icon

Chudneme - stávka s manželom. Nepridáte sa?

janetka
2. mar 2008

ahojte, kto sa prida ku mne na chudnutie? Po 2 porodoch mi ostalo 13 kil, a stale len frflem, ze sa do nicoho nezmestim. Tak sme sa s manzelom vsadili, ze ak do 3 mesiacov schudnem 10 kil, prestane on fajcit. Potrebujem nejaku moralnu podporu, kto by so mnou zdielal chudnutie, nepridate sa? dnes zacinam... 😎

mirka414
17. mar 2008

sylvar neboj to uz sa pripravuje na bezkanie 😀 prichystaj kameru je to zazitok,ked sa rozhodne bezkat 😵 moja sa len tak postavila na kupalisku a sup prve krociky a my sme len tak cumeli od udivu 😵 😵 boze to bolo krasne 😵 ...a po case som si priala aby sa este vratila a nebezkala 😖 zbohom nas klud 😀 bola vsade...

sylvar
17. mar 2008

mirka, já se taky těším moc, lezení jsem skoro obulela, moc jsme se těšili, pořád nic,a teď jí co chvíli vyndaváme kočičí granule z pusy 😀 , musíme bránit kocoura,pač po něm stále leze a on se nechá ale občas má náznak, že ji chce sežrat 😀
kdy začala Leonie capkat?v kolika m?

renika
17. mar 2008

ahojte holky. Nemám teraz čas sem chodiť, učím sa do školy, tak len hlásim, že som pridala tabuľku a čakám na ďalšie čísla od vás, ktoré ste mi ešte neposlali 🙂

sylvar
17. mar 2008

renika, ty studuješ???? 😲 😲 😲

mirka414
17. mar 2008

sylvar malinka mala presne 11mesiackou 😵 zrovna sa naucila hovorit MERCI ked jej nieco podas alebo aj pekne Danke 😵 .rano chyti svokra za ruku a taha ho do jeho izby,kde spava aj macka a poda mu misku a vysipe tam granule a poda mu aj sacok,kde je whyskas vies to masko a aj vodicku a zavola macku a idu papat 😵 niekedy aj obe 😀 .svokor povedal,uz mozem v klude zomriet,lebo ty dvaja lajdaci myslel tym markusa a mna vzdy zabudnu dat macke zrat,no nastastie si leonicka vzdy spomenie 😀 😀 .
renika super hned si ju pozriem.

sylvar
17. mar 2008

mirka, to je hezké 🙂
a jak na Leonie mluvíte, jakým jazykem?

maxyaris
17. mar 2008

ahojte, vy ste dobré! ja potrebujem po 2 pôrodoch dať dole ešte 20kg, ideálne do leta! kto mi poradí?

danulka2
17. mar 2008

maxyaris vyskusaj 90dnovu dietu. Len skoda, ze ja nevydrzim drzat ziadnu dietu 😅 😅 😅

mirka414
17. mar 2008

sylvar striedavo slovensko -nemecky ale viac po nemecky to uz rozumie skoro vsetko.slovensky jej hovorim,len vecer,ked ideme spinkat.maxyaris skus stranku www.novycas.sk vydela si tu temu ako tam dievcata za 2mesiace super schudli,neuveritelne 😵

sylvar
17. mar 2008

90 sedolehů, na véču šunčička, zeleninka, celozrný rohlík, vajíčko 🙂 a mám tu přistavené hroznové víno, no asi to není nic na dietku,ale co, odpracováno mám 😀 😀 😀

zuzanocka
17. mar 2008

tak sa hlasim so stagnujucou rucickou na vahe, po tyzdni obmedzeneho jedenia, pokusu o zdravu stravu a nejedenia po 18:00 som sa s nadejou postavila na vahu a... NIC 😠 😠 😠 ani pol kila menej !!! ☹
stroj by mi mal prist (dufam) do troch tyzdnov, tak hadam sa trochu pohnem.. myslela som, ze pri dvoch detoch a narocnom manzelovi sa mi kilecka rozkotulaju lahko, ako po prvej dcerke... ale holt... ako povedal MM: vtedy si mala o par rokov menej 🤐

gabika11
17. mar 2008

ahpjte, ste toho strasne vela popisali, ja by som rada schudla 10 kg, ako ste sa do chudbnutia pustili vy? zacala som chodit do posilky, teraz 2 tyzden 2x. Ale toasi nestaci. Jest mi celkom chuti, tak neviem, ako sa zbavit chuti do jedla. Potrebujem hlavne spevnit postavu a brucho ☹ . Planujem ale otehotniet, tak by som rada chudla vramci dravych moznosti a neublizila tak porpipade babatku.

mirka414
17. mar 2008

zuzanocka kde si si objednala stroj a aky typ?neboj ani ja som este nic neschudla ale ten pocit na orbitreku za to stoji 😵 zrovna idem na moju 20minutovku 😵 .

