icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

lorela
14. feb 2014

@lorela Sama sebe si znadám; ty slepúch OPTIKOU nie optikov 😀

biancaneve
14. feb 2014

@victory1 mňaaam, zubáč, pstruh, ja mám veľmi rada ryby, z makadámových orechov mi bolo neskutočne zle, ťažko, neviem, asi majú veľa tuku??

lorela
14. feb 2014

@biancaneve No dobre, tak bez zemiakov, len inde potom neuberaj z tých sacharidov.
Zatiaľ som si kúpila hotový šalát len v Tesco, a tak ma odradil, že odvtedy som tento čin neopakovala. Ale bolo tomu dostatočne dávno, tak skúsim druhý pokus.
Aj korčule sú fajn pohyb na chudnutie; v podstate akýkoľvek pohyb je prospešný chudnutiu 😉. Spomínam si, že voľakedy sme mali tie najčistejšie a najlesklejšie okná v šírom okolí (aby nie, keď som sa im poctivo venovala každý týždeň) 😀.
Ja ešte chvíľu musím počkať, kým s dcérkou budeme mať spoločnú aktivitu, teda ak vôbec, kým ju zoberiem do fitka. A vlastne aj na seba, kým sa tam opäť konečne dohrabem 🙂.

biancaneve
14. feb 2014

@lorela aká je veľká malá ? 🙂 Ten čas tak letí, že ani sa nenazdáš a budeš baliť kabelu na športy aj pre ňu...Ja som si kúpila minulý rok v tchibe také multifunkčné zariadenie na posilňovanie, teraz majú myslím taký v Lidli s úmyslom, že budem aktívna. Avšak moje dieťa bolo aktívnejšie ako ja, ťahala gumu na jednej strane ona na druhej ja a vieš si predstaviť ten " relax" pri cvičení, katastrofa. tak aspoň takto spoločne na ľade...

lorela
14. feb 2014

@biancaneve Má 3 rôčky, a keďže badám tiež, ako ten čas letí, tak verím, že o chvíľu tie tašky zbalím. 🙂
A tvoja?

biancaneve
14. feb 2014

@lorela Minulý týždeň mala 4 uoky, 😀 nevie ešte "R", niekedy je to také vtipné, ak to nepominie, od 5 rokov budem riešiť u logopéda..

lorela
14. feb 2014

@biancaneve Ani moja ešte nevie, teda, keď sa veeeľmi snaží, tak slabí náznak "r" tam je 🙂. Muža to väčšmi stresuje, ako mňa. Myslím, že ešte má čas.
Keby niečo, odkedy to treba riešiť s logopédom? Od piatich rokov?

biancaneve
14. feb 2014

@lorela naši mi hovorili, že ja som nehovorila "r" do 6 rokov, potom odrazu sama bez logopéda...Odporúča sa pred nástupom do školy, tak uvidím, zatiaľ neriešim, je to také detsko-zlaté...ale pred školou budem určite.

lorela
14. feb 2014

@biancaneve Och, tak to máme ešte čas - aj vy, aj my. Zvlášť, keď to môže prísť zo dňa na deň 😉.
A veci pri malých detičkách sa teda ozaj dejú zo dňa na deň.

briketa
14. feb 2014

@victory1 ano, vdaka. vobec som nevedela, co je to po slovensky

silvia0310
14. feb 2014

tak dnes som musela urobiť na obed makove šuľance.....babka si vyslovene žiadala sladké ....som zvedava čo váha zajtra ukáže ...ale od začiatku februára mam pomaly 3,5 kg dolu ...dúfam že to pojde aj nadalej tým smerom 😀 😀 😀

ajka20
15. feb 2014

Tak z celozrnnej , alebo špaldovej múky s medom a bez tuku mnam tie makové šúlance si viem predstaviť, len neviem ako to tam máš z nákupami, pre seba asi zvlášť velmi nie čo?

takyna
autor
15. feb 2014

@ajka20 spaldova je taka trpka ta muka...

ajka20
15. feb 2014

@takyna len ma tak napadlo, ale na sladko som ju ešte nejedla , je pravda ,ale rožky som si s nej doma piekla a boli ok

takyna
autor
15. feb 2014

@ajka20 a ta spaldova muka, je nejaka menej kaloricka?

