icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

stresmenka
5. feb 2014

@lorela mám ti napísať moje zloženie stravy?? A ďakujem, že mi poradíš si zlatá 🙂

lorela
5. feb 2014

Môžeš, ale obávam sa, že na to zareagujem až zajtra, totiž o chvíľu "padla"! 🙂

davita
5. feb 2014

@lorela link na likovanie, som myslela, ze to budes na soc sieti nejako propagovat, svoju aktivitu .... takze rada podporim, olikujem, budem zdielat ... no nic, ja zase asi mierne mimo mam hlavu .... aaaach jaj, citam dalej a nepisem, to je najlepsi program pre dnes 😅

stresmenka
5. feb 2014

@lorela jooo šak to mááá čas aj zajtra neponáhla to ja idem večeru robiť tak až večer sa k tomu dopracujem 🙂

lorela
5. feb 2014

@davita Ale kdeže, moja milá, tá mimo som ja. Síce som tušila, čo tým linkom asi myslíš, ale vidíš, nedocvaklo porádne 😀 .
Hmmm, kým ja budem propagovať... Ešte veľa vody pretečie. A všetky dovtedy pekne schudneme! 😉
Myslela som tu, na MK, ale priznávam bez mučenia, že neviem ešte, ako to s like-ovaním alebo inak vyjadrovaním sympatií chodí, takže možno zase trieskam vedľa.

lorela
5. feb 2014

@stresmenka Dobre, tak zajtra 🙂.

lorela
5. feb 2014

@davita Joj, ale som drzáň drzý! 🤐

ninarigova
5. feb 2014

@ivinka77 Zabrala dieta?

blue99
5. feb 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

podarilo sa mi dať dole 13kíl z 83kg,ale prešla som programom,zatiaľ žiadny jojo chválabohu 🙂 🙂 🙂

digysa
5. feb 2014

@natalka13 Ja som na tom podobne......uraz, operacia a uz sa to nabaluje...... 🙄

digysa
5. feb 2014

@lorela Dve otazocky na teba. Tiez chudnem...sem moc nepisem, som v sukromnej skupine. PRave sme tam rozoberali vodu

AKo je to s tou vodou. Niekto tam hodil dobry clanok, ze ludia to uz s tym pitnym rezimom prehanaju. Vraj 2litre cistej vody vypit je uz DOST.....a vobec netreba tolko pit.
Viem, ze vsetky baby, alebo vacsina sa snazi vypit min. 1,5 az 2 l vody denne....

Druha otazka: moj otec tiez blazon do zdravej vyzivy mi dost casto radi a vacsinou je to pravda. Povedal mi, ze prve 3 mesiace by som mala uplne vylucit sladke a muku v akejkolvek form. Ked sa mi zlepsi/upravi vaha , tak mozem trosku zacat aj s chlebom. Samozrejme on povazuje za dobry chlieb len jeden-celozrnny, ostatne su podla neho absolutne nevhodne pre zivot cloveka. Suhlasis s tymto nazorom?

bernadeta2
5. feb 2014

@digysa ktorý je to chlieb prosim ta ? 🙂

takyna
autor
5. feb 2014

@blue99 gratulujem, mozem sa opytat, ze akym programom?

digysa
5. feb 2014

@jabadaba ani ja nesuhlasim, ze to nie je vekom. Myslim si ze vek URCITE zohrava ulohu v chudnuti, ci v priberani. Ale suhlasim s tym, ze my si ten vek prilis velmi pripisujeme k tomu, ze zlyhavame. Vek je len jeden faktor....ostatne si vymenovala ty: prezieranie sa, zla strava, malo sportu a pod....

A uplne suhlasim so slovenskym NUKANIM JEDLA na navsteve. Ja uz som tak zufala, ze ked chodim domov na Slovensko kazdy rok, tak mam PANICKY strach z toho, kolko zase kilov priberiem. Vsetci ma ponukaju kolacmi, jedlom, alkoholom....plno jedla na stole ( JA si to vskutku vazim, o tom potom) a ja nedokazem odolat a to nukanie je niekedy uz trapne..............Ja dokazem na SK pribrat za 3 tyzdne neuveritelnych 7kg. JE to mozne????????????? A kazdy rok to doma potom krvopotne zhodim za par mesiacov.

digysa
5. feb 2014

@bernadeta2 Ja som v USA, ja mam ine znacky chlebov. Ale @lorela tu pisala, ktory celozrnny chlieb mate na Slovensku.

