icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

victory1
21. máj 2014

@biancaneve vidis...tak ale aj to je lepsie ako 5 kil hore... 😉 ...a vies co? Najdolezitejsia je psychicka pohoda..ked ti cvicenie robi dobre a citis sa po nom super, tak cvic...ja viem, endorfiny uz robia svoje... 😉 ..a ak aj neschudnes, vyformujes si postavu a budes vyzerat stihlejsie... 😎

..ja mam pol kila hore, jedina zmena, ktoru som spravila, bolo to, ze som zacala cvicit..tak sa tvarim, ze naberam svalovu hmotu... 😝 😀

victory1
26. máj 2014

Nikde nikto...prcic...tu je burka jak hovado...trieska to tu z kazdej strany a leje ako z krhly..no, ja ze si pokecam, lebo som bezdazdnikovy uboziak..no a nist... 😢

hasleerka
28. máj 2014

jáj dievčence ja nejak stagnujem ... pevná vôľa asi odfučala ... síce sa neprežieram ako kedysi ale ani sa nesnažím chudnúť ... dúfam že sa nakopnem ešte ... hlavne aby som nepribrala, aj ked za dva mesiace nič neschudnem ... ale škoda tých dvoch mesiacov....

silvia0310
28. máj 2014

žienky mňa ten máj dokašlal ,nič sa mi nedarí ...ked som dala kilo dolu tak to bude super ...no nevadí ,hlavne že váha neide smerom hore ...chcem tam konečne tú 85 ..verím tomu že ju dám ,ale akosi sa neviem poriadne reštartovať ...škoda že to neide tak rýchlo ako na začiatku 😎 prajem vám krásny deň 😉

biancaneve
29. máj 2014

@hasleerka
@silvia0310 myslím, že je nás tu takých viac 😀 žiadne veľké zmeny, myslím smerom nadol...Nevadí dievčatá, hlavne nepribrať...už mám rezervovanú dovolenku, kúpenú letenku tak verím, že tam nepôjdem ako kosatka...

victory1
29. máj 2014

@hasleerka ..dva mesiace je este kopec casu! To sa da dat este par cm dolu...nehadz flintu do zita..no...aj ked chapem, pocasie je take, ze clovek ma problem zit a nie sa este aj hybat... 😠

victory1
29. máj 2014

@silvia0310 ..maj? Vacsina bab sa zopsula cez Velku noc.... 😝 😀 ..ani ty na to nekasli..no...do leta je este chvilu cas, neboj, dake kilco este skoci smerom dolu..no...ja viem, ide to ako z chlpatej deky, ale aspon cosi, nie? 😉

victory1
29. máj 2014

@biancaneve jej a kedy a kam ides? Napis, nech ti mozeme zavidiet.... 😀 😎

victory1
29. máj 2014

No baby, ale ste tu dake demoralizovane...treba bic a lorelu na vas! 😀 haloooo... lorelaaaa..... @lorela kde sa flakas, ha? 😠 😝

..inak, pisem si na inej diskusii s jednou kockou, no, boli sme obidva hnile ako vsi cvicit a teraz skoro kazdy den si piseme, ktora kolko coho odcvicila...a ponaha to! 😉 ..je to fajn, ked ma clovek pocit, ze nie je v tom sam...
...neinspirujeme sa aj tu? ...inak, pisali sa tu uz aj jedalnicky, uspechy....a uz nic...
HADAM SA NA TO NECHCETE VYKASLAT?!?!?!?!?!

...haloooo @lorela .... lorelaaaaa...poj robit poraaadky! 😠 😝

silvia0310
29. máj 2014

@victory1
@biancaneve už som dala reštard a druhý den mám odcvčený s jill... štve ma tá váha celý mesiac sa točí medzi 85 - 87 a ked váha stagnuje tak chýba motivácia ,no najbližšie dva týždne sa nanu nepostavím len dodržím stravu a cvičenie tak dúfam že sa to pohne smerom dolu ,bo ked nie tak poletí 😀 😀

lorela
29. máj 2014

@victory1 A veru idem, ideeeeeeeem robiť porádky! 😀 Aha!

(Telepatia, a možno - iná patia, lebo práve dnes som chcela prispieť k oživeniu tejto témičky.
Čo ale netuším, ako vás, žienky, povzbudiť a nakopnúť.).

