icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

victory1
19. mar 2014

@biancaneve A uz si ok? Opustila ta uz ta svina choroba?
Ja uz zarezavam v praci, ale zatial len tak light...vcera som bola total unavena, akoby parny valec po mne presiel, motala sa mi hlava cely cas..doma tlak, ze 156/112..skoro mi oci vypadli...ale hodinkovy relax mi pomohol..este mam antibiotika do konca tyzdna, tak dufam, ze sa dam uz konecne dokopy... 😉

victory1
19. mar 2014

@davita halooo, kde ste boli lyzovat? A ja steeeem... 😕

victory1
19. mar 2014

@lorela Vidis, ty vyprovokujes debatku a zdrhes a ja kadekomu kadeco popisem a zdrhnem...hold, ked neviem inym sposobom zarabat ako pracou.... 😔 😀

biancaneve
19. mar 2014

@victory1 už som ok, ďakujem, bolo to dosť zlé 😢 slabá jak mucha. Ešteže tie črevné hnusoby trvajú 2-3 dni...

skallka
19. mar 2014

@lorela @ajka20 ajka viem ze si sa pytala lorely, ale ja pridam svoju skusenost....ja by som mala spalovat pri cisle 121 ... ale to mne pride straaaasne malo...ked som napr. isla na kolieskovych korculiach v tepovke 121 som mala pocit ze stojim na mieste, mne sa vyslovene ziada ist rychlejsie, take pomale tempo mi nevyhovuje...a teraz neviem, to akoze ked idem tepovkou 135 uz nespalujem tuky?
Ja si tepovku pocitam takto: 220 minus vek, krat 0,7 (70% max.tep.frekvencie; idealna oblast na spalovanie tukov je 50-70%)

victory1
19. mar 2014

@biancaneve Chudatko, ale dobre, ze si uz fajn... 😉 ...a nejes po tej crevnej hnusobe nejake probiotika? Ja som zacala Probiofix....aj ked este zerem antibiotika...

biancaneve
19. mar 2014

@victory1 nie, actimel občas...

davita
19. mar 2014

@skallka no ale potom to mas dobre, 😀 v tvojom veku uz sa nemozes prepinat jak zamlada 😀 😀 😀 ... sorry, len to odlahcujem, teraz vazne, preco si myslis, ze 121 je malo???
@biancaneve super, ze si oka, nech to dlho vydrzi 🙂
@victory1 chopok jasna, potrebovali sme ostat na SK a UBYTKO strachanovka, lebo moj mm sa spamatal 2 dni pred planovanym odchodom = odporucam milion km asfaltky v prirode = korcule, ak kocik aj hocico na kolieskach 🙂

ajka20
19. mar 2014

@skallka diky že reaguješ 😀 lebo som z toho zmatená a preto nechce sa mi veriť že to spalovanie pri tých okolo 120 sa spalujú tuky VED to je skoro žiadna činnosť .neviem či ísť za nejakým trénerom a nech sa mi k tomu vyjadrí to tak hlasno zvažujem..... 🤐

skallka
19. mar 2014

@ajka20 ajka co viem vsade to takto pisu, mne sa to zda az neuveritelne.
Ja ked cvicim kardio tak hned lietam okolo 150...ale tak striedam to, ja cvicim vzdy nieco ine, tak hadam sa to kompenzuje 😀. No ved uvidis co ti este lorela napise, ja som to uz s nou riesila v nasej uzatvorenej teme.
@davita ja vychadzam len z toho, ze kym som si kupila pulzmeter som na korculiach isla "jak dabel" ... bola som sokovana ked som si ho kupila, ze ak chcem palit tuk, musim hamovaaaat.....
Ja viem ze vek mam "vysoky" 😅 , ale necitim sa nan....ja som sa takmer cely zivot "hybala"...teda len tak rekreacne, takze pohyb mi nie je cudzi.

davita
19. mar 2014

@skallka ja som si robila z veku srandu, lebo ja posledny rok opakujem jak papagaj, ze pocitujem nejak viac svoje roky ....
asi som to mala napisat na seba a nie robit si posmesky 🙂 lebo ja ta podla toho co si pisala vnimam ako velmi vitalnu, s takou iskrou a chutou do zivota, a to nielen teba, este par "kuskov" tu takych je ..."nevzdychacky nad zivotom" 🙂

silvia0310
19. mar 2014

ten pulz ma celkom zaujal ,ved len po menšej námahe je okolo 100...v klude je okolo 70 ....pri cvičení Jillian musí lietať okolo 150 a viac si myslím ,ste si isté že pri takom nízkom pulze spaluje ? ved to potom pri chodi do schodov alebo poriadnom upratovaní je asi takýto ...

skallka
20. mar 2014

@silvia0310 je to tak ako pisem, dokonca ako ukazovatel pre tych, ktori nemaju pulzmeter sa uvadza schoponost plynule rozpravat pri tom pohybe...vtedy je to idealna frekvencia na spalovanie.

