc inde, tak som si povedala že si zacvičím hneď tak zrána 😀 ..a je mi super 😎 ...len som zvedavá ako to bude dnes s jedlom keď ideme aj na návštevy kade tade, budem sa snažiť držať ďalej od chipsov a chlebíčkov 🤐 ...majte sa dnes pekne babule 😉
@jaannuusskkaa krásna tabuľka 😉 a dúfam, že aj výsledky v nej budú také krásne 😀
@jaannuusskkaa tabuľka vyzerá super. Dúfam že sa aj ja môžem k Vám pridať 🙂
@henrieta16 chichichi 😀 😀 😀 2 level už je za mnou 😎 KONECNE bol brutalny 😀 už sa tešim na 3 😅
a mňa zas už po druhý krát čaká prvý deň 2. levelu 😉 dnes sa do toho pustím... a to som bola minule taká natešená keď som ho konečne skončila 😀 😎
@estrella5 2 LEVEL je naozaj pecka 🙂 ale tých 10 dní zbehne ako nič... 😎
@majkaaaaaa mne aj ten tretí prišiel dosť brutálny.. to posledné cardio som vždy dávala už z posledných síl 😝 dokonca som si pár krát pomyslela na jillian, že "to nemyslíš vážne?!!! 😲 " 😀 .... len tá jednotka mi príde taký relax.. ostatné je makačka ... 😅
@jaannuusskkaa uzasna tabulka. si sikula. 🙂 take brusko je skvela motivacia 😀
@estrella5 coooo? a ja sa tak tesila 😒 uvidim zajtra co to so mnou spravi 😀
@majkaaaaaa čo stresuješ, 3. level je brnkačka, najlepší 😉
čaute babule, ja sa dnes hlásim od svokrovcov, práve sa chystáme vonku, ráno bol riadny mráz, strava v pohode, ale málo vody, bolí ma hrdlo, musím si urobiť čaj, dúfam, že nebudeme chorí, lebo svokra dostala chrípku. Prajem vám krásne sviatky, cvičiť budem až večer 😉 ahojte 😀
@majkaaaaaa ale určite bol pre mňa ľahší ako dvojka, tak uvidíš 😝 🙂
ahojte baby..tak my uz mame po oslave...ach jaj 😀 ale necitim sa nejaka prejedena ako inokedy 😀 😀 😀 😉 😉 😉 a vsetci co k nam prisli ma chvalili ako som schudla...natesena som bola riadne teda 😵 a Denisko kazdemu vysvetlil ze maminka cvici 😀
ahojte 🙂 tak na dnes odcvičené.. a som so sebou spokojnááá 😝 už sa mi vôbec nezdal 2.level taký brutálny ako keď som to cvičila prvý krát.. makačka, ale šlo mi to oveľa lepšie.. normálne som miestami rozmýšľala či nemám nejakú skrátenú verziu čo ja by som ešte cvičila a oni už skončili a šli na iný cvik 😀 takže dnes sa mi cvičilo super 😵
ahojte. Konecne koncim 30DS, kazdy vecer pripominam mm aby uz konecne stiahol ine JM cvicenie. Ale tento tyzden je dost narocny (tak mu odpustam) - krpcek nam ochorel- asi brusna chripka= vcera som ho prezliekala 3x, chudatko pekne ukazal, co papal... Volala som dr. a asistentka povedala.ze pokial nema zabec horucku, nema vyznam prist. 🙄 Aspon som isla do lekarne pre o.r.s. Dnes vecer aspon zjedol trochu cistej cestoviny. Uvidime, aka bude noc.
No a ja uz sa dokazem nasukat do predtehu sukne, a taaaaakmer zapnem rifle. MM skandoval, "este trochu este trochu" ked som s riflami bojovala. Aspon,ze jeho neprechadza humor.
@jaannuusskkaa rada by som sa dostala aj do sukromnej skupiny- naberiem odvahu a budem hlasit uspechy.

@henrieta16 ja som sa vazila pred obedom...a ze o 1,3 kila menej ako naposledy..neverim...ved som ani necvicila, ani nejedla kazde 4hodky a este mam aj ms...asi fakt pomaha nemyslenie na chudnutie 😀