Neadresne, všeobecne (a s nadsádzkou 😉):
Vyflajzli ste sa na to. Stagnujete, bo ste mali príliš osekané jedálničky a svoje dôvody (?)... Darmo cvičíte, bez úpravy stravy to nepude. S blbou úpravou stravy to taky nepude, resp. pude, ale len do určitého momentu. Úprimnosť nado všetko, nezabite ma! 😀 🤐

@victory1 A to vôbec nie je zlý nápad, tak ako si s kamoškou dávate denné reporty o cviční, niečo podobné by mohlo zaúčinkovať tu, len s jedálničkami. Komu by sa chcelo (a možno sa aj zazelení), môže hodiť jedálniček do pléna; Čo budem jesť, čo som jedla, poraďte čo so zeleným hráškom, čo na večeru? Etc. etc.

victory1
29. máj 2014

@silvia0310 na vahu sa mozes vykaslat...ceeeeentimetre su doooolezite! Kludne budem vazit tych 100 kil, ked sa vopcham aspon do 40-ky.... 😝 😀
..ale som na teba hrda, ze si sa zas a opat rozbehla! 😎

victory1
29. máj 2014

@lorela No konecne, ze sa tu objavis! A to musim po tebe vyhukovat po celom konovi! 😝 😀

Toto sa mi zdala fajn diskusia, ale skapina to tu a skapina...zo zaciatku nadsenie, ale potom akosi vsetko upadne...Ktorasi pisala, ze je to tak na vsetkych chudnucich diskusiach..no... 😠
A motivacne...mam 13,5 kila dolu, 6cm cez boky, 9cm v pase, 5 cm stehna...a v ramci zachovania radosti z chudnutia , cez prsia sa radsej nemeriam... 😝
...a to len stravou, cvicim treti tyzden /2-3x do tyzdna/, prosim, tak mas 100% - nu pravdu, ze zradlo je najdolezitejsie pri chudnuti, resp. uprava zradla!

victory1
29. máj 2014

@lorela ..no, jedalnicek nehadzem, hodim na dnes planovanu veceru: Kuracie prsia naklepat, osolit, nakorenit bielym korenim. Susene huby /mam aj trochen zamrznutych vaclaviek/, na olivac, na cibulku, pridat roztlaceny cesnak, mlete biele korenie, bezglutamanovu vegetu, trochu majoranky, podliat, cca 15 minut podusit. Hubovou zmesou naplnit kuracie prsia, podliat vodou a dat do truby zapiect. A drzi to take do rulicky zamotane celkom dobre, netreba prepichovat sparatkom, ani nitou previazat.
K tomu salat: rimsky salat, rukola, hlavkovy salat, natrhat, osolit + olivac s citronom. A do toho este nasekat par jahod...je to super! 😉

hasleerka
29. máj 2014

@victory1 no ja zatial chudnem len upravenou stravou ... hýbať sa moc nevládzem ... ked spadnem na dvojčíslo tak potom sa hádam pustím aj do cvičenia ... ale neboj flintu do žita nehádžem, aj ked je síce škoda tých dvoch mesiacov,,, ja sa polepším
@silvia0310 ty si začala ako ja ... s akou váhou, už si nepamätám???

silvia0310
29. máj 2014

@hasleerka začala som v januári so 102?3 kilami 😲 ani sa mi to nechce veriť ...a teraz už mesiac stagnujem mezi 87-85 ,tak som dala na ostrá cvičenie ,dnes dva krát na den Jill ,včra len raz ...uvidím kedy sa to pohne konečne dolu ...

hasleerka
29. máj 2014

@silvia0310 tak to si mala menej ako ja ..

silvia0310
29. máj 2014

@hasleerka kolko si mala ty na začiatku ?

hasleerka
29. máj 2014

@silvia0310 no ja som sa vypapala až na 114 ... teraz sa držím na tých 106 ... snád sa od júna zase spamätám a pokračujem dalej

biancaneve
30. máj 2014

@victory1 nič na závidenie myslím, obyčajná destinácia - Taliansko ( moja druhá krajina 😀 ), idem na rovnaké miesto už 3x ale s malou nechcem experimentovať, tu nás už poznajú, viem čo ma čaká a vžsdy sa tam stretnem aj s mojou kamoškou z IT...Malá to tam už tiež pozná takže žiadne zmeny zatiaľ. Keď bude väčšia poskúšame iné destinácie....

