Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
jáj dievčence ... ja sa hanbím .... je to so mnou zlé ... prvé tri mesiace som bola úplne chytená a teraz tri mesiace nie som schopná nič ... ani tie chvály nepomáhajú ... 11teho sa vážim ... hlavne dúfam aby som nepribrala ... neviem čím to je, ale je teplo a mne chutí jesť viac ako v zime ... ale stále nehádžem flintu do žita, a tvárim sa že chudnem dalej ...
ahojte, váha sa so mnou asi už zas kamoší, ráno 72........spadlo zo mna kilo, do cieľa 10.......že wau
@victory1
No Turiec ano ja nepoznam. Ale pravda je taka, ze zatial si netrufam is sama s detmi k moru, takze Slovensko to isti. Vlani sme boli v Zuberci a bolo super, trocha turistiky, trocha kupania.... teraz mam v plane nieco podobne. Ideme do Blatnice, takze trocha turistiky, troska sa pokupeme v Turcianskych Tepliciach - je tam aj kupalisko aj akvapark, pri Martine je velky skanzen, to sa detom urcite bude pacit. No a este Strecno a plte.A mozno kukneme nejaky ranc, kone su nasa velka laska.
@victory1 ani nie, ale ide mi to pomaly tak sa utešujem , že aspoň nebudem moc vráskavá, to je taká útecha, .......teda moja...........ale 6 tka je o chvíľku, ale myslím že veľkosť oblečenia je dobrá kvôli oblečeniu, ja nie som vysoká.........som krpec, ale moja min. bola 57 a to som bola ako kostra, asi ťažké kosti, či čo..........meriam len 165 cm, a momentálne som niekde medzi 38 a 40 v oblečku, čo je super, v januári som mala 84 kg, ako malý slon.....a dnes idem zas cvičiť🙂...........akurát že mi je všetko veľké, inak som spokojná...........a šťastná..........ako keby som nemala po 40 tke ale menej
@zuzimia vraj niekedy šok neuškodí, ved jem stále to isté, ráno jogurt niekedy si dám do toho čerstvé ovocie...teraz sú už maliny, potom obed zelenina mäso alebo ryby, olovrant zelenina mäso alebo syr, alebo niečo na čo mám chuť (často hemendex), niekedy proteinovú tyčinku (mám vlastný recept), večera zelenina mäso a niekedy po cvičení proteinový nápoj, asi už telu zo mna šibalo, a ked som hladná druhá večera, pár plátkov šunky alebo syra Pierko, Kleopatra
asi som potrebovala šok 😀
@vandijan ☹ ..jasne, ze si obor oproti mne..mam 158 cm... 😝 😀 😀 😀 ..ale to si pekne schudla, parada! A myslim, ze na vahu sa mozes vytoto, ked oblecies daku 38 - 40 ...stale hovorim, ze kludne budem mat aj 100, ked obleciem krpate oblecko... 😉
Inak, ja som isla z 87,4 ...a to som sa uz fakt kotulala... 😀 ..teraz mam pocit, ze kila sa presuvaju, o co mam ja menej, o to ma moj chlap viac... 😠 😔
No, inak, ty tiez tym sacharidom moc nedas..ved ty ich jes este menej ako ja..a to uz mna @lorela dodzubala...no... 😔
Zeny, ma niektora osvedcene spevnenie vypukleho bruska takym vibracnym pasom ?chudnutie tomu vela nepomoze.hladam alternativy.na brusaky moc nemam pevnu volu.
@victory1
Ha! To ja uz by som si pri 87 pripadala ako srnka!
Na dovcu sa tesim, len mi nejako nedochadza, co vsetko mi treba do soboty nachystat. 😕 No a este nam predvcerom, kym sme sa boli kupat, nejaky kreten urval ventil z kolesa. 😝 Pridem a kukam "vsak som nezaparkovala v takej jame", tak pekne krasne rezervu a ides. Na stastie dotiahnut sroby prisiel daky miestny pistik. Ale normalne, ze som vymenila koleso! Bola som na seba pysna. Aj ked toho idiota by som najradsej za oneee zavesila niekde do prievanu, co mu uz len ten ventil nedal pokoj. A to len dufam, ze nam nepichol aj gumu, lebo som na jar nove kupila dve a hadajte - vybral si presne jednu z tych dvoch!