@davita nakukla som do tabulky...medzi nami je dost rozdiel (ci uz vahovy, alebo aj vekovy-ja sa uz pomaly ale isto radim k 50tnikom 😀 )..ale mozno tie roky pocitujes kvoli tym kilam, nemyslis?
Ja viem ze ked som bola pribrata + 10 kg ze som hned inak vnimala svet.

victory1
20. mar 2014

@davita DAkujemky...my ideme cez Velku noc do Jasnej a duuufam, ze tam aspon kopka snehu zostane...vies, mna tie asfaltky na kocik a korcule netoto....ja som skor na ten sneh... 😉

victory1
20. mar 2014

@skallka Neopovaz sa radit k 50-nikom!!! Ja mam 47 a odmietam sa radit! 😀 😀 😀

biancaneve
20. mar 2014

@victory1 ja mám 44 a radím sa k začínajúcim 40 -kom !! 😀 kamoška mi raz dala knihu " Konečne po 40-ke", je veľmi optimistická, radila by som ju každej kto má po zo svojho 40-ročného veku depku...po prečítaní budete lietať v oblakoch! 😀

skallka
20. mar 2014

@victory1 no, ja coby dup uz 48 .... mne to pride az neuveritelne, ja sa fakt na to necitim, len "cisla" nepustia 😀 . Mne velmi pomohlo ze som mala druhe dieta v 36tich......skrz chodenie na detske ihriska a do skolky a skoly som spoznala kopec novych ludi a obohatila si rad priatelov o mlade mamicky aj o 13 rokov mladsie...je to super.

@biancaneve ja depku sice nemam, ale ten tvoj popis znie dobre 🙂 , ak na nu narazim zabezpecim si ju.

biancaneve
20. mar 2014

@skallka veď práve, ja tiež mám pocit, že tým že som mala dcéru v 40-ke tak sa cítim mladšie, resp. necítim sa na ten vek čo mám v občianskom... 🙂 robím s ňou všetky aktivity čo robia s deťmi matk,y ktoré majú 20 -30 r. Skvelé nie? 🙂 Dúfam, že mi to ešte zopár rokov vydrží, hi hi..

skallka
20. mar 2014

@biancaneve tak ty si na tom este lepsie 😉

silvia0310
20. mar 2014

@biancaneve
@skallka normálne vám budem závidieť vaše neskoré deti 😀 😀 😀 moje sú už odrastené ...dcéra bude 21a syn 18 ..ten čas letííí 😎 😎 😎

davita
20. mar 2014

@skallka myslim, a ver mi ze vacsinu casu .... urcite mas pravdu 🙂

davita
20. mar 2014

@victory1 nemala som inu moznost len sa "obetovat" a byt s malym aby si moji chlapci zalyzovali .... malíček je predsa len prilis maly, aby som ho hodila niekomu na krk = ostali mi len tie asfaltky na kocikovania, takze mna to "to" 🙂 ... ja som tiez na sneh, tak o rok na ostro 🙂 .... dufam uz v dobrej kondicii a odlahcena 🙂

victory1
21. mar 2014

@biancaneve Knizku zatial nepotrebujem ..ja sa stale citim mlada a v pohode.. 😝 😉 😀 ..az na to, ked ma nieco boli, tak sa citim na 100 rokov, ale to som sa citila, aj ked mi bolo 16... 😉

victory1
21. mar 2014

@skallka Tak ja presne od zajtra o mesiac mam 47...no a moj drahy 42... 😉 ..male deti mat nemusim, staci mi ten mlady chlap... 😀
Ale zas popravde vyzerame rovnako stari..tak aj obcas, ked stretneme jeho spoluziakov a nieco je o veku debata, tak vsetci svorne na mna, ze "ved ty si mladsia ako my.." 😀 ..No a budes sa branit?! 😝 😀

victory1
21. mar 2014

@davita Jasne...ale ved ty si sa teraz obetovala, nabuduce sa obetuju oni... 😉

..juj, ale kukala som snehove spravy a a v Lomnici pripadlo snehu, je tam 80cm a mne ide bok vyvalit, ze sa nemozem tam ist posmykat...este mi je na houby z tej choroby, ale je to aj 3 hodiny cesty od nas... 😢

victory1
21. mar 2014

@lorela ...kde pak ptacku jsi???? ...schudla tak, az sa vyparila? 😕

davita
21. mar 2014

@victory1 jej ja som sa az teraz spamatala, my sme susedy 😀 😀 😀 😀 😀 caaaaau, tak ja mam super spravu a dufam, ze ty pridas dalsie .... taaaak v DCA je taka minirestika, neviem kde presne, ze tam robia denne smoothies, a rozne velmi zdrave jedla, mne v TN take nieco strasne chybalo, jedine restika bulgur ponukala nieco akoze mozno zdravsie ako klasika menuckove restiky .... este som tam nebola, dozvedela som sa to len cerstvo 🙂 .... kedze som doma, tak nie je to take palcive a dufam, ze kym sa zapojim do prace ze nezaniknu 🙂

PS ja som to "obetovala" dala do uvodzoviek, ved jasne, ze mini clovek ma prioritu 🙂

dana_l
22. mar 2014

@skallka @biancaneve ja budem tiez vecne mlada matka - styri deti za styri roky a posledne dvojicky v 39-tke 😀

silvia0310
22. mar 2014

žienky od 11.1.2014 desať kíl pokorených a to mám mrchu 😀 😀 😀 😀 a vážila som sa večer ....čo je klamné ,tak dúfam že ked moje dni minú bude viac ako 10kg 😎 😎 😎 a idem pomaly útočiť na 8 na začiatku 🙂 už by som ju chcela tam mať ....ale najprv musím pokoriť tú 91 😀 😀 😀 to som už dááávno nevdela na váhe ...velmi sa teším ,posúva ma to do predu 😉

hasleerka
22. mar 2014

@silvia0310 super gratulujem ...