icon

Chudnutie 40 ročných žien

takyna
23. jan 2014

Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂

victory1
11. aug 2014

@hasleerka ..dufam, ze si spokojna... 😉

victory1
11. aug 2014

@biancaneve ale ved to mas fantasticke vysledky... 😎 ..gratulujem! No a mozno staci vahe vymenit baterky... 😝
Teda moj drahy, ked si meria tlak a vychadzaju mu blbe cisla, tak v tlakomeri vzdy vymeni baterky...uz par rokov mame tlakomer ako nevy... 😎

victory1
11. aug 2014

@natalka13 ..teeeda! Jeden obycajny Dick a kolko bab zblizil... 😝 😀

victory1
11. aug 2014

@hasleerka ..si aspon nepribrala a aj to byva po dovolenkach uspech..takze dobre, nie_? A pokracujeme... 😉

biancaneve
11. aug 2014

@victory1 si zlatá, ďakujem za útechu ale táto moja váha je ručičková, nedám na ňu dopustiť...takže baterky nekupujem. Nechcem také váhy, kde mi ukazuje na stotinky gramu 🤐 to by ma vytáčalo...

biancaneve
11. aug 2014

@victory1 ináč keď som si čítala ten môj príspevok o váhe tak je napísaný jak maďarským občanom 😀 zase som robila asi sto vecí naraz...

victory1
11. aug 2014

@biancaneve No, mne "jezisko" priniesol pod stromcek digi vahu asi pred tromi rokmi...ty a postavila som sa na nu a mala som o 6 kil viac ako na tej rucickovej!!! ...skoro ma vystrelo! ...a skoro vaha aj s jej digi letela z balkona... 😠 ..trvalo vyse roka, kym som ju omilostila! 😎

...no ved ja som pochopila, ze cm ti fantastikus lezu dolu a vaha nie...a nechces sa na nu vytoto? ....ved cm predsa viac potesia...no..aj mensie handry...no... 😉
Tak si to predstav opacne...budes mat o 5 kil menej, ale cm tie iste a oblecies si tiez len stale tie iste handry, nie o cislo mensie...to by si len bola nasr...dena! 😝 😀

biancaneve
11. aug 2014

@victory1 aaale šak jasné, váhu posuniem zase viac ku stene aby som ju nevidela, ešteže je u našich, nedráždi ma tak často. Tie digi ma znervózňujú....sú velice precízne 😀

victory1
11. aug 2014

@biancaneve ..a uplne trapné... 😠

victory1
11. aug 2014

Dnes je tu v kancli tak nechutne teplo a dusno, ze sa aj ja, co sa nepotim, potim... 😠 ..a to ma este doma caka sporak a prekvapenie, ake som to maso vytiahla z mrazaka...teda podla toho budem cosi varit...bleee...

hasleerka
11. aug 2014

@victory1 no ba práveže som pribrala tri kilá ... však píšem že tie potvory kilá na mne ostali ... ale nevadí, ja som sa bála že to bude aj viac, ale kedže sme mali daleko na pláž tak ich je menej 😀 😀 😀
@biancaneve ja chápem všetko lebo ja tiež niekedy píšem jak tatár ... presne to je tým, že pri tom hačkujem, kukám telku, odpovedám deťom ...

zuzimia
12. aug 2014

Ahojte, baby!
Tak nas problem s nizickou este stale nie je u konca 😔 stale to malej hnisa a uz to trva skoro 3 tyzdne. Tak bud sa to vycisti same, alebo budeme musiet ist to otvorit v narkoze a vycistit. No sama som zvedava a mam z toho nervy!
Tak som samozrejme kilo aj pribrala, lebo na nervy funguje co? - Sladke!
Ale @victory1 , ty si ma uplne dostala s tymi infoskami o paleo!!! Ja by som s tym ani taky velky problem nemala (hoci trosku ma udivuje, preco aj bezlepkove napr. quinoa alebo pohanka sa nemoze - teda aspon obcas), ale ked si predstavim, ze sebe zvlast a detom zvlast .... 😝 no musim to este vsebe dobojovat,ale som dost nachylna a nakazena.
Drzte nam palce s nozickou, zas sa ozvem.

biancaneve
13. aug 2014

@zuzimia držím palce, nech maličká je skoro v poriadku a tebe pokoj, daj si aj čokoládu, neskôr to zhodíš...

santamonica
13. aug 2014

ahojte, dobra tema...... ja som bola za mlada sportovkyna a nemala som problemy s vahou, ked som prestala sportovat, tak sa to pekne rokmi nabalovalo + tiez bojujem s chemiou v tele, mam zlu stitnu zlazu, hormony, potravinovu intoleranciu, niekedy mam pocit, ze priberam kazdym nadychnutim 😒 , pravda je, ze som posledne roky kvoli rizikovym tehotenstvam / bohuzial ani jedno dobre nedopadlo ☹ / nemohla moc cvicit, takze sa mi chudne tazko.......posledne dva mesiace som jedla podla Mačingovej a som schudla 7 kil, z coho sa mi vratili iba 2 , cize 5 kil mam dole a este potrebujem 15 ............. skusim pokracovat v delenej strave a tiez cvicit musim a musi sa to podarit.............. drzim palce vsetkym 😅

victory1
13. aug 2014

@hasleerka hackuje a pise na PC..odpadnem! ..a to aka sikovna! 😀
..pribrala, ale tieto 3 kila pojdu dolu velmi rychlol uvidis! 😎

victory1
13. aug 2014

@zuzimia ...to ma mrzi, ze nozicku ma este nezahojenu...hm..co ti poradim?...skosala si macat v silnom repikovom odvare? ..repik ma pritizapalove ucinky /lepsi ako kamilky, tie casto sposobuju alergie/...dcera si nim pusu vyplachovala, ked jej zub vytrhli, drahy celu hubu, ked mu robili krankasy a aj nohu si v nom tiez macal, ked mal v lytku pol stromu zapichnuteho... 😠

