Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
Môžeš, ale obávam sa, že na to zareagujem až zajtra, totiž o chvíľu "padla"! 🙂
@lorela jooo šak to mááá čas aj zajtra neponáhla to ja idem večeru robiť tak až večer sa k tomu dopracujem 🙂
@davita Ale kdeže, moja milá, tá mimo som ja. Síce som tušila, čo tým linkom asi myslíš, ale vidíš, nedocvaklo porádne 😀 .
Hmmm, kým ja budem propagovať... Ešte veľa vody pretečie. A všetky dovtedy pekne schudneme! 😉
Myslela som tu, na MK, ale priznávam bez mučenia, že neviem ešte, ako to s like-ovaním alebo inak vyjadrovaním sympatií chodí, takže možno zase trieskam vedľa.
@stresmenka Dobre, tak zajtra 🙂.
@ivinka77 Zabrala dieta?
podarilo sa mi dať dole 13kíl z 83kg,ale prešla som programom,zatiaľ žiadny jojo chválabohu 🙂 🙂 🙂
@lorela Dve otazocky na teba. Tiez chudnem...sem moc nepisem, som v sukromnej skupine. PRave sme tam rozoberali vodu
AKo je to s tou vodou. Niekto tam hodil dobry clanok, ze ludia to uz s tym pitnym rezimom prehanaju. Vraj 2litre cistej vody vypit je uz DOST.....a vobec netreba tolko pit.
Viem, ze vsetky baby, alebo vacsina sa snazi vypit min. 1,5 az 2 l vody denne....
Druha otazka: moj otec tiez blazon do zdravej vyzivy mi dost casto radi a vacsinou je to pravda. Povedal mi, ze prve 3 mesiace by som mala uplne vylucit sladke a muku v akejkolvek form. Ked sa mi zlepsi/upravi vaha , tak mozem trosku zacat aj s chlebom. Samozrejme on povazuje za dobry chlieb len jeden-celozrnny, ostatne su podla neho absolutne nevhodne pre zivot cloveka. Suhlasis s tymto nazorom?
@digysa ktorý je to chlieb prosim ta ? 🙂
@jabadaba ani ja nesuhlasim, ze to nie je vekom. Myslim si ze vek URCITE zohrava ulohu v chudnuti, ci v priberani. Ale suhlasim s tym, ze my si ten vek prilis velmi pripisujeme k tomu, ze zlyhavame. Vek je len jeden faktor....ostatne si vymenovala ty: prezieranie sa, zla strava, malo sportu a pod....
A uplne suhlasim so slovenskym NUKANIM JEDLA na navsteve. Ja uz som tak zufala, ze ked chodim domov na Slovensko kazdy rok, tak mam PANICKY strach z toho, kolko zase kilov priberiem. Vsetci ma ponukaju kolacmi, jedlom, alkoholom....plno jedla na stole ( JA si to vskutku vazim, o tom potom) a ja nedokazem odolat a to nukanie je niekedy uz trapne..............Ja dokazem na SK pribrat za 3 tyzdne neuveritelnych 7kg. JE to mozne????????????? A kazdy rok to doma potom krvopotne zhodim za par mesiacov.
@bernadeta2 Ja som v USA, ja mam ine znacky chlebov. Ale @lorela tu pisala, ktory celozrnny chlieb mate na Slovensku.
Ja teraz nejem ZIADNY chlieb a som z toho na prasky. Ja chleba milujem............chleba je pre mna dietna SMRT 😅 🤐 🤐
@lorela no ja likujem teda tak nejako odveci, lebo niekedy precitane, a niekedy co sa mi paci a niekedy aj ked sa mi paci neliknem, niekedy liknem a neda sa - kon sa mi vzburi 😀 ..... ale ked si dohodneme nejake "likepravidla" 😀 som schopna to dodrziavat .... ale toto asi sportuju mladsie rocniky 🙂
no ale k pointe: super, tesim sa z tvojej predpovede, ze ake budeme stihlunke .... ja pridam do skupiny par foto cez vikend a trosku sa aj predstavim, nech sa pekne pozname 🙂
kočky pekne ste sa rozpíslali 😀 😀 😀 konečne mám volno tak vás čítam 🙂) ste super držím prsty všetkým 😎
@lorela dakujeeeemmm 🙂 takze dnes rano som sa odvazila, mala som 69,8 kg. budem sa riadit tvojimi radami, takze toho ovocia trochu uberiem. tie celerove hranolky si robim v hrnci tefal aktifry, davam na ne len kavovu lyzicku olivoveho oleja. bohuzial ani ten tvaroh mi neprejde dolu krkom. budem musiet viac tych ryb a syrov. Neviem, ci si citala knihu OMG dieta, kde autor pise, ze si treba k jedlu pridavat kvalitne bielkoviny - mysli tym tie praskove. aky mas na to nazor ty? celkom sa na tento tyzden tesim a podam o tyzden hlasenie, ako to so mnou vyzera. si velmi zlata. velmi pekne dakujem, si velmi zlata 🙂
@lorela dostala som sa k tomu az dnes rano ☹.
Tak ja na ranajky: 7,30 knekebrot alebo polyst.chlebik psenicny zo sunkou paradajka alebo uhorky alebo cottechees alebo sucha salama, desiatu neman lebo o 11,00 mam obed vacsinou si obj.delenu stravu maso bez prilohy a polievky klasicke ale castejsie si davam vyvat bez rezenkou olovranrto 14,30 ovocie 17,30 bielkovinovy chlieb sunka alebo nizkotucny syr vajicko zelenina snazim sa dodrziavat odstup jedal kazde 3 hodiny a pijem tak 2,5l vody alebo caju sladke nejem mne to nechuti sem tam raz za mesiac si dam kocku 77% horkej cokolady. Mam 42rokov a 93kg ☹. Dakujeeem za rady
ahojte,
tak konecne nejaka skupina kam pasujem vekom aj vahou 😀 ja mam 46 rokov ,3 porody za sebou a fakt ze od 40 ky je udrzat si vahu dennodenny boj. prve dieta som rodila ako 22 rocna ,pribrala som nejakych 6 kg ,po tehotenstve som mala 50 kg,druheho syna som mala v 27 -tam som pribrala asoro 30 kg ,ale zhodila som vsetko ,pri dcere ta sa mi narodila ked som mala 38 ,to uz bolo ine,ale pred dvoma rokmi pravidelnou stravou 5 denne + nordic walking sa mi podarilo schudnut zo 73 kg na 58 ! lenze minuly som u mna zacla menopausa ,polavila som v strave a aj v pohybe a 9 kg je naspät!!! a ja sa vobec necitim dobre ,musim zasa zacat,ale je fakt ze teraz to ide straasne tazko.

@lorela mám ti napísať moje zloženie stravy?? A ďakujem, že mi poradíš si zlatá 🙂