Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lucky14 no tak to dúfam, som si dala cieľ 76kg do vianoc, uvidím či to bude reálne 😕 ...vieš, ja som ani nečakala, že to takto pôjde dole...po druhom pôrode to strašne ťažko išlo, som si vtedy musela nasadiť drastickú diétu aby som zišla pod 80kg, no ale teraz to zatiaľ ide bez toho žeby som sa nejako až moc musela obmedzovať...a to ma teší 😵
takze dnes uz pekne jem co 4hodky - konecne som sa k tomu dokopala 🙂
Ach jaaaj baby moja zajtrajsia vaha bude katastrofa....cely tyzden bez Jill :( odkedy sme s kamoskou spadli na svadbe tak ma neskutocne boli bok..... :(
@kamylka BR je body revolution 😉
@lucky14 no po víkende ešte nie je nič vyhraté, 😀 ale aj keby tam bolo 73 tak si myslím, že super 😀
joj kočky.. ja posledné 3 dni strava nula bodov... 😖 och... ale aspoň, že cvičenie ide pekne pravidelne... 😝 a hádam ako začne pracovný týždeň sa znova dostanem do toho.... 😉
čaute baby, ja sa dnes držím, našťastie si to svokra rozmyslela s koláčom, takže fasa. Ale pijem menej vody, strašne ma bolí hrdlo. Cvičiť budem až večer, včera som si dala voľno, lebo som nestíhala. Držte sa! 😉
caute baby- cvicitelky. Chcem sa spytat, aky program na stahovanie v PC mate? Skusala som cez ulozto- 6weeks6 packs. (Aj som nasla jednu NL stranku- http://www.dailymotion.com/video/xqd8qn_jillian... Takze aspon mozem cvicit cez net, ale ked pojdeme na SVK, rada by som cez dvd). Aj stiahlo, pekne islo cez PC, ale ked to mm napalil na dvd, tak nakoniec mila Jillian je bez zvuku. Povedal,ze skusi este cez druhe pc- ma tam iny program. Tak som zvedava. Dnes totiz davam definitivne zbohom 30DS. juhuuuuuuuu. 😀
No a moja vaha- 81. pol kila som pribrala za tyzden- lebo mm povedal,ze si zasluzim dobrotky- vcera na veceru salat, ale s takym vyprazanym maskom- mnamka ako svet. a dezert mi kupil amandel staaf- vyzera to takto http://webshop.bakkerijschalke.nl/assortiment/s... je to listkove cesto a vnutri je marcipan. No nezbasti to!
@jaannuusskkaa tak to sme na tom s tou vahou rovnako normalne sa mi zajtra na vahu ani nechce tiez som bola cely tyzden bez Jill k tomu dnes u nasich kolacik salat zemiakovy 🙂
@barca127 heh ja som si este aj pepsi dopriala po dllllhej dobe :D ale som rada ze niesom sama
@jaannuusskkaa neboj nic urcite nie si sama myslim ze viac sa nas najde dnes s prehreskami ja mam jednu vyhodu ze ja nemam rada sladene a bublinkove napoje ...my s mm pijeme doma len cistu vodu prip.caj u nas ani sirup nenajdes 🙂
@barca127 pekne ale ani moj manzel nebol velmi na sladke vody on si robil doma volal to ze HUHU je to obycajna voda s cukrom.....humus.....no odkedy byvame v byte tha je na sirup zatazeny.....a ja na sladkych vodach a pepsi najviac
@jaannuusskkaa mno aspon na niecom s mm usetrime 🙂
kočky, aj vás tak z toho cvičenia bolia kolená? 😲 nie pri cvičení (to len občas), ale ak napr. dlho sedím alebo mám kolená ohnuté tak ma to bolí... a to sa mi nikdy nestávalo... 😲 😖
Tak dnes idem konecne na to, Denisko je v skolke tak ked Oliverko zaspi si konecne zacvicim 🙂 som sa rano postavila na vahu a skoro som odpadla 😠 takze vahu som schovala, uz sa nebudem...hura do cvicenia a chudnutia 😀
