icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

hasleerka
30. máj 2014

ja mám stiahnutú zumbu, to mi niekto hodil link, tú si viem občas zacvičiť ale ledva funím, tak čakám do toho dvojčísla .. dnes idem na záhradku prepleť mrkvu, tak sa trochu poohýbam ..

biancaneve
30. máj 2014

@victory1 kukni, keď to pozeráš tak si myslíš, že čo trapoší ale keď to skúsiš s ňou, ráno si povieš " Jill, zničila si ma, diki, vrrrrr 😀 Ja iderm už na 3. level., končí to 4. Cvičí sa každý level týždeň, len ja som musela druhý prerušiť kvôli tým bradavičniakom....No neviem či som spevnená, keď ja stále spomínam na obdobie keď som mala pred 10 rokmi o 10 kg menej a nosila č. 38....no ale zase to bolo tým, že som nemala peniaze, pila len čistú vodu a jedla suché cestoviny, cvičila 5x do týždňa.... 😀

biancaneve
30. máj 2014

@biancaneve
@hasleerka teraz akurát po boku je v časti " populárne albumy " album s názvom " Krásne ženy nemusia byť chudé" a poviem vám niektoré majú riadnu šťavičku, určite príťažlivejšie jak rachyťáčky, ale povedzme si zase, krása je veľmi subjektívna, chémia sa ti zaktivizuje aj pri faldíkoch ke´d ten človek niečo vysiela, nie??

biancaneve
30. máj 2014

victory - ten príspevok vyššie mal byť pre teba, nie pre ˇmna , omylom som stlačila....

silvia0310
31. máj 2014

@hasleerka máš link na tú zumbu? chcela by som niečo pridať k Jill.... 😉

hasleerka
31. máj 2014

@silvia0310 rada by som ti ho ponúkla, ale to hodila jedna kočka zo stránky ulož.to ... tak som si to stiahla a dala na klúčik .. neviem ako sa to vôbec volalo ... ale na youtube nájdeš rôzne

mirtill
1. jún 2014

Ahojte,ja som vás našla až teraz aj môj problém je neudržateľná váha,,pred 30 rokmi som mala 54,teraz 76,pred štyrmi rokmi sa mi podarilo zhodiť 13kg,lebo som už mala odstrašujúcu váhu-84kg.Za tie štyri roky boja som zistila,že musím vylúčiť z jedálnička chleba,múčniky,koláče a spolu so všetkými cukor a večer nejesť po piatej..Lenže môj problém robia moji chlapi,ja im za týždeň viackrát musím piecť koláče,pizzu,zákusky,pu-
dingy a krupicovú kašu ani nespomeniem 🙂 Od januára chodím na zumbu,ale veľmi nepomáha,je to dobrá zábava,hudba ale na chudnutie je málo a ja mám stále menej výdrže.Tak že tak je to so mnou 😉

hasleerka
2. jún 2014

dievčence musím sa pochváliť včera som dala necelých 20 min zumby ... a cítim sa spokojná ... budem musieť aspoň každý druhý deň dať .. možno pôjdu kilá rýchlejšie...

victory1
2. jún 2014

@biancaneve No, ja uz mam tusim o druh sportu postarane.... 😠 ..prave mi volal drahy, ma vysledky z CT, ma vyrastky na stavcoch, doporucili mu intenzivne plavat a cvicit pilates...a ze ci budeme cvicit spolu...no, vsak teda asi budeme.
Len, ja poznam kalanetiku, pilates je asi podobne, nie? Musim to kuk na nete... 😠

victory1
2. jún 2014

@biancaneve mas pravdu, krasa je subjektivna...ale myslim, ze pre kazdu je najdolezitejsie, aby bola zdrava, aby sa dobre citila , pacila sa sama sebe, proste bola sama so sebou spokojna... 😉

