icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

hora_lka
14. feb 2014

@biancaneve ta pomazanka vyzera dobre 🙂 susene paradajky si nakrajala? neostali Ti prilis velke kusky? vyskusam aj ja ...

biancaneve
14. feb 2014

@hora_lka pokrájala na drobno ale aj tak rozmixovať...

hora_lka
14. feb 2014

@biancaneve vyskusam 🙂

hora_lka
14. feb 2014

alebo toto, bez slaniny, s mensou davkou oleja http://varimepaleo.sk/vynikajuci-hazankin-resto...

ajka20
14. feb 2014

Krásneho Valentínka prajem každej mojej spolubojovíčke a dnes si môžme dať aj pohár dobrého suchého červeného vínka večer so svojimi láskami 😲

victory1
14. feb 2014

@lorela To ani ja by som v zivote nevypila sladku kavu a caj si tiez nesladim..takze to je uplne v pohode...ale zas cokoska, je cokoska... 😉 Proste je som rozmaznana.... 😝 😎

victory1
14. feb 2014

Tak aj ja vam idem zavalentinovat... 😉 aj ked my s drahulom sme si odvalentinovali uz minuly vikend v tych Tatrach... 😉
Tak a idem sa vam priznat, ze mi vcera vecer total preplo...bola som nasr.dena z prace, sama doma, nejako som sa zacala lutovat, taka opustena ☹.....tak som len zrala a zrala a zrala...a same hovadiny, jogurty s dzemom, piskoty a zabila som to dakym chlebom s Ramou a paprikou... 😔 ...o jedenastej vecer... ☹
@lorela ... zas som telo sokovala... 😝 ..tusim viac sokojem ako dietujem...

lorela
14. feb 2014

@biancaneve Na amerikanizovanie mám aj ja svoj názor, ale asi už začínam podliehať tlakom okolia. No a "tlakom" od dcérky, ktorá ako škôlkopovinná týždeň dopredu avizuje Halloween a Valentín, sa vlastne odolať ani nedá 🙂.
Nátierka a zapečené šampiňóny znejú viac ako lákavo. Podľa veľkosti, ale tipujem také 2 kusy s varenými zemiačkami a super hyper chrumkavým miešaným šalátom z čerstvej zeleniny... Už slintám!

bradley15
14. feb 2014

@hora_lka tie placky vyskusam... vyzeraju chutne...

lorela
14. feb 2014

@hora_lka Karfiolové placky vyzerajú veľmi dobre, so šalátom z čerstvej zeleniny sú vhodné na obed aj večeru.

lorela
14. feb 2014

@hora_lka Zelerový receptík, a ešte aj bez tej slaniny, by mi asi nechutil 😖.

hora_lka
14. feb 2014

@lorela no myslela som si aj ja, ked som vylucila slaninu, ze uz to nebude ono .. ale ja zeler mozem a ku kuracim kuskom to bude fajn ..

hora_lka
14. feb 2014

recepty som nasla na tejto stranke http://varimepaleo.sk/category/recepty/

lorela
14. feb 2014

@victory1 Mám pre teba jednu špeci fintu, ale nikomu to nehovor! 😀
Keď si náchylná na takéto mmmm "obpapkanie" nazvime to, hihi, (inak, až tak strašné to nebolo), daj si druhý deň "ukážkovo prísny a ukážkovo diétny" s podstatne menším príjmom.
Ak dnes výrazne obmedzíš sacharidy (chlieb/pečivo, prílohy, ovsené vločky) a budeš jesť len bielkoviny (chudé mäso, nízkotučné syry a tvaroh, biele jogurty a pod.) so zeleninou ku každému jedlu - to len budeš pozerať, ako krásne telo zareaguje! A ďalšie dni normálne pokračovať v zabehnutom štýle pravidelnej vyváženej nízkokalorickej stravy.
ALE! Neodporúčam praktizovať často = veľmi ľahko sa vie tento spôsob vykĺznuť spod kontroly 😉 , a to tým, že dni "obpapkania" nevyvážime dňom "odriekania" a kilečká sa nepohnú, aj to ešte v tom lepšom prípade.

lorela
14. feb 2014

@hora_lka To máš pravdu.ä
Ja veľmi stopkový zeler nemusím, to bude tým 🙂 .

