icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

vandijan
14. jún 2014

ozaj a viete čo je na tom najkrajšie? ak vám predavačka podáva oblečenie vo veľkosti 38, že to vám bude🙂

hasleerka
14. jún 2014

ja som dnes zase dostala pochvalu že či som už v roku 1991 bola na svete ... hihi strašne som sa rehnila, ved to som maturovala :D :D :D

victory1
16. jún 2014

@hasleerka 😀 😀 😀 aka motivacia?! ...aj slahacka ti prestala chutit... 😎
No, chodievam aj do PB do Tesca, ked mam cestu do PB...a ak mam jednanie, tak sa tam hlavne chodim vycurat....lebo ked idem 3-4x na stretnutie k tomu istemu cloveku a zakazdym si pytat kluce od wc...trochen trapne... 😔
A vazne, minuly rok som tam kupila celkom dobre plavky, aj take biele gate...tu v Trencine ich vobec nemali.. 😠

victory1
16. jún 2014

@lorela Tak na to, co sme prechodili, ulovok bol asi 6 dubakov..strasne sucho, takze som to brala skor ako sportovu aktivitu..no...
Maca sme nestretli, ale rozmlateny krmelec a capky v blate som videla aj ja...tak, ked nic ine, aspon som sa sama so sebou a s hribmi nahlas rozpravala...trochu ako v blazninci, ale maco ma kuknut nedosiel... 😉

lorela
16. jún 2014

@victory1 Šesť dubákov - krásny úlovok, čo by nie. Do kapustnice už bude dostacia... 🙂
Pamätám, krásne zážitky to boli, keď sme chodievali na také odľahlé miesta, z ktorých sme si odniesli aj 30 krásnych dubákov nájdených len okolo jedného stromu 🙂.

lorela
16. jún 2014

@hasleerka Podobné sa mi stalo v piatok: Prekvapená predavačka, že: A vy už máte dieťa?? 🙂
No tak ale zase, keď si uvedomím, že dnes rodia tridsiatničky, tak to asi až taká lichôtka nebola 😀 😝 .

victory1
16. jún 2014

@lorela Drahy, ked je na chalupe, chodi kazdy den a po troske vlaci...dva - tri...ako sa mu postasti...takze dohromady za tieto dva tyzdne uz bude 5 litrovy pohar nasusenych... 😉
Ved aj minuly rok na jesen bolo vela hribov..inak, ked moj chlap nenajde, tak potom uz fakt nik nenajde..uz ho budem volat "hribove voko"..on sa vezie v dzipe po hore, zrazu zastane, vybehne 5 metrov a donesie dubak..neuveritelne... 😕 😀

victory1
16. jún 2014

@lorela

@hasleerka Pridavam sa do klubu... 😀 😀 😀 ..kupovala som v Curaproxe dcere /26-rocnej/ tu jednozubovu kefku. A predavacka mi zacala vysvetlovat, ze to musim malinkej povedat, ze sa ma usmiat a taaakto pekne kuzivym pohybom jej cistit jeden zubok za druhym... 😝 😀

lorela
16. jún 2014

@victory1 Nechcem sa chvastať, ale obdobný hubár som aj ja... 😎. Ideme po lesnej cestičke, rozprávame o nesmrteľnosti chrústa, odbehnem - pribehnem, a v ruke huba prudko jedlá! 🙂

Nech žijú všetci hubári! Hip, hip hurááá! 😀

lorela
16. jún 2014

@victory1 A skúšala si malinkej takto čistiť? 😀 😉

zabinka
16. jún 2014

Baby ja z vas odpadnem!!! Hned je den krajsi, ked vas citam 😉 Inak moj mm je v hubarceni taky isty, ten aj pri soferovani v lese najde huby. To ja, pokial sa o nejaky nepotknem, tak nenajdem. Mne musia vyslovene vstupit do cesty 😀 😀 😀 Nastastie deti su po ockovi hubari, tak o huby u nas nie je nudza 😵

victory1
16. jún 2014

@lorela Faaakt? ...ja s mojimi 5-imi dioptriami sa na vas teda nechytam...drahul sa smeje, ked nieco najdem, ze som to isto zavonala... 😝 😀

lorela
16. jún 2014

@victory1 Ale to máš jednoooo, či zrak, či čuch, zmysel jak zmysel (dáva to zmysel)? 😀

lorela
16. jún 2014

@zabinka Ale máte to pekne podelené, rodinka nazbiera a maminka uvarí 😉 , či vlastne upečie, usmaží 😉 radšej.