Ja teraz nejem ZIADNY chlieb a som z toho na prasky. Ja chleba milujem............chleba je pre mna dietna SMRT 😅 🤐 🤐

takyna
autor
5. feb 2014

@digysa a zdravotne problemy..., ktore tiez z vekom mozu prist.. 🙂

takyna
autor
5. feb 2014

@digysa aj pre mna, aj ked len krajec, ale musi byt....inak hladujem....Potom tolko sprostosti pojem, co zacnem pernamentne byt hladna...

digysa
5. feb 2014

@takyna No jasne.........na zdravotny problem som zabudla..........a pritom tu sedim s kolenom v kybli ( po operacii). A nemozem si ist ani zabehat, ani nic....... Ukrutny rok je toto pre mna.... ☹

takyna
autor
5. feb 2014

@digysa preboli neboj sa, ja som skoncila zo zlomenym stavcom na chrbtici, a nastastie som to rozchodila 🙂 , cas lieci rany... 🙂 este budeme trsat 😉

davita
5. feb 2014

@lorela no ja likujem teda tak nejako odveci, lebo niekedy precitane, a niekedy co sa mi paci a niekedy aj ked sa mi paci neliknem, niekedy liknem a neda sa - kon sa mi vzburi 😀 ..... ale ked si dohodneme nejake "likepravidla" 😀 som schopna to dodrziavat .... ale toto asi sportuju mladsie rocniky 🙂
no ale k pointe: super, tesim sa z tvojej predpovede, ze ake budeme stihlunke .... ja pridam do skupiny par foto cez vikend a trosku sa aj predstavim, nech sa pekne pozname 🙂

davita
5. feb 2014

@lorela pohodicka, mne to drze neprislo ... 😀

no a este otazocka, ty nas supervizor! ked riesis ten kaucing a poradenstvo, zohladnujes napr zenske dni? lebo to velmi vplyva na hmotnost, tyzden pred zena drzi vela vody alebo s chutami a nechutenstvom a pod .... ci? irelevantne???

takyna
autor
5. feb 2014

@davita to je pravda, pocas a pred menzesom, vaha vysia, zravost vyssia 🙂

davita
5. feb 2014

@takyna ano ano a co s tym??? s tou zravostou??? nejake osvedcene finty???

takyna
autor
5. feb 2014

@davita ziadne.., ono je to asi prirodzene..., same to klesne aspon mne ta vaha po menzese...
ale teraz sa chcem krotit, cize nejaky jogurt biely, v tom med, orechy, ovocie.., alebo tvaroch, nieco taketo skusim, ale ci vydrzim ? 🙂

silvia0310
5. feb 2014

kočky pekne ste sa rozpíslali 😀 😀 😀 konečne mám volno tak vás čítam 🙂) ste super držím prsty všetkým 😎

bradley15
6. feb 2014

@lorela dakujeeeemmm 🙂 takze dnes rano som sa odvazila, mala som 69,8 kg. budem sa riadit tvojimi radami, takze toho ovocia trochu uberiem. tie celerove hranolky si robim v hrnci tefal aktifry, davam na ne len kavovu lyzicku olivoveho oleja. bohuzial ani ten tvaroh mi neprejde dolu krkom. budem musiet viac tych ryb a syrov. Neviem, ci si citala knihu OMG dieta, kde autor pise, ze si treba k jedlu pridavat kvalitne bielkoviny - mysli tym tie praskove. aky mas na to nazor ty? celkom sa na tento tyzden tesim a podam o tyzden hlasenie, ako to so mnou vyzera. si velmi zlata. velmi pekne dakujem, si velmi zlata 🙂

zuzka2xx
6. feb 2014

@lorela ahoj, aj ja by somŤa poprosila o pomoc s jedálničkom, mám 42 rokov a desivých 90kg....

stresmenka
6. feb 2014

@lorela dostala som sa k tomu az dnes rano ☹.
Tak ja na ranajky: 7,30 knekebrot alebo polyst.chlebik psenicny zo sunkou paradajka alebo uhorky alebo cottechees alebo sucha salama, desiatu neman lebo o 11,00 mam obed vacsinou si obj.delenu stravu maso bez prilohy a polievky klasicke ale castejsie si davam vyvat bez rezenkou olovranrto 14,30 ovocie 17,30 bielkovinovy chlieb sunka alebo nizkotucny syr vajicko zelenina snazim sa dodrziavat odstup jedal kazde 3 hodiny a pijem tak 2,5l vody alebo caju sladke nejem mne to nechuti sem tam raz za mesiac si dam kocku 77% horkej cokolady. Mam 42rokov a 93kg ☹. Dakujeeem za rady

marlene
6. feb 2014

ahojte,

tak konecne nejaka skupina kam pasujem vekom aj vahou 😀 ja mam 46 rokov ,3 porody za sebou a fakt ze od 40 ky je udrzat si vahu dennodenny boj. prve dieta som rodila ako 22 rocna ,pribrala som nejakych 6 kg ,po tehotenstve som mala 50 kg,druheho syna som mala v 27 -tam som pribrala asoro 30 kg ,ale zhodila som vsetko ,pri dcere ta sa mi narodila ked som mala 38 ,to uz bolo ine,ale pred dvoma rokmi pravidelnou stravou 5 denne + nordic walking sa mi podarilo schudnut zo 73 kg na 58 ! lenze minuly som u mna zacla menopausa ,polavila som v strave a aj v pohybe a 9 kg je naspät!!! a ja sa vobec necitim dobre ,musim zasa zacat,ale je fakt ze teraz to ide straasne tazko.

lorela
6. feb 2014

@davita Tak ahoj v ďalší jeden pekný deň.
S tým like-ovaním, v pohodičke, veď ja som to myslela s istou dávkou nadsádzky, hehe.
Čo sa týka tej predpovede - bachaaa, zvyknú sa niekedy plniť... 😉