icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

katia77
31. júl 2014

@victory1 Fakt nemas chybu!!!!!! (franck12) to mas za to, ze si tu ohovarala nemcurov 😀

biancaneve
31. júl 2014

@victory1 toto aj keď budem hocijako dobre vyspatá asi nepochopím 😀 ( viď správu od franck12) 😀 a hlavne v téme chudnúcich 40 ročných ženičiek....
Keď sa cítiš ty dobre s paleo štýlom tak pokračuj, hlavne aby si bola zdravá....

victory1
1. aug 2014

@katia77 😀 😀 😀 ...to sa sem daky Helmut priplichtil za @biancaneve este z dovolenky.... 😝 😀

victory1
1. aug 2014

@biancaneve ...sak som ti to vysvetlila..vid sprava hore... 😀 ..ze? A ze kto za to moze?! 😀 😀 😀

Citim sa dobre, aj ked si zvykam na nizsi tlak, hepatalky ok, krvny obraz tiez, mam zvyseny cholesterol, uz to riesim vyzivovymi doplnkami... 😉

katia77
1. aug 2014

@victory1 Helmut alebo Udo ci Uwe, "milujem" tie dojclandske mena 😀

victory1
1. aug 2014

@katia77 Rainhard tiez nema chybu... 😀 ...kamos tak pomenoval pudlika.... 😀

biancaneve
1. aug 2014

@victory1 no ale ženské meno ako " Uschi " ( čítaj uši ) tiež nie je na zahodenie 😀 ale nechcela by som a tak volať, dosť by som sa na našich nas...ala

biancaneve
1. aug 2014

keď sme boli s kamoškou v Turecku, jeden v bare sa k nám prihovoril a predstavil sa ako Ufuk. Na druhý deň, že do kelu jak sa tento volaá ? že niečo ako " výfuk ", tak sme si to potom zapamätali 😀

victory1
1. aug 2014

@biancaneve 😀 😀 😀 dooost dobreeee.... U nas v rodine, je dooost smutne, ze jedna vzdialena pribuzna pomenovala svojho slovenskeho syna, ze Dick....neodporucam mu cestu do statov... 😕 😝

biancaneve
1. aug 2014

@victory1 ja som mala spolužiaka na ZDŠ Dicka, ale on mal myslím otca z USA, jeho mamička pre istotu učila zase ruštinu 😀

hasleerka
1. aug 2014

sevas dievčence ... som doma z dovolenky ... hneď hlásim príbytok kíl ... síce ešte neviem koľko... ale všetko to isto pôjde dole a ešte aj viac ...
zatiaľ sa majte...

marianapetrociova
1. aug 2014

ahojky,chcem sa opýtať či funguje v ilave zumba,dik

victory1
4. aug 2014

@biancaneve sorry, ale ak mas cca 42 a jeho mamaaa ucila Sj a Rj a volala sa Darina...tak kua, je to on.... 😀 😀 😀 ..a papaaaa nebol z USA, ale z Trnavy.... 😝

victory1
4. aug 2014

@hasleerka Vitaj dovolenkacka! Dufam, ze si si oddychla a mala si aj pocasie ako pre cloveka suchozemskeho a nie pre potapaca.... 😝
Odporucanie dna: vaz sa az tyzden po dovolenke, dovolenkove kila ti rychlo zlezu..a nebudes mat depku z toho, ze si pribrala...vies ako to vravia bratia cesi..."lehce nabyl, lehce pozbyl..." 😀 😎

biancaneve
4. aug 2014

@victory1 aký je svet malý !!! 😀 nie som si istá, či je Darina ale bola malá pehatá a ryšavá

hasleerka
4. aug 2014

@victory1 ani nevieš že ako si ma potešila ... v piatok sa vážim nanovo a dúfam že budeš mať pravdu, že ich lehce pozbyjem :D :D :D
inak som si užila super ale oddychom sa to nedá nazvať ... stále v mori, alebo v bazéne, skákanie, chodenie ...

victory1
5. aug 2014

@biancaneve No, ona ma raz blondate raz rysave vlasy....a hlavne ma na sebe tolko make - upu, ze mas pocit, ked jej prejdes prstom po xichte, tak ten prst uz v zivote neuvidis... 😝 😀 ..brw. Dick ma aj sestru Darinu...teda pre blizsiu identifikaciu... 😵

victory1
5. aug 2014

@hasleerka Jasne, ze "pozbyjes" ... 😀 ..len sa tento tyzden - dva slusne spravaj. 😉 Proste to tak funguje, tak sa uz nestresuj...

