Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
ja som zakapala, ale sledujem diskusiu. zajtra podam hlasenie po tyzdnovom dodrziavani stravovania podla lorely... ale urcite to zabralo.... 🙂
Óóóó, ďakujem krásne za milé slovo na moju adresku 🙂. A som rada, že vám Slatinský chutí. Ja sa priznám, že mne chutí viac Bevit, roky rokúce si ho kupujem, a keď ho dva dni nemám, chýba mi. (Tak tomu sa, tuším, hovorí láska... 😀.).
Keď spomínate delenú stravu; dodržiavala som ju, onehdá, dva roky. Prvý rok som schudla asi 15 kíl, druhý som neschudla vôbec, a tretí pribrala 25 kíl. Toť moja skúsenosť s delenou stravou. Bolo to ešte v časoch dávno minulých, kedy som vlastne skúšala všetky možné a nemožné diéty a prestrihávala ich hladovkami. Výsledok? Večne diétujúca, nejediaca Zitka obezitka 😀.
Áno, tiež sa mi tu, vo fóre, orientuje lepšie, je to prehľadnejšie. Pekne čierne na bielom hneď pred očami.
@biancaneve ja som s delenou zacala aj plavat, byciklovat, 2 x tyzdenne body work, tak som isla velmi rychlo dole, ale pravda aj je, ze sa lepsie zhadzuje ked je z coho .. . ale postupne to pribudlo spat, stale som si hovorila, ked som mala + 3,4 kg, to este nic, to este kedykolvek dam dole, potom uz bolo 7,8 kg, to uz bolo horsie a nakoniec som sa pekne krasne "vyzrala" do povodnej velkosti .. a ako pise @lorela dokazala som aj hladovat, mala som obdobia, kedy mi stacila rano kava, obed len taky maly, vecer kusok syra a bola som vybavena .. uz som to tu pisala, bola som mlada a hluuupa 😀 .. teraz mam taky dobry pocit z toho stravovania, nie som hladna a napriek tomu idu kila dole, cez vikend budem robit novu dierku na opasku 😀 kolegyne mi hovoria, ze stale jem, ze ma furt vidia s otvorenymi ustami 😀
@hora_lka faaakt? Super! Gratulujem. Koľko si išla dole s kg? Ja som sa zatiaľ nevážila, mám pred Menz., tak nebudem si kaziť náleadu...ale cítim sa dobre, hlavne nemôžem myslieť na jedlo, čo mám, čo nemám jesť lebo sa to potom celé zastaví, hlava zablokovaná všetko zle...hlavne som vypustila múkové veci. Ja musím ešte dosť dlho vládať lebo malú som rodila v 40-ke a nechcem aby sa za mňa hanbila 😀
@takyna ahoj,ja mám tiež 40 rokov ,túto temus om náhodou objavila iba teraz ,možem však povrdiť,že to ide v našom veku omnoho ťažšie........pred 5 rokmi som tak rýchlo a parádne schdula s delenou stravou................potom som ostala tehotná a teraz ako sa snažím už vyše roka,ide to neskutočne pomaly,jednak mi aj chýba pevná vôľa ,ale celkovo je to bieda 😀
Tak som sa od januára,teraz 5ty týždeň dala na herbalife,veľa kočkám to pomohlo,tak uvidím,veľa pijem,papám tie ich produkty,citim sa lepšie a váha ide pomaly dolu,ale ide 😉
tak držím všetkým palce 🙂 🙂 🙂
Baby chudnééééééém zožrala som teraz na posedenie celu orieskovu cokoladu,ale ne srandujem od zajtra uz zacnem 😀
@biancaneve podla vahy 5 kg od 23.1.2014, odmerala som sa 1.2. tak sa zase zmeriam asi 1.3. aby bolo vidiet nejaky vysledok ...uvidim ako to budem zvladat pred a cez menzes, ked pridu chute .. ja som nerodila, pokusy boli, bohuzial neuspesne ..
@hora_lka Presne! Súhlasím, a najmä s tým, že pri takom stravovaní sa okolie čuduje, že "koľko" ješ a pritom chudneš. Stále omieľam, že je zbytočné trýzniť sa hladom, a hlavne nezdravé. Telo začne skôr či neskôr trpieť podvýživou - v zmysle nedostatku živín, minerálov, vitamínov (aj obézny môže byť podvyživený) a dostaviť sa môžu rôzne zdravotné problémy a trpí aj psychika. Prečo?...
@hora_lka to máš za 3 týždne 5 kg, však to je perfektné!!! super. 🙂 Ja som schudla raz za mesiac 9 kg ale to som bola chorá, nevládala som zjesť ani 1 zemiak....a ani držať v záklone hlavu u kaderníčky pri umývaní...slabá jak mucha. tak radšej také chudnutie nie...
@lorela zatial mi kolegyne nevelmi veria, ale ved oni na to pridu 🙂 odhodime velke zimne veci a budu valit okaaaale 😀 ja si druhy tyzden zapisujem vsetko co jem, vazim si jedlo, a pridavam cim dalej tym viac zeleniny .. a co som sa teda este potesila velmi, tak zlepsila sa mi plet, doteraz som mala dost mastnu, musela som viac krat za den sa upravovat, teraz uz nie, mozno je to aj tym rannym poharom vody s citronom, tomu sa naozaj velmi tesim .. uvidim co mi povie kozmeticka ked k nej pojdem .. a myslim, ze aj v obchode platim menej, ked si vyberam co kupim .. to su tiez dobre pozitiva chudnutia 🙂
@lorela na margo tých psychických problémov -§ známa držala Cambridge diétu, schudla 30 kg ale bojí sa teraz najesť, má cez 5O rokov a trpí jak 16 ročná modelka ☹ nehovorím o strate vlasov a lámaní nechtov, mylsím, že jej to už udrelo aj do hlavy...