karmella21
Odpoveď bola odstránená
ajka20
15. feb 2014

@takyna to som neriešila ,hlavne ,že je zdravšia ako biela 😀

takyna
autor
15. feb 2014

@ajka20 lebo dnes som si palacinku z nej spravila 🙂, medom dochutila nizkont.mlieko, ale nezjedla som ani celu, upecena sa dala zjest

silvia0310
16. feb 2014

ja som dnes hotová ...prvý deň Jilien a svalovka neskutočná...neviem ako dam zajtra druhý den 😀 😀 😀 ale musím sa donutiť 😎 😎 😎 😎

mon1001
Odpoveď bola odstránená
bradley15
17. feb 2014

Dobre ranko damy 😉 aky ste mali vikend? mne sa podarilo dodrziavat stravovaci rezim napriek plnej chladnicke, tak som celkom rada. bicyklovala som sice len v nedelu (v sobotu som bola nejaka utahana), ale aj tak som rada....

lorela
17. feb 2014

Dobré ráno žienky a úspešný pracovný týždeň!

Ako sa vám darí?

lorela
17. feb 2014

@bradley15 Ahoj, ako vždy, ten víkend strašne rýchlo ubehol 😕 .
Ty si sa aspoň venovala užitočnej činnosti, bikovaniu, ja shoppingu, no keby to bol radšej walking alebo iný "-ing" 😀.

lorela
17. feb 2014

@mon1001 Ja mám niečo lepšie na chudnutie.
Je to výťažok z tkaniva druhého prsta ľavej zadnej nohy (ale pozor! výťažok z pravej nohy, príp. tretieho prsta je nepravý) korytnačky slonej. A aj to len tej, ktorá žije na čiernom sopečnom popole, a prsty má ním vyhrievané presne 99 rokov.

skallka
17. feb 2014

ja som v sobotu korculovala (ale len hodinu), tak som sa doma dorazila este 30 min. zumbou a 10 min. brusakmi. Stravovanie tak zlahka ... len mozno som si mohla odpustit kysnuty kolacik, ale bol vylucne zo zdravych veci, tak cert ho ber (ale musim povedat ze ja nie som na prisnom dietnom rezime, tak si myslim ze nic sa nedeje)

@lorela myslim ze na schudnutie a udzanie vahy stacia tie postupy ktore tu preferujes 😉

lorela
17. feb 2014

Akurát popíjam kávičku DE - príchuť čokoláda. Vyskúšali ste? Mala by to byť len aróma (okrem tejto, ešte karamel, vanilka, oriešky), a tak by sa mohla stať chutným a voňavým spestrením aj pri chudnutí. Je to vážne zážitok a pohladenie zmyslov 😉

hora_lka
17. feb 2014

ahojte a dobre ranko vsetkym 🙂 ja som mala pohodovy vikend, ale co sa tyka jedenia tak katastrofa .. obed este v pohode, ale ta mamina cokoladova torta bola neskutocne dobraaa .. no radsej sa uz s tym nebudem sirit .. ale poviem Vam, bolo mi vecer dooost spatne .. dnes uz som zase v tych spravnych kolajach, urobila som si tvarohovu pomazanku so susenymi paradajkami, je to mnam ..

bradley15
17. feb 2014

tu kavicku som este nepila. btw, som kavickovy maniak... shoppingovala som aj ja, bez toho vikend asi ani nemoze byt, ved vlastne v tych potravinach si clovek aj niekedy zaposiluje...

hora_lka
17. feb 2014

@lorela ja kavu nepijem, neviem preco, ale nikdy som s tym nezacala .. mam tu ovocny caj, bez cukru, medu, len tak bez nicoho a rano 0,5 l vody s citronom .. uz som si na to zvykla 🙂

bradley15
17. feb 2014

@skallka hodinu korculovania sa mi zda dost.... nebud taka skromna... 🙂 ja potrebujem nove korcule, lebo tie moje uz dosluzili, velmi sa tesim na jarne korculovanie a bicyklovanie po hradzi...., je to ovela prijemnejsie ako slapat doma na bicykli...