Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@victory1 no ja som ho mala najskor tiez v obyvacke, ze pri telke sa budem potit .. zavadzal, tak odcestoval do malej izby takej odkladacej, kde mame vsetko mozne, tak ho teraz mam tam a posuvam ked potrebujem ist do skrine a presuvam ked si rozlozim zehliacu dosku 😀 ked nadavam, tak manzel ho chce hned rozobrat a supnut niekam do pivnice, ale zatial odolavam tomu tlaku 😀 len keby som ho castejsie sa donutila vyuzit, to by bolo fajn 😀 cez vikend pojdem radsej na bycikel
Boze baby, uz ma to nebavi...uz ma ani usi nebolia ani hrdlo,oci tiez uz nemam zapalene a furt mam teplotu...sice krpatu 37,2, ale som uplne zdochnuta. No tal len lezim a nadavam.. 😖 Jedine,co som dnes spravila bolo kura na kapuste a bola som narobene na hovado a teplota mi skocila na 37,6... 😒
baby ja som dnes hotová...ale nie z cvičenia ale z mojej záhrady 😎 celkom vyšťavená ...dnes sa nekoná žiadne cvičenie ,len sprcha a posteľ,prípadne telka ,ktorú ja v poslednej dobe skoro vôbec nepozerám 😉 držte sa všetky a pekný zvyšok víkendu 😎 😝
Teraz rano konecne nemam teplotu..baby prosim drzte mi palce,nech to uz vydrzi...
žienky 1.apríl predo dverami a aj naše váženie 😀 😀 😀 nesrandujem ,myslím to vážne 😎 no samam som zvedavá či na mňa zažmurká konečne 8 na začiatku 😉 ak ano tak moju kámošku váhu zajtra vybozkám 😀
@silvia0310 ako dopadlo?? bozkávala si váhu 😀 ???
@silvia0310 a nevážiš sa až 11-teho??? ... ja sa hádam ani nepostavím ... tento mesiac som na tom zle .. hlavne aby som zase nepribrala ...
dobre ranko Vam zelam 🙂 ako sa mame?
@biancaneve ano moja váha vybozkaná 😀 ukázala konečne 8 teda presne 89,5 😎
@hasleerka chudnúť som začala 11.1 ale váženie v skupine máme ku 1. v mesaci...a zatial to ide ,len soom sama zvedava kedy sa to zastaví ...
@silvia0310 oooo, gratulujem!!! 🙂 super!!
@silvia0310 tak super ... ja mám do tej 8 ešte veľmo veľmo ďaleko ... ale nezúfam, ja to dám... ale najprv musím dať 9 ...
@hasleerka
@silvia0310 silvia je tahun, vsetky sa porutime za nou 🙂
@hora_lka Ahojky...dakujem za opytanie, no, lepsie uz je..relativne. Vcera som napriklad bola v optike, kedze mi dosli nove sosovky a doktorke sa zas nezdali moje oci. Tak mi pozrela a povedala, ze ich mam zas zapalene. Stare sosovky som mala v pondelok v robote cely den a dobre, ale v utorok som fakt tie oci citila. Povedala mi, ze pravdepodobne na nich zostali este nejake bakterie, ze ich mam vyhodit aj s roztokom... 😖
Tak sa teraz trapim s okuliarmi /vybehovy model, cez ktory prd vidim... 😠 / a na vecer a rano si zas vyplachujem oci... 😔
Inak sa uz citim vcelku dobre, len na vecer som este zdochnuta a trochu ma boli hrdlo. Ale uz dufam, ze to rozdycham.... 😕
@silvia0310 Blahozelaaaaaaam! Skoda, ze tu nemame tlieskajuceho smajlosa.... 😀
Tak sa idem aj ja pochvalit..od januara mam dolu 7,2 kila... 😝 ..z toho januar + februar boli dolu dve kila a 5, 2 kila za posledne tri tyzdne.... 😕 😀 😀 😀
@hora_lka ty si podarena 🙂 zatiaľ to ide u mňa boli problémom sladkosti a ked ich nejem samé to ide dolu ale tiež čakám že sa to spomaly alebo zastaví sama som zvedavá kedy 🙂))
@victory1 ja som nosila sosovky dost dlho a taketo problemy som nemala .. nastastie .. ale uz 14 rokov mam oci operovane a bola to jedna z mojich najlepsich investicii do mojho zdravia .. klopem na drevo, oci mam ako jastrab 🙂 od decka som nosila okuliare, vzdy jedina v triede, aj na strednej skole, tak hned ako som si zarobila na operaciu som sa na to dala a hovorim, ze je to super .. mas vela dioptrii? nechces sa na to dat? kamoska bola na tom asi pred rokom a uz su teraz uplne ine metody ako ked som bola ja, ja som mala zalepene oci tyzden, ona na druhy den fungovala ..
@silvia0310 nevadi ked sa aj zastavi, zase sa rozbehne, si na dobre ceste .. a sladkosti su aj moj problem, ked cakam svoje dni a ked ich mam, tak neviem co so sebou .. uz som to aj pisala, hormony su svina
hormony sú aj u mňa sviňa ... dva mesiace som sa celkom držala ... a tento mesiac som mala asi celý krámy, lebo som sa nezdržala a sladké išlo hlava nehlava ...držte mi palce nech sa zase vschopím

@victory1 teraz ma napadlo, ze ja idem na stacionary podobne ako Rudolf Hrusinsky vo Vesnicke me strediskove, ked rozjimal a recitoval si basnicky, kochal sa krajinou 😀 tak ja sa tiez tak kocham 😲