Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@silvia0310 tak toto poznam. 😀 😀 Ja este cez den mam vzdy taku chut, len to sedim v robote a potom, ked konecne pridem domov a je prilezitost, tak bud som uz tak unavena, ze sa mi nechce alebo som jednoducho leniva 😝
tak pre dnešok odcvičené 😀 😀 😀 zase som niečo urobila pre seba 😎 😎 😎
@zabinka nevadí, nikdy nie je neskoro a lepšie začať znova ako nikdy...
@biancaneve ved jasne, toho sa drzim... 😉 Ja som vecny zaciatocnik 😀 😀
@silvia0310 No, moc tomu objemu neverim.... 😠 ..necvicim pravidelne, len cez vikendy hladame vzdy trochu snehu....ale to sa zas vyblaznim do mrtva...
Ked mna iny sport nebavi... 😖 ..lyzovanie asi len preto, ze je to dolu kopcom... 😝 😉
@silvia0310 super že stíhaš cvičiť doobeda .. mne sa nechce ... skôr večer sa dokopem... teraz prudko odolávam nad čokoládou ...ale idem si kúsok dať kým je doobeda, lebo do večera by ma potom mohla chytiť pažravosť
@hasleerka tak so sladkostami všetkého druhu som navždy skončila ,alebo aspon pri najbližších 25 kg 😀 😀 😀 ,bolo by mi škoda zahodiť 40 dní a viac ako 8kg dolu vodou ....a už mi ani nechýba ...ja som v pohode bez sladkého radšej si dam ranoa doobeda 2ks ovocia a potom už nemám chuť ....a doobeda mám klud tak mi je lepšie 😀 😀 😀
super , ja sa neviem sladkého vzdať ... mne by chýbalo ... ak mi klesne cukor som jedna veľká nervozita .... ale snažím sa aspoň tak, že si dám troška doobeda aby som utlmila chuť ... ale cítim že úspech sa za mesiac dostavil a to je hlavné ...
@biancaneve ja ficim podobne, rano slatinsky a tvarohove natierky .. robila som teraz cez vikend avokadovu, bola vyyyborna
@hora_lka tvaroh + avokádo?? či ešte niečo...?
@biancaneve este pazitku o himalajsku sol .. momentalne do vsetkeho cpem pazitku 😀
Baby, este sa chcem spytat, nerobite si niektora chlebiky doma? Ja mam aj pekarnicku, ale v poslednej dobe si tam len dam zamiesit cesto a peciem na plechu. Lenze ked pouzijem len celozrnnu muku, tak ho mam taky velmi hutny, tazky ten chlebik. Nemate s tym niektora skusenost ako dosiahnut, aby bol taky nadychanejsi?
@zabinka malo by byt makke, dokonca som videla v Bille, ze predavali aj vyslovene makke avokado, bolo cierne a stalo 2,99 EUR, ja kupujem vzdy zelene ale snazim sa trosku maksie, nie tvrde ako kamen .. davam si ho na chlebik so sunkou, nakrajam na platky .. alebo si ho rozmackam vidlickou v miske, pridam tvaroh, pazitku, sol a potom to prehrabnem trosku mixerom .. ja nemam rada pomazanky take dohladka vymixovane, ja to vzdy necham take trosku s hrudkami .. a pazitku nasypem az nakoniec do hotoveho
no celkom som spokojná ... 6 týždňov a 5 kg išlo dole ... už som pridala aj zumbu ... hádam to pôjde ešte lepšie...
žienky a ďalší den odcvičený 😀 dúfam že ma moja váha za to odmení v soboru 😎 😎 😎 a včera som sa dokonca pomerala ...len ľutujem že som tak neurobila na začiatku januára ....lebo určite by boli krásne výsledky 😀 😅 😝
@hora_lka robila si rattatouille? je to výborné!! baklažán, cukinu, paradajky, papriky 3 farby, mrkva môže byť...na cibuli a cesnaku podusiť s trochou olivového oleja, niekto to robí aj v rúre - zapeká, dá sa aj na panvici...výborné len tak samé alebo ako príloha..
@biancaneve rattatouille robievam .. ale 🙂 bez cibule, lebo ja nemam rada cibulu ... zjem taku mladu do pomazanok, alebo grilovanu ale taku velku staru cibulu nemam rada a nedavam ju do nicoho .. ked vari manzel, su to cibulove hody 🙂
@silvia0310 super 🙂 obdivujem Ta za to cvicenie, ja sa nejako neviem prinutit, nieco poriadne robit, isla som raz na zumbu a uz zase tam nechodim, vcera a predvcerom som cvicila doma, ale nic moc to asi nebolo .. aj ja cakam na sobotu s meranim, som velmi zvedava, ale citim na rifliach, ze som isla dole s centimetrami, uz som aj dierku na opasku robila a budem aj dalsiu musiet ..

@zabinka aj ja sa akurát odhodlávam na cvienie ale nechce sa mi zadok odlepiť zo stoličky 😀 😀 😀