Chudneme - stávka s manželom. Nepridáte sa?
ahojte, kto sa prida ku mne na chudnutie? Po 2 porodoch mi ostalo 13 kil, a stale len frflem, ze sa do nicoho nezmestim. Tak sme sa s manzelom vsadili, ze ak do 3 mesiacov schudnem 10 kil, prestane on fajcit. Potrebujem nejaku moralnu podporu, kto by so mnou zdielal chudnutie, nepridate sa? dnes zacinam... 😎
tak ja mám za sebou svoju dnešnú hodinku, dnes som cvičila vrch tela, ale na steper som sa vybodla 😢
hotovo a teraz do sprchy a na manzelicka 😀 😵 .dnes som zvladla 15minutovku plus 30sekund pitie vody a zvysnych 5minut..som spokojnaaaaa
já měla klasiku, 90sedolehů, teklo ze mě 😀 ale za tu čokoládu to mám, tak je to 😉
mirka, můj je nemocinký...má rýmičku a je na umření 😀
ahojky babule, pridala som tabuľku. Zajtra si vás už konečne aj trochu prečítam, budem mať po skúške. Tak čaute, idem sa ešte drviť 😖 🙄
mrknite tento link celkom sa mi pozdava 😉
http://zdravi.dama.cz/clanek.php?d=2746
ja sa predsa nehadam,ale ani nikam neponahlam,pridala som si aj par brusakov na totalgyne..oproti skoro nulovemu pohybu predtym je to u mna velke plus a tesim sa sneho...
Dobré poledne, vy asi všechny cvičíte, nééé!!!já pracuju, teda jdu si dát sváču a jdu pracovat 😀
sylvar, avój 😉
ja necvičím, varím obedík deckám, ja budem mať zeleninku s cestovinou 😀 dúfam 😀 😀 😀
zienky a cvivili ste uz niektora podla ZORALATES? Ja asi 5x, ale poviem vam je to riadna makacka . Nikdy som nevydrzala zacvicit to cele 😅
danu, to neznám 😕 😕 😕
snědla jsem 2 celozrné rohlíky se šunkou, nenamazané 😒 nic jsem tu neměla na ně
a jdu si dát pressíčko 😵 s dvěma smetánkama 😵
Skoro končím a půjdu domů, teda nakupovat, včera šíleně sněžilo a nechtěloa se mi nikam a dítě nemá ani skleničku jídla doma, a maminka zeleninku 😎
reniko, jak si dopadla?
veru renika, ako si dopadla?
kočky ja som si dnes zase super zacvičila, a pridala som si aj bicykel 😀
aj u nás dnes bolo otrasne, chvíľu svietilo slnko ako besné, chvíľu snežilo...
sylvar to nacvicila Zora Czoborova take pilates cvicenia. Neskaces tam ako pri aerobiku, ale namakas sa poriadne.

Asik jo - bo vždy zhubnu v létě - to není zase chuť na jídlo, ale jen na ovoce díky tomu horku - a to jdou pak kilečka krásně dolů. 🙂