icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
2. nov 2012

@lucky14 budem sa snažiť, ale musím sa krotiť, aby mužíček nežiarlil potom 😝 a prečo sa bojíš BR? Je to úplne v pohode a cvičí sa mi to fantasticky 😉 odporúčam, od pondelka už začínam 5, a 6, týždeň. A druhý mesiac zároveň, tiež nové cardio. Tak som zvedavá 😀

henrieta16
2. nov 2012

@barca127 nevadí, maličká ako? Ešte ju trápia teploty? Nech sa skoro uzdraví, držte sa! 😉

lucky14
2. nov 2012

@henrieta16 myslim ze je to dost tazke a ze to nedam ...ja mam problem este stale bez zadychania 30DS...takze potrebujem zlepsit kondicku...myslela som ze do vianoc budem na 30DS a od noveho roku BR. 🙂

zuzu188
2. nov 2012

@henrieta16 vieš čo,celkom taký normálny jedálniček to je

majkaaaaaa
2. nov 2012

Fúúúha dnes 1 deň 3 levelu 😝 znova niečo nové ale nesťažujem sa 😎

henrieta16
2. nov 2012

@majkaaaaaa pohodička 😀

baby124
2. nov 2012

@jaannuusskkaa v pondelok vaha 74,0

majkaaaaaa
2. nov 2012

@henrieta16 nooo až tak by som to nenazvala 😀

zuzu188
2. nov 2012

baby,neuveríte mi!..dnes som si obliekla rifle,ktoré som nosila v 9-tke a prváku na strednej a oni mi normálne padali!...takže nie sú dôležité kg ale cm..ale to hovorím stále 🙂

lucky14
2. nov 2012

@zuzu188 fantasticke!!!! tesim sa s Tebou. 🙂

barca127
2. nov 2012

@henrieta16 dakujem za opytanie malicka uz ovela lepsie teplotz vobec ziadne atb zabrali asi velmi skoro co je parada len nejako mame problem z vecernym zaspavanim neviem ci to je tymi atb ze je jej po nich tazko alebo tym ye teray nechodime vonku mno nejako vydrzime kym nedoberie sirup a potom sa to snad zlepsi

henrieta16
3. nov 2012

bože, baby, mi neuveríte, ja sa dneska zvážila a toto chcem vidieť v pondelok v tabuľke, 😀 vážila som sa, lebo mi včera skončil menzes, no a to, čo som videla, ma šokovalo. Moja váha je 72,3 kg. 😀 😀 😀 ešte som sa ale nezmerala, teraz som vstala, no takú mám dobrú náladu, že až. 😀

henrieta16
3. nov 2012

@barca127 no tak to som rada, že už dobre. 🙂 To uspávanie, možno si zvykla, že si okolo nej pobehovala, lebo mala teploty, tak sa je to zapáčilo. 😉 A ked jej už prešli teploty, zober ju už von, nech si buduje imunitu, ale dnes nie je dobrý deň, lebo je veterno, keby bolo bezvetrie, tak by to bolo ideálne. 🙂 držte sa!

majkaaaaaa
3. nov 2012

@henrieta16 ulaláááá gratulujem 😀 ja tak isto som sa dnes vážila mám 59,3 😀 a obvod pása o 4 cm menej ako na začiatku 😀 😀 😀 už som dnes stihla aj pocvičiť 🙂

henrieta16
3. nov 2012

@majkaaaaaa si ani nevieš predstaviť, ako ma to potešilo a to som v pondelok hlásila váhu 74,8. A dnes toto, príjemné prekvapenie 😀

barca127
3. nov 2012

@henrieta16 jeeeeej tak paradne uspechz 🙂 a co sa tyka malej tak doktorka povedala ze este cez vikend urcite mame zostat doma predssa len pri zapale mocovych ciest treba byt opatrny a hlavne byt v teple ale uz sa tesim na pondelok ze sa troska prevetrame

majkaaaaaa
3. nov 2012

@henrieta16 len tak dalej 😀 😀 😀

kamylka
3. nov 2012

ahojte baby som tu po mensej odmlke, motivujuce je ze tu vidim tie iste fotky aktivnych ktore cvicite este vzdy -super.
Od pondelka sa k vam chcem zas pridat hadam to bude v poriadku, a zvladnem to, po zdravotnej stranke.