smatulka
17. mar 2008

ahojte babulky,
tak sa k vam aj ja pridavam, neviem presne kolko potrebujem schudnut lebo nemam vahu 😀 ale odhadujem to tak na 5 kg, ale viac ma trapi brucho, neviete nejake dobre cviky na dolnu cast brucha? a tu vahu si asi budem musiet kupit, nech mam motivaciu

ja sa snazim jest zdravo a pravidelne, veceriam okolo siedmej potom uz nic, cokoladu nejem ale horalke neodolam 😅 teda aspon raz za cas... 😀, tiez chodim s malym na prechadzky na 2-3 hodinky, ked je pekne aj 2x denne, no a civicim trochu doma, ale opatrne...zatial nevidim nijaky ucinok ☹

mimikyky
17. mar 2008

ahojte kočky

tak ja som si dnes navečer konečne zase poriadne zacvičila, a hlavne v kľude!!!tatino venčil krpca a veľkáči boli zalezený v izbe
potom som si bachla ešte bicykel, dala sprchu, vyfénovala vlasy, a práve som "musela" ochutnať čerstvo upečený čokoládový chlebík 😀

leninn
17. mar 2008

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, protože vidím, že Vám to celkem pěkně jde a pro mě bude velkou motivací, sleodvat, jak hubnete...
Pak se budu také snažit.
Co má všechno poslat Renice do tabulky?
Cílovou váhu (mám poslat i tu stávající?), výšku, děti, věk, ještě něco?
Díky, jdu do toho 😲

mirka414
17. mar 2008

moja 20min.je skoncena 😵 mam taku pikosku v poslednom case na nas svokor divne zazera a dnes pri vecery som sa manzelika spytala,ako sa ma jeden nas kamos a on ze fajn,ze predava nacierno(on je taky podnikavec,ale inak celkom fajn clovek)VIAGRU a svokor hned na markusa,,ale ty to dufam neberies?ja som vtedy este netusila kam tym smeruje az do dnesneho vecera 😵 zacala som bezkat na orbitreku a kedze mame dreveny dom a svokor spava pod nami v kancelarii a nevie,ze sme kupili orbitrek a ja zacala cvicit tak pochopielne uz viem kam mierila jeho otazka 😀 asi si mysli,ze jeho syn je kanec a zvlada kazdy vecer 20min.sex 😀 😀 😀 len sa mi natiska este otazka co si mysli,ked to tam hore vrzga aj po obede 😕 🙄 😅

leninn
17. mar 2008

Mirka 414: tak to je hezké... 😀 😀

sylvar
18. mar 2008

mirka,to je bomba story 😀
u nás sněží a je 1stupeň, ach jo, už to vypadalo na jaro 😖

rinuska
18. mar 2008

mirka 😀 😀 , on asi závidí 😀

azifca
18. mar 2008

Ahoj, byla jsem na týdenní lyžovačce, takže jsem nedietovala - musela jsem mír příjem, bála jsem se o mlíčko, ale víc jsem se hýbala. Dnešní váha 67 kg, takže minus 1,5 kg. Jsem spokojená.

danulka2
18. mar 2008

mirka414 presne tak, je to zavist 😀 😀 😀 .Skus cvicit 3x denne, nech vie aky je jeho syn kanec 😀 😀 😀 .Len neviem co si bude mysliet, ked nebudes mat doma muzicka a bude pocut tie cudne zvuky 😅 😀 😀

sylvar
18. mar 2008

holky,pomoooc, já obědvala studentskou pečeť 😕 😕 😕 😒 😒 😒

mirka414
18. mar 2008

szlvar to nic ja zasa zemiakove cipsi ☹ blizia sa moje dni...dievcata moj svokor ma 88rokov a je uzasny 😵 😵 .

sylvar
18. mar 2008

mirka, tak to se dá pochopit, mě se blíží akorát nákup a to nechci vidět, mám stručný seznam 😀 teď jsem dítěti sežrala nestle sušenku 😀 jsem zoufalá nebo co 😀 😀 😀
tchán 88 😀

mimikyky
18. mar 2008

😀 aj ja idem o chvíľu na veľký nákup 😀
dnes sme s deckami obedovali bagety a trdelník, lebo sme od 9-14stvrdli u doktorky!!!
od včera mám trošku svalovicu, dnes ju dúfam rozhýbem 😉

mirka414
18. mar 2008

sylvan niesi nahodou... 😵 ?ano ma 88rokov ale je super,dokaze sa nadherne postarat o dcerku,ked idem nakupovat su spolu jeden typ...

sylvar
18. mar 2008

mirka, néééééé
to je supr, že se postará o malou, je dobrý někoho takovýho mít...

beatrice.h
18. mar 2008

Holky, já hlásím 1 kg dole - musím oznámit RENICE do IP. Dnes jsem taky nakoupila studentskou pečeť, kaštanky, margot - že si doma dám, pak jsem jela za manželem do dílny a radši mu to všechno dala - bo bych si tím moc nepomohla!!!! :(

mirka414
18. mar 2008

dievcata to je jarnou unavou to chut na sladke 😠