Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
@victory1 @vandijan @biancaneve
Joj baby, ake ste dnes optimisticke. To ja som ledva-ledva 40-ku nosila pri svojom vahovom minime, ale je to aj tym, ze som vysoka a mam velku kostru, takze ziadne uzke pliecka a tenke nozicky nehrozia! Ale budem absoltne vdacna za 44-ku, ked sa dotrepem do cielovej rovinky, ktora je este taaaak daleko. Ale teraz to dam, aj keby sekery padali.
A ja teda na sacharidy chut mam 🤐 , preto si davam sladke ranajky, inak neviem-neviem. Keby mi tak nechutili, oooo aka polahoda by to bola.
@victory1 ved to vôbec nie je veľa kíl za pol roka ... mne to príde taká malá závisť, že ona pribrala a ty ideš pekne dole .... aj ja by som možno závidela, ale vzápätí by som si vynadala, že ty si preto niečo urobila a ja musím urobiť tiež a nakoniec by si nebola závisť ale motivácia...
a čo sa týka môjho včerajšieho rozhodnutia, aké bolo úžasné, dnešným ránom skončilo, nakoľko sme išli na chatu, kmotra napiekla bábovku, juj a na takom vzduchu sa dobre papá ... ale tak teraz večer som za to urobila brušáky a zajtra tvrdo na to ... lebo som zase pozeral chrisa powella ...
@zuzimia Moja, jasne, ze je to uplne ine, ked si vysoka...na vysokej kocke +- aj 5 kil nejako clovek nezaregistruje, ale na krpanovi ako ja aj kilo vidiet... 😠
A inak, mne sa vekom aj meni postava...za svojich mladych cias som mavala tenky pas a siroke boky, rozdiel aj 35 cm..teraz pas zial dorastol, ale aspon z toho zadku to zas ide lepsie dolu...
..a jasne, ze to das!!!! 😎 ...sekery hadam padat nebudu..staci, ze dnes chliape ako besne... 😠
@hasleerka Dakujem, si zlata...tiez si myslim, ze to nie je moc...ale stale som kamosku dako ospravedlnovala sama pred sebou, ze to mysli dobre, ale vyzera to tak, ze nemysli...a uz ju kaslem... 😠
..juj, no ak bola chata a na chate pohoda a dobre jedlo, tazko by hocikto odolal! Ale vies co? Aj tak si za hviezdu, lebo si sa zatala a vecer robila brusaky! 😎 ..ja by som sa na to uz vykaslala...ked som nazrata, som aj hnila...Ale ty si dobre spravila a obdivujem ta, ze si sa donutila! 😎
..som tupon..chris powel je kto? 😕
@hasleerka Aha...tak take to som este nevidela...ale kuknem do programu...len, ak to davaju v telke poobede mam smolu.... ☹
..70 kil za rok? 😕 ...fuuu...to je parada...on je ako sportovy trener ci aj jedalnicky zostavuje a tak?
...tak veru kukaj, kukaj...moze to byt inspirujuce... 😉
Baby vcera som mala krasny hnily vecer.... 😎 ...dcera u frajera, chlap na chalupe, sama doma.... 😎 ..jedinu cinnost, co som vykonala bola sprcha a otvorenie tuniakovej konzervi... 😀
@zuzimia Preco mimo reality? Kvoli tomu, ze az 70 kil schudla? Ci? 😕
...ono to je extrem, ale hadam chudnu po dohladom lekarov...no, vlastne musim si to najskor kuk, potom sa k tomu vyjadrovat, ze? 😔
...nenadavaj si! Jasne? ...ziadna krava...proste si mala obdobie, ked tvoje telo, nervy, psychika takuto stravu a vahu potrebovali...malo to tak byt a hotovo! Teraz sa situacia zmenila , tie kila nepotrebujes, tak sa ich pomaly, postupne, ale isto zbavujes...
A kam sa ponahlat? Mozes ich chudnut aj rok- dva, vytvoris si ten spravny zivotny styl so zdravou stravou, pohybom a budes spokojna..no... 😵
@victory1
Nie kvoli tomu, ze az tak vela. Len mi to pride take, zecloveku daju plan, co a ako, naucia ho a potom vlastne cely rok sa venuje len chudnutiu a cviceniu (napr. za prve tri mesiace -36kg), nerobi nic ine - to mi pride take mimo realitu. Nakoniec podstupuju este odstranenie nadbytocnej koze chirurgicky. No ved kuknes - uvidis. Dost to riesia aj z psychickej stranky. Inak sa to pozera dobre a clovekla to tak trochu nabudi.
V ostatnom suhlasim.
A este zavidim hnily vecer...aj ja by som chcela.
@zuzimia Hm..americka klasika...vezmem si rok dovolenky, aby som schudla... 😠 ...ale to tam byva asi s extremne obeznymi, ze?