@hora_lka Presne tak, zase plný súhlas. Pozitív je hneď niekoľko a viditeľných už po prvých týždňoch.
Jasan, každý sme originál, a môže sa teda stať, že niekto aj pri takomto, pomerne zdravom stravovaní, môže mať nejaké problémy (najčastejšie asi stagnovanie váhy, čo je len dočasné alebo odstrániteľné).
Anoooooo, verím, nech len počkajú kolegyne do jari! Budú čumákovať, hehe, pri tvojom odhodlaní.
@biancaneve Viem, latka je veľmi tenká. Odhodlanie schudnúť môže prerásť cez hlavu, znenazdajky, akoby zo dňa na deň je zrazu z "obyčajného" chudnutia veľký problém. Preto som toho názoru, že svoju vlastnú hodnotu si nemôže človek merať počtom kilogramov, nesmie začať s pochybnosťami o sebe samom. Ak ho myšlienku k tomu, náhodou, niekedy zavedú, treba si vzápätí uvedomiť svoje prednosti. Každý človek predsa v niečom vyniká, každý má svoje negatíva a pozitíva, klady a zápory. Chudý človek nemusí byť vždy pekný, chudá žena nemusí mať peknú postavu. A ak je aj pekná a chudá, nemusí to byť charakter... Aj tučná žena môže byť sympaťáčka a ľuďmi obľúbená. A chudá nosatá a ľudia od nej bočia 🙂
Samozrejme, druhou stránkou veci je zdravie. Obezita je civilizačná choroba a treba ju "liečiť". Čo ale neznamená, že chudý človek nemôže trpieť rovnako, napr. vysokým cholesterolom a stravou presýtenou tukmi a cukrom.
No ešteže je ten svet taký farebný...
@lorela Nuz, nie len z MK je clovek zivy...pracujem, az sa mi z kecky pari...no... 😠 ..pracujem a pindam na pocasie, ved vies...odhalila si ma... 😀 ..chliape tu ako pominute, pocitam, ze aj Valcianska bude v cudu.... 😢
Drzat sa drzim, ale cvicenie pokulhava...som nezodpovedny element..zas som uprednostnila pracu pred cvicenim... 😔
jo a objavila som caro krabich tyciniek...😀 ..povarim minutku, nakrajam, s odtucnenym tvarohom, preltacenym cesnakom a solou...mnam! Dufam, ze to na veceru obstoji...
@lorela veľmi pekne napísané, skutočne. Už pár rokov nesúdim ľudí podľa výzoru a dosť zlé je pozerať sa na ženu ktorá je vysušená, síce chudá ale bez " šťavy"...aj tak je to o vyžarovaní, minule som čítala že Halina Pawlovska mala milenca už počas manželstva a vyšlo to najavo až po smrti jej manžela, žena, ktorá potrebuje skoro 2 stoličky a nosí padáky XXXL svojou energiou si získa pozornosť opačného pohlavia... aj keď ju moc nemusím 😒 alebo Nigela Lawson, riť jak štajerák ale je taká sexy a krásna
@hora_lka vieš že i ja som rozmýšľala o tom ked sa odhodia tie zimne veci tak to bude vidieť 😀 zatial to krásn klesa 95,5 kg som chcela dať dole až o týžden a už včera som ich mala 😀 do týždna ešte možno niečo zlezie uvidím ...no tak ako som sa nemohla dočkať 95 na začiatku tak teraz by som tam rada videla 94...no všetko chce svoj čas ,no všetko chce svoj čas tak ako sme postupne naberali musím i postupne dať dole... 😎som tak rada v tej skupine ,neskutočne ma nakopla ...
@biancaneve ja mam v praci presne taku istu kolegynu 46 rocnu, schudla s touto dietou 35 kg, a teraz, ked ju ukoncila, tak vobec neje, lebo sa boji, ze priberie.... tak som celkom zvedava, ako to s nou pojde dalej.
@biancaneve Moja mamiiii, hovorila, ze "velka rit vie ocarit.".. 😀 😀 😀 ..a "zena bez brucha, je ako hrniec bez ucha".... 😀 😀 😀 ..takze momentalne som ja ako hrniec, co vie ocarit.... 😝 😀
@victory1
@hora_lka
@bradley15
@silvia0310
D O B R É R Á N K O A P E K N Ý D E Ň V Š E T K Ý M 🙂
@silvia0310
@bradley15
@hora_lka baby ste perfektné!! Ja sa radšej nevážim lebo mám pred periódou, tak až potom...ale cítim že to nebude ešte nič závratné...aspoň mám dobrý pocit...

@hora_lka no mne sa delená začala odrážať na výzore a kilách až po 6 mesiacoch!!!!, moje kolegyne už schudli 14 kg za ten čas a ja dovtedy nič, tak dlho sa mi štartovalo 😒 ale na mňa funguje podľa doterajších pokusoch všeličoho len delená..a mi to aj tak chutí, nevadí mi jedlo bez príloh.