Juj, práve som si spomenula na fantastické babkine hubové fašírky! A veru aj, pri najbližšej príležitosti, urobím. Tak!

silvia0310
16. jún 2014

tak žienky taký súhrn po 5 mesiacoch počiatočná váha 102,3 váha aktualna 83,1 😀 veľkosť v januári 50 😨 😨 aktuálna veľkosť 44 😀 😀 asi toľko ono to ide ked sa na to človek dá ,dakujem vám všetkým za podporu 🙂))))

zabinka
16. jún 2014

@silvia0310 gratulujem, uuuzasne vysledky 😉

victory1
16. jún 2014

@zabinka ...a my sa zas tesime, ked nas sem prides kuk... 😉
No, mna drahul aby neodradil, ze on najde kybel hribov a ja nic, vzdy nenapadne naznacil, kde tie hriby su, ze .."tuto sa popozeraj".... 😀 😀 😀

victory1
16. jún 2014

@lorela ...anooo, dava to zmysel...a u mna nielen cuch, ale obcas aj hmat, ked sa po styroch trepem do kopca... 😝

zabinka
16. jún 2014

@victory1 toto aj moj, ale mne sa to nerata. Ale ja si z toho nic nerobim, hlavne, ze sme spolu a mame krasnu prechadzku po lese.

victory1
16. jún 2014

@silvia0310 Supeeeeeeer! Gratulujem! Si sikovna a volu mas pevnu, najpevnejsiu! 😀 Je to parada! Ja som ti pisala, ze na 44-ku mas isto menej ako 85.... 😉 😵
Ty si tu najziarivejsim prikladom, ze aj v 40-ke sa to da! 😎

victory1
16. jún 2014

@zabinka ...no, a ja som este aj zlatko sikovne, ked najdem samostatne aspon besniaka... 😀 😀 😀
A presne tak! O to ide, aby sa clovek trosku hybal, bol na vzduchu a s niekym, kto mu nezerie nervy... 😉

lorela
16. jún 2014

@victory1 Onehdá sme mi vyrážali na huby ešte ráno za tmy, a vracali sa skoro až za tmy 🙂
Podobne - dvojnožky, trojnožky (s palicou), štvornožky a čerešnička na torte, ploty niekoľkometrové preliezať, v lepšom prípade podliezať a v najlepšom šikmým drevom sa štverať, čo by opora pleteného plota 😀. Juj, hneď by som išla! Ale to už pomaly ani tie ploty, ani tie lesy nestoja...

lorela
16. jún 2014

@silvia0310 Kráááásne, gratulujem aj ja! 🙂

victory1
16. jún 2014

@lorela ......onehda.....to bolo vtedy, ked si mala narvaty hribami plny kufor staruckej Skodovky tak, ze na najblizsom kopceku sa jej zacala varit voda?! 😝 😉 😀 😀 😀

victory1
16. jún 2014

Kks, hlavne , ze dnes malo byt ochladenie..zas je tu v kancli ako v pekle... 😠 ..a este ma tak vytocil jeden debil, ze mi normalne az zle prislo... 😔
Takze padam domov, idem spravit saunu aj v byte - rozpalit trubu a upiect krkovicu...no a vylozit nohy a robit nic..zbohom dnesne cvicenie... 😠
..a vam vsetkym krasny zvysok dna! 😉

hasleerka
16. jún 2014

no ja hríby nemusím, tak ich ani nezbieram ... ale po hore sa viem prejsť s deťmi ...
@silvia0310 veľká gratulka ,,, začali sme spolu ale ja mám malý úspech 😒 iba 8 kg ... ale ja sa polepším a do konca roka to bude určite 20 kg

lorela
16. jún 2014

@victory1 No jóóóóó 😀. Takou škodovečkou som si to "onehdá" namierila (na kolenách krstnému sediac za volantom) rovno do jarku a chlapci futbalisti z blízkeho ihriska nás ratuvali 😀.
No nám sa iba v kotrbe varilo cestou naspäť, peškom sme vyrážali z domu, a nech som presná, datujem: 1985 - 1995 😀.

lorela
16. jún 2014

@victory1 U nás predpoveď vyšla, konečne príjemné letné počasie...
Aj tebe pekný zvyšok dňa a chutnú krkovicu k temu! 🙂

victory1
18. jún 2014

@lorela ..ja viem, onehda, onehda...Skodovky boli smradlavejsie, priroda cistejsia, a hriby tiez neboli "fukusimove..."
Ako moj papa hovoria, proste za Marie Terezie sa aj sravalo lepsie.../s prominutim, damy🙂/ 😝 😉 😀

victory1
18. jún 2014

@lorela ..krkovica vysla v spolupraci s chlapom...ma pre mna pochopenie, ze sa nerada babrem s masom... 😠 ..tak som ho vychvalila, ze dufam, ze bude napomocny aj do buducna... 😝 😉

Dnes mam asi jahodovy den...zerem ich od rana a uz mi je pomaly z nich zle... 😕