..nemusis varit pre seba zvlast a pre deti zvlast...len to pre seba trochu modifikuj...mozes vsetko varit na kokosaku, na masti, mozes zahustovat cibulou, neskor mascarpone...deti si k tomu daju trebars pecivo, knedlu, ty redkovku, kalerab...netreba ani moc vymyslat...
..pohanka mi nechuti, tak som ani nezistovala dovod, preco sa neodporuca...ale mozem ak chces zistit... 😉

victory1
13. aug 2014

@santamonica ..aj my ti drzime palce! A neboj, to das dolu! 😉

katia77
13. aug 2014

@victory1 Pohanka je pseudoobilnina, podobne ako amarant, quinoa a podobne. Co je plus neobsahuje lepok, preco sa neodporuca, pretoze obsahuje antinutrienty (fytaty) a stale dost sacharidov rovnako ako obilniny a strukoviny 😉

victory1
13. aug 2014

@katia77 Ahaaaaaaaa! Jej, no dakujeme, kamoska, som si aj myslela, ze ty to budes vediet! 😉 😵 .....uz neumreme so @zuzimia sproste.... 😝 😀 😀 😀

katia77
13. aug 2014

@victory1 Umrtnost nehrozi, skor ide o efektivne vstrebavanie zivin v tenkom creve z prijatej potravy 😉

victory1
13. aug 2014

@katia77 ....rozumiem, rozumiem...som to myslela tak, ze ked si nam tu pohanku objasnila, tak neumreme sproste... 😵

hasleerka
13. aug 2014

@victory1 no šikovná to áno, ale na sprostosti ... keby som tak miesto háčkovania zdvihla riť a pocvičila ...

victory1
14. aug 2014

@hasleerka 😀 😀 😀 ...ved, ked si taka sikovnica multifunkcna, tak skus trebars pri hackovani jazdu na rotopede... 😉 ..a to ani nemusis zdvihnut rit... 😝 😉

hasleerka
14. aug 2014

@victory1 to je síce dobré ale nemám rotoped

victory1
14. aug 2014

Tak a idem sa tu priznat....po 5 mesiacoch slusneho spravania som vcera vecer prasila... 😠 ..drahy mal meniny, dala som si biele suche...co by nebolo ani az take mimo, ale draha dcera milacikovi spravila cokoladovo - tvarohovu tortu...a sezrala som 3 kusky... 😔 ...ale bola fantastikus... 😀
..no, proste niekolkodnova depka zo zrusenej dovolenky a predkramove obdobie spravili svoje... 😔

...ale vycitky nemam, proste som to sezrala s chutou a laskou a rozhodla som sa, ze z nej nepriberiem... 😝 😎 😀

victory1
14. aug 2014

@hasleerka ...hm...tak si asi budem muiet zadovazit... 😝
..napr. moja dcera na rotopede cita casaky, zere bebe keksy, vypisuje smsky, ladi programy na telke..stiha sa aj s frajerom vyvadit...proste to je hrozne dobry stroj! 😝 😀

hasleerka
14. aug 2014

@victory1 správne rozhodnutie ... ja som tu niekde čítala že ked si povieš že z toho nepriberieš tak nepriberieš ... ja to už skúšam ... ja by som si ten rotoped aj kúpila len ho nemám kde dať, kedže máme malý byt, kde sa ledva točíme my ...

victory1
14. aug 2014

@hasleerka a tak vraj vsetko je v hlave... 😉 ..ja som vlastne zacala chudnut a po dvoch tyzdnoch ma gynekologicka "obdarovala" hormonalnymi tabletkami, ktore som uz kedysi brala a skutone vdaka nim som sa vyzrala + 20 kil...po prekonani pociatocne hruzy, som vsade vykladala, pisala, ze tentokrat z nich ja teda nepriberiem..a nepribrala som.

...tak mensi byt ako ja mat nebudes...mam krpaty dvojizbak, kde sme styria dospeli vacsinu casu..rotoped mam v obyvacko - spalni, na ociach, vsetci ho musia obchadzat..a je mi jedno. Je to moj byt, moj rotoped..sak nech sa prisposobia... 😝

katia77
14. aug 2014

@victory1 Ty a tvoj kamos rotoped 😀

hasleerka
14. aug 2014

@victory1 no ja beriem HAK a ja z nej veru nepriberám ... ja viem že som pribrala z toho že som žrala ... a byt možno nemám menší, ale v tom dvojizbáku je nás viac ... moja mama býva v jednej izbe a druhú máme predelenú na detskú a spálňu ...