čaute ženy, tak @jaannuusskkaa hlásim váhu - 72,7 kg, celkom fajn úbytok od minulého týždňa, 😀 akože sama nechápem, čo sa deje, lebo cez víkend som si dopriala aj trochu čokolády, aj pitný režim som zanedbala, kvôli hrdlu a hlasivkám... 😒 dnes pračujeme dalej a že by fakt som dala do 1,12, pod 70? 😀 Krásny deň. 🙂
jáj baby konečne mám ms ,energiu mám naspať 😀 to bolo hrozné minulý týžden,kopec behačiek ,som poľavila vo všetkom
kocky najde sa tu nejaka ochotna dobra dusa,co by mi sem hodila linky tych troch levelov zo stranky uloz to.sk?je tam toho nejak vela s tou Jillian a neviem ktore mam cvicit....dakujem velmi pekne
@mirka285 ak začínaš, tak sa do toho najprv potrebuješ dostať. Najlepšie je začať s 30 DAY SHRED. Pod takým názvom to nájdeš aj na ulozto.sk. Sú to 3 levely a každý sa cvičí 10 dní. Ak si doteraz necvičila, tak to bude svalovka riadna v prvých dňoch, ale to ťa nesmie odradiť. Jillian vraví, treba ísť aj cez bolesť. Potom ked toto prejdeš si môžeš vybrať niečo iné od Jillian, má toho dosť, toto je taká predpríprava k tomu, aby si zvládla ostatné 😉 držím palce
level 1: http://ulozto.sk/xtj1nJz/jillian-michaels-30-da...
level 2: http://ulozto.sk/xAjTdFM/jillian-michaels-30-da...
level 3: http://ulozto.sk/xr26yNK/jillian-michaels-30-da... 😀
tak a dneska začínam 2. mesiac BR a už som zvedavá na nové cvičenia a hlavne na cardio. 😀 teším sa 😎
@henrieta16 jeej dakujem pekne,takze mam zacat s tymto a kazdy level cvicit desat dni,cize toto je moj mesacny program ak dobre chapem?
@mirka285 áno, je to na mesiac, najlepšie ak chceš začať dnes, tak je dobré sa odfotiť a zmerať, aby si videla po mesiaci výsledky, ktoré určite budú, držím palce 😉
@henrieta16 este raz vdaka 😉
ahojte......tak uz aj ja cvicim s jillian 🙂 tak nahodou som otvorila vasu temu a precitala a povedala som si idem nato........zacala som cvicit vcera, takze mam za sebou dve cvicenia, svalovica taka ze ledva chodim 🙂 ale je to super, cvicim rano kym mi deti spia, takze dnes som si privstala o 5:40 odcvicila, vychystala manzela do prace a potom sa venovala detickam, manzel ma pochvalil ze aka som nabudena, ze som tak ozila cvicenim 🙂 tak snad po tom mesiaci budu aj nejake vysledky
@jaannuusskkaa Ahoj 🙂.Hlasim vahu 57,7kg.Tak za týžden dolu len 0,20kg 😠 .Ale celkom fajn,lebo od stvrtka sme chodili po navstevach,takže same prejedanie sa 🙂))
jupiiiii, som zistila,ze 6w6p je vlastne to co som kedysi cvicievala na tae-bo. Takze uplne super... A dnes to zacvicim asi aj 2x- potrebujem dat stres von- zase ideme ku dr. nase male zlato stale hnacku a vracia, aaaaale nema teplotu= podla NL systemu to nie je nic vazne 😖 . Ked som volala mamine, bola nahnevana, ze co este nie sme v nemocnici aspon na pozorovani. Lenze do nemky sa bez odporucania dr nedostanem. 😠 Ach jo...
@jaannuusskkaa ahoj takze dnesna vaha 65,8...mno celkom dobre po tyzdni bez cvicenia 🙂 tak a dnes pekne zaciname cvicit aj ked v takomto chmurnom casse sa mi nechce mala uz spinka tak idem na to a dufam ze pekne pobuba aspon kym pocvicim
oooooooch zenusky tak amla si to akosi s tym spankom rozmyslela este stale nespi uz som z nej hotova takze neviem ci sa k cviceniu dostanem :( ak nezaspi tak nie lebo som s nou dnes sama :(

@barca127 to sa aj zle číta ne to ešte vidieť jak sa trápi ☹ ...určite už bude len lepšie