Inak, u draheho na chalupe..no, on tam chyta tusim TLC, ci ako sa to vola, som asi pred rokom pozerala tiez americku relaciu. Bol to manzelsky par, co chcel schudnut, varil len on a mal pocit, ze vari zdravo, vsetko celozrnne, nizkotucne, light, a ani jeden nemohli schudnut. Nakoniec na nich "nasadili" kameru doma a sledovacov v terene. On sice akoze doma zdravo varil, ale v neskutocnych mnozstvach..ked maslo, tak cele maslo, syrovu omacku sice z nizkotucneho syra, ale pol kila. A pri vareni stale cosi vyzieral, ochutnaval, daval aj manzelke kostovat...v podstate popri vareni zjedol jednu porciu obeda a potom spolu so zenou druhu porciu.
Ona bola trebars vonku a bola s kamoskou na nizkotucnej jogurtovej zmrzline, ale kydla si na nu toping, cokoladu, oriesky a daky sirup...Ked im to ukazali, tak boli uplne v soku, vobec si tie vyzieracky a ochutnavanie jedal neuvedomovali....
Inak vtedy som sa nad sebou tiez zamyslela, ze ked nieco varim, tiez to stale ochutnavam a doladujem chutovo a zas ochutnavam a prestala som..ochutnava drahul...cize pre mna toto bolo fakt inspirujuce...
😉
@victory1
Ano s extremne obeznymi, ale zas nie ovela obeznejsimi ako som napr. ja. Sledujem obcas tak skor popri inej cinnosti (predvcerom napr. vynimocne celkom v klude, kedze herecky su u starkych 😀 ). Ale tuto o jedle vela toho nie je, skor ide o extremne cvicenie (naposledy bezala maraton ta chudnuca), iste maju aj speci jedalnicek, ale o tom sa zmienia minimalne. No a snazia sa riesit psychicky problem, ktory za tym moze byt.. No kukni a das koment. Som zvedava, co povies.
Ja uz za chvilu padam, ozvem sa zas zajtra.
@zuzimia jj, pekny vecer...a dnes si daj relaaaax! 😉 U mna dnes plny dom...kompenzacia po vcerajsom hnilom veceri... 😠
...no a najviac na se... , ze vsetci ocakavaju, ze im budem behat kolo riti, a hlavne vymyslat , co na veceru a varit, co neznasam...ale dnes ich kaslem, idem cvicit 😝 😎 ..nech si objednaju pizzu... 😠
@victory1 veru tak, zacvič si, včera sa cvičilo konečne vynikajúco, nebolo vôbec dusno, čerstvejšie....dnes idem opäť, nejako som moc nabudená🙂 😀
no aká debata sa rozprúdila o extrémnych premenách .. veru to môže byť len v amerike ... ja veru nemám čas denne cvičiť aj 4 hodiny ako ony ... ale tak zase ani toľko nepotrebujem, našťastie okolo tých 140 kg nemám ...
no len dnes mi moja dcéra povedala že nemám chudnúť, lebo takto som krajšia ako keď som bola chudá ... takže dilema čo robiť ... ale možno čím bude staršia asi zmení názor a nebude chcieť tučnú mamu, tak asi pokračujem v chudnutí dalej ...
ach jáááááááááj dnes mám deň váženia a je smutný ... plus 1kg ... no čo už narobím ... počítam že cez leto nič neschudnem, len aby som moc nepribrala ... nedá sa odolávať zmrzkám a ovociu ... ja ho papkám hocikedy, nielen ako desiatu ... takže júl, august musím zvládnúť bez veľkého pribratia a od septembra sa pustím do toho naplno ...
@hasleerka dá sa odolať keď si rozkážeš !!! To je o vôli....Zmrzky a ovocie máš aj v zime, stále....tak si povedz, že ich nebudeš jesť a nehľadaj výhovorky....
@biancaneve vieš u mňa je všetko o tom, že síce chcem schudnúť ale nie za každú cenu ... nemienim si všetko odriekať len aby som bola chudá .... to ma šťastnou neurobí ... takže ak cez leto neschudnem ani kilo, nič sa nedeje aj ked sa tvárim akože smutná ... hlavne dúfam že ma nevyhodíte z témy, lebo ja naozaj to chudnutie neberiem ako najdôležitejšiu vec ... takže ak schudnem budem happy ak nie nič sa nedeje ... preto sa tu pri vás snažím, aj keď nie tak stopercentne ako vy ostatné
@hasleerka prečo by sme ťa mali vyhodiť z témy, prosím ťa... 🙂 keď si ty spokojná mne je úplne jedno či schudneš, ani pre mňa chudnutie nie je prvoradé, chvalabohu nemusím chudnúť závratné čísla, mám iné priority ale je to o lepšom pocite, aspoň teda pre mńa....
