Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

tak, ja mám už aj na dnes odcvičené 😵 po prvý krát som cvičila takto ráno a je to pre mňa ešte väčšia makačka ako inokedy.. všetko sa mi zdalo akési ťažšie 😀 ale aspoň budem mať dnes z toho energiu celý deň :-P
... prajem vám všetkým krásny piatok... 😵 prežite ho čo najlepšie 🙂
čaute babule 🙂 to čo je dnes za deň?! No katastrofa, cítim sa pod psa, som trošku nevyspatá, všetko ma bolí, malý sa mi vkuse budil, lebo mu idú stoličky a bolí ho to. ☹ Dúfam, že večer bude lepšie, konečne sa chystám s kamoškami po dllllllhom čase vonku, ale beriem si auto, aspoň nebudem piť a potom si vyčítať tie prázdne kalórie. 😀
@ankaevka čo to, čo to za fotečka, kočicaaa...a aká budeš, ked dojdeme do konca 😉
@estrella5 ty si si už dnes zacvičila? Mňa to ešte len čaká, ale musím stihnúť doobeda, lebo potom sa už k tomu nedostanem. Dneska si moji chlapci vyžiadali domácu pizzu, ach jáj, domáca je najlepšia a od maminky ešte 😀 😀 😀
od dnes sa idem opäť pravidelne stravovať...na raňajky som mala celozrnnú bagetu so syrokrémom a paprikou + banán na desiatu,kedže som raňajkovala o 9-tej..na obed budú gril. rybie kocky s dusenou zeleninou,čalamádou a cvikľou,na olovrant si dám veľké jablko a na večeru ešte neviem,čo si dám..asi varené vajíčko
@henrieta16 hej, už aj cvičenie bolo 🙂 dnes by som nestíhala neskôr tak som pekne o 7:15 vstala a hneď šla cvičiť.. ale bol to pre mňa zabijak 😅 mňam.. domáca pizza.. tú aj ja zbožňujem.. a však čo by si nespravila pre svoje deti, no nie? 🙂 ... my sme boli včera na návšteve a dostala som okrem iného aj puding so šľahačkou a ovocím tak som si aspoň polku zo slušnosti dala - rozdelila som sa s maminou 😅 a dnes ma čaká ďalšia návšteva tak som zvedavá čo to zas bude tam... tie návštevy mi úplne kazia moje stravovacie návyky! 😀
PS: dúfam, že s malým to bude dnes už oveľa lepšie a s kamoškami sa zabav 😵
@henrieta16 diky...chcela som nejakú foto s malou ale žiadnu nemám ☹ ...a toto je jediná fotka z oslavy na ktorej som tvárou dopredu 😀 ...ach jaj, ja som si nevyšla vonku s kamoškami ani nepamätám...no čo už, počkám si ešte...tak príjemnú zábavu 😉
@zuzu188 práve si pozerám na internete zásady chudnutia podľa šipeky, chcem si to vytlačiť a podľa toho sa riadiť..ona radí jesť každé 4 hodiny, takže dnes to chcem vyskúšať, pretože sa mi zdá, že po 3 hodinách nepociťujem ešte hlad, a tiež radí na raňajky sa najesť do sýtosti a to mne veľmi vyhovuje 😀
@estrella5 šikovná 😉 ..cvičiť tak skoro ráno, ja som o pol osmej ešte len kávu dopila pri levom kráľovi 😀
@estrella5 dakujeme, dúfam, že mu bude lepšie, dala som ho už spinkať 😉 ráno bol skoro hore. No a s tým dezertom, vidíš, ako postupuješ, už sa vieš aj podeliť, ja tiež, niekedy by som to bola zožrala sama. 😀
@ankaevka podľa Sipeky to ide najlepšie, tiež sa ňou snažím riadiť, akurát teraz jem každé 3 hodiny, ale zväčša po 3 ešte nie som hladná, no aby som mala jedlo 5x denne, kvôli tomu. 🙂
@zuzu188 a našla si tam niečo fajne? Ja nemôžem ísť striktne podľa niečoho, 😒
@zuzu188 no v tých zásadách je aj napísané čo môžeš zjesť a čo nie, napr. na raňajky nedoporučuje zvyšky jedla z predchádzajúceho dňa, nikdy samotné ovocie alebo zeleninu, ryby alebo studené mäsá..a áno chlieb, maslo, syr, šunka...a takto tam je napísané na každé jedno jedlo....vzorový jedálniček si radšej sprav sama, chce sa ti riadiť presne podľa papiera čo budeš jesť? a to musíš nakúpiť ďalšie potraviny, ktoré trebars doma nemáš
@ankaevka pošli mi ten odkaz do IP, chcem si to pozrieť aj ja 😉
@henrieta16 no podľa toho to vychádza na 4 jedlá ale keď sa najem na raňajky ako doporučuje, tak by to malo stačiť, uvidím vyskúšam čo to spraví...treba experimentovať až kým si nenájdeme ten svoj správny spôsob stravovania aby váha nešla hore nie?