@zuzimia Ale neboj, nachystas..hlavne sa nestresuj. Ja ked uz mam vsetko v kufri a v hlave kopec myslienok, ci som to a to nezabudla, tak predycham a poviem si, ze plavky, doklady, dake prachy mam a co som zabudla, to urcite potrebovat nebudem... 😝
Hm...poznam, poznam take...to si mala este lacnejsiu verziu..ja som poziacala kamosku auto s tym, ze ide vyplatit servis svojho auta, svihla na obrubnik a jednu gumu presekla... 😖 ..gumy mali presne tyzden! ☹
..no, ale to si macherka, ked si to sama vymenila...ja nasadzujem bezradny pohlad /tej srnky 😀 / a siroky usmev hned prvemu okoloiducemu, okolostojacemu a ze prosiiiim...a ked to nevladze, privola si uz len dakych kamosov... 😝 😀 ...vsak som len dieeeevca, nie? 😀 😀 😀
..no, vsak ale ty si takyto postup zvolila pri Pistikovi...dotahovacovi srobov... 😀
😠 😠 😠 😠 som sa dnes rozhodla že už vážne nechcem byť tučná ... dnes ani kúsok sladkosti ... teda džem na raňajky nerátam ... pevne mi držte palce ... dovolím si sladkosť iba v nedeľu ...
Baby..nastvala ma moja dobra kamoska...myslim, ze ju preradim do kategorie "znama"... 😢 ☹ ☹ ☹
Kazdorocne spolu sma zacinali v januari chudnut, volali si, podporovali sa , pindali spolu , ze nam to nejde, "chvalili sa" s prehreskami...No a ja mam tento rok tu spravnu konstelaciu a konecne mi to chudnutie celkom ide, no ale ona "schudla" zo 109 na 111 kg...tak aj som ju polutovala, aj som jej radila, nech sa skusi stravovat tak ako ja + trochu sportu....
No a ona na to, ze "ale to si moc rychlo schudla a ja som presvedcena, ze to nie dobre take rychle schudnutie, mala by si s tym skoncit, lebo rychle chudnutie sposobuje aktivaciu nadorovych buniek.." 😠 😠 😠 ..krava! 😖 😠 😠 😠
...sory, ale musela som sa pozalovat... 😢 ..okrem toho, tie kila za pol roka to nie je tak vela...v priemere to nevychadza ani kilo tyzdenne.... 😠
@victory1
A kolko si schudla? Ja som trochu mimo obraz, aj ked som namatkovo citala. Nech ta pochvalim! A kamosku treba preradit do nejakej vhodnej kategorie, lebo teda je totalne demotivacna 😠 ale to z nej zavist hovori.
A aj ja sa idem pochvastat, aka som vcera bola akcna - detimam u starkovcov tento tyzden, tak sa snazim porobit veci, ktore sa pri nich nedaju: vcera totalna debordelizacia skrin. Mam jednu 5-dverovu a jednu obrovsku 2,7m na dlzku a 2,6 na vysku. Takze sa tam toho zmesti 😝 😝 😝 Tak vcera, ked som prisla z roboty, som vyramovala vsetko zo skrin a vsetko som pretriedila, ulozila . Dve vrecia do kontajnera, dve vrecia pripravene do azyloveho domu pre tyrane matky a deti a zvasok upratany. najhorsie je, ze nemam dojem, ze by sa mnozstvo veci nejak zmensilo. No ale rozhodne je to ovela lepsie. Dnes mi este zostalo prebrat topanky po detoch a skrinky v detskej,tam musim vyhadzivat jedine vtey, ked nie su doma. Ale tea poviem vam, ze vecer som uz ledva stala na nohach. Fuj!
Snad to dnes pohnem zas dalej.
