icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

lorela
24. mar 2014

@diskutujuci No aká pocta 😉.
Šípim, že detaily nebudeme rozoberať.

diskutujuci
24. mar 2014

@lorela nesmieme... ved koho by zaujimalo ze pojdem na bezecky pas a budem utekat? 🙂)

lorela
24. mar 2014

@diskutujuci Veď toto 🙂.

Len tak po mimo k veci, hehe, aby z tohto nášho dialógu vyplynulo niečo poučné, na "zhodenie" jedného kilogramu tuku je potrebný kalorický deficit približne 30 000 kJ. Na čo potrebujeme zhruba 1 týždeň (ostatné, resp. vyššie úbytky sú úbytky vody).

davita
24. mar 2014

@diskutujuci mna napriklad! aj uhol sklonu aj tempo aj tepovka a aj vselico ine ..... 🙂 a hlavne to cele kilo za den ....
@lorela ĎAKUJEM za tvojer prispevky .... v ramci debaty = ja som s mm upravovala --"teren" okolo nasho domceka a voooobec som neriesila ano rozcvicku ani stecing po aktivite a uz vobec tepovku a pod., zapotila som sa s lopatou a hrablami, metlou aj furikom a s mm sme sa moc nasmiali, lebo v niektorych chvilach sme vypadali ako Pat a Mat 😀 ... narobila som sa, aj som citila nejake svaliky, aj mozol na dlani som si vyrobila, ale bolo to pre man potenie 100x lepsie ako fitko 🙂 .... dufam, ze si svoj Pat a Mat vykon este zopakujeme ...

babulky, mame pred sebou posledny tyzden + 1 den a meriame vazime, tak nech z nas ubuda 🙂 ... pekny tyzden vsetkym 🙂

diskutujuci
24. mar 2014

@davita presne tak, ked mas navyse moznosti doma furikovat potom mas idealne predpoklady byt stihla modelka 🙂))
pozdravujem a som rad tejto milej debate 🙂

lorela
24. mar 2014

@davita Tak tak 🙂. Netreba nejako extra riešiť tepovky, myslím, že dôležitejšia je pravidelnosť a hlavne cvičiť/hýbať sa s radosťou a chuťou.
A smiech a dobrá nálada chudnutiu tiež veľmi prospieva 😉 , a to myslím vážne prevážne.

victory1
24. mar 2014

@lorela Ved toto...ako u Murphyho...co sa ma pokazit, sa pokazi.... 😠

...idem na narocny debat s ex... 😠

tomino29
25. mar 2014

Co sa tyka stravy pri chudniti tak vrelo mozem odporucit miomat (www.miomat.sk). Ja som s nim strasne spokojny - povodne som ho kupil aby som mal nahradu za kravske mlieko ale teraz ho pouzivat na vacsinu jedal dna. Ci uz na mlieko, kase alebo polievky. Ziadne tuky a zbytocne karbohydraty takze mozmo si dat nieco z neho aj vecer. Ja ternujem dost aktivne thajsky box a pri redukcii vahy mi to velmi pomaha lebo vacsina veci co sa predava v obchode je marketing a pri rysovacke nefunguje :(
cele je to 50 na 50, polovica je trening, polovica strava. Drzim palce!

silvia0310
25. mar 2014

tak žienky pribudla mi veľká motivácia ...na konci augusta sa vydáva moja sestra ..teda treba šaty 😒 ja radšej nohavice 😉 no a musím tú slaninu dáko roztopiť 😀 aspoň časť z nej ...uvidím čo sa podarí 😀

biancaneve
26. mar 2014

@silvia0310 však ti to ide veľmi pekne, tak do leta to bude skvelé !! 🙂 ja som si dala predavzatie, že začnem aj s nejakými cvikmi, nech nemám traslavé brucho v plavkách ale tento týždeň chodím z roboty a iných vybavovačiek domov po 19.hod a som hotová, k tomu je ešte dcéra chorá takže asi až po všetkom...

silvia0310
26. mar 2014

@biancaneve ano ide dolu ,ale ten mesiac stagnujem prvých 10 kg išlo perfektne a teraz sa točím okolo tej 91 a neviem ju prekonať ...asi musím telu urobiť dáky šok aby sa to pohlo dolu 😀

biancaneve
26. mar 2014

@silvia0310 no priprav sa na to, že teraz to bude nejaký čas stagnovať a už to tak rýchlo dole nepôjde ale maj pred sebou horúce leto, palmy, bikiny a bude to... 😀

daniela40
26. mar 2014

@silvia0310 podobnú motiváciu mám aj ja...koncom augusta sa mi syn žení 🙂

silvia0310
26. mar 2014

@daniela40 tak ideme do toho 😀 ja ale idem z veľkej váhy a momentálne stagnujem ...nevadí ,dúfam že sa to pohne ,robím pre to všetko 😉 dnes som upratovala v skrini ,v januári veľkosť 50 a teraz mi je dobrá 46 tak dúfam že do leta budem na 44 ,och tú som už veľmi dávno nemala 😉 ale snívam ,snád sa mi to vyplní 😎

daniela40
26. mar 2014

@silvia0310 tak tak ideme do toho moja vel.44 tak podobná, snažim sa obmedzit sladkosti lebo to je moja slabosť 🙂 ked uz tak len rano a poobede len daco lahsie(ovocie,zelenina,bielkoviny..)