@henrieta16 daj potom vedieť, čo si o tom myslíš 😉
@ankaevka ja sa tak stravujem vravím a ide to, ked som začínala vo februári, mala som 83,7 kg a do Veľkej noci som podľa toho zišla na 76 kg. A to som ani necvičila, potom som nedávala pozor a išla som hore na 79,2 kg a som si už dvíhala varovný prst, že nechcem už viac toľko. A tak som začala 14.8., dúfam, že o rok tu oslávim svoje 1. narodeniny. Edita má pravdu v tom, že všetko je v hlave, ved aj @sisanka podla nej ide 😉 každé 4 hodiny je v pohode. 😉
@ankaevka macko pú, to je rozprávka aj u nás, taká trapošina, ale čo neurobíš pre deti 😀
baby nechala som sa vami inšpirovať a dnes som si dala vodový den. celkom dobre držím až na to, že som sa pozabudla, ked mi dal brat nanuk a zjedla som ho 😕
Ahojte kocky. Takze som dnes uz tiez odcvicila.....a citim sa znovu fantasticky. Pisem tak nesmelo ale dnes uz 4ty den sa snazim dodrziavat 90dnovku a zatial mi to celkom ide. Mne to stravovanie podla seba moc neslo. Takto mam aspon ake take pravidla ale varim si podla seba nie podla knihy to co mam rada. Viem ze vy ste zastancami Editky a je skvele ako vam kila idu dolu....inak musim povedat ze dnes som si vsimla v zrkadle ze moje nohy zacinaju vyzerat ako nohy nie ako dva solne stlpy...takze Jillian mi urcite pomaha!!! Ja este stale cvicim 30day shred a asi ked docvicim treti level dam si ju znovu. Prajem krasny den!!!
tak..a pre dnes odcvičené! 😀 večer sa môže ísť von 😉 tešííím...
@henrieta16 jej super aj Ty. Asi sme cvicili narovnako. Preto mi to tak krasne dnes islo. Dnes budes isto hviezda. Urcite mas neskutocne vela energie a budete sa skvele zabavat. 😀
@lucky14 ja ked vidím svoje nohy, tak sa konečne cítim istejšia, rysujú sa mi svaly, aj ked sú stále mohutné, ale 😀 mne to BR veľmi pomáha, dokonca aj bruško sa začína rysovať a ruky tiež. Občas len chodím za manželom a vravím mu, pozri aké mám svaly, tu a tu a tu 😀 a on si zo mňa robí srandu, no potom zhodnotí, že je na mňa pyšný, že sa tomu venujem, ked mi ešte k večeru ostane trochu času, pôjdem si zabehať. 😀 😀
@lucky14 ty, ani nevieš ako sa teším, konečne trochu vypnem 😀 musím si nájsť niečo sexy, dúfam, že niekto zhodnotí, že vidno 😀 😀 😀 ked bude súkromná skupina, dám aj fotky nejaké, 😝
@henrieta16 urcite budes sexi....budu sa po Tebe obzerat uvidis. Uz sa tesim na tu sukromku - mozeme dat viac fotiek a tak. Ja sa tiez obzeram. Vidim na rifliach ake su mi teraz volne a tiez si pozeram ramena ako sa mi rysuju a je to hlavne uzasny pocit ze o tom nie len hovorim ze chcem schudnut ale pre to aj nieco robim. ...veru ja som nebola s kamoskami vonku od mojej baby shower takto pred rokom naposledy. Urcite budes mat super cas. 😀 😀 😀 zasluzis si to!!! ..inak ja chcem dat druhy krat to 30DS lebo sa toho BR trosku bojim ked ja sa stale potim ako kon pri tomto. 🙂
@henrieta16 mno tak ty si teda sikulka :| tak sa vecer len poriade zabav vypnut nikdz nezaskodi :| ja mam teraz tyzden od cvicenia pauzu tak dufam ze to v pondelok na vahe nebude az taka katastrofa

@ankaevka
Kde je ta krasna usmievava fotografia ? 😉