@zuzimia Ale, od januara do marca 2 kila a od marca do juna 13,8 , za pol roka necelych 16+ kil..myslim, ze to nie je ziadne rapidne chudnutie... 😠
..kks, poznam ju uz aspon 10 rokov a nikdy mi nepripadala nejaka divna alebo zavistliva, tak som z toho taka...no divna... 😖
No, tak na debordelizaciu skrin sa prosim pekne chystam od zaciatku jari..teda od Velkej noci, kedy sme boli naposledy lyzovat. Mam sice rolldory, ale potrebujem vytrepat hrube a hrubsie veci hore a stiahnut tie letne dolu.../a vzhladom na moju vysku to musim robit so stolickou..30x hore dolu..noo/ Jedinu debordelizaciu som spravila v skriniach mojej dcery s jej aktivnou ucastou... A to , co som ju presvedcila, ze uz nemoze normalne nosit medzi ludi, tak to zas schovala na ine miesto do skrine - ze bude to do zahrady...takze veci do zahrady, do ktorej chodi 5x do roka ma podstatne viac ako veci na normalne nosenie... 😠 ..a teda tebe verim, ze je to fakt makacka...no a hlavne to nie moc bavi, ze? 😝
@victory1
Oj, tak to teda blahozelam! Pekny vsledok 🙂
Kamosku neries, casom sa to ukaze same. Mozno ma len zlu konstelaciu a niet sa comu divit - kebyze moja kamoska 16kil schudne a ja 2 priberiem, tiez by ma to sralo. Ale zase - mala by to vediet spracovat, vsak uz nie je decko.
Aku velku dceru mas?
No ono dalo by sa aj nieco prijemnejsie, ale vsak to nastane uz od soboty, potom si to vynahradim! Dnes som uz kupila aj dialnicnu znakmu (ja po dialniciach nemam kde chodit tu u nas) no a este musim nastudovat mapu - som sofer amater, ale snad nikde nezabludime. A hubu mam na to, aby som sa opytala. To nie ako ist s chlapom - radsej obide cele mesto trikrat miesto toho, aby sa raz spytal, myslim, ze to plati uplne vseobecne 😀 Joj, sa tesim!
@zuzimia No dakujemky ti peknô 😀 ..kamosku riesim, lebo pred 2 rokmi drzala Dukanovu dietu a paradne schudla a kedze ja nezvladnem zjest maso bez zeleniny, mne to neslo. Ale podporovala som ju a pomahala som jej ako sa dalo a tesila som sa s nou....proste som ocakavala taku istu podporu od nej...
no, aj ked teraz ma vsetko naspat....
Tak, ja tiez nie som az taky zrucny sofer...teda jazdim casto, ale po tych istych trasach..niekedy mam pocit, ze keby zmenili niektoru znacku, tak to dopadne vseliako..no...uz az tak nedavam pozor na tych overenych trasach... Ale ked treba radsej mapu ako navigaciu, tak ta zvykne zdochnut, ked ju najviac potrebujes, popripade ta povlaci a vyhliadkovou trasou sa dostanes aj tam, kde by si sa inak v zivote nedostala...no...
..hm, moj ex sa nikdy neopytal na cestu..vsak to bol hrdy chlap... 😝 ..tak sme x-krat bludili a raz si zasli skoro 200 km, ked sme sa trepali do Chorvatska...moj sucasny s tym absolutne problem nema spytt sa..ale on kedysi jazdil na kamione, tak to ma este z tych cias..navigacie moc neboli, mapy stare, tak uz len huba musela sluzit...