kamylka
3. nov 2012

este otazocka co je to BR ?

ankaevka
3. nov 2012

krásne váhy tu píšete, to ja som asi furt najťažšia čo, no nič aspoň ma motivujete k tomu aby som ešte schudla 😀

@barca127 malá mala zápal? moje malé ☹ , dospelá žena má čo robiť s tou bolesťou nie to ešte taká malá bambuľka...tak nech je už len lepšie
@henrieta16 to čo si spravila, že to zišlo toľko dole?
@kamylka ahoj, to kočeny už cvičia ďalšie od Jill že "body revolution"...pridaj sa a docvičenia 😀

sisanka
3. nov 2012

ahojte dievcata....po tyzdennej pauze sa od pondelka chystam znova na to....az sa trosku hanbim za seba 😠 ☹ dufam ze do pondelka uz budem fit lebo som to poriadne flakala posledne 2 tyzdne...

sisanka
3. nov 2012

@henrieta16 tisko zavidim ze ti to tak pekne ide, aj cvicenie, aj kila dole....ja mam stale nejake vyhovorky a necvicim... 😠

sisanka
3. nov 2012

@lucky14 tak si sa nakoniec dala na tu 9Odnovku? a ako ti to ide?da sa to? 🙂

sisanka
3. nov 2012

@ankaevka neboj este ja som tu 80kg nad 😉 😀

barca127
3. nov 2012

@ankaevka hej hej mali sme zapal horucky uz nastastie nemame ale este treba dobrat atb tak dufam ze to uz potom bude ok k tomu sa nam este nemohla pat dni vykakat ale aj to uz sme dnes zvladli mno ked som ju videla a hlavne pocula ako tlaci az som skoro plakala
@sisanka aj ja som mala teraz tyzden pauzu a od pondelka sa chystam pekne zamakat aj sa obavam vobec postavit na vahu

lucky14
3. nov 2012

@sisanka ahoj. dnes mam 5. den - cize bielkoviny. zatial len s jednym prehreskom pocas tychto piatich dni ale dnes som dostala ms a veru mam neskutocnu chut na vselico...dari sa mi zatial odolavat. moja ja som to nezvladala s tym pravidelnym stravovanim male porcie. tak som si povedala ze skusim toto ked si to vela kociek chvali....chcela by som vydrzat aspon do Vianoc. prestala som sa vazit takze uvidim vysledok v pondelok rano ci to na mna funguje. a ako sa dari Tebe??? citala som ze vaha Ti ide krasne dolu ... super...tesim sa. 🙂 a ziadna hanba ze si necvicila moja.....ved ked je clovek chory tak to proste nema vyznam...vtedy sa treba liecit a setrit. 🙂

zuzanat
3. nov 2012

pekny vecer 🙂 ja vas len chcem pozdravit a poprosit vas, kde si mozem stiahnut BR?dakujem

ankaevka
3. nov 2012

@sisanka tak to sa nesmieme nechať zahanbiť a musíme ich dohnať (aspoň tú 7čku vidieť na začiatku) 😠 ..mi to dáme 😎

lucky14
3. nov 2012

@henrieta16 wow!!! uzasny vysledok!!! 😀 ako bolo vcera? bola si za hviezdu vecera pravda? 🙂

lucky14
3. nov 2012

@ankaevka ahoj. no ale aj tak Tebe to chudnutie ide najlepsie takze staci len vydrzat a o chvilocku uvidis 7micku!!! jupi!!!