Jasne, ze si si oddychla, tomu sa hovori , ze aktivny oddych.... 😝 ...ved by ta isto porazilo celu dovolenku lezat v horizontalnej polohe a pocitat oblaky.... 😀

silvia0310
5. aug 2014

@hasleerka a možno budeš prekvapená že si nič nepribrala 🙂 ono tam pri mori máme lepšie trávenie a veľa energie vydáme zo seba práve vo vode 😀 nakoniec zahlásiš v piatok úbytok 😀

silvia0310
5. aug 2014

taak žienky konečne sa balím a idem domov v noci ,teda cestujem ,som celkom hotová ,18 dní mi stačilo ,..teraz budem doma 6 týždnov ,tak sa teším ,podnikneme dáke výlety ...zbožňujem Liptov 😀

hasleerka
5. aug 2014

@silvia0310 aj ja zbožňujem Liptov, chodím tam na jeseň na dámsku jazdu ... do Bodíc ... samé baby, chata a užívame si....

biancaneve
9. aug 2014

baby, čo ste už všetky chudé??? 😀 kde ste??

blue99
9. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
hasleerka
9. aug 2014

@biancaneve to bolo dobré :D :D bodaj by sme už boli :D :D .... ja mám v pondelok čas váženia ... to bude strašné ...ale nezúfam ... idem do toho zase naplno....

biancaneve
10. aug 2014

@hasleerka tak daj vedieť 🙂 ináč bola som v sobotu na kúpalisku v rakúsku a bola tam jedna, evidentne bola kulturistka, baby poviem vám, že fuj, naozaj veĺmi odpudzujúce a neerotické, naháňalo to strach 😢 nič príťažlivé....takže až tak to nebudeme robiť, ok? 😀

hasleerka
10. aug 2014

@biancaneve veru nie, na to sa ja nedám ... mne sa už od mladosti kulturisti nepáčia... a hlavne baby

biancaneve
10. aug 2014

@lorela lorelka, možno otázka na teba...dnes som sa vážila, zase po mesiaci, vždy po ms, takže obdobie identické. na váhe som neschudla ani kg,čo mi dosť zobralo náladu lebo na cm som schudla za 3 mesiace: v páse 6 cm, v hrudníku 4 cm, v stehnách a bokoch tiež 4 cm....oblečiem menšie číslo ako pred časom a tak som dúfala, že sa to odrazí aj na váhe. Cvičím 4 x do týždňa ale ten úbytok na cm som myslela že sa odrazí aj na váhe,neuspokojí ma vysvetlenie,že keď cvičím neubudnú kilá. Lebo tých 6 cm sa mi nezdá málo na to, aby sa to neukázalo aj na váhe. Zase som sa dnes presvedčila, že sa nebudem vážiť lebo ma to fakt demotivuje 😢 mama mi hovorila, že mala raz pacientku, ktorá výrazne schudla na vizáž ale na kilá nič, zaujímalo ju to z odborného hľadiska ale nikde sa nedopátrala...však aj keď sa cvičí musí ísť váha dole aspoň mierne, nie???

natalka13
10. aug 2014

natalka13 "Dikino" bol aj moj spoluziak 🙂 a jeho mama moja ucitelka a babka druzinarka
@victory1

hasleerka
11. aug 2014

no dievčence kilá neodišli ... ostali potvory na mne ... takže tento mesiac sa musím opäť zaťať a dať ich dole a potom pokračujem dalej ...

victory1
11. aug 2014

@blue99 ..parada! A teraz skusaj dalej... 😝 😀