victory1
2. jún 2014

Tak a prosim pekne vratila som sa z welnessu, stravu som dodrzala cca na 70%, ale aj z tych nezdravych gebuzin som si tiez trosku dala...ale len trosku, kedze drahy vie, ze drzim dietu, tak preventivne dezert vzdy sezral aj moj 😀
....no a neodolala som bielemu vinku celemu ocapenemu vitaznymi medailami... bolo sampanske vo virivke... 😝 😉
..na vahe ani deko hore a to sa mi paci... 😉
No a za odmenu som si v butiku, v Luhacoviciach chcela kupit cierne gate...a nakoniec som odisla aj s bielym sakom a dvomi trickami... 😝 😎

victory1
2. jún 2014

@mirtill ..nazdar, vitaj medzi nami...btw. 54 kil som asi nemala ani na strednej... 😀 😀 😀
Ak poprosis @lorela , tak ti pomoze s jedalnickom....aj tak sa zas flaka..... 😝 😀 ...ze @lorelaaaaaa.... a sport je asi super akykolvek...

fra
2. jún 2014

@silvia0310 ja mam rada tuto perzsku zumbu (teraz to premenovali na varzesh) pre mna je super a davam ju občas namiesto Insanity... ako ta hudba nič moc, ale perfektne precvičí celeho človeka 🙂 ( a navyše ked tam človek vidí pár vyslovenych nemehiel, necíti sa až tak mimo 😀 )

https://www.youtube.com/watch?v=3wul79m1BKY
victory1
2. jún 2014

@hasleerka sikovnica sikovnaaaaa..mne by sa asi ruky a aj nohy domotali.... 😀

mirtill
2. jún 2014

@victory1 🙂 Dˇakujem za radu,ale je ťažko odolať strave,ktorú robím pre mojich,za to si neviem udržať tú váhu a je pravda,že čím som staršia tým horšie.... 😖 ale sa snažím....

mirtill
2. jún 2014

@fra pre mňa by bol ten tanec ťažký,lebo sa veľmi neviem hýbať s driekom,tiež som dlho maródila s chrbticou a ostala som ako drevo 🙂 nemotorná na brušné tance...my chodíme 2x do týždňa,ja si občas ulievam a chodím len raz,vie ma poriadne vyčerpať tá hodina....

mirtill
2. jún 2014

@hasleerka ano pôjdu hnedˇ,ale ja som pri tom normálne jedla,tak mi to aj pekne išlo hore 😖 a teraz som strašne na sladkosti,až to preháňam ...

biancaneve
2. jún 2014

@victory1 skvelé gratulujem !!!, veľkosť 38?? 😀 ja som akurát docvičila 1x 3 level Jillian, no dievča pridáva a pridáva a zase čas cvičenia ubúda keďže sú cviky náročnejšie...Zase majú prísť teplé dni a ja cvičím doma, bývame pod strechou an poslednom poschodí a to ma dosť naposledy znechucovalo, bolo to nepotešujúce 🙂 Takže musím Miss Jillian rýchlo dokončiť pokiaľ sa nebudem úplne roztápať, letá sú tu neznesiteľné 😒

hasleerka
2. jún 2014

@fra tá zumba je super , som kúsok kukla ... niektoré mi boli povedomé, ked som chodila pred 2,5 rokom cvičiť
ja som taká sprostá ... ved ja som toľko chodila cvičiť, keby som už vtedy bola slušne upravila stravu, kde som dnes už mohla byť ...

victory1
3. jún 2014

@mirtill Tak to si budes musiet rodinku vycvicit...aj ja som si..maju striktny zakaz ponukat ma pizzami, kolacmi a podobne..Vsetci vedia, ze drzim dietu, tak sa predsa nebudem pred nimi napchavat dobrotkami, ved musim ist prikladom, aby som ich mohla v pripade potreby dodzubat a oni mi to nemali ako vratit... 😝 😀

victory1
3. jún 2014

@biancaneve DAkujem.... 😀 ..ale 38 to nebola....a sako ani 38 asi nikdy nebude. Ja som krpata a mam velke prsia. Inak predavacka mi hladala velkost nohavic /mam 30-ku, to neviem, aka je velkost/ a ja som tuzobne cumela na sako oblecene na panacke. A pani, ze to je 40-ka, ved si vyskusajte...A nastastie sa zapinalo na dva gombiky pod prsiami, takze sadlo ako uliate...este aj moj chlap bol z neho uneseny...hlavne, ked som s takym maxivystrihom behala po predajni... 😀 ..a predavacka ako "odbornicka" zahlasila, ze pani je stihla, ze to ani v tom svetri tak nevyzeralo...zlataaaaaa... 😎