@victory1 ciao, tak vieš, ťažko niekoho pochváliť keď dotyčnému pribudli kilečká, bohužiaľ úspech iných niekto tak ľahko nespracuje ale určite to nie je priateľ na slovo vzatý ak má tento postoj....ja ťa chválim všetkými desiatimi !!! Krásne číslo!!! Ja som včer a pochodlila trošku výpredaje a s radosťou som zistila, že oblečiem č. 40 aj nohavice aj vrch...to som sa ale nevážila, lebo ja sa vážim 1x do mesiaca a až po " dňoch"...cvičím ale skoro každý deň, tento víkend som si to dala hneď ráno lebo v tom pekle večer už by som zase povedala, že nie a hlavne by to bolo neznesiteľné...Malej som povedala, že keď prídeme inokedy domov poobede tak mi má povedať, že musím cvičiť a ledva som sa vyzula a ona mi kričí, že " maminka, cvič !!! " 😀 Takže mám nad sebou dohĺad na slovo vzatý... 🙂 ale neopísateľný pocit po cvičení môžem povedať, fakt...teším sa. Dnes mám na sebe gate čo som kúpila pred cca 6 rokmi, inak staré veci s radosťou vyhadzujem len tieto mi nejak nedalo, že šak možno ešte príde ten čas...a cítim sa v nich oveľa lepšie ako v čase kúpy...no ale už stačí s chválou 😀
@biancaneve Nuz, som z toho smutna a mam aj divny pocit...ale mozno ma len pretlak informacii /teraz absolvovala vraj nejaku diagnosticku metodu, kde z jedinej kvapky krvi ti urcia, kolko mas v tele plesni, parazitov, mikrobov...bleeee a fuj!..by som nesla dobrovolne.../
Takze 40-ku! Tak gratuliren velice moc!!!! A pomachrujem...v piatok som zas zavitala do Tesca v PB a kupila som si biele letne gate a tiez 40-ku.... 😎 Do kabinky som si poslusne natrepala 44,42,40, ze co mi bude dobre.... 😀 ..no, ale moze byt aj , ze su cudne usite, lebo medzi 42, ktore som skusala ako prve a tou 40-kou bol dost velky rozdiel...ale tiez som sa tesikovala ako ty! 😵 ...ale zas, aby som nemachrovala az tolko, plavkove gatky som kupila 44-ky... 😠 ../ine nemali k tomu vrchnemu dielu/ som zvedava, ake budu, ked ich namocim... 😔
Musela som sa zasmiat, ze ta takto dcera "cvici"...no, moja tiez a to takym sposobom, ze drahy donesie kolac od babky alebo od sesternice a vypytuje sa, ze kto si da...no a moja dcera hned zahlasi, ze mama nie, ved drzi dietu... 😀 ..no, ved vsak potom si ani nedam...no... 😠
Ale musim sa ti dobrovolne priznat, ze tyzden som necvicila, bola som prechladnuta a boleli na krize, tak som sa to snazila drzat v klude....dnes uz je lepsie, tak poletim z roboty, aby som cosi odcvicila...
No a teda gratulujem k starym gatom 😝 😀 ..je to super pocit, ze? A citim z teba aj dobru naladu a optimizmus, taka som rada! 😵
@victory1 máš pravdu, lepšia nálada je...
@biancaneve Lepsia postava, endorfiny po cviceni = lepsia nalada...parada! 😵
..ty vyhadzujes veci, co su ti velke? Ja stale ich dako premrvam v skrini..teda cosi som dala draheho mame, nejake bluzky...ale stale mam v hlave, ze ak priberiem, co budem nosit, ked vsetko vyhodim..ja viem, treba zmenit myslenie... 😠
..no, ale je mi niektorych kuskov fakt luto, uz mi kamoska objavila dake krajcirstvo, co by mi nejake handerky zuzili, ak by to islo zuzit... 😉 ...hlavne moju oblubenu lahku bielu bluzku, ktora t.c. vypada ako tehotenska bluzka... 😖
@victory1 sacharidy naozaj moc nejem, nejako som si zvykla žiť aj bez nich, ale je to už v pohode, sem tam si dám bielkovinový chlebík, ale sacharidy budem až po cieli, .........a ten je daleko
@biancaneve ja mám tiež rovnaká posit po cvičení, a teraz som trochu prepadla korčulovaniu..... ale ten pocit........skvelé

@vandijan kks...tak to som nevedela, ze na rozpohybovanie vahy staci orieskova Milka....! 😀 😀 😀 ..som na tom podobne...mam 72 a tuzobne cakam , kym naskoci 6 na zaciatku..a aj ciel mam zhruba rovnaky... 😝 ..len ty budes asi o kilometer vyssia, ze? 😝 😀