Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
ja som dnes zase dostala pochvalu že či som už v roku 1991 bola na svete ... hihi strašne som sa rehnila, ved to som maturovala :D :D :D
@hasleerka 😀 😀 😀 aka motivacia?! ...aj slahacka ti prestala chutit... 😎
No, chodievam aj do PB do Tesca, ked mam cestu do PB...a ak mam jednanie, tak sa tam hlavne chodim vycurat....lebo ked idem 3-4x na stretnutie k tomu istemu cloveku a zakazdym si pytat kluce od wc...trochen trapne... 😔
A vazne, minuly rok som tam kupila celkom dobre plavky, aj take biele gate...tu v Trencine ich vobec nemali.. 😠
@lorela Tak na to, co sme prechodili, ulovok bol asi 6 dubakov..strasne sucho, takze som to brala skor ako sportovu aktivitu..no...
Maca sme nestretli, ale rozmlateny krmelec a capky v blate som videla aj ja...tak, ked nic ine, aspon som sa sama so sebou a s hribmi nahlas rozpravala...trochu ako v blazninci, ale maco ma kuknut nedosiel... 😉
@lorela Drahy, ked je na chalupe, chodi kazdy den a po troske vlaci...dva - tri...ako sa mu postasti...takze dohromady za tieto dva tyzdne uz bude 5 litrovy pohar nasusenych... 😉
Ved aj minuly rok na jesen bolo vela hribov..inak, ked moj chlap nenajde, tak potom uz fakt nik nenajde..uz ho budem volat "hribove voko"..on sa vezie v dzipe po hore, zrazu zastane, vybehne 5 metrov a donesie dubak..neuveritelne... 😕 😀
Baby ja z vas odpadnem!!! Hned je den krajsi, ked vas citam 😉 Inak moj mm je v hubarceni taky isty, ten aj pri soferovani v lese najde huby. To ja, pokial sa o nejaky nepotknem, tak nenajdem. Mne musia vyslovene vstupit do cesty 😀 😀 😀 Nastastie deti su po ockovi hubari, tak o huby u nas nie je nudza 😵
tak žienky taký súhrn po 5 mesiacoch počiatočná váha 102,3 váha aktualna 83,1 😀 veľkosť v januári 50 😨 😨 aktuálna veľkosť 44 😀 😀 asi toľko ono to ide ked sa na to človek dá ,dakujem vám všetkým za podporu 🙂))))
@silvia0310 gratulujem, uuuzasne vysledky 😉
@silvia0310 Supeeeeeeer! Gratulujem! Si sikovna a volu mas pevnu, najpevnejsiu! 😀 Je to parada! Ja som ti pisala, ze na 44-ku mas isto menej ako 85.... 😉 😵
Ty si tu najziarivejsim prikladom, ze aj v 40-ke sa to da! 😎
@victory1 Onehdá sme mi vyrážali na huby ešte ráno za tmy, a vracali sa skoro až za tmy 🙂
Podobne - dvojnožky, trojnožky (s palicou), štvornožky a čerešnička na torte, ploty niekoľkometrové preliezať, v lepšom prípade podliezať a v najlepšom šikmým drevom sa štverať, čo by opora pleteného plota 😀. Juj, hneď by som išla! Ale to už pomaly ani tie ploty, ani tie lesy nestoja...
@silvia0310 Kráááásne, gratulujem aj ja! 🙂
Kks, hlavne , ze dnes malo byt ochladenie..zas je tu v kancli ako v pekle... 😠 ..a este ma tak vytocil jeden debil, ze mi normalne az zle prislo... 😔
Takze padam domov, idem spravit saunu aj v byte - rozpalit trubu a upiect krkovicu...no a vylozit nohy a robit nic..zbohom dnesne cvicenie... 😠
..a vam vsetkym krasny zvysok dna! 😉
no ja hríby nemusím, tak ich ani nezbieram ... ale po hore sa viem prejsť s deťmi ...
@silvia0310 veľká gratulka ,,, začali sme spolu ale ja mám malý úspech 😒 iba 8 kg ... ale ja sa polepším a do konca roka to bude určite 20 kg
@victory1 No jóóóóó 😀. Takou škodovečkou som si to "onehdá" namierila (na kolenách krstnému sediac za volantom) rovno do jarku a chlapci futbalisti z blízkeho ihriska nás ratuvali 😀.
No nám sa iba v kotrbe varilo cestou naspäť, peškom sme vyrážali z domu, a nech som presná, datujem: 1985 - 1995 😀.

ozaj a viete čo je na tom najkrajšie? ak vám predavačka podáva oblečenie vo veľkosti 38, že to vám bude🙂