biancaneve
30. máj 2014

@lorela neviem čím to je, samozrejme na začiatku je vždy eufória, odhodlanie, a potom to pomaličky odchádza, u mňa euforia nebola lebo dlhodobejšie riešim chudnutie, poviem ti, že moje večere už od januára/februára tvoria len zeleninové šaláty, pijem výlučne len citrónovú vodu, občas si dám deci suchého bieleho vína, pečivo ( chlieb slatinksý len na raňajky), cez obed sa snažím deliť lebo toto fungovalo a u mňa také radikálne zmeny nie sú. Musím podotknúť, že nemám nad 80 kg pri výške 176 cm ale už aj to je pre mňa dosť....A keď vidím, že aj pri úprave stravy to nejde tak ma to opúšťa. Samozrejme nie v tom zmysle, že si naložím 3 veterníky, nenaložím, ale o to potešenie. Cvičím Jillian, končím 2 level a nič. 😢

victory1
30. máj 2014

@hasleerka ...som na teba pysna, ze nekasles na to... 😵 ...jasne, skus zatial len dake prechadzky, ale aj to je lepsie ako nic... 😉

victory1
30. máj 2014

@biancaneve ..jaj moja, na zavidenie je uplne hocico, kde je kusok mora... 😉 ..ked sa minuly tyzden trochen oteplilo, tak uz ma zacali chytat dovolenkove osiale... 😀 ..t.j., hned by som sa zbalila a vystartovala a to hocikde... 😝
My tak chodime do Chorvatska, k priatelom, skoro kazdy rok. Len pan pred 2 rokmi zomrel, tak uz to nie je celkom ono... 😢

victory1
30. máj 2014

@biancaneve ....po tej euforii prichadza znechutenie, lebo prvych par kil ide rychlo dolu a potom to uz ide pomaly, alebo vaha par tyzdnov stoji. A este...v januari sa dobre zacina, lebo vsetky mame pocit, ze do leta casu dost, to stihnem, to zvladnem...s bliziacim sa letom, ak sa tie ocakavania nenaplnia, sme nasr..dene...no... 😠
..esteze som v tej euforii taktiez nebola... 😀

victory1
30. máj 2014

@biancaneve ..a este cosi..pri vyske 176, ak mas pod 80, tak to mas celkom pekne, nie? Ved cvicis, postavicku mas isto spevnenu... 😉 ..a na kila sa mozes vykaslat, nie? Ono po tej 40-ke, mozno uz aj po 35-ke, ked baba moc schudne, tak zostarne...zmizne jej tuk aj v tvari a vrasky sa prehlbia...
Teda, aspon moj nazor je, ze radsej mat par kil navyse /ale fakt par kil, tak na hornej hranici normalnej vahy a nadvahy/, ako pokrceny cely xicht... 😝 😀

...ja sa napriklad chcem dostat na vahu okolo 62 kil, to mi bude uplne stacit, pri vyske 158 cm...a ked by si to precitali niektore pipiny, tak zosediveju, aka chcem zostat tucna....😝

victory1
30. máj 2014

@lorela ..a ty nevies, ze tu mas na diskusii trcat a prispievat a povzbudzovat...???????????????? 😝 😀

silvia0310
30. máj 2014

baby vy ste podarené ked vás čítam 😀 eufória ani u mňa nebola ,ale šok z váhy ,aj ked som teraz mesiac kolísala nevadí ,pridala som cvičenie a dúfam že sa pohne ,aj tak to je lepšie ako na začiatku 😀 dnes tretí den s Jill. a na wecko neviem poriadne sadnúť len sa hádžem 🙂))) taká svalovka čo som ani nečakala ,lebo ja som stále niečo cvičila ...aspoň orbtrek ale Jill precvičí všetky svaly 😎 a tie cítim ...a chyba ked len kôli letu chceme zhodiť ,predsa po lete príde jeseň a zima vari nám nebude vadiť aké sme 😎 chudneme pre zdravší život 😉 a lepší pocit ,je vlastne rozdiel nie len v lete akú velkosť oblečieme ale aj v zime akú bundu máme ....

victory1
30. máj 2014

@silvia0310 ....ja som z vahy bola sokovana uz 3 roky.... 😀 😀 😀 ..len u mna je to o tom, ze mi musi prestuknut v hlave...a nastastie prestuklo... 😝 😉 ..a to uz zaciatkom roka, ale stale som hladala optimalny sposob stravovania, potraviny, ktore mi nebudu robit zle, budem po nich najedena, budem mat energiu, zabijem toho cervika, co furt vypytuje cokoladu, nebudem mat chut vyvrazdit celu domacnost..a tak... 😝

..inak, kvoli letu sa lepsie chudne...v zime sa do bundy zababusis a faldiky su maskovane ako hovado... 😝 ..v lete zamaskujeme akurat tak xicht slnecnymi okuliarmi... 😝

..hm, stale tu ospevujete tu Jill, budem musie kuk co vlastne cvicite.... 😉

hasleerka
30. máj 2014

@victory1 no mám tiež názor, radšej pár kíl a byť pekná ako vychrtnutá zvráskavená ... ja pri výške 170cm chcem dosiahnuť 80 kg ... to budem úplne happy

victory1
30. máj 2014

@hasleerka super, som rada, ze aj ty mas taky mudry nazor... 😀