..no, ked sa kuknem von, tak neviem, ci nemas prilis optimisticke predpovede na leto... 😖 ..ze bude neznesitelne teplo...hm... 😕 ..no a ked docvicis, skoncis Jill, co budes potom cvicit?

victory1
3. jún 2014

@hasleerka jejdanenky...ty si nic nevycitaj, ze keby si si upravila stravu, kde si uz mohla byt...tak nie si, no a co! Bolo vtedy take obdobie a konstelacia, ze si cvicila, potom obdobie, kedy si sa vypapkala, no a teraz je obdobie, kedy si si vsetko uvedomila, ze strava + cvicenie = zasluzeny vysledok... 😉

biancaneve
3. jún 2014

@victory1 čo chceš, veď to je perfektné č. 40 sačko, ja tiež mám veľké odstupy od gombíkov v časti hrudníka 😀 nikdy som sa poprsím nepýšila,neviem byť na to pyšná, som hanblivá....a veľkosť 30 je tiež skvelé číslo gatí, ja mám 32 ....za chvíľu nebudeš mať čo písať v tejto skupine vzhľadom na tvoj váhový úbytkový progres 😀
Čo sa týka Jillian, teraz som na Ripped in 30, po skončení plánujem 6 week...., aspoň po´dľa dostupných informáciií čo som sa dočítala je to viac zamerané na partie brucha, čo vrelo privítam...

mirtill
3. jún 2014

@victory1 😵 oni sú radi kedˇmôžu všetko zjesť sami 😀 to ja nevydržím,neodolám pokušeniu,najlepšie by bolo vôbec nič nepiecť,len že to si oni nevedia ani predstaviť-ja áno...

hasleerka
3. jún 2014

@victory1 si zlatá , dobre mi to padlo...

victory1
3. jún 2014

@biancaneve ...ach ty lichotnicka.... 😀 😀 😀 ..ja mam este pred sebou tych 10 kileciek a to sa chcem zastavit na hranici normalnej vahy a nadvahy, ak sa mi to podari...uz to nejde zavratnou rychlostou, ale je to tym, ze aj cvicim../sa utesujem 😀 /..takze pocitaj s tym, ze vam tu na diskusii este zopar nervov sezerem... 😝 😀

..aha, tak po Jill je dalsie cvicenie...bude sexi brusko? 😉

victory1
3. jún 2014

@mirtill ..musis ich postupne trenovat..a postupne trenovat aj seba... 😉

biancaneve
3. jún 2014

@victory1 ja sa len tešiť budem, že budem môcť čítať tvoje optimistické a vtipné prípsevky, pravdu povediac bolo by mi ľúto keby si sa stala členkou skupiny" schudnuté a mladé dievčatá, čo s tým?" 😀

victory1
3. jún 2014

@hasleerka ..ved ja to poznam...pred asi 15 rokmi som mala zapal okostnice...cez tri tyzdne som nic nejedla, schudla som vtedy 16 kil - no kockaaaa..../inak nikomu neprajem ani tie bolesti ani takymto sposobom chudnut/....a potom, ked som uz bola ok, som konecne zacala jest a vypapkala som sa...a tiez som si nadavala do sprostych, ze som mohla ostat stihla, keby som sa nerozozrala...
Teraz viem, ze je to uplna blbost, proste , co bolo, to bolo, zijeme teraz a mame odhodlanie, ciel a spravnu konstelaciu a dokazeme to! A nielen my dve! ...urciteeee.... 😉

victory1
3. jún 2014

@biancaneve 😀 😀 😀 ...ze schudnute a mlade dievcata..... 😀 😀 😀 ..to je dobreee..

Ok, tak slubujem, ze sa nebudem az tak ponahlat s tym chudnutim a zaroven slubujem, ze si na xicht budem patlat menej protivraskoveho kremu...a kokosovy olej radsej sezerem! 😝