hora_lka
27. mar 2014

dobre rano a ahojte vsetkym, hlasim sa po dlhsej dobe a musim hned na zaciatku priznat, ze za ten cas co som tu nebola, som trosku polavila v snazeni, sice som na rovnakej vahe, ale tak sa nejako necitim dobre .. pekny den Vam zelam 🙂

hora_lka
27. mar 2014

@biancaneve ahoj .. prisla som si opat pre podporu .. ako sa Ti dari?

victory1
27. mar 2014

@silvia0310
@daniela40 tak vitajte v klube motivovanych svadbou...ako som uz pisala koncom augusta sa mi vydava dcera a tiez by som sa rada natrepala do nejakych peknych siat...btw. suknu a saty som nemala asi 4roky vobec na sebe..stale vlacim nohavice...

biancaneve
27. mar 2014

@hora_lka ahoooj!!! no darí ako darí - úbytok 3 kg za necelé 2 mesiace, takže nič moc ale aj to poteší. Idem ˇˇdalej...aj tie 3 kilečká potešia a prspejú k lepšej jarnej náladičke 😀

hora_lka
27. mar 2014

@biancaneve kazde kilo, kazde deko potesi .. ja som tak ako na zaciatku mesiaca, nieco aj islo dole ale teraz posledne 2 tyzdne som to zase nabrala .. ficis na tvarohovych natierkach? ja som tiez musela nacas prestat, ale uz sa myslim mozem k nim vratit, na zaciatku som bola aktivnejsia, aj vo vareni, aj vo vymyslani .. ale idem na restart plus cvicenie .. tak snad to pojde dole lepsie

eripala
27. mar 2014

Ahoj já tiez poslednych 5 rokov bojujem s vahou.A tiez by som sa k vám rada pridala

biancaneve
27. mar 2014

@hora_lka však ty si bola úplne precízna na rozdiel odo mňa !!!! No s tvarohovými nátierkami je momentálne prestávka, už nemôžem 😢 hádam ma to opäť chytí, teraz cottage s paprikou na desiatu, na večeru zeleninový šalát skoro permanentne...uvidíme zase dokedy 😀 necvičím...okrem prechádzok s malou a jej sprevádzania na bicykli...

biancaneve
27. mar 2014

@lorela
@victory1
@davita ste aktívne na súkromke 😀 ???

silvia0310
27. mar 2014

@hora_lka no serus moja 😎 ja som si už na teba myslela ,že kde si ??? hlavne že si v poriadku a zase medzi nami 😉

hora_lka
28. mar 2014
hora_lka
28. mar 2014

@biancaneve ved ani necvicim, sem tam mam taky zachvat, ze skocim na stacionar, pustim si k tomu mojho milovaneho Nohavicu, vydrzim par pesniciek 🙂 este by to chcelo pravidelne sa tam vyskriabat 🙂 chodim pesi do roboty, z roboty, uz som aj rozmyslala, ci si nepredlzim trasu ..

victory1
28. mar 2014

@biancaneve ja nie...pre mna je sukromka vzdy daka chaoticka....len obcas tak kuk...

...momentalne som zas nasr...dena....mam zapalene oci a v Tatrach zlieza sneh...do Velkej noci isto nevydrzi.. ☹ ☹ ☹

hora_lka
28. mar 2014

@silvia0310 mala som nejake ine povinnosti a musela som si urcite veci docasne zakazat, lebo som sa nikam nevedela pohnut 🙂 nastastie tie dni uz pomaly koncia a ja sa znovu umravnujem do zdravych kolaji 🙂 cez vikend vytiahnem bycikel

victory1
28. mar 2014

@hora_lka asi k stacionaru potrebujes nieci rezkejsie 😉 ...mne sa najlepsie rotopedi,ked som poriadne vytocena...to,ze sa na nom vyzurim,beriem ako bonus 😉

hora_lka
28. mar 2014

@victory1 asi preto si slapem pomalicky 🙂 radsej pomenej a viac, este len brusim kondicku 🙂 a Nohavica ma aj rezke pesnicky, ale mne sa skor pacia jeho vtipne, trefne texty, pocuvam ho roky rokuce, v juni idem do Brna na koncert 🙂