hora_lka
14. feb 2014

@victory1 aaach jooo a preco si bola smutna? inak to mavam aj ja, ze som nejaka smutna, "presla" a ani neviem preco .. a vtedy kuk do chladnicky .. je to nespravodlive, niekto ma nervy a chudne a iny zase pribera .. bohuzial, ja tom ta druha kategoria .. dnes uz ziaden smutok a pekne sa vratit na cestu spravneho stravovania ..pekny den 🙂

hora_lka
14. feb 2014

@lorela ja sa divim sama sebe, ale chuti mi .. volakedy som to nemusela a teraz aj z polievky zjem zeleninu vratane petrzlenu a zeleru a tento malicky stopkovy mnam mnam 🙂

lorela
14. feb 2014

@hora_lka Mne sa po pôrode zmenili chute o 180 stupňov 🙂 a ešte aj vône. Napríklad predtým som neznášala chuť citróna, teda ani vodu s citrónom, pri vôňach, aj parfumoch s náznakom citrusov ma priam napínalo, a teraz ho milujem! Alebo rastlinný tuk, ktorý som si občas natrela na chleba, teraz nemôžem ani vidieť! 🙂

skallka
14. feb 2014

stopkovy aj ja milujem, ale aj klasicky...ci uz na surovo, alebo aj z polievky

Pisali ste tu o tych krabich tycinkach....ked som ich naposledy (pol roka dozadu???) chytila v obchode do ruky a pozrela zlozenie, tak som ich vratila spat.....mala som pocit ze je to sama umelac a ecko...hm?co vy na to?
U nas doma chutili, obcas som urobila salatik...odvtedy maju spolubyvajuci smolu 😕

victory1
14. feb 2014

@lorela 😕 jasneeee, nikomu to nepoviem! 😎 Tak skusim sa dnes spravat extremne slusne..rano som sice mala ovocny jogurt /teda biely s kivi a jablkom/, teraz par kesu, na obed mam sunku so salatom, olovrant biely jogurt..a veceru este nemam vymyslenu, ale tipujem to na daky kuraci steak s kapustou.

briketa
14. feb 2014

@skallka raz clovek ochutna normalneho kraba, uz tie tycinky nikdy viac neda do ust. Mas absolutnu pravdu co o nich pises

victory1
14. feb 2014

@hora_lka Ja neviem, obcas mi hrabe a zacnem sa lutovat, v com sa mi vsetkom nedari...potom mi zas prepne, a zacnem rozmyslat, ze ved sa mam super, kolko ludi je na svete utrapenych, chorych a neskutocnymi problemami... 😢
Myslim, ze tak reagujem na hormonalnu nerovnovahu v tele...predsalen sa asi ten prechod uz blizi.... 😠

Inak, ked mam velke stresy a problemy, vtedy chudnem..ked sa takto len lutujem, tak zerem... 😔

victory1
14. feb 2014

@briketa Normalny krab je fantastikus...aj homar, musle, krevety.....tie tycinky su len tak na srandu..ale teda neviem, kde by som v Trencine kraba vyhrabala... 😠
Ale na letnej dovolenke sa s drahulom stravujeme len rybami a morskymi priserkami.../teda raz ideme vzdy aj na pizzu...s morskymi priserkami... 😀 /
...kks, skoda, ze nemame more.... 😢

briketa
14. feb 2014

@victory1 robila som halibuta zapekaneho s pomletymi makedonskymi orechami, decka to maju velmi radi .

lorela
14. feb 2014

Krabie tyčinky v prvom rade nie sú krabie 😀 ale z treskovitých rýb a okrem spomínaného cukru ešte aj kopec éčok, to je fakt. Keď sa pozrieme optikov výlučne zdravého stravovania, tak v jedálničku nemajú čo robiť.

skallka
14. feb 2014

@lorela musim to zlozenie zas prilezitostne nastudovat.
Ktovie preco si teda vysluzili ten honosny nazov "krabie" 😅

lorela
14. feb 2014

@skallka Len obchodný názov, nič viac 😉. Výrobca si môže pomenovať svoj výrobok ako chce. "Treskovité tyčinky" teda neznie dvakrát (ani raz, hehe) lákavo.

victory1
14. feb 2014

@briketa Mnam...makadamove orechy, ci? 😉 ...u nas z ryb najradsej zubaca, stuku, obcas kapra..len minuly rok to drahul s rybackou flakal, som odkazana na mrazene... 😠

victory1
14. feb 2014

tak a sim-sa-la-bim! Idem vikendovat! uzite si volne dni! 😉

biancaneve
14. feb 2014

@lorela šampiňony bez zemiakov, mne nechýbajú a pravdu vravíš, bolo s kopou zeleninového šalátu, začala som kupovať v Lidli ten hotový miešaný, je oveľa lepší ako v Bille, či inde, hlavne je tam aj rukola, ktorú milujem!!! A stojí aj menej, tie Billacke mi nejako smrdia...Bola som si dať brúsiť korčule, cez víkend chodíme s malou korčuľovať, tak zajtra budem fičať jak ďábel 😀 Teším sa, že môžem už športovať aj za účasti malej lebo už je " použiteľná" aj ona, na moje prekvapenie je celkom pohyblivá, 3-tí krát stála v sobotu na korčuliach a už išla sama. Toť moje pohybové jediné aktivity...