zienky tak cely den sa drzim,strava lahka,a pride vecer 22:00 a zozrala by som slona,najhorsie je ze lapam po chlebe,neviem to prekonat,potom si nadavam a rano na novo.Iba tak trosku by som chcela zhodit. ☹
@zuzimia Chalooo...pocitam, ze si uplne zazrata do balenia, chystania, studovania mapy...s cestovnou horuckou na pleci... 😝 😀 😀 😀
Ani nevies, ako ti ten relax dovolenkovy zavidim! Ale v dobrom, teda tak, ze ti ho doprajem, ale strasne rada by som uz aj ja niekde vypadla...Ja to vzdy na sebe poznam, kedy je najvyssi cas vypadnut, ked par dni po sebe rano vstanem a mam ist do prace a dviha sa mi zaludok...to je uz ta hranice, ked mi telo hovori, vypni a niekde zmizni... 😠
Vcera som pozerala ten chudnuci par...teda klubuk dolu, ze tolko schudli..takymto sposobom, cvicit 4 hodiny denne by som to urcite nezvladla....inak, ja by som mala fakt stres z tej operacie, az mi bolo divne, ze sa na nu obidvaja tak tesili... 😕 ..a vsimla som si, ze to nie je o strave, ale o odstraneni psychickeho bloku a cvicenia do mrtva...ale ten ich trener vyzeral faaakt dost dobre... 😝 😉
..ked sme pri tych chudnucich relaciach, viac sa mi pacilo to ceske "Jste to, co jite"...
@biancaneve Dufam, ze sa ti podarilo zacvicit si, ked si bola tak fajn naspidovana vcera 😀 ..mne sa nepodarilo, riesila som trosku s dcerou jej starosti, tak som sa na cvicenie vykaslala...tazko sa mi fuci aj rozprava 🙂...pojdem dnes skor z roboty a idem rovno sadnut na rotoped... 😉
@hasleerka Myslim, ze tu nikto nechudne za kazdu cenu, inak by sme tu v diskusii citali o bandazi zaludka, liekoch na chudnutie, liposukcii a podobnych nezmysloch.
Myslim, ze kazda potrebuje to "prestuknutie" v hlave, aby sa zatala a pustila sa do chudnutia..bez toho sa jednoducho darit nebude. Aspon ja som taka...chudnem teda uz tri roky, ale pevna vola v prdeli a stale to bolo +- 3 kila a ked bola prilezitost, tak som si supla kolaciky, zmrzky...ze no a co.... 😝
Toho roku mi "prestuklo" a som na seba prisna a ide to....
Takze, ked sa na to necitis a "neprestuklo" ti, nic s tym nespravis...mozes nieco robit aspon pre svoj dobry pocit a kondicku. Cvicenim nafukas do tela endorfiny, budes optimistickejsia, pruznejsia, aj postava bude lepsie vyzerat..a mozno, ked budes taka nabudena, tak ti "prestukne"... 😉
@saxana36 ..to bude o tom, ze sa cely den "drzis", ked zjes malo za cely den, potom vecer si hladna ako banik.... 😉 Pridaj si porcie v priebehu dna...
...ak chces poradit s jedalnickom, skus poprosit nasu stalicu, koucku, ktora sem uz ani nezavita, lebo mysli, ze sme uz vsetky uuuplne susienky, ze @lorela ?! 😝 😀 😀 😀
@victory1
Uz som chcela aj pisat, ale som takaaaa nasrataaa, ze ma rozdrapit ide. Tak kedze deti nie su doma, a tym padom nemam pokusenia, normalne som sa vazila va stredu, co som sa tu vytesovala ze 125,5. A kedze teraz mam kludne rana, len tak ze nie som si vedoma ziadnych prehreskov, rano hopsnem na vahu a ze 127!!!!! Skoro som infarkt dostala, chcela som si zlepsit naladu, tak som si tu teda fakt "zlepsila" 😝 😝 😝 😝 Akoze nejake drobne vaha kolise v pohode, ale toto 😕 😕 😕
No na porazenie, naco som na tu vahu liezla 😠
Inak este ani nebalim, ani nic podobne, vcera som este vyprala za dve pracky a dnes som v robote, aj ked teda produktivita biedna.
No a vcera som aj ja jednym okom kukala premeny, lebo som potrebovala nutne este usit tristvrtove gate na dovcu, tak som spojila tieto dve cinnosti. Bolo to zaujimave, vcera naozaj cele o psychike. A trener veru vyzera fakt dooost dobre. Ale aj Ashley s manzelom na zaver vyzerali viac nez dobre!
@hasleerka
A musim suhlasit s @victory1 - je to cele o tom "stuku" v hlave. Ja som prvykrat velmi schudla, ked som sa bezhlavo zamilovala. Take uz teraz nehrozi, aj ked by bodlo.
No a fakt je, ze @lorela sa tu na nas dako vyprdla, jedine ospravedlnenie je, ze niekde "vala sunky" na dovolenke! Tiez by som si rada precitala nejake fundovane vysvetlenie, co sa mi to dnes stalo, lebo toto moja logika neberie.

@vandijan ..ja som na tom horsie...a uz na ne